Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Arad Persoane

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 786 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 5

  Pentru o companie de renume, recrutam Stivuitorist - zona industriala Vest - Arad! Cerințe: - Minim 10 clase absolvite; - Experienta de pe un post similar, reprezinta un real avantaj; - Disponibilitate pentru inceperea imediata a activitatii; Condiții: - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Oferta salariala avantajoasa, ce cuprinde printre altele, tichete de masa plus un sistem de bonusare in functie de implicare si performanta; Responsabilități: - Vei efectua receptia calitativa si cantitativa a marfii; - Vei verifica marfurile si vei intocmi notele de receptive si de constatare diferente; - Vei eticheta marfurile prelucrate, in conformitate cu indicatiile sefului de depozit; - Vei manipula si aseza la raft, marfa receptionata; - Vei avea grija in permanenta, ca marfa sa fie asezata corespunzator la raft; - Vei participa la activitatile de inventariere a marfurilor; - Vei fi responsabil pentru pastrarea integritatii marfurilor din depozit; - Vei fi responsabil pentru comunicarea imediata catre managerul direct, a oricaror evenimente aparute;

 • 1

  Angajez muncitori amenajare si intretinere spatii verzi cu cunostinte minime de operare motoutilaje specifice ( masina de tuns iarba , motocoasa , motofierastrau , aerator gazon ) . Ofer o masa calda pe zi , salariul in functie de experienta ! Informatii telefon:Ailoaie Gheorghe

 • Vulcanizator Arad Euromaster Tyre & Services Romania SA caută caută vulcanizator pentru locația sa din Arad Descrierea jobului: Participă la montarea/demontarea/echilibrarea roților și la alte activități specifice unui centru de service auto. Candidatul ideal: Absolvent al școlii profesionale sau liceului de meserii din domeniul tehnic (mecanic, mecanic auto, electromecanic) constituie un avantaj. Experiență în activități de service auto constituie un avantaj. Persoană organizată, muncitoare, comunicativă. Integritate, seriozitate. Ce oferim: Pachet salarial foarte atractiv. Beneficii (mai multe informații în cadrul interviului). Bonusuri de performanță. Condiții foarte bune de lucru. Contact: 

 • Disponibil online

  Operator Call-Center

  Suntem o companie in plina expansiune care activeaza din 1995 pe piata. Avem punct de lucru la nivel national si o rata de crestere constanta. CERINTELE POSTULUI: Abilitati: munca in echipa, comunicare, responsabilitate si organizare. Persoana: sociabila, deschisa si energica. Responsabilitati: Contactarea clientilor dintr-o baza de date pentru a-i invita la anumite evenimente(conferinta, plasare de produse). Preluarea apelurilor. Tratarea cu profesionalism a tuturor apelurilor. Cunostinte minime de operare in programele Microsoft Office constituie un avantaj BENEFICII: Salariul in primele trei luni este de 3500 lei. Dupa primele trei luni va ajunge la 4000 de lei. Comisioane saptamanale motivante. Bonusuri de performanta. Program de lucru felxibil, acceptam si part-time Se poate lucra si de acasa. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de whatsapp 07 trei doi sase zero trei unu sase noua! Operator Call-Center Suntem o companie in plina expansiune care activeaza din 1995 pe piata. Avem punct de lucru la nivel national si o rata de crestere constanta. CERINTELE POSTULUI: Abilitati: munca in echipa, comunicare, responsabilitate si organizare. Persoana: sociabila, deschisa si energica. Responsabilitati: Contactarea clientilor dintr-o baza de date pentru a-i invita la anumite evenimente(conferinta, plasare de produse). Preluarea apelurilor. Tratarea cu profesionalism a tuturor apelurilor. Cunostinte minime de operare in programele Microsoft Office constituie un avantaj BENEFICII: Salariul in primele trei luni este de 3500 lei. Dupa primele trei luni va ajunge la 4000 de lei. Comisioane saptamanale motivante. Bonusuri de performanta. Program de lucru felxibil, acceptam si part-time Se poate lucra si de acasa. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de whatsapp 07 trei doi sase zero trei unu sase noua!

 • 1

  Angajam agenti de securitate barbati si femei cu varsta cuprinsa intre 25 si 40 de ani. Obiectivul este in Arad. Postul presupune o interactiune constanta cu colaboratori din tara si strainatate ai beneficiarului de aceea cunostiintele minime de limba engleza si un aspect fizic ingrijit reprezinta un avantaj . Se lucreaza in ture, salar motivant, spor de noapte, spor de weekend., ore suplimentare platite. Mai multe detalii la telefon intre orele 08:00 - 18:00 de luni pana vineri.

 • Program 2 ore pe zi ( disponibil la orice ora din zi si din noapte ) Ce aveți de făcut ? Este simplu ! Trebuie sa va faceti cont pe o platformă și să îl verificați , după aceea avem de făcut taskuri , sa dam feedback la jocurile de copii nou apărute pe piata , sa dam feedback la site-uri , etc ! Sunt mereu online sa va ajut nu necesita experiența ! Vreau sa incepem imediat , am nevoie de 15 oameni ! Va rog lăsați mesaj cu skype dvs , activitatea se desfășoară pe skype . Aștept skypeul dvs !

 • 9

  Angajez șofer profesionist categoria C 7,5 t Arad Se lucrează de luni pana vineri între orele 7-17 , informații mai multe la tel .

