Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Vrancea Panciu

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Caut de lucru Sâmbăta și Duminica sunt o persoana responsabila și serioasa.

  • Atelier de tamplarie angajaza tamplar cu sau fara experienta in lucrul cu lemn masiv. Contract de munca pe perioada nedeterminata, 8h/zi. Se cere indemanare in folosirea uneltelor si masinilor specifice pozitiei de Tamplar: circular , masina de gaurit, slaif, fierastrau panglica, etc; Persoana ordonata, meticuloasa, dinamica, flexibila in abordarea problemelor, cu abilitati de organizare, abilitati de lucru in echipa, abilitati de comunicare, seriozitate, rezistenta la stres, persoana pro-activa, sociabila, corecta, dinamica (pozitiva, cu chef de munca si de viata ), responsabila. Studii medii. Permis categoria B, constituie un avantaj.

  • Sc angajează operator excavator, cu experiența, pentru lucrare in localitatea Panciu , județul Vrancea Se oferă salar motivant Mai multe detalii la telefon.

  • Agentia de recrutare WP XAWAX czech s.r.o Angajeaza din Romania pentru Cehia personal necalificat,barbati,cupluri,femei, pentru fabrici din Cehia. Transport din tara(Galati,Onesti,Brasov,Sibiu,Deva,Arad), Cazare si scolarizare GRATUIT, oferim avans dupa prima saptamana de lucru. Nu se cere experienta si nici cunoasterea limbii, Nu percepem comision,sau taxe. Detalii,inscrieri si rezervari la numarul 0742530624

  • Angajam o persoana pentru activitatea de birou si de after-school la Centrul Educational de Zi Pinocchio din Panicu incepand cu 1 octombrie 2019. Cerinte post: studii superioare Preferabil cu experienta, cunostinte de contabilitate si secretariat, management de proiecte si limba engleza. Se ofera contract full-time pe o perioada de un an cu posibilitate de prelungire. Pentru a candida trimiteti CV-ul la pana la data de 31/08/2019. Pentru informatii suplimentare: 0740046401.

  • Mecanic utilaj (Deservent) incarcator frontal vola + buldoexcavator, certificat de competente profesionale, posesor permis conducere categoriile BE, CE, DE, si atestate: marfa, ADR (colete si cisterne), agabaritice si persoane, SOLICIT ANGAJARE DOAR PE INTERN (ROMANIA).

  • Salveaza cautarea