Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Traduceri

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Customer Relationship Officer Jobs in Turkish. We provide paid training. Work on projects especially in telecommunications. You can work full-time or part-time. Competitive salary. Field experience and studies are not required. Age is not an impediment. It is necessary to have a good command of Turkish, written and spoken. Locuri de munca de functionar relatii clienti in limba turca. Se asigura instruire platita. Se lucreaza pe proiecte in special in zona telecomunicatiilor. Puteti lucra full-time sau part-time. Salariu competitiv. Experienta in domeniu si studiile nu sunt necesare. Varsta nu reprezinta un impediment. Este necesara o buna cunoastere a limbii turce, scris si vorbit.

 • On cherche des personnes qui connaissent tres bien la langue francaise pour travailler comme conseiller clients dans les domaines : communications (aider les clients a solutionner des dysfonctionements concernant le telephone, la television, l'ordinateur), tourisme (traiter des demandes concernant des soucis avec des reservations etc), produits cosmetiques (traiter des demandes concernant des soucis avec les commandes). Vous allez discuter au telephone et/ou par ecrit (une sorte de tchat soit de messages facebook) avec des francais. Pour ceux qui ne sont pas au courant avec ce genre d`emploi, sachez que vous ne devez pas communiquer aux clients votre nom, et qu' ils ne vous voient pas. L’experience dans le domaine call-center/back-office n'est pas absolument necessaire, mais la bonne maitrise de la langue francaise et la maitrise de l'ordinateur oui. Possibilite de travail norme partielle, horaire flexible, bonne remuneration, d'autres benefits, environnement civilise, entreprise multinationale. Il y a des postes disponibles en Bucuresti, Iasi, Galati et Ploiesti (Roumanie).

 • Posturi de functionar relatii clienti pentru limba italiana, domeniul turism, disponibile in Bucuresti (call center). Experienta in domeniu si studiile nu sunt necesare, dar trebuie sa cunoasteti foarte bine limba straina, scris si vorbit pentru ca postul presupune conversatii telefonice/scrise in limba respectiva. Se asigura instruire platita. Puteti lucra full-time sau part-time. Salariu competitiv, beneficii, orar flexibil, in functie de proiectele pe care va veti desfasura activitatea. Mediu de lucru civilizat intr-o intreprindere multinationala. Acest post reprezinta un bun inceput de cariera pentru studenti si este disponibil si pentru persoanele trecute de 40 de ani, asa ca nu va faceti griji in ceea ce priveste varsta. Asteptam cu interes candidatura dumneavoastra!

 • Caut traducatori autorizati de limbi straine pentru colaborare PFA: engleza, franceza, germana, italiana, eventual si altele. ionel_criveanu@yahoo.com; tel.: 0754821423.

 • Sunt vorbitoare de italiana germana engleza fluent si spaniola franceza mediu sunt asistent medical dar nu doresc strainatatea caut un job in Timisoara/on-line,de traduceri si/sau domeniul medical rog seriozitate

 • Excelsior Corporate Solutions wants YOU! Ai absolvit o facultate de profil uman ( Litere/Limbi Straine) si/sau detii un atestat de cunostinte lingvistice nivel avansat? Te atrage lucrul intr-un mediu dinamic, prietenos, profesionist? AWSOME! Hai sa ne cunoastem! Te provoacam sa-ti dezvolti abilitatile si sa avansezi rapid in cariera beneficiind de sustinerea unei echipe de mentori/traineri seniori ce abia asteapta sa impartaseasca din experiemtele acumulate. In acest moment cautam colegi pentru pozitii de Junior si Senior Trainer de limba engleza in Suceava Responsabilitatile tale: Sustinerea cursurilor de limbi straine la sediul companiilor client Adoptarea unei metode eficiente de predare; Pregatirea materialelor de curs; Urmarirea indicatoriilor de performanta recomandati de catre companie; Raportarea activitatii cursantilor periodic la cererea companiei; Cine esti tu? Esti trainer de limbi straine / traducator/ profesor / specialist in domeniul limbilor straine cu experienta in domeniu de minim 1 an; Detii cunostinte lingvistice de nivel C1; Esti absolvent/masterand/doctorand al unei facultati cu profil uman; Detii o certificare de Trainer/Formator – ce reprezinta un avantaj; Ai abilitati de comunicare dezvoltate; Esti dedicat si pasionat pentru domeniul formarii; Ai o atitudine proactiva; Esti punctual; Detii un PFA sau SRL? Ai initiativa; Esti disponibil si flexibilitate la deplasare; Beneficii Oferite Pachet atractiv de beneficii customizat in functie de profilul si experienta fiecarui nou colaborator Sansa de a face parte intr-o echipa dinamica axata pe dezvoltare personala si profesionala continua Sansa de a desfasura activitatea intr-un mediu de business profesionist si competitiv atat din tara cat si din afara Romaniei Sesiuni de Formare si Mentoring pe toata perioada colaborarii Materiale de curs gratuite Posibilitatea de a castiga un loc in echipa de Project Manageri. Daca te consideri candidatul potrivit, trimite CV-ul tau pe adresa recrutare@excelsiorbiz.ro. Suntem nerabdatori sa te cunoastem! Mult succes!

