Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Giarmata

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • SC,cauta muncitori in constructii,zidari,dulgheri,fierari.Se ofera contracte de munca si salarii de la 2700-4000 de lei.

 • Cautam muncitori in constructii,pentru case la rosu.Se ofera contracte de munca si salarii motivante.

 • Responsabilitati - asigura activitatea depozitului zonal (experienta in domeniul anvelopelor si/sau a materialelor de constructii pentru amenajari interioare reprezinta un avantaj); - asigura fluxul de intrari-iesiri marfa conform regulilor interne; - participa la inventarul scriptic sau faptic; - asigura mentinerea produselor aflate in gestiune intr-o ordine bine definita; Cerinte - seriozitate; - corectitudine; - disponibilitate pentru a invata modul de lucru si a efectua atributiile postului; - harnicie. Detalii la tel 0734995388, 0734995414

 • Angajez echipă de meseriași tencuitori pentru tencuiala manuală. Oferim cazare, transport la și de la punctul de lucru și o masa la prânz . Plata se face la m.p. preț negociabil la fața locului , pe șantier. Finisajul peretelui se face la nivel de tinci, conform ultimei imagini.

 • Angajam muncitori in constructii ; Echipă de tencuitori ( tencuiala manuală, var nisip ) Program fix , 8 ore . Transport , la si de la punctul de lucru . Salariu net (in mana ) intre 3000 si 4000 de lei sau la m.p.in functie de performantele realizate . Bonusuri motivationale. Relatii la tel .

 • Dorim sa intregim echipa , in acest sens cautam pentru angajare ;zidari , rosari tencuitori ( tencuiala manuală) , fierari betonisti , dulgheri . Program de lucru 8 ore / zi , transport asigurat . Salariul net intre 3000 si 4000 lei . Bonusuri pentru indeplinirea tintelor propuse .

 • NDB Logistica Romania SRL, companie multinationala, angajeaza stivuitoristi pentru depozit logistica situat la punctul de lucru din judetul Timis, in comuna Giarmata, DJ 691, km 9, dreapta, in vecinatatea firmei Valeo. Cerinte: carnet ISCIR, disponibilitate de a lucra in ture, abilitati relationare si lucru in echipa. Responsabilitati: incarcare/descarcare marfa in camioane, manipulare, pregatire comenzi pentru livrare. Pachet salarial: salariu competitiv, bonus de performanta, transport personal asigurat, tichete de masa, ore suplimentare platite dublu, servicii medicale private, alte beneficii. Va rugam trimiteti CV pe adresele urmatoare de e-mail: ; si sau direct la punctul de lucru. Persoanele selectate vor fi contactate pentru interviu.

 • Închiriez posturi de lucru de masaj ,cosmetică și manichiură în zona centrală. Pentru mai multe detalii 0768163073 Pret 150 de euro post

 • Loc De Munca. Cautam urgent persoane interesate sa lucreze la domiciliu. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email angiworkhome@gmail.com

 • SC TDT Trans Logistic Srl angajeaza soferi profesionisti pentru transport international in regim tur-retur pentru camioane de 40 to si 7,5 to . Indormatii la tel 0722280286 de luni pana vineri intre orele 9-17 .

 • Angajam mecanic pe excavator si buldoexcavator . Salariul incepand de la 3500 RON + tichete de masa .

 • Angajam personal in domeniul automotive -Program de lucru doua schimburi 06 -14:30 SI 14:30-23 -Pachet salarial acceptabil -Bonuri de masa 15 lei -Asigurare medicala privata Alianz Tiriac -5 zile din 7 ....8 ore pe zi -Acte la zi salarul fixat brut real declarat - firma este in Giarmata strada Industiilor ,pentru alte detalii sunt la dispozitie numerele de telefon 0721827830 sau 0744112926.

 • Compania Formel D angajeaza operatori productie in cadrul Valeo Giarmata. Proiectul pentru care angajam produce faruri de iluminare pe timp de ceata SP FOG. Contractul de munca este administrat de o firma partenera a Formel D, pe el apare scris ca sunteti angajatii nostri. Se incepe pe o perioada de 3 luni, cu posibilitate de prelungire in functie de performante si interesul manifestat pentru activitate. Se ofera salariu de 1800 RON net (3047 brut) + bonuri de masa de 12 RON/zi lucrata. Programul de lucru este 12/24 – 12/48 (12 ore lucrate de zi, 24 ore libere – 12 ore lucrate de noapte, 48 ore libere). Deoarece acest program presupune si munca de noapte si de weekend, angajatii vor primi sporuri salariale si pot ajunge sa castige net intre 2200 – 2500 RON. Transportul este asigurat de Valeo din municipiul Timisoara si din imprejurimi (max. 10-15 km). Pentru informatii, va rog sa sunati la numarul 0733 680 609.

 • Responsabilitati: - depozitarea corecta si in siguranta a paletilor cu marfa si a produselor; - pregatirea comenzilor pentru livrare; - incarcarea si descarcarea marfurilor; Cerinte: - carnet de conducere categoria B nu este obligatoriu dar constituie avantaj Se ofera - reducere 20% la achizitionarea de produse Misavan - posibilitatea de promovare in functia de sofer livrator - contract pe perioada nedeterminata, cu functia de "lucrator gestionar" - transport gratuit la depozitul nostru care se afla in comuna Giarmata Firma Misavan distribuie produse profesionale de curatenie si are in prezent 10 depozite in tara. Suntem prezenti pe piata din Romania de 18 ani de zile.

 • Salveaza cautarea