Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov Predeal

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • SC RAVY PREST SRL cu sediul in SIBIU angajeaza soferi C+E cu experienta in conditii avantajoase pentru comunitate. Transport dus-intors asigurat de catre firma. Cerinte: - permis de conducere C+E; - atestat marfa - card tahograf - aviz medical/ psihologic - cazier judiciar/ auto - adeverinta medicala(apt de munca) - stagiu cotizare pe ultimele 6 luni de la ultimul loc de munca - card bancar euro / lei la ALPHA BANK Oferim: - salariu de start pentru soferi cu experienta pe comunitate,65 - 70 euro / zi, plus salariu pe tara - se ofera ACT ADITIONAL pentru diurna - se lucreaza 6 saptamani pe comunitate cu 2 saptamani acasa, platite conform legii - la fiecare plecare in cursa se acorda un avans din diurna, de asemenea si in perioada deplasarii se acorda un avans saptamanal - plata salariala la timp - se respecta timpii de condus si de odihna - mediu de lucru placut si prietenos, echipa tanara - se deconteaza transportul pentru interviu pe baza de bon fiscal In fiecare weekend se fac pauze de 45 ore, in autohof-uri decontate de catre firma. Masinile sunt dotate cu aparate de taxare automate pe fiecare tara. Pentru mai multe detalii ne contactati la numarul de telefon Ionut

 • 2

  Angajam o persoana serioasa si responsabila pentru postul de ajutor bucatar cu experienta. Se ofera cazare si masa gratuit, contract de munca pentu o perioada nedeterminata + alte bonusuri si beneficii. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon din anunt.

 • 7

  Cautam o persoana serioasa si responsabila pentru postul de camerista. Se ofera cazare si masa gratuit, contract de munca pentu o perioada nedeterminata + alte bonusuri si beneficii. Experienta nu este necesara dar constitue avantaj. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati sau sa ne lasati un nr. de telefon si va voi contacta in cel mai scurt timp.

 • 8

  Angajam camerista, cautam o persoana serioasa si responsabila pentru locatie de 3 stele. Se ofera cazare si masa gratuit, contract de munca pentu o perioada nedeterminata + alte bonusuri si beneficii. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati sau sa ne lasati un nr. de telefon si va vom contacta in cel mai scurt timp..

 • 10

  Angajam camerista pentru locatie de 3 stele, se ofera cazare si masa gratuit + alte bonusuri si beneficii, contract de munca pentru o perioada nedeterminata si salariu atractiv. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati sau sa ne lasati un nr. de telefon si va vom cantacta in cel mai scurt timp.

 • 5

  Angajam pe termen cat mai lung o persoana serioasa pentru postul de bucatar sau ajutor bucatar cu experienta, se ofera cazare si masa gratuit, contract de munca pentru o perioada nedeterminata si salariu atractiv + alte bonusuri si beneficii. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati, sau sa ne lasati un nr. de telefon si va vom contacta noi in cel mai scurt timp.

 • 1

  Cautam o persoana serioasa pentru postul de camerista, locatie de 3 stele. Se ofera contract de munca pe o perioada nedeterminata, cazare si masa gratuit + bonusuri si alte beneficii. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne lasati un nr de telefon si va vom contacta in cel mai scurt timp. Multumesc!

 • 10

  Angajam ajutor bucatar - persoana spalat vase, pentru locatie de 3 stele, se ofera cazare si masa gratuit + alte bonusuri si beneficii, contract de munca pentru o perioada nedeterminata si salariu atractiv. Daca sunteti interesat/a va rugam sa ne lasati un nr. de telefon si va vom contacta in cel mai scurt timp. Multumesc!

 • 2

  Angajam bucatar pentru locatie de 3 stele, se ofera cazare si masa gratuit + alte bonusuri si beneficii, contract de munca pentru o perioada nedeterminata si salariu atractiv. Va rugam sa ne lasati un nr. de telefon si va vom contacta in cel mai scurt timp. Multumesc!