 • Cel mai platit panel de sondaj din Romania Pentru participarea la sondaje primesti intre 0.20.€ si 2€ pentru un sondaj Bonus la inregistrare 1,50 Euro. Pt detalii trimite un email la adcrys01@gmx.com

 • Biroul nostru de traduceri SC ARMANDIA SRL vă stă la dispoziție cu traduceri, legalizări notariale, Apostila de la Haga și supralegalizarea actelor, pentru orice domeniu, în/din 27 de limbi, la cele mai avantajoase prețuri și în cel mai scurt timp. Contactați-ne acum pentru o ofertă de traduceri: Tel: 0745 549 479 E-mail: armandia_traduceri@yahoo.com, alinamaier2001@yahoo.co.uk Adresa: str. 21 Decembrie 1989, nr. 28 apt3/III, Cluj-Napoca.

 • Traduceri profesionale, realizate de catre traducatori autorizati de Ministerul Justitiei. Traduceri juridice, economice, medicale, acte de studii, acte civile etc. Biroul nostru se afla in Nicolina, nu azitati sa ne contactati. Multumim!

 • Este de ajuns sa cunosti limba GERMANA la un nivel suficient de bun cat sa poti conversa cu nativi, in scris. Este suficient sa iti doresti sa faci parte dintr-o echipa vesela, plina de energie si sa lucrezi intr-un spatiu de birouri localizat in localitatea Ghimbav,Brasov Este suficient sa iti doresti independenta financiara, un job full-time si sa iubesti GERMANA Profilul candidatului ideal cunoasterea foarte buna a limbii germana , scris si vorbit studii universitare cu examen de licenta; (constitue avantaj) Limba engleza mediu-avansat(constitue avantaj) capacitatea de a oferi suport clientilor conform solicitarilor Cunostinte de operare in MS Office; Abilitati de relationare, seriozitate, ambitie si implicare; Atentie distributiva, organizare, rezistenta la stres si munca de rutina; Capacitate de analiza, sinteza si stabilire a prioritatilor; Capacitate de a lucra eficient atat individual cat si in echipa; Capacitate de organizare si planificare. • Cerintele postului: • Realizarea traducerilor pentru documentele aferente angajarii • Rezervari cazari pentru personalul din Germania • Intocmirea formularelor de rezervare • Contact permanent cu colegii din Germania • Preia si initiaza apeluri si e-mailuri, opereaza in baza de date Oferim • Contract de munca full time • Program de lucru L-V • Posibilitate de crestere si avansare profesionala

 • Biroul de traduceri UTIL SERVICE PROJECT SRL va ofera urmatoarele servicii: - traduceri autorizate din si in urmatoarele limbi straine: engleza, germana, italiana, spaniola, franceza, bulgara, turca, daneza, slovaca, slovena, greaca, portugheza, araba, maghiara, sarba, polona, olandeza, slovaca, ucraineana, rusa; -legalizarea traducerilor la notariat; -Apostillarea si Supralegalizarea traducerilor, iar dupa caz aplicarea Apostillei pe documentele originale; -Tehnoredactare; Ne puteti contacta: - la telefon: +40761458797 Oferim consultatii gratuite tuturor clientilor interesati de serviciile biroului nostru. La un volum mai mare de traduceri pretul este negociabil.