 • 2

  Buna ziua! Suntem in cautare de soferi cu experimenta de minim un an Si echipaj cu doamna sau domnisoara incepatoare Cu cunoastere europa ( Italia spania Germania franta Olanda Cehia si anglia). Firma Tgroup CU LINK DE FACEBOOK https://www.facebook.com/Tgroup.SpA/ Cu 1300 euro salariu+diurna de 6 zile saptamana a cate 45 /zi si 75 inafara italiei + sambata 80 , si duminica 100. Cu un TOTAL incepand cu 2800 EURO LUNAR, Respect de program si odihna sapatamanala. Rog seriozitate. Tel vezi in PRIMA POZA

 • Esti sofer de TIR? Alege sa-ti continui cariera in cadrul unei companii romanesti dinamice si aflate in plina dezvoltare! Avem 15 ani de experienta si o echipa de profesionisti de care suntem foarte mandri: alti 400 de conducatori auto. Facem transport in aproape toata Europa de Vest cu o flota moderna de camioane Mercedes si Daf, pe care le innoim la fiecare 2 sau cel mult 3 ani. Oferim posibilitatea de a lucra singur, pentru venituri lunare de la 3500 de EUR. Sau in echipaj, pentru venituri lunare de 5500 de EUR. Platim regulat si fara intarzieri. In plus, recompensam experienta, condusul ECO Drive si cursele in UK. Iar respectarea timpilor de condus si a perioadelor de odihna este obligatorie. Daca te incadrezi in ceea ce cautam si iti doresti ceea ce oferim, asteptam sa ne contactati la numarul de Whatsapp 07 trei doi sase zero trei unu sase noua!

 • Disponibil imediat. Angajez persoana pentru spalatorie auto, scule de lucru automatizate, salariu avantajos, doresc persoana serioasa. Va rog fara mesaje si folositi NUMARUL DE TELEFON scris pe fotografie.

 • 1

  Angajez persoana pentru vulcanizare auto, vulcanizare automatizata, salariu avantajos, rog persoane serioase. Va rog fara mesaje, folositi NUMARUL DE TELEFON DE PE FOTOGRAFIE.

 • 2

  Firma de transport cu sediul in Arad, angajam soferi profesionisti pe ruta Romania-Ungaria. Se lucreaza de luni-vineri ,weekend-ul liber. Salar atractiv. Mai multe detalii la tel:

 • Depozit de cherestea angajeaza muncitori necalificati.

 • 3

  daca ai experienta numai trebuie sa iti descriu fisa postului, suna si recomanda-te

 • Angajez ospătar pentru un restaurant in Germania. Conditie este cunoașterea limbii germane la nivel conversational sau a limbii engleze. Relații despre salariu si conditii de lucru la tel .

 • 1

  Angajez pizzar cu experienta pentru Germania. Relatii despre salariu si munca la tel

 • 5

  Societate comerciala SC VOLCAR PREST GCI SRL angajeaza mecanic utilaje de constructii -Salariu atractiv +bonuri de masa -Beneficiii in functie de interesul acordat -Se asigura transport. Se cere: Competenta si seriozitate la locul de munca. Cunostinte practice in domeniul Pentru mai multe informatii: va rog sunati la numarul : 0745627944

 • 3

  Cabinet contabilitate - prestam servicii firme mici si mijlocii, Contabilitate si Salarizare / Timisoara si Arad CONTABILITATE * evidenta furnizorilor si clientilor, registru de casa, nir, bonuri de consum * evidenta mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar si calculul amortizarii * intocmirea balantei lunare de verificare, efectuarea tuturor verificarilor si inchiderea lunii * intocmirea jurnalelor de TVA, registrului jurnal, registrului inventar * calcularea taxelor de plata catre stat si intocmirea / transmiterea ordinelor de plata pentru achitarea taxelor la termenele prevazute de lege * intocmirea/depunerea declaratiilor fiscale lunare, trimestriale, anuale * intocmirea/depunerea situatiei financiare semestriale * intocmirea/depunerea bilantului contabil * consultanta privind legislatia financiar-contabila, legata de obiectul de activitate * reglarea / urmarirea fisei pe platitor ANAF * informarea lunara a conducerii societatii despre rezultatele financiar-contabile * intocmirea de rapoarte suplimentare, solicitate de conducerea societatii * asistenta la intocmirea dosarului de inventariere anuala obligatorie * arhivarea documentelor financiar-contabile * salvarea si securitatea datelor prelucrate, pe un hard extern. SALARIZARE *preluarea sau intocmirea pontajelor pentru intocmirea statului de salarii *intocmire state de plata si calcul contributii catre ANAF *intocmire Declaratie lunara *intocmirea contractelor de munca si transmiterea acestora in Revisal *intocmire acte aditionale, decizii sau alte acte specifice si transmitere in Revisal *consultanta privind legislatia muncii; *intocmirea dosarului de personal *intocmirea fiselor de post *consiliere in elaborarea regulamentului de organizare interna *consiliere privind documentele necesare la angajare in functie de specificul fiecarei functii *eliberarea adeverintelor de salarii angajatilor Preturi avantajoase si negociabile, in functie de activitatea societatii Dvs Cu contract de prestari servicii si Factura emisa lunar Contact la email Orar: 8-22

 • Angajez vulcanizator auto la ''FAN UTA " spalatorie & vulcanizare auto-munca in echipa- zona Poetului UTA informatii si detalii tel.

 • Salveaza cautarea