Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov Feldioara

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Responsabilitati: Opereaza echipamentele aflate in linia SMT, conform instructiunilor de utilizare; Rezolva defectiunile simple cat si erorile aparute la echipamentele aflate in linia de productie; Verifica vizual modul de lipire al componentelor plasate de echipamentele aflate in linia de productie, in conformitate cu standardul IPC; Inregistreaza informatiile referitoare la componentele folosite si se asigura ca trasabilitatea acestora este realizata conform instructiunilor de lucru; Participa la efectuarea intretinerii echipamentelor aflate in aria de lucru; Pregateste locul de munca conform specificatiilor din instructiuni, schimba sculele si dispozitivele; Asigura indeplinirea volumelor de productie planificate; Completeaza documentatia aferenta procesului in curs de desfasurare. Cerinte: Studii medii; Experienta minim 1-2 ani in operare linie SMT; Atestat curs IPC - avantaj; Abilitati de comunicare si lucru in echipa; Atentie la detalii; Disponibilitate la program de lucru in 3 schimburi.

  • SC HAKDAV PROD SRL , cu sediul social in sat Feldioara, comuna Feldioara, str. Brasovului nr. 3 bis , CUI 33316370 , angajeaza muncitor necalificat in metalurgie si topitor fonta si neferoase ( cod COR 932911 si 721109 ) . Trimiteti CV -uri sau sunati la telefon 0729/121234 . ATENTIE ! Oferta este valabila si pentru cetatenii straini carora societatea le faciliteaza obtinerea avizelor de munca si vizelor D/AM .

  • Cautam coleg pentru postul de tractorist/ingrijitor lagune pentru ferma noastra din Feldioara, Jud.Brasov. Responsabilitati: -opereaza echipamentele si sistemele mecanice pe perimetrul lagunei si executa lucrari de intretinere a acestora -verifica echipamentele si sistemele mecanice din exploatare in scopul functionarii acestora la parametrii optimi Iti oferim: - un pachet salarial atractiv si peste medie -carne de porc de 3x pe an -bonus de performanta -masa de pranz (pauza de cafea, ceai) -decontare transport -formare profesionala -abonament medical privat

  • SC H&E Reinert SRL, producator de mezeluri, angajeaza mecanic si/ frigotehnist. Oferim: - Salarial atractiv - Tichete de masa - Doua mese gratuite zilnic - Abonament servicii medicale - Pachete cu produse de sarbatori - transport asigurat sau decontarea acestuia Detalii suplimentare la interviu.

  • Salveaza cautarea