Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Arad Persoane

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 724 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 5

  HAI SĂ NE CUNOAȘTEM DACĂ: Ești o persoană muncitoare și serioasă Ești organizat sau ești dispus să lucrezi organizat Iți place să îți creezi relații profesionale de durată Ești perseverent și nu renunți până nu obți ceea ce îți dorești Ai capabilități solide de automotivare Ești deschis sau îți place să te dezvolți continuu îți dorești să lucrezi într-un mediu dinamic, atât la birou, cât și pe teren Ești orientat către îndeplinirea și chiar depășirea obiectivelor Dezvoltarea, succesul și independența financiară sunt obiectivele tale RESPONSABILITĂȚILE TALE: Program de lucru fix, de 4 sau 8 ore / zi Prospectarea pieței imobiliare Dezvoltarea și actualizarea constantă a portofoliului de proprieățti și clienți Crearea, menținerea și dezvoltarea relației cu clienții Organizarea și programarea întâlnirilor cu proprietarii și clienții Vizionarea proprietăților împreună cu clienții Identificarea, facilitarea, tratarea obiecțiilor și soluționarea situațiilor întalnite în relația cu toate părțile implicate în procesul de intermediere. BENEFICIILE TALE: Venituri direct proporționale cu rezultatele obținute (nu se oferă salariu și nici venit fix) Ești antreprenor (pentru a începe o colaborare cu Tranc & Tranc trebuie să deți un PFA, II sau SRL. Dacă nu te descurci, te vom ajuta noi să îl deschizi) Ca agent imobiliar Tranc & Tranc vei oferi clienților servicii inovative de promovare a proprietăților în lumea virtuala la 360 grade, cu ochelari VR. Vei oferi servicii complete în domeniul imobiliar. (Îi vom ajuta pe clienți și proprietari să își rezolve actele la institutiile statului, îi vom ajuta să își scoată credit, să își facă rlv-ul, vom programa la notar, vom face certificat energetic, scoatem CF-uri, le vom căuta proprietati, le vom pune la dispoziție designeri, constructori etc) Bonusuri de performanță Birou primitor și mediu plăcut de lucru în zona ultracentrală a Aradului. Posibilitatea de dezvoltare a unui portofoliu propriu de proprietăți și clienți Traininguri de dezvoltare personală și profesională GRATUITE Toți agenții Tranc & Tranc sunt ajutați GRATUIT să devină agenți imobiliari de succes prin sesiuni avansate de Coaching & Mentoring. Posibilitatea de avansare în carieră și formarea propriei echipe Costurile cu prelucrare a pozelor, a clipurilor video, conceperea și postarea anunțurilor este suportată de Agenția Tranc & Tranc. Evenimente și Team building-uri Dacă te regăsești în cele de mai sus, trimite-ne CV-ul, aici pe Publi24 sau pe Whatsapp

 • 38

  HPA recruteaza operatori productie pentru clientul sau, companie multinationala din Arad. Program de lucru: 3 schimburi (7 15; 15 23; 23 7 pauza de masa este inclusa in program) Cerinte: - Educatie: minim 8 clase - Flexibilitate la locul de munca - Seriozitate si stabilitate la locurile de munca anterioare Beneficii: - 3.000 lei brut salariu de incadrare - posibilitate de marire salariala chiar dupa prima luna - 600 lei brut bonus de calitate, productivitate si prezenta - Tichete de masa: 20 lei/zi lucrata (420 lei/luna) - Spor de noapte 30% - Ore suplimentare platite cu 175 % in timpul saptamanii si 200% in weekend - 600 lei tichete cadou la sarbatori (Pasti si Craciun) - 650 lei brut prima de vacanta pentru cei care solicita minim 1 saptamana de concediu de odihna (pt cei cu vechime in companie intre 6 luni 1 an, iar pentru cei cu vechime mai mare bonusul creste) - 1 masa calda pe zi decontata partial in cantina companiei 25% - Abonament la salile de sport cu card - 22 zile concediu de odihna - Asigurare medicala Signal Iduna Transport asigurat in Municipiul Arad si de pe rutele: Dorobanti Iratosu Varias -Turnu Macea - Sanmartin Satu Nou - Macea Curtici Sofronea Sanpaul Lipova-Paulis-Horia Minis Cuvin - Ghioroc Sambateni Cicir Vladimirescu Pecica Sanpetru German Peregu Mare Sanleani Livada Zimand Cuz - Santana Pentru mai multe informații, sunați la numărul de telefon: zero sapte doi doi trei doi cinci doi trei unu.

