Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Lugoj

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • CANDIDATUL IDEAL: - Studii medii/ studiile superioare constituie un avantaj ( minim diploma bacalaureat); - Cunostinte medii de utilizare PC; - Atitudine proactiva, persuasiv si perseverent; - Bune abilitati de comunicare, negociere si orientare spre rezultat; - Experienta anterioara in vanzari constituie un avantaj; - Spirit de initiativa si capacitate de a lucra in echipa. - Exsperienta in asigurari constituie un avantaj ( PROGRAM DE FINATARE +COMISOANE); BENEFICII: Suport pentru autorizarea ca agent de asigurare (obtinerea codului RAF/RAJ); Schema de comisioane si bonusuri atractive; Grila de salarizare in functie de realizari +COMISIOANE ; Posibilitatea de promovare in cadrul programului “Trepte de cariera”; Cursuri de dezvoltare profesionala si personala; Posibilitatea dezvoltarii unei cariere de succes pe termen lung in cadrul companiei; Posibilitatea de a promova profesional, in functie de performantele inregistrate si de interesul manifestat pentru activitatea desfasurata. Program flexibil; RESPONSABILITATI: - Mentinerea si imbunatatirea relatiei cu clientii; - Promovarea produselor de asigurare ale companiei: asigurari generale, asigurari de viata, asigurari de sanatate; - Efectuarea analizei de risc pentru client, construirea de oferte si finalizarea vanzarilor; - Prospectarea permanenta a pietei si promovarea serviciilor financiare; - Oferirea de servicii post vanzare clientilor pe durata derularii contractului.

 • Cautam colaboratori in vederea efectuarii unor curse pe teritoriul Romaniei.Vindem in rate cu avans capete tractor ,semiremorci frigorifice si ansambluri.Oferim pret foarte bun la transport ,carduri motorina si plata rapida .Mai multe informatii puteti obtine la tel 0723690234

 • Familie tânără liniștită din lugoj luam an tinere bătrâni SINGURI pentru ale oferi tot confortul la bătrânețe an schimbul de locuință sunați cu incredere pentru mai multe detalii!

 • SOLARIS - DE LA CURAT LA IMPECABIL Angajamentul Solaris pentru excelenta Cand vine vorba de curatenie, pentru noi nu exista cale de mijloc, jumatati de masura sau compromis. Nu este la indemana oricui, dar atunci cand ai in spate peste 10 ani de experienta alaturi de o echipa instruita si dedicata, performanta si eficienta devin o a doua natura. Cu fiecare client, cu fiecare exigenta, cu fiecare provocare am reusit sa devenim mai buni si sa livram peste asteptari. Un mediu de lucru curat este esential desfasurarii unei activitati productive. Astfel, ne angajam sa va punem la dispozitie solutii eficiente si tehnologii de ultima generatie pentru a va crea cele mai bune conditii de lucru. RECRUTAM: SUPERVIZOR ECHIPA DE CURATENIE pentru Autoliv Lugoj Ce oferim: - salariu de incadrare - bonuri de masa - ore suplimentare platite cu 200% in week-end - transport asigurat - posibilitatea de castiguri suplimentare pentru interventii - suport continuu in desfasurarea activitatii - bonus lunar de performanta Ce ne dorim: - un coleg motivat, implicat, cu dorinta de a performa - atentie la detalii - spirit de echipa - abilitati de comunicare - spirit de organizare Detalii suplimentare puteti obtine la numarul de telefon 0732124686 - Andrei

 • Angajam personal curatenie . Conditii avantajoase: tichete de masa, concediu platit, transport asigurat, poibilitate de venituri din ore suplimentare.

 • SC ZO-LAR PREST DIN LUGOJ ANGAJEAZA MECANIC UTILAJ PENTRU BULDOEXCAVATOR , EXCAVATOR , CILINDRU COMPACTOR , MINIINCARCATOR FRONTAL (BOBCAT) SI MANIPULATOR TELESCOPIC ROTATIV (MANITOU). SI PERSONAL CALIFICAT SI NECALIFICAT PENTRU LUCRARI IN CONSTRUCTII. INFORMATII LA TELEFON 0721038840 Cerinte : experienta, diploma de calificare , spirit de echipa ,seriozitate. Oferim : salarii atractive cca 3000 lei net ( in mana ) , continuitate , seiozitate si promptitudine.

 • Societate comerciala din Lugoj jud Timis angajam muncitori pentru lucrari de constructii. informatii la tel. 0721038840 s-au la sediul firmei din str Timisorii nr 129 biroul 2. Cerinte : experienta, spirit de echipa , seriozitate. Oferim : salarii atractive cca 3000 lei net ( in mana ) , continuitate , seiozitate si promptitudine.

