Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov Predeal

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Hotel de 3 stele din Predeal angajăm RECEPȚIONERĂ / OSPĂTAR / AJUTOR ÎN BUCĂTĂRIE. Se cere DISPONIBILITATE IMEDIATĂ și un minimum de experiență. Relații la TELEFON

 • Angajăm Recepționeră pentru Hotel de 3 stele din Predeal. Program 8.00 - 20.00 - câte 3- 4 zile la rând, în funcție și de colegi... Se cere un minimum de experiență, implicare și seriozitate. Disponibilitate imediată. Asteptam CV cu poza pe email - TELEFON

 • 9

  Angajam ospatarita pentru locatie de 3 stele, se ofera cazare si masa gratuit + alte bonusuri si beneficii, contract de munca pentru o perioada nedeterminata si salariu atractiv. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la

 • 4

  Angajam ospatarital. Se ofera cazare si masa gratuit, contract de munca pentu o perioada nedeterminata + alte bonusuri si beneficii. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la .

 • 2

  Cautam doar persoane care au o indelungata experienta in lucrul cu caii. Se ofera cazare in conditii decente, mancare, contract de munca pe perioada nelimitata. Se solicita seriozitate, devotament, putere de munca si disponibilitatea pentru a participa la sarcini diverse. Programul de lucru incepe la 7 si se incheie la 21. In aceast interval exista 3 ore de pauza pentru masa de pranz si mai multe pauze scurte. Pe langa beneficiile descrise mai sus, se ofera un salariu net de 3000 ron care poate creste in functie de activitatile la care se participa. Anual se ofera bonusuri de fidelitate. In functie de abilitatile si randamentul salariatului, se pot acorda suplimentar prime trimestriale Este necesar a se face dovada experientei in activitate si se solicita minim 5 ani vechime in domeniu. ATRIBUTII Coordonarea activitatii ingrijitorilor si a celor care se ocupa de antrenarea/dresarea cailor, verificarea modului de indeplinire a sarcinilor de serviciu, verificarea respectarii programului de lucru al salariatilor din subordine, predarea si reprimirea obiectelor de inventar date spre folosinta subordonatilor; Supravegherea activitatii volunatrilor si organizarea acesteia; Organizarea activitatii personalului din subordine; Supravegherea lucrarilor executate de colaboratori externi; Verificarea starii fizice a cailor, depistarea eventualelor probleme de sanatate, aplicarea tratamentelor stabilite ( este necesar sa se cunoasca simptomele afectiunilor frecvente la cai si interventiile in caz de urgenta, administrarea de injectii I.M S.C si I.V.) Gestionarea medicamentelor aflate pe stoc si reintregirea acestuia cu cele necesare, eliminarea medicamentelor ce urmeaza a expira si aprovizionarea cu altele similare Organizarea in detaliu a activitatilor zilnice urmarind scopul trasat de conducerea firmei Verificarea starii de intretinere a utilajelor cu care se lucreaza precum si a atelajelor si a echipamentului pentru cai si/sau calareti si gestionarea acestor bunuri Gestionarea relatiilor cu clientii Promovarea in mediul on-line a activitatilor aducatoare de venit Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la .

 • 1

  Angajări imediate în străinătate pentru șoferi profesioniști pe comunitate în echipaj (români), prelată, cu sau fără experiență. Cerințe: + Buletin + Permis conducere C+E + Atestat marfă + Cartelă tahograf + ADR colete constitue anvantaj Beneficii: + Salariu net (în mână) cuprins între 1.600 euro (fără experiență) și 2.000 euro. + Plată pentru km suplimentari. + 80 euro decontare transport până la bază. + Camioane EURO 6 - Volvo și Mercedes. + Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. + Nu se percepe nici un comision. + Oferim consultanță permanentă. Puteți forma echipajul împreună cu o cunoștință sau cu alți români de la bază în funcție de preferință.

 • 32

  Oferim loc de munca - casier. Salariu încadrare 2750 lei, tichete masa, ore suplimentare plătite dublu, spor noapte, spor weekend. Program lucru 12 cu 24,12 cu 48,disponibilitate pentru part-time, bonusuri în funcție de vânzări și implicare. Poți fi fără experienta. Împreună cu noi vei învață multe lucruri interesante. Mediu de lucru curat și plăcut. Te potrivești la noi dacă ai bună dispoziție, atitudine pozitiva. Restul se rezolva prin comunicare. Aștept CV la sediul stației. Relații suplimentare la telefon între orele 07-19.

 • 27

  Hotel 4* situat langa Predeal, angajeaza receptioner/a cu minim de experienta, asiguram si cazare, pot fi si pensionari, asteptam cv . multumim

 • 20

  Hotel 4* zona Predeal angajeaza personal pt receptie hotel, pot fi si pensionari, se asigura pe langa salariu si cazare si masa Sunt necesare cunostinte medii in lucrul pe calculator, se asigura pregatirea la locul de munca Asteptam cv pe email

 • 9

  Angajam receptioneri, Poiana Brasov, Predeal si Sinaia

 • Societate comerciala angajam inginer pentru reteaua de apa / canal. Suntem o companie tanara, responsabila si serioasa cu o experienta in domeniu de peste 20 de ani. Cu un numar de peste 50 de angajati , detinem o gama vasta de echipamete tehnice si mecanice care ne ajuta sa executam corect si usor proiectele. Cerinte : Experienta in domeniu; Disponibilitate de deplasare in tara; Permis de conducere ( reprezinta un avantaj ); Persoana dinamica si sociabila pentru lucrul in echipa; Seriozitate si profesionalism; Se ofera : Pachet salarial atractiv negociabil in functie de experienta; Posibilitate de cazare; Contract de munca pe perioada nedeterminata; Cerem seriozitate, oferim seriozitate; Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la tel. .

 • Societate comerciala angajam buldoexcavatorist pentru reteaua de apa / canal. Suntem o companie tanara, responsabila si serioasa cu o experienta in domeniu de peste 20 de ani. Cu un numar de peste 50 de angajati , detinem o gama vasta de echipamete tehnice si mecanice care ne ajuta sa executam corect si usor proiectele. Cerinte : Experienta in domeniu; Disponibilitate de deplasare in tara; Permis de conducere ( reprezinta un avantaj ); Persoana dinamica si sociabila pentru lucrul in echipa; Seriozitate si profesionalism; Se ofera : Pachet salarial atractiv negociabil in functie de experienta; Posibilitate de cazare; Contract de munca pe perioada nedeterminata; Cerem seriozitate, oferim seriozitate; Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la tel. .

 • Societate comerciala angajam instalatori si muncitori necalificati pentru reteaua de apa / canal. Suntem o companie tanara, responsabila si serioasa cu o experienta in domeniu de peste 20 de ani. Cu un numar de peste 50 de angajati , detinem o gama vasta de echipamete tehnice si mecanice care ne ajuta sa executam corect si usor proiectele. Cerinte : Experienta in domeniu; Disponibilitate de deplasare in tara; Permis de conducere ( reprezinta un avantaj ); Persoana dinamica si sociabila pentru lucrul in echipa; Seriozitate si profesionalism; Se ofera : Pachet salarial atractiv negociabil in functie de experienta; Posibilitate de cazare; Contract de munca pe perioada nedeterminata; Cerem seriozitate, oferim seriozitate; Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la tel. .

 • 2

  Bucatar cu experienta - restaurant a la carte romanesc, pizza, paste plus bufete all inclusive. Se lucreaza 2 zile lucratoare 2 zile liber. Se asigura: cazare, masa si decontare transport. Salariu: intre 2700-4000 lei in functie pricepere si randament! Se cere proba de lucru, bineinteles platita la nivelul salariului oferit, se poate da si in timpul liber daca aveti in prezent alt angajator. Ajutor de bucatar cu experienta Se lucreaza 2 zile lucratoare cu 2 zile liber. Se asigura: cazare, masa si decontare transport. Salariu: intre 1700-3000 lei in functie pricepere si randament! Se cere proba de lucru, bineinteles platita la nivelul salariului oferit, se poate da si in timpul liber daca aveti in prezent alt angajator.

 • 2

  Angajam agent rezervari,se solicita experienta

 • 5

  Pensiune din Predeal, angajam: - ajutor de bucatar - om de intretinere Putem oferi si cazare. Detalii la nr.

 • 8

  Angajam vanzatoare pentru magazin produse nealimentare. Se ofera salariu motivant, program de lucru flexibil, conditii de munca civilizate, alte beneficii.

 • 5

  Cautam o persoana serioasa si responsabila pentru postul de camerista. Se ofera cazare si masa gratuit, contract de munca pentu o perioada nedeterminata + alte bonusuri si beneficii. Experienta nu este necesara dar constitue avantaj. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

 • Salveaza cautarea