Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Tulcea Mineri

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Buna ziua dragi colegi, Cautam soferi vorbitori de limba italiana pentru societatea de transport din imagine! Se ofera 2500 Euro/luna Se lucreaza doar pe teritoriul Italiei cu weekend-uri predominant la baza din Fiorenzuola! Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati la numarul +

 • 3

  Buna ziua dragi colegi, Cautam soferi vorbitori de limba italiana pentru societatea de transport din imagine! Se ofera salarii intre 2400-2700 Euro/ luna in functie de experienta! Se lucreaza cu Cisterne ADR si NON ADR predominant pe teritoriul Comunitatii Europene cu baza la Faenza in Italia. Camioane Euro 6 si cisterne cu o vechime de maxim 4 ani. Transport dus-intors asigurat de noi. Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati la numarul

 • Lidas, companie specializata in industria panificatiei si a produselor fainoase, amplasata in loc. Mineri, jud. Tulcea angajeaza Responsabil planificare livrari Cerinte: -studii medii; -spirit organizatoric, atentie la detalii; -abilitati de comunicare; -cunostinte operare pachet MS Office (Word, Excel); -resprezinta un avantaj experienta in contabilitate. Responsabilitati: -coordoneaza si urmareste organizarea depozitului de produse finite; -gestioneaza comenzile clientilor si organizeaza necesarul de transport; -planifica si organizeaza livrarea marfii in conditiile si termenii stabiliti; -gestioneaza relatia cu furnizorii de transport in vederea respectarii cerintelor clientilor; -emite si transmite facturile catre clienti; -transmite soldul de incasat; -realizeaza rapoarte, analize si situatii periodice referitoare la performanta si calitatea livrarii; -colaboreaza si comunica eficient cu toate departamentele implicate in proces; -urmareste constant situatia livrarilor programate, este la curent cu stadiul acestora. Beneficii: -echipe si mediu de lucru profesioniste; -oportunitati de invatare si programe de training; -pachet salarial atractiv; -tichete de masa; -bonusuri in functie de performanta. Asteptam CV-ul tau pe adresa de e-mail , contacteaza-ne telefonic la sau te invitam sa ne cunoastem la sediul nostru din loc. Mineri, jud. Tulcea.

 • 1

  Lidas, companie specializata in industria panificatiei si a produselor fainoase, amplasata in loc. Mineri, jud. Tulcea angajeaza ȘEF COLOANĂ AUTO Cerinte: -studii superioare tehnice -constituie un avantaj; -curs Manager Transport Marfa- constituie avantaj; -cunostinte tehnice temeinice cu privire la autovehicule; -cunostinte avansate de MS Office; -gandire organizata, analitica si flexibila; -abilitati bune de organizare, planificare, atentie la detalii; -abilitati de comunicare si lucru in echipa. Responsabilitati: - asigură și menține relația cu furnizorii de autoturisme și prestatorii de servicii de reparații; - face propuneri de achiziții de piese auto și asigura achizitia acestora; - asigură respectarea reglementărilor legale în vigoare privind transporturile rutiere de marfuri; - asigură starea tehnică corespunzătoare a vehiculelor; - ține evidența documentelor de transport; - înregistrează cheltuielile pentru reparații auto; - ține evidența cheltuielilor aferente parcului auto al companiei; - coordonează activitatea de întreținere și reparații a autoturismelor; - verifică prin sondaj reparațiile efectuate de către furnizorii de servicii; - acordă asistență tehnică utilizatorilor parcului auto. Beneficii: - echipa si mediu de lucru profesioniste; - oportunitati de invatare si programe de training; - pachet salarial atractiv; - tichete de masa; - bonusuri in functie de performanta. Contact: Asteptam CV-ul tau pe adresa de e-mail , contacteaza-ne telefonic la sau te invitam sa ne cunoastem la sediul nostru din loc. Mineri, jud. Tulcea.

 • 1

  Lidas, companie specializata in industria panificatiei si a produselor fainoase, amplasata in loc. Mineri, jud. Tulcea angajeaza ASISTENT MANAGER Ne bucurăm să ne cunoaștem și să devii membru al echipei noastre dacă ai: -experiență în roluri cu responsabilități similare; -atenție la detalii, spirit de echipă; -bune abilitati de organizare si planificare; -cunoștințe de operare PC ; - bune abilitati de comunicare in limba engleza. Printre responsabilitățile principale ale acestui rol se află următoarele: - asigura suport managerului comercial in activitatile zilnice; -redacteaza informari, adrese, e-mailuri, diferite rapoarte solicitate de management; -menține legătura cu clientii firmei, se asigura de o buna colaborare cu acestia; -transmite integral și in timp util informațiile către managerul comercial; -urmareste indeplinirea obiectivelor aferente procesului comercial. Mediul nostru de lucru prietenos și integrativ susține dezvoltarea personală și profesională a membrilor echipei. Dacă simți că rolurile și responsabilitățile sunt potrivite pentru tine, chiar dacă ți se pare că nu îndeplinești câteva dintre cerințele de mai sus, dar dorești să te dezvolți, te invităm să ne cunoaștem. Noi îți oferim un mediu organizațional dinamic, care îți asigură cadrul pentru dezvoltarea personală continuă. Asteptam CV-ul tau pe adresa de e-mail , contacteaza-ne telefonic la sau te invitam sa ne cunoastem la sediul nostru din loc. Mineri, jud. Tulcea.

 • Salveaza cautarea