Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov Feldioara

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam mecanic auto pentru intretinerea si repararea parcului propriu de masini. Salariu se ofera 3500 lei net pe luna.

 • 2

  Angajăm personal necalificat, agenți de curățenie in Feldioara Cerințe: -varsta minim 18 ani -disponibilitate de a lucra în două schimburi -atentie la detalii si indemanare -cazier fara probleme Oferim: -salariu atractiv -315 lei TICHETE DE MASA -contract de muncă pe perioada nedeterminata -bonusuri -bonus pentru ore suplimentare platite cu 175% -prime -TRANSPORT ASIGURAT Alte informatii la 0757139081

 • 3

  Cautam coleg pentru postul de tractorist/ingrijitor lagune pentru ferma noastra din Feldioara, Jud.Brasov. Responsabilitati: -opereaza echipamentele si sistemele mecanice pe perimetrul lagunei si executa lucrari de intretinere a acestora -verifica echipamentele si sistemele mecanice din exploatare in scopul functionarii acestora la parametrii optimi Iti oferim: - un pachet salarial atractiv si peste medie -carne de porc de 3x pe an -bonus de performanta -masa de pranz (pauza de cafea, ceai) -decontare transport -formare profesionala -abonament medical privat

 • Bună caut loc de munca de preferat sc1

 • Firma specializata in comercializarea de utilaje pentru mediu, lucrari comunale si agricultura cu sediul in Feldioara jud. Brasov angajeaza: Inginer Service Cerinte: -studii superioare tehnice; -cunostinte PC (programe de diagnoza tehnica); -cunostinte limba engleza (conversational+termeni tehnici); -disponibilitate la deplasari. Oferim: -mediu de lucru placut intr-o echipa dinamica; -seriozitate; -stabilitate; -posibilitatea de dezvoltare; -pachet salarial atractiv. Hai in echipa noastra!

 • Barbat 61 ani inscris la un curs agent de securitate(paza) inca neinceput caut loc de munca ca agent de paza in Brasov s-au imprejurimi,sunt dinFeldioara.astept detalii la nr.telefon 0746875036.multumesc.

 • Responsabilitati: Opereaza echipamentele aflate in linia SMT, conform instructiunilor de utilizare; Rezolva defectiunile simple cat si erorile aparute la echipamentele aflate in linia de productie; Verifica vizual modul de lipire al componentelor plasate de echipamentele aflate in linia de productie, in conformitate cu standardul IPC; Inregistreaza informatiile referitoare la componentele folosite si se asigura ca trasabilitatea acestora este realizata conform instructiunilor de lucru; Participa la efectuarea intretinerii echipamentelor aflate in aria de lucru; Pregateste locul de munca conform specificatiilor din instructiuni, schimba sculele si dispozitivele; Asigura indeplinirea volumelor de productie planificate; Completeaza documentatia aferenta procesului in curs de desfasurare. Cerinte: Studii medii; Experienta minim 1-2 ani in operare linie SMT; Atestat curs IPC - avantaj; Abilitati de comunicare si lucru in echipa; Atentie la detalii; Disponibilitate la program de lucru in 3 schimburi.

 • Angajez persoana cu cunostinte in constructii, pentru întreținerea lor si repararea acestora. Angajarea se face pe termen lung (ani). Salariul net se oferă pentru inceput 2500 lei cash pe lună. Locatia este in Feldioara. Se asigură naveta din Brasov sau se plateste combustibilul dacă veniti cu masina personală.

 • Angajez vopsitor auto cu experienta. Salariu atractiv. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

 • Angajez electrician auto cu experienta. Salariu atractiv. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

 • Angajez mecanic auto cu experienta. Salariu atractiv. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0754331994

 • Salveaza cautarea