Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Tulcea Jurilovca

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • RAZELM LUXURY RESORT, un concept nou de resort in inima naturii, cu un domeniu de 18 ha si 40 de insule, impresioneaza oaspetii cu servicii si facilitati de inalta calitate. Resortul este localizat intre localitatile Jurilovca si Lunca, la doar  20 minute de Gura Portitei. Descrierea jobului Angajam in conditii avantajoase bucatar. Se ofera salariul de 5000 lei , cazare si masa. Daca sunteti interesat de oferta noastra asteptam sa ne contactati.

 • RAZELM LUXURY RESORT, un concept nou de resort in inima naturii, cu un domeniu de 18 ha si 40 de insule, impresioneaza oaspetii cu servicii si facilitati de inalta calitate. Resortul este localizat intre localitatile Jurilovca si Lunca, la doar  20 minute de Gura Portitei. Descrierea jobului Angajam in conditii avantajoase ospatari. Se ofera salariul de 4000 lei, cazare si masa. Daca sunteti interesat de oferta noastra asteptam sa ne contactati.

 • 1

  RAZELM LUXURY RESORT, un concept nou de resort in inima naturii, cu un domeniu de 18 ha si 40 de insule, impresioneaza oaspetii cu servicii si facilitati de inalta calitate. Resortul este localizat intre localitatile Jurilovca si Lunca, la doar  20 minute de Gura Portitei. Descrierea jobului Angajam in conditii avantajoase picoli. Se ofera salariul de 3000 lei, cazare si masa. Daca sunteti interesat de oferta noastra asteptam sa ne contactati.

 • Descrierea companiei RAZELM LUXURY RESORT, un concept nou de resort in inima naturii, cu un domeniu de 18 ha si 40 de insule, impresioneaza oaspetii cu servicii si facilitati de inalta calitate. Resortul este localizat intre localitatile Jurilovca si Lunca, la doar 20 minute de Gura Portitei. Descrierea jobului Angajam in conditii avantajoase Manager Housekeeping cu experienta de minim 5 ani. Se ofera salariu motivant, cazare si masa. Daca sunteti interesat de oferta noastra asteptam sa ne contactati.

 • RAZELM LUXURY RESORT, un concept nou de resort in inima naturii, cu un domeniu de 18 ha si 40 de insule, impresioneaza oaspetii cu servicii si facilitati de inalta calitate. Resortul este localizat intre localitatile Jurilovca si Lunca, la doar  20 minute de Gura Portitei. Descrierea jobului Angajam in conditii avantajoase sef receptie (FOM). Se ofera salariu motivant , cazare si masa. Daca sunteti interesat de oferta noastra asteptam sa ne contactati.

 • RAZELM LUXURY RESORT, un concept nou de resort in inima naturii, cu un domeniu de 18 ha si 40 de insule, impresioneaza oaspetii cu servicii si facilitati de inalta calitate. Resortul este localizat intre localitatile Jurilovca si Lunca, la doar  20 minute de Gura Portitei. Descrierea jobului Angajam in conditii avantajoase ajutor bucatar. Se ofera salariul de 3000 lei, cazare si masa. Daca sunteti interesat de oferta noastra asteptam sa ne contactati.

 • 1

  RAZELM LUXURY RESORT , un concept nou de resort in inima naturii, cu un domeniu de 18 ha si 40 de insule impresioneaza oaspetii cu servicii si facilitati de inalta calitate. Resortul este localizat intre localitatile Jurilovca si Lunca, la doar 20 minute de Gura Portitei. Descrierea jobului Angajam in conditii avantajoase receptioner. Se ofera salariul de 5000 lei, cazare si masa. Daca sunteti interesat de oferta noastra asteptam sa ne contactati la tel. .

 • 1

  RAZELM LUXURY RESORT, un concept nou de resort in inima naturii, cu un domeniu de 18 ha si 40 de insule  impresioneaza oaspetii cu servicii si facilitati de inalta calitate. Resortul este localizat intre localitatile Jurilovca si Lunca, la doar  20 minute de Gura Portitei. Descrierea jobului Angajam in conditii avantajoase Sef  bucatar cu experienta de 5 ani pe o pozitie similara. Se ofera salariu motivant in functie de experienta, cazare si masa. Daca sunteti interesat de oferta noastra asteptam sa ne contactati.

 • Salveaza cautarea