Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Valcea Experienta: Experienta 1-3 ani

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  SC. SIBEUX LAND ANGAJAZA URGENT PENTRU SANTIERUL DIN RM VL MUNCITORI IN CONSTRUCTII, ZIDARI,DULGHERI,FIERARI,LACATUSI, FINISORI. INFORMATI NITU VASILE

 • 53 ani serios, muncitor, corect ,cu chef de munca permis b c d e exp pe camion 18 t marfa intern cat c , si ce dar exp mai putina avize si atestate in termen fara cazier , disponibil . din 20 martie. ofer si doresc seriozitate si o angajare pe termen lung sint dispus sa cistig si eu si societatea .

 • Cautam coleg / colega pentru a promova produsele Misavan pe zona Turda, Campia Turzii, Campeni. Cerinte: - buna capacitate de comunicare, adaptare si invatare rapida - cunostinte profesionale specifice canalului retail si HoReCa - cunostinte de operare PC - permis conducere categoria B Rolul noului coleg/colege va fi de:- mediu de - a prospecta piata in vederea identificarii de noi clienti, dezvoltand zona alocata - a vizita 15 - 25 clienti / zi - a promova produsele Misavan: produse chimice profesionale si top profesionale de curatenie (detergenti, degresanti, dezinfectanti, odorizanti de camera), hartie si dispensere pentru hartie, produse gospodaresti, produse pentru ambalat, produse de unica folosita, candele; - a face demonstratie de produse profesionale de curatenie, minim 5 demo/luna - a creste volumul de vanzari 10 - 20 % / luna Oferim: - instrumente de lucru (masina de serviciu, telefon de serviciu, tableta) - traininguri de produse, de vanzare si negociere conform planului de cariera Misavan - program de mentoring - pachet salarial corelat cu performanta Descrierea companiei Cu o experienţă de 18 ani ca furnizor de produse de curăţenie, ne-am extins pe piata produselor si solutiilor de curatenie atat in domeniul retail, insa cu preponderenta catre domeniul profesional, ajutati de forta de vanzare, flota de distributie si portofoliul de produse comercializate (produse profesionale de curăţenie, produse din hârtie şi menaj, Ne dorim sa devenim lideri pe piata produselor profesionale de curatenie.

 • 1

  Deschidem curand ! Hotel Imperial &Spa **** din Băile Olanesti își deschide porțile curand. Vrei sa faci parte din echipa noastră? Căutam : -receptioner, -bucătar -ajutor bucătar -ospatar -camerista -barman . Daca ai experienta sau calificare intr-unul din domeniile de mai sus te așteptam cu un cv la Hotel Central din Băile Olanesti . Pentru mai multe detalii la Telefon. .

 • 1

  SC VeroTherm SRL din Ramnicu Valcea, strada and Uzinei, nr. 1B Judetul Valcea angajeaza stivuitorist, cu atestat valabil, pentru fabrica de adezivi si mortare uscate. Persoanele interesate sunt rugate sa ne transmita un CV care sa contina date personale, experienta profesionala, educatie. CV-urile se depun la sediu, in Ramnicu Valcea, strada Uzinei nr. 1 B, langa spalatoria Logiserv sau pe email. In urma transmiterii CV-ului, va vom contacta.

 • 2

  SC VeroTherm SRL cu sediul in Ramnicu Valcea, strada uzinei nr. 1B angajeaza conducator auto cu atestat cat CE pentru livrarea produselor din polistiren si mortare uscate de la Fabrica de polistiren si mortare uscate VeroTherm . Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV prin email sau la sediu.

 • Salveaza cautarea