 • 39

  HPA recruteaza manipulant marfa,pentru clientul sau, companie din industria de automotive din judetul Arad. Program de lucru: 2 schimburi Cerinte: - Experienta ca manipulant - Autorizatie ISCIR valabila - Cunostinte de utilizare a calculatorului si scanner - Disponibilitate de a lucra in doua schimburi Pachet salarial si beneficii: - Venitul lunar este negociabil in functie de experienta: pentru persoane cu experienta si atestat ISCIR poate sa ajunga pana la 3000 lei net; - Salariul negociabil in functie de experienta si abilitati; - Tichete de masa 20 lei/zi - Transport asigurat sau decontat - Mediu de lucru curat si dinamic - Transportul este asigurat pe urmatoarele rute: Pancota, Masca, Galsa, Covasant, Maderat. Pentru mai multe detalii, va rog sunati la numarul de telefon: zero sapte doi doi trei doi cinci doi trei unu.

 • 30

  Iti cauti un loc de munca linistit, curat si ai posibilitatea sa lucrezi de pe scaun? HPA recruteaza pentru clientul sau operatori productie, companie multinationala din industria de automotive din judetul Arad. Iti cauti un loc de munca linistit, curat si ai posibilitatea sa lucrezi de pe scaun? Program de lucru: 3 schimburi Cerinte: - Seriozitate, dexteritate - Disponibilitate de a lucra in trei schimburi Pachet salarial si beneficii: - Salariul 2.800 lei brut; - Bonus prezenta 250 lei brut; - Bonusul de productivitate poate ajunge la 300 lei brut; - Tichete de masa 30 lei/zi; - Spor ore de noapte 25% - Ore suplimentare platite cu 175% in timpul saptamanii si 200% in weekend - Bonus de sarbatori (Pasti si Craciun)-300 lei NET - Majoritatea posturilor presupun munca pe scaun; - Mediu de lucru curat si placut; - Transportul este asigurat pe urmatoarele rute: Pancota, Siria, Masca, Galsa, Covasant, Maderat. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne sunați la nr. de telefon: zero sapte doi doi trei doi cinci doi trei unu.

 • 27

  HPA recruteaza operatori mase plastice pentru clientul sau, companie multinationala din Arad. Program de lucru: 12-24h, 12-48h. Cerinte: - Educatie: minim 8 clase - Flexibilitate la locul de munca - Seriozitate si stabilitate la locurile de munca anterioare Beneficii: - 3.000 lei brut salariu de incadrare - posibilitate de marire salariala chiar dupa prima luna - 600 lei brut bonus de calitate, productivitate si prezenta - Tichete de masa: 20 lei/zi lucrata (420 lei/luna) - Spor de noapte 30% - Ore suplimentare platite cu 175 % in timpul saptamanii si 200% in weekend - 600 lei tichete cadou la sarbatori (Pasti si Craciun) - 650 lei brut prima de vacanta pentru cei care solicita minim 1 saptamana de concediu de odihna (pt cei cu vechime in companie intre 6 luni 1 an, iar pentru cei cu vechime mai mare bonusul creste) - 1 masa calda pe zi decontata partial in cantina companiei 25% - Abonament la salile de sport cu card - 22 zile concediu de odihna - Asigurare medicala Signal Iduna Pentru mai multe informatii, va rog sa sunati la zero sapte doi doi trei doi cinci doi trei unu.

 • Angajam ajutor mecanic in localitatea Sagu, jud Arad. Mai multe informatii la telefon.

 • Angajam ajutor mecanic utilaje. judet Arad. Detalii la tel:

 • 2

  Angajam ajutor mecanic in localitatea Sagu, jud Arad. Mai multe informatii la telefon.

 • Angajam ajutor mecanic in localitatea Sagu, jud Arad. Mai multe informatii la telefon.

 • 1

  Angajez spălător auto cu experiență. Carte de muncă la 8 ore. Salariu atractiv. Rog seriozitate.

