Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Tulcea Dunavatu-de-jos

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 26

  Angajam personal, camerista, ospatar, bucatar, pentru pensiune turistica Conditii foarte bune de munca. Salariu deosebit

 • 10

  Camerista pentru pensiune! Cautam o colega noua pentru echipa noastra din cadrul Pensiunii Sharaiman - Dunavatul de Jos Oferim cazare si masa pe toata perioada contractului pentru persoane din afara localitatii. Salarii atractive!! Ne puteti contacta direct la nr de tel 0741011779 sau www.sharaiman.ro

 • 2

  NEW HOTEL EGRETA își extinde activitatea! Suntem în căutarea de noi colegi pentru posturile de cameristă hotel, spălătoreasă lenjerie, îngrijitor spații hoteliere, barcagiu. Pentru cei interesați se pot trimite C.V.-urile la adresa de e-mail recrutari @ newegreta.ro

 • Ofer cazare , 3 mese pe zi și salariu atractiv . Detalii la numărul de telefon afișat

 • NEW HOTEL EGRETA își extinde activitatea! Suntem în căutarea de noi colegi pentru postul de ospătar. Pentru cei interesați se pot trimite C.V.-urile la adresa de e-mail recrutari @ newegreta.ro Pentru detalii suplimentare puteți suna la numărul de telefon specificat - Cristian Grigore.

 • NEW HOTEL EGRETA își extinde activitatea! Suntem în căutarea de noi colegi pentru postul de bucătar. Pentru cei interesați se pot trimite C.V.-urile la adresa de e-mail recrutari @ newegreta.ro Pentru detalii suplimentare puteți suna la numărul de telefon specificat - Cristian Grigore.

 • NEW HOTEL EGRETA își extinde activitatea! Suntem în căutarea de noi colegi pentru postul de ajutor bucătar. Pentru cei interesați se pot trimite C.V.-urile la adresa de e-mail recrutari @ newegreta.ro Pentru detalii suplimentare puteți suna la numărul de telefon specificat - Cristian Grigore.

 • 1

  NEW HOTEL EGRETA își extinde activitatea! Suntem în căutarea de noi colegi pentru postul de ajutor de ospătar. Pentru cei interesați se pot trimite C.V.-urile la adresa de e-mail recrutari @ newegreta.ro Pentru detalii suplimentare puteți suna la numărul de telefon specificat - Cristian Grigore.

 • 1

  NEW HOTEL EGRETA își extinde activitatea! Suntem în căutarea de noi colegi pentru postul de lucrător în bucătărie. Pentru cei interesați se pot trimite C.V.-urile la adresa de e-mail recrutari @ newegreta.ro Pentru detalii suplimentare puteți suna la numărul de telefon specificat - Cristian Grigore.

 • NEW HOTEL EGRETA își extinde activitatea! Suntem în căutarea de noi colegi pentru postul de recepționer hotel. Pentru cei interesați se pot trimite C.V.-urile la adresa de e-mail recrutari @ newegreta.ro

 • Restaurant Pelicanul din Dunavatul de Jos angajeaza bucatari si ajutori de bucatari . Oferim cazare si masa . Salariul variaza in functie de experienta in domeniu ( intre 2000 - 5000 lei ) . Pt detalii :

 • Salveaza cautarea