Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Vrancea

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 333 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • ...25 de ani experiență, Șef de Șantier și Proiectări/Amenajări: Restaurante, Case Vacanță,Pensiuni, Hoteluri, Cascade de apă, Cluburi etc Proiectare Corel, MS. Office. Aptitudini organizatorice, tehnice. Posesor permis cat B. Zonă de interes:Vrancea - Buzău - Brăila - Ialomița - Bacău

 • 5

  Societate de constructii din Baia Mare cu lucrari in Oradea si Brasov angajeaza fierari, dulgheri s din toata tara, individual sau in echipa. Oferim: - angajare cu contract de munca pe durata nedeterminata, - cazare gratuita, - transport gratuit. Salarizare in acord in functie de munca prestata. Se poate ajunge la un salariu net de 4500 - 6000 lei in functie de realizari si de interesul acordat in munca Plata salariilor se face dupa cum urmeaza: - perioada 25 - 30 a lunii - avans - perioada 10 - 15 a lunii urmatoare - lichidarea drepturilor salariale Informatii la telefon

 • 1

  SC CERTIMPEX SRL angajeaza zidar pentru intretinere. spatii de productie . Salariul este cofidential si negociat la angajare si la nevoie . Asiguram venituri constante, bonuri de masa si transport

 • 7

  Fabrica de confectii cauta persoane cu experIenta, pentru calcat final. Asiguram un venit lunar de peste 2400 lei , bonuri de masa si transport .

 • Caut angajat /angajată de frizerie canină-felina cu experiență in domeniu.Salariu motivant 2500-3000 lei lunar net .Zonă Focșani -centru.

 • Inchiriez două posturi coafor, un post de manichiură - pedichiură si unul de frizerie bărbați începând cu data de 1 august Prețul pentru fiecare post este 200 euro . Cheltuielile lunare sunt incluse in pret. Locatie Focșani -zona centru .

 • Societate comerciala angajeaza muncitori constructii cu experienta (meseriasi), pentru constructii civile (case).Se ofera continuitate (se lucreaza 12 luni/an),stabilitate,salarii atractive.

 • Firma cu domeniu de activitate producere tamplarie din aluminiu si montaj tamplarie pvc , angajam in conditiile legii, - Consultant tehnic in domeniul tamplarie pvc si aluminiu; Conditii, cerinte. - Persoana dinamica, flexibila, cu abilitati tehnice ; - Studii minim liceale, avantaj Studii universitare tehnice; - Permis categoria ,,B,, fara incidente; - Avantaj, cunostinte Autocad, programe de ofertare tamplarie Winarhi, Fenestra. Oferta propusa; - Salariu de incadrare 3100 lei brut, in constructii; - Comision din vanzari in functie de performanta; - Bonuri valorice, card de masa, in valoare de 200 lei /luna.

 • 1

  Firma de transport cu sediul in Braila ANGAJEAZA soferi profesionisti cat.C+E pe termen lung. Transport Comunitatea Europeana containere. Camioane DAF,MERCEDES EURO6,curate,dotate cu aparate de taxare automate,telefon serviciu,card alimentare Transport dus intors cu masina sau avionul platit de catre firma Durata de lucru de 6 saptamani cu 2 saptamani sau dupa preferinta Se respecta timpii de conducere si odihna. Plata salariului intotdeauna la timp.Salarizare de doua ori pe luna. Avansuri salariale la cerere. . Bonusuri de performanta.....etc Dispecerat in limba romana , Cerinte Persoane serioase ,sincere si dornice de munca. Sa posede permis de conducere cat. C,E,atestat,card tahograf valabile. Cunostinte minime de limba engleza sau germana. .Experienta pe comunitate si pe containere este un atu. Cerem si oferim seriozitate. Mai multe detalii la tel .

 • 1

  Firma de transport cu sediul in Braila ANGAJEAZA soferi profesionisti cat.C+E pe termen lung. Transport Comunitatea Europeana containere. Camioane DAF,MERCEDES EURO6,curate,dotate cu aparate de taxare automate,telefon serviciu,card alimentare Transport dus intors cu masina sau avionul platit de catre firma Durata de lucru de 6 saptamani cu 2 saptamani. Pastele ,Craciunul si Revelionul se fac acasa,,intelegere pentru libere in caz de necesitate. Se respecta timpii de conducere si odihna. Plata salariului intotdeauna la timp.Salarizare de la 2500euro+bonusuri de doua ori pe luna. Avansuri salariale la cerere. . Bonusuri de performanta,intretinerea masinii.....etc Dispecerat in limba romana , Cerinte Persoane SERIOASE ,sincere si dornice de munca. Sa posede permis de conducere cat. C,E,atestate CPI,card tahograf valabile. Cunostinte minime de limba engleza sau germana. .Experienta pe comunitate si pe containere este un atu. CEREM si OFERIM SERIOZITATE Plecare imediata Mai multe detalii la tel .