 • Azienda italiana cerca donna di Braila o vicinanze che parli italiano e con patente auto per lavoro stagionale da settembre a febbraio Per info chiamare al +39 346 2207821 Roberto

 • SC Armandia Srl, Birou de Traduceri Autorizate, Apostile si legalizari notariale ofera servicii de traducere/interpretare la preturi imbatabile, rapid, eficient, profesional, din/in limbile engleza, franceza, italiana, spaniola, germana, maghiara, rusa, croata, ceha, poloneza, ucraineana, olandeza, finlandeza, norvegiana, chineza, japoneza. Discounturi de 15%. Va asteptam cu preturi mici! Contact: SC Armandia Srl Tel. 0745549479 Cluj-Napoca, Cluj, blvd. 21 Decembrie 1989 (peste drum de Sora SHopping Center), nr. 28, ap/3/3

 • Traducator/interpret autorizat (PFA) engleza-romana, experienta, calitate, ofer factura/chitanta Ofer servicii in zona Cluj de traduceri autorizate/interpretariat engleza-romana sau oriunde in lume pe e-mail etc. Licentiat/Master of Arts in engleza (Univ. Babes-Bolyai, Cluj/British Council), activitate 10 ani la Ambasada SUA, rezident 2 ani in SUA, 1 an la Londra, prestat servicii de traducere/interpretariat pt Ambasada SUA, US Air Force, OSCE, Fundatia Soros, UMF Cluj etc. Traduc aproape orice fel de texte/lucrari: MEDICALE, TEHNICE, JURIDICE, SOCIALE, POLITICE, ECONOMICE etc Tarife orientative: - 25 lei pagina texte simple, - 35-40 lei pagina texte tehnice - 30-40 texte juridice - 50 lei pagina texte medicale, - 100 lei ora de interpretarit (negociabil pentru mai mult de o ora si in functie de gradul de dificultate). VA ASTEPT!

 • Traducator engleza tehnica cu 20 de ani experienta in domeniul transportului si prelucrarii petrolului si gazelor /industria constructoare de masini/traduceri comerciale/economice (proiecte la cheie cu componenta mecanica, electrica, automatizari - specificatii, teme de proiectare, proceduri etc), doresc angajare. Detin autorizatie emisa de Ministerul Justitiei.

 • WE RECRUIT ASSISTANTS – INSURANCE BROKERS from all Romania Types of insurances that we intermediate : - RCA (civil liability insurance for car owners), Kasco, PAD home insurances and / or facultative, civil liabilities (for lawyers, doctors, nurses, bailiffs, translators, taxi drivers etc.), insurances for travelling abroad. - BULGARIA INSURANCES Job description : The mediation of the insurance policies of any type for physical and juridical persons, at all the insurance companies from Romania and Bulgaria. - WITHOUT TARGET - You can work both home and at the office. THE IDEAL CANDIDATE - Abilities of communication, negociation and sale - Positive attitude, initiative spirit and receptivity at new - Organizational capacities for working in team and orientation towards the customers and the results - PC operation knowledge - Is motivated by earnings based on commission; - The experience in insurances or sales is an advantage; BENEFITS : Attractive commissions (supplementary bonuses from sales) Continuous qualification (by courses organized by the insurers) Opportunities of promotion and professional development. RESPONSIBILITIES : The development of the customers portfolio. The promotion of the company’s products on the local market of the insurances. The Company description : We are authorized representatives of the insurers from Romania – Allianz Tiriac, Groupama, Omniasig, Asirom, Generali etc. We remain at your disposal for any other further information at the e-mail address : office@ati-asig.ro The Resumes can be send at the e-mail address : office@ati-asig.ro

 • Angajez student/a pentru munca administrativa de birou. Program part-time Informatii la nr. de tel: 0359.412.221

 • Realizez traduceri, romana-engleza/engleza-romana, in orice domeniu. Experienta in traduceri in domeniul bancar, medical, literar, jurnalistic, turistic, juridic, etc. Pretul este accesibil si negociabil, in functie de volumul de munca si de timpul in care trebuie realizata traducerea.

 • Servicii de traducere din si in limba lituaniana efectuate de traducatori nativi de limba lituaniana, profesionisti cu experienta. Translatori de limba lituaniana. Traduceri autorizate din si in 36 de limbi straine, cu servicii on line in tara si strainatate si cu biroul la Cluj Napoca Cluj Napoca, str Marin Sorescu nr 1 A, ap 2, jud Cluj Tel:040264439277; mobil: 040731347148 TRADUCATOR LITUANIANA CLUJ, TRADUCERI LITUANIANA CLUJ BRASOV, TRANSLATOR LITUANIANA. PENTRU DETALII SUPLIMENTARE ACCESATI SITE-UL

 • Caut interpret de limba ucraineana din Bucuresti, pentru interpretariat consecutiv si/sau simultan. Autorizatia de traducator reprezinta avantaj. Se cere experienta de minim 3 ani, recomandari. Relatii la telefon 0726.623.331.

 • Salveaza cautarea