Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Traduceri Bucuresti

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cel mai platit panel de sondaj din Romania Pentru participarea la sondaje primesti intre 0.20.€ si 2€ pentru un sondaj Bonus la inregistrare 1,50 Euro. Pt detalii trimite un email la adcrys01@gmx.com

 • Agentia de traduceri Hieroglifs Translations, parte a grupului international cu acelasi nume, cu o prezenta de 10 ani pe piata serviciilor de traducere, doreste sa isi extinda in urmatoarea perioada paleta de colaboratori. Daca sunteti interesat/a de o potentiala colaborare cu compania noastra, aveti o forma de organizare a activitatii care va permite emiterea de facturi fiscale pentru proiectele executate si minimum 1 an experienta in domeniu, va invitam sa ne transmiteti CV-ul dvs., impreuna cu tarifele pentru combinatiile lingvistice din portofoliu, la adresa de email: Va multumim!

 • I PERFORM GERMAN–ROMANIAN (NEVER: DIALECTS, GOTHIC STYLE) TRANSLATIONS (LICENSE: 2005), INVOICING; (REMOTE; BACK OFFICE; PROJECTS; EVENTS; FULL / PART TIME; PERM. / TEMP.; 7 / 7). - GERMAN: (PREF. WRITING) TRANSLATING; COPYWRITING; - ENGLISH: COPYWRITING; (PREF. WRITING) TRANSLATING; - ROMANIAN: COPYWRITING; PROCESSING; PROOFREADING.

 • Trainer/profesor/interpret și traducător autorizat de Ministerul de Justiție pentru limba italiană, predau copiilor, elevilor sau adulților începători sau avansați. Prin intermediul celor mai eficiente tehnici și metodologii, vă pot îndruma în atingerea obiectivului, satisfacerea necesității dvs. de a studia limba italiană într-un termen foarte scurt. Rezultatele obținute în diferite domenii (comercial, juridic, telecominicații, IT, medical, etc.) sunt surprinzatoare și au generat evoluții în carierele cursanților mei. Specializarea mea s-a desfășurat atât în România, cât și în Italia. Portofoliu colaboratori: "Echo Soluții Lingvistice", Microsoft, Ericsson, societăți comerciale, notariate, cabinete de avocatură, centre de traduceri, agenții de turism, școli și grădinițe. De asemenea, pregătesc și studenții străini care doresc să învețe limba română ca limbă străină. Loc de desfășurare: mă deplasez la locația cursantului.

 • Caut interpret de limba ucraineana din Bucuresti, pentru interpretariat consecutiv si/sau simultan. Autorizatia de traducator reprezinta avantaj. Se cere experienta de minim 3 ani, recomandari. Relatii la telefon 0726.623.331.

 • Consilier juridic, redactez documente in limba romana si engleza.

 • Efectuez orice tip de traduceri din engleza in romana si invers. Desi nu am atestat, am o experienta de 10 ani in acest domeniu. Daca doriti o treaba bine facuta, va rog sa apelati cu incredere si nu veti fi dezamagiti.

 • Efectuez traduceri din toate domeniile in si din limbile engleza/franceza/romana. Experienta in domeniul medical, juridic, economic. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ma contactati. Raport garantat eficienta - calitate - pret.

 • Biroul de traduceri UTIL SERVICE PROJECT SRL va ofera urmatoarele servicii: - traduceri autorizate din si in urmatoarele limbi straine: engleza, germana, italiana, spaniola, franceza, bulgara, turca, daneza, slovaca, slovena, greaca, portugheza, araba, maghiara, sarba, polona, olandeza, slovaca, ucraineana, rusa; -legalizarea traducerilor la notariat; -Apostillarea si Supralegalizarea traducerilor, iar dupa caz aplicarea Apostillei pe documentele originale; -Tehnoredactare; Ne puteti contacta: - la telefon: +40761458797 Oferim consultatii gratuite tuturor clientilor interesati de serviciile biroului nostru. La un volum mai mare de traduceri pretul este negociabil.

 • Te invitam sa ne cunoastem! Vino si convinge-ne ca esti traducatorul potrivit in echipa AHR, cu experienta, specializat in traduceri pentru GERMANA, ENGLEZA, ITALIANA, OLANDEZA, CROATA, SARBA, POLONA, CEHA, SLOVACA, POLONA, DANEZA, SLOVENA, CATALANA etc. Toate acestea pentru a dezvolta si sustine proiecte de impact pentru companiile client. *** Cerinte: - rapiditate în traducere si tehnoredactare - seriozitate și punctualitate. Domeniul: traduceri, legalizari, apostile. Avantaje: abilitate de a lucra pe PC, persoana comunicativa, etica profesionala, motivatie, atentie, onestitate, atitudine pozitiva, disponibilitate, capacitate de rezolvare a problemelor, spirit de echipa, disciplina, putere de convingere, stabilitate. Ne poti trimite un CV la +40730064648 Asteptam CV-ul, autorizația / certificatul de traducător / recomandări. AHR TRANSLATIONS - Fiti printre Profesionisti !

 • Profesoara cu experienta de 16 ani in meditatii, certificat Cambridge. Meditez la domiciliul elevului. Pret 70 ron / 2h.

 • Traducator autorizat lb. engleza efectuez traduceri de orice fel, redactez CV-uri, scrisori de intentie, meditatii on line, pe Skype / facebook. Sunt stabilita in Londra. Doresti sa inveti lb engleza? Poti apela cu incredere. +447900885161

 • Suna la 0775 593 037. Cautam persoane fara experienta pentru un casino online. Cunosti limba germana si engleza la un nivel avansat? Vrei un salariu de 4128 NET? Suna la 0775 593 037.

 • Cerinte: Limba FRANCEZA - NIVEL C1, scris si vorbit! Limba ENGLEZA - nivel converstaional Responsabilitati: Informarea clientilor vis-a-vis de rezervarile efectuate atat telefonic cat si pe chat Fidelizarea clientilor CV-urile pot fi transmise la adresa:

 • Candidatul ideal: - absolvent al Facultății de Litere - competențe psihopedagogoce și de didactica predării limbii engleze - autodidact și orientat spre perfecționare profesională continuă - independent - adaptabil și deschis la nou - onest - bun comunicator - cunoștințe de operare PC Descrierea jobului: - predare cursuri de limba engleză copiilor și adulților, individual sau în grupe mici de până la 7 cursanți - predare cursuri de engleză generală, pregătire pentru examenele Cambridge sau engleză Business - colaborare flexibilă, într-un centru educațional primitor, și în care să îți fie apreciat profesionalismul Descrierea companiei: Centru autorizat de pregătire pentru examenele Cambridge și-a deschis porțile în anul 2017, are un flux din ce în ce mai mare de cursanți și este în continuă dezvoltare.

 • Ce cautam? - o persoana vesela, comunicativa si care poate sa stabileasca cu usurinta relatii interumane; - o persoana extrovertita, dinamica si energica; - o persoana cu o atitudine deosebita, corecta, serioasa si punctuala la locul de munca; - o persoana echilibrata emotional, cu rezistenta la stres; - sa aiba experienta relevanta in traduceri/secretariat, organizare a spatiului de lucru, managementul timpului si lucrul cu documente; - sa fie atenta la detalii si sa-i placa provocarile; - sa cunoasca pachetul Microsoft Office la nivel avansat; - sa fie rabdatoare cu oamenii si sa lucreze bine in echipa, - sa poata lucra intr-un mediu alert si sa se adapteze usor la noi procese de lucru si tehnologii; - sa cunoasca foarte bine limbile romana si engleza, sa se poata exprima corect si coerent. - sa investeasca permanent in dezvoltarea personala, sa fie mereu la curent cu ce se intampla in domeniul traducerilor/domeniul in care activezi. Descrierea jobului: - preluarea comenzile si consilierea clientii la birou, pe e-mail si telefonic (calcule tarife, stabilire termene de realizare, receptionare si predare comenzi etc.); - realizarea de oferte personalizate pe nevoile clientilor si va face follow-up pentru ofertele transmise; - destribuirea comenzile catre traducatori si pregatirea documentelor traduse pentru legalizare notariala; - alocarea comenzile catre traducatorii/interpretii cu care colaboram; - introducerea ofertelor si comenzilor in bazele de date interne; - va urmari primirea de la traducatori a proiectelor alocate, la termenele stabilite; - sa gestioneze procesul de legalizare/apostilare a traducerilor (cand este solicitat); - sa verificce documentele traduse si le va livra clientilor, pana la termenul solicitat/agreat; - sa mentina si actualizeze permanent evidenta comenzilor evidenta facturilor clientilor, va calcula costul traducatorilor, verifica facturile traducatorilor, baza de date traducatori, raport zilnic casa de marcat (incasari), POS etc.; - va inregistra primirea si expedierea corespondentei; - va gestiona cu grija documentele originale primite de la clienti; - va completa rapoartele si formularele interne de evidenta a lucrarilor; - va identifica potentiali clienti si-i aborda in mod direct prin transmiterea de oferte comerciale. Asteptam CV-ul tau la adresa de e-mail:

 • Tanar serios 33 de anii permis auto cat B experienta 4 anii fără evenimente detin si auto personal caut job ca șofer part time zilnic după ora 15

 • Traducator cu experienta, colaborator al multor firme din Romania, efectuez traduceri chiar si in regim de urgenta. Domenii: IT, bancar, juridic, economic, medical, beletristica etc. Seriozitate si promptitudine in livrarea materialelor in formatul solicitat de Dvs. Pret: 8- 10 lei Nume si prenume: Claudia Mare Telefon: 0764.455.274 E-mail: claudiagmare@yahoo.com

 • Caut job de interpretariat limba Araba pentru student ultimul an facultatea de limbi straine Araba-Engleza. Rog seriozitate. Multumesc!

 • Traducător limba engleza, efectuez traduceri de orice fel, referate, redactez CV-uri, scrisori de intentie. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactați prin mesaj in aplicatie sau la numarul de telefon afișat.

 • Salveaza cautarea