 • Companie de transport international angajeaza soferi C+E incepatori/cu experienta in conditii avantajoase.Diurna+ Salariu de la 2200 euro.Angajare oficiala cu tot pachetul social inclus. Transport dus-intors asigurat de catre firma. Cerinte: - permis de conducere C+E; - atestat marfa - card tahograf - aviz medical/ psihologic - cazier judiciar/ auto - adeverinta medicala(apt de munca) Oferim: - salariu de start pentru soferi cu experienta pe comunitate, 65 euro / zi, plus salariu pe tara _ se ofera ACT ADITIONAL pentru diurna - se lucreaza 6 saptamani pe comunitate cu 2 saptamani acasa, platite conform legii - la fiecare plecare in cursa se acorda un avans din diurna, de asemenea si in perioada deplasarii se acorda un avans saptamanal Curse Germania - Elvetia sau BENELUX ( prelata sau containere) pentru mai multe detalii ne contactati !

 • Angajez Meseriaș în domeniul de construcții dulgheri, zidari, faianțar, instalator cu excepția Info 0769 286 471

 • Finisori cu exsperienta cautam de lucru in jud timis info la tel 0767862908

 • Suntem o echipa de meseriași ce executăm lucrari in constructii .case la rosu,izolați termice blocuri ,case , finisari interioare si exterioare, acoperișuri case blocuri,oferim calitate dar contract cu persoana care doreste ,si suntem de acord sa luam si subcontract .Lucrarile pot fi efectuate in împrejurimele Lugojului sau chiar în Timisoara pentru mai multe informati la tel 0735423860

 • ANGAJAM in orasul LUGOJ: - EXCAVATORIST - - SOFER basculanta OFERIM CAZARE CEREM SI OFERIM SERIOZITATEA Pentru a extinde echipa noastra suntem in cautarea unor muncitori de incredere, flexibili, seriosi, cu experienta in domeniu. Pentru mai multe detalii contactați-ne!!! Salariu ATRACTIV!!!!!!

 • SC CARBRA 28 CONS SRL cu sediul in Lugoj angajeaza un muncitor tencuitor cod COR 711205 si un coordonator lucrari ipsoserie pereti.Experienta si calificarea in constructii constituie avantaj. CV-urile se depun la sediul firmei : Lugoj , str.Crisan nr.28 Cam.2 sau pe adresa de mail :

 • Societate comerciala angajeaza : mecanici utilaje pt excavator , buldo cilindru miniincarcator manipulator telescopic ( manitou ) si finisor asfalt personal in constructii muncitori calificati si necalificati.informatii la tel 0721038840 sau la adresa : str Timisorii nr 129 biroul 2 ( cladirea butan - gas ) cerinte : seriozitate , cunostiinte si indemanare profesionala , capacitate de a lucra in echipa se ofera : salarii atractiva pina la 3000 lei net ( in mana ) , continuitate , promptitudine si posibilitate de dezvoltare profesionala.

 • Angajam personal in domeniul "Paza si Protectie." Locatie: Iulius Town Timisoara Atributii: Supravegherea magazinului : video/patrula magazin; Prevenirea pierderilor si a furturilor; Pastrarea ordinii si linistii in cadru magazinului; Cerinte: Seriozitate Conditie fizica buna; Aspect placut si ingrijit Oferim: Salariu atractiv,bonuri de masa,bonusuri pentru performanta,posibilitati de promovare. Detalii la tel: 0744 593 432, nu SMS

 • Firma SC RUXION STIL SRL angajeaza tamplari si dulgheri! Informatii puteti obtine la numarul de telefon 0725581100 sau la sediul firmei noastre din Lugoj,str.Gheorghe Doja nr.4.

 • Angajam merchandiseri pentru ruta mobila si pentru post fix, mai multe detalii la Deiana.tel:+40729896281

 • Angajez sudor si lacatus mecanic.Sat Ficatar com Racovita jud.Timis.

 • Societate de constructii din Baia Mare angajeaza in conditii avantajoase cu contract de munca pe durata nedeterminata: Macaragiu pentru macarale turn grupa E cu telecomanda pentru punct de lucru in Oradea. Cerinte: - Autorizatie valabila Oferta: - Contract de munca pe durata nedeterminata - Transport gratuit - Cazare gratuita - Salarii de la 25 lei net/ora Informatii la nr. de telefon 0752286622

 • Salveaza cautarea