 • Descriere Firma de transport cu sediul in Braila ANGAJEAZA soferi profesionisti cat.C+E pe termen lung. Transport Comunitatea Europeana containere. Camioane DAF,MERCEDES EURO6,curate,dotate cu aparate de taxare automate,telefon serviciu,card alimentare Transport dus intors cu masina sau avionul platit de catre firma Durata de lucru de 6 saptamani cu 2 saptamani sau dupa preferinta Se respecta timpii de conducere si odihna. Plata salariului intotdeauna la timp.Salarizare de doua ori pe luna. Avansuri salariale la cerere. . Bonusuri de performanta.....etc Dispecerat in limba romana , Cerinte Persoane Serioase ,sincere si dornice de munca. Sa posede permis de conducere cat. C,E,atestate CPI,card tahograf valabile. Cunostinte minime de limba engleza sau germana. .Experienta pe comunitate si pe containere este un atu. Cerem si oferim Seriozitate. Mai multe detalii la tel .

 • 2

  Angajam soferi profesionisti pentru transport pe comunitate la containere.Cerem si oferim seriozitate.

 • 5

  Căutăm colaboratori locali dinamici, activi și în căutare de noi oportunități, îți propunem activitatea de Brokeraj. Avantajele inceperii acestei activități sunt că poți intermedia următoarele categorii de servicii și produse: -Asigurări (generale,de viata unde colaboram cu toate companiile de asigurări din piață). -Credite unde colaborăm cu majoritatea băncilor din piața românească, companii de leasing și Ifn-uri. -Turism (intermediem orice pachet turistic intern și extern, bilete de avion, cazare, etc...) -Imobiliare (vânzarea, cumpărarea, încheierea locuințelor, spatiilor comerciale, terenurilor și orice forma existenta în piață de către clienți). Odată cu începerea acestei activități beneficiați de următoarele avantaje: -Ești plătit pentru fiecare serviciu sau produs intermediat. -Clienții găsesc consultanță în toate domeniile de mai sus direct la tine economisind timp și bani. -Ai multe posibilități de creștere și dezvoltare. Înveți, te autorizezi, practici și te dezvolți. Partea cea mai bună este că toată activitatea o gestionezi de pe platforma companiei, timpul efectiv investit fiind flexibil și la dispoziția ta. Îți punem la dispoziție atât platforma de servicii unde poți oferta toate categoriile de produse și servicii puse la dispoziția noastră, dar și platforma E-learning, unde sunt cursuri de formare, specializare și venim în ajutorul tău, pentru a-ți crea un parcurs normal al activității ce urmează să o desfășori. Dacă este pentru tine aștept cu drag un mesaj, telefon din partea ta pentru a trece la următoarea etapă. Succes. Te invit să aplici pe https://forms.gle/HcVpQftZRqiiMGWZ9 și îți bine ai venit in echipa.

 • Caut cioban sărac fără locuință să îi donez casa. Specific că eu sunt de orientare sexuală gay!Va primi o casă de locuit gratis numai cu condiția să pot locui împreună cu el.Casa se află în județul Vrancea cu fântână în curte și teren de 1700 metri pătrați.Locuiesc în Vrancea. Sună sau dă mesaj la numărul de telefon .

 • Caut bărbat sărac fără locuință de profesie cioban sau văcar sa locuiasca impreuna cu mine.la țară. Specific că eu sunt de orientare sexuală gay!

 • Mixologie cocktail,experienta 15 ani

 • Executam lucrari constructii interioare exterioare finisaje pret pe m2

 • 23

  Vino in echipa noastra daca doresti sa te dezvolti profesional alaturi de un partener de talie mondiala!

 • 1

  SC angajează lucrători Calificați/necalificați in construcții, contract de munca plus alte beneficii. Mai multe detalii la telefon. Așteptăm CV-uri și la adresa de mail

 • Salveaza cautarea