 • Ofer servicii consultanta sau contract prestari servicii ca si Consilier (ADR) si Manager Transport. Detin certificat Manager Transport cat si de Consilier de Siguranta ADR pentru clasele 3-6 & 8-9. Ofer informatii cu privire la transportul ADR cat si intocmirea raportului anual obligatoriu pentru raportare la Ministerul Transpirturilor si ARR. Pentru alte informatii referitoare la acest anunt nu ezitati sa ma contactati. Se poate face si contract de prestari servicii. Disponibilitate pentru orice judet din tara. Tarif negociabil in functie de flota auto.

 • 1

  Angajez sofer taxi la Alfa, pe chirie. Necesita atestat taxi.

 • 5

  Descriere Locuri de munca SC Scule Arad SRL . Angajeaza -Termist Tratamentist . Locul de muncă se află în loc Vladimirescu ,Str.Progresului Nr.54 Jud Arad . pentru mai multe informatii la tel - s-au la sediul Firmei din Vladimirescu

 • 1

  Responsabilitati: - Asigurarea relatiei companiei cu clientii referitor la comenzi si livrari; - Analizarea corecta si completa a tuturor cerintelor clientului; - Intocmirea ofertelor comerciale; - Intretinerea datelor legate de comenzi/forecast/clienti in sistemul ERP; - Urmarirea comenzilor plasate de clienti si asigurarea livrarii la timp a acestora; - Planificarea si organizarea exporturilor de produse finite. Cerinte: - Absolvent studii superioare - Cunostinte bune de Limba engleza - Cunostinte operare PC, Excel, Email - Experienta intr-o pozitie similara constituie avantaj Beneficii: - Salariu atractiv; - Tichete de masă; - Asigurare privata de sanatate; - Munca intr-o companie in plina ascensiune; - Posibilitate de crestere in cadrul companiei. Descrierea companiei: Lampia Rom SRL ofera oportunitate de dezvoltare profesională in cadrul unei companii multinationale, producatoare de mase plastice, care ofera un mediu de lucru placut, intr-un colectiv tanar si dinamic, stabilitate si o prezenta indelungata in Arad.

 • Angajez OSPATAR ,informatii la tel .

 • 2

  Angajez ajutor de bucatar cu experienta de minim 2 ani. Informatii la tel: .

 • 1

  Firma germana Arcon Personalservice GmbH cu sediul in Gerhart-Hauptmann Str.26 99086 in orasul Erfurt angajam muncitori in meseriile montatori de acoperisuri ,electricieni si instalatori sanitari.Contract de munca direct cu firma germana pe perioada nedeterminata.Oferim cazare .Salarul difera in functie de experienta si meserie incepind de la 13 Euro brut /ora +5 Euro net diurna/ora ,reda un salar net de cca 2300 Euro lunar.Cazarea organizata si platita de firma.

 • 6

  Firma de securitate cu obiectivele in Jud Arad angajeaza agenti de securitate Program 12/24 12 48 Mai multe detalii la tel .

 • Nei Divizia de Securitate angajeaza agenti de securitate ,femei pentru obiectivele aflate in Jud Arad. Obiectiv situat in zona Podgoria . Pentru mai multe detalii tel .

 • 1

  Firma germana angajeaza brutar si ajutor brutar in Germania din data de 09.01.2023 , Va cerem: - experienta in domeniu minimum 1 an - sa vorbiti putina germana sau engleza - varsta 25- 55 ani - sa fiti responsabil,civilizat si flexibil - permis cat B est un avantaj la angajare dar NU este obligatoriu - angajam si cupluri Va oferim: - contract de munca german pe o perioada nedeterminata - asigurare medicala, Anmeldung la Primarie dupa 1 sapt de proba - cazare la casa, 1 sau 2 pers in camera - masina firmei ptr naveta la munca si cumparaturi - asiguram transport din Ro-D sau va decontam contravaloare biletului de transport - avem 3 posturi libere, 2 ptr tura de noapte si 1 ptr tura de zi - salariu brutar : 13.50 eur / h brut, salariu net : 1800- 1900 - salariu ajutor brutar: 12.43 eur / h brut, salariu net 1350- 1400 - pentru datalii suplimentare contactati-ne telefonic -va multumim!

 • Salveaza cautarea