Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Sacalaz

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • S.C. Laroias Computers S.R.L., avand ca obiect principal de activitate telecomunicatiile si instalarea sistemelor de supraveghere, în contextul dezvoltarii activitatii angajeaza tehnician IT. Candidatul ideal o Persoana pasionata de IT care doreste sa evolueze in acest domeniu o Abilitati de lucru in echipa o Bune abilitati de comunicare Responsabilitati principale si specifice: o este responsabil cu cablarea, instalarea şi mentenanţa instalaţiilor de supraveghere: date – voce, sisteme de supraveghere video, sisteme alarmă, detecţie incendiu o este responsabil din punct de vedere tehnic si arhitectural de buna functionare a sistemelor de supraveghere instalate; o capacitatea de a diagnostica/repara defectiuni ale echipamentelor instalate o capacitatea de a rezolva incidente software in functie de problemele care apar Specificatiile postului: o Studii medii o Experienta constituie avantaj o Permis de conducere categoria B o Cunostinte in exploatarea calculatorului o Constituie un avantaj cunostinte minime de electrician Oferta (bonusuri, beneficii): o pachet salarial atractiv o masina o telefon o laptop o instruire permanenta la standarde ridicate – cursuri de pregatire pt domeniul specific firmei o perioada de proba 3 luni o bonusuri in cazul unor rezultate exceptionale Candidatii interesati pot trimite pâna la data de 15.02.2019 un Curriculum vitae la urmatoarea adresa de e-mail: office@eye-shield.eu , Numai candidatii selectati vor fi invitati la un interviu, a carui data va fi stabilita de comun acord cu acestia. Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate si în deplina confidentialitate. Compania îsi rezerva dreptul de a testa competentele declarate de catre candidati.

 • Caut doamnă serioasă pentru menaj casă în Săcălaz, eventual și gătit sau călcat. Programul va fi stabilit împreună. Salariul atractiv.

 • Angajam Sofer categoria B sau D din Dracsina sau Mosnita Noua

 • execut lucrari ,interior ,Zugraveli ,VOPSITORI .baiat serios si non Alcoholic.

 • Angajam persoane serioase si harnice la benzinarie.Program lucru in ture de 12 cu 24 și 12 cu 48. Salariul mediu 2000 lei net, benzinaria este in Timișoara, zona Modern. Pentru interviu va așteptăm să sunați la 0734205111.

 • Descriere job: - Asigura paza obiectivului - Asigura paza bunurilor - Asigura paza si protectia persoanelor Cerinte: - Persoana serioasa, responsabila, punctuala, - Fara inscrisuri in cazierul judiciar, - Apt din pdv medical si psihologic - Spirit de observatie dezvoltat si atentie distributiva Oferim: - Contract de munca, - Conditii avantajoase de lucru PENTRU MAI MULTE DETALII SUNATI LA NR: 0744 187 703 SAU LA ADRESA DE MAIL: 3vnewlogistic@gmail.com

 • Doua fete căutăm de munca in domeniul curățeniei sau lucru la săli de evenimente

 • FIRMA DE PAZA SI POMPIERI ,ANGAJAM POMPIER ,CU CARNET DE SOFER CAT B .INFORMATI LA TEL .0725436744.

 • Lucru la domiciliul meu , confectii, artizanat, asamblare componente.

 • Angajam Agent Paza pentru obiectivul nostru situat in Sacalaz jud Timis! Cerinte: - atestat profesional de agent paza si protectie; - fara antecedente penale. Informatii suplimentare la tel:0744694431

 • Salveaza cautarea