Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Traduceri

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 32

  angajez salariat birou de traduceri

  Angajez salariat la birou de traduceri in Slatina tanar absolvent sau somer cu varsta intre 16 si 26 ani sau somer cu handicap sau somer de lunga durata (cel putin 12 luni) sau somer unic intretinator al familiei monoparentale sau persoana cu varsta de peste 45 ani. tel.: .

 • 13

  colaborare traducatori autorizati

  Cau traducatori autorizati pentru colaborare in principalele limbi: engleza, franceza, italiana, germana, precum si altele. Sunt traducator autorizat de limba spaniola si colaborez cu traducatori si birouri de traducere.

 • 2

  Translator Grec-Roman,

  Sunt nevazator si caut un job , Vorbesc fluent limba Greaca , si Greaca veche

 • 1

  Translator limba rusa

  Cautam o persoana vorbitoare de limba rusa , pentru traducerea unuor manuale tehnice. Cerinte: Cunoscator de limba rusa (cunoasterea si a limbii engleze poate reprezenta un avantaj ) Disponibilitate pentru a lucra la proiect 3-4 ore pe zi(L-V) Sutdii superioare Cunostinte avansate de utilizare Microsoft Word , Outlook. Beneficii: Contract de colaborare(6 Luni) Posibilitatea de a primi alte proiecte de traducere Posibilitatea de a lucra de acasa Remuneratie avantajoasa Bonusuri de atingere a target-ului. CV-urile se pot trimite aici pe site sau pe chat la nr din anunt.

 • 1

  Traduceri autorizate/legalizate/apostile Haga

  Birou traduceri oferă servicii de traducere pentru limbile engleză, franceză și germană, cât și pentru alte limbi de circulație internațională.

 • 7

  Caut Vorbitori limba Ucrainiena pentru colaborarii

  Caut vorbitori de limba Ucrainiena pentru taduceri si convorbirii telefonice pentru colaborari in comert international. Persoana dispusa sa colaboreze trebuie sa locuieasca in Baia Mare sau Sighet și ar trebui să fie dispusa sa calatoreasca. Cei interesati pot să ne contacteze la următoarea adresa: [email protected]

 • Traducator voice video

  Se cauta traducator voice video pe diferite domenii. Sunt necesare cunostinte de limba rusa C1 si limba engleza B2. Se lucreaza de acasa cu contract de munca, Full Time. Pentru a te putea recomanda atasaza CV-ul tau in mesaj privat sau pe WhatsApp la numarul din anunt. Daca anuntul nu este de interes pentru tine dar cunosti pe cineva care detine nivelul de limba cerut de proiect distribuie-i acest anunt.

 • 2

  Disponibil online

  Traduceri autorizate si legalizate

  Servicii de traducere cu autorizare si legalizare limbile ENGLEZA SI FRANCEZA efectuate si in regim de urgenta, cu eliberare de factura si chitanta. Pot asigura personal si servicii de interpretariat (traducere orala) la institutiile care solicita acest lucru (notariat, primarie, politie, registrul comertului, stare civila etc) Pret traduceri: 15 lei/pg Pret interpretariat: 150 lei/ora, minimum o ora Tel. 0723322035

 • 2

  Editura, angajam 2 salariati

  Editura Paideia angajeaza: 1. redactor 2. corector cu domiciliul in Bucuresti. Program de lucru intreg. Salariu negociabil in functie de experienta in domeniu. tel.contact: Lamasanu Paulina

 • 1

  Paideia, angajeaza 2 salariati

  Editura Paideia angajeaza: 1. redactor 2. corector cu domiciliul in Bucuresti. Program de lucru intreg. Salariu negociabil in functie de experienta in domeniu. tel.contact:

 • traduceri autorizate limba turca, traduceri galati

  Apeleaza la serviciile noastre, iar la sfarsit vei primi o traducere de calitate, la un pret foarte competitiv. Stim foarte bine ca un client multumit se va intoarce, asa ca ne dorim cat mai multi clienti multumiti. Si pentru ca la traduceri ne pricepem cel mai bine, iti oferim o serie intreaga de servicii conexe traducerilor in limba turca, la preturi foarte bune: traduceri legalizate (legalizari notariale ale documentelor traduse de traducatorii nostri) apostile traduceri (supralegalizari cu apostila Conventiei de la Haga) servicii de curierat Adresa noastra este: Galati, str.Gãrii nr 32 ap 2(langa statia de autobuz de la Miorita) sau ne poti gasi pe situl nostru http://www.eurotraduceri2009.bizoo.ro/. Email: TELEFOANE CONTACT : TelTelWhatsapp:

 • Disponibil online

  Traduceri autorizate si legalizate

  Ofer serviciu de traducere la domiciliu, în Constanța, pentru limbile Engleză-Franceză! Textele de tradus (sursa) pot fi atât literare, cât și din diverse domenii de specialitate, precum : juridic, economic, tehnic și medical. Doresc să menționez faptul că dețin autorizație de traducător pentru ambele limbi! Pentru mai multe detalii, mă puteți contacta la următoarele adrese: E-mail - sau Facebook - facebook.com/cory.vig

 • traduceri franceza

  Cu diplome de competente in franceza obtinute la Paris si experienta in traduceri, ofer servicii de traducere, inginera, am lucrat cativa ani in Franta. Dau factura.

 • 2

  Disponibil online

  traduceri din germana

  Traducator cu experienta de peste 10 ani fac traduceri din romana in germana sau din germana in romana. Telefon e-mail:

 • 3

  Disponibil online

  Traduceri autorizate

  Oferim servicii de traducere în engleză, franceză, italiană, spaniolă pentru orice tip de document (certificate, caziere, adeverințe, permise, facturi, diplome, acte juridice, tehnice, medicale, bancare, etc.) Informații la telefon:

 • Disponibil online

  Traducator autorizat limba Italiana

  Efectuez traduceri scrise din/in limba italiana (simple/autorizate livrate prin e-mail/curier) in domeniile: juridic, comercial, bancar, economic, financiar-contabil, administrativ, tehnic și nu numai. Experienta, seriozitate, livrare la termen. Tariful este de 10 ron/pagina (2.000 caractere cu spatii incluse) in limba tinta. Anunt valabil in toata Romania.

 • 5

  DAV Translations SRL - Traduceri și interpretariat, apostile, supralegalizare

  Birou de traduceri, asigurăm traduceri în/din limbile engleză, franceză, italiană, spaniolă, germană, maghiară cu termen de predare adaptat nevoilor clientului. La cerere, asigurăm traduceri în/din limbi exotice, dar cu un termen de predare puțin mai lung. Traducătorii noștri au experiență în domeniul tehnic, juridic, marketing, dar și în traducerea documentelor tipizate (diplome, acte mașină, certificate). Asigurăm legalizarea la notar și apostilarea, dacă se solicită. Pentru cetățenii străini care trebuie să dea declarații/procuri notariale sau să facă alte demersuri pe lângă diverse instituții publice (ORC) sau bănci, asigurăm interpretariatul. Ne găsiți în Arad, str. I.C. Brătianu, nr. 20, sc. A, ap. 3.

 • Profesor universitar

  Profesor universitar. Ofer meditatii pentru admitere notariat, inm si magistratura si scoli de politie si academie

 • Office lady

  International office in Bucharest sec 04 need part time girl with English skills

 • Caut vorbitor limba franceza

  Caut vorbitor de limba franceza pentru relatii comerciale. Relatii telefon

 • Salveaza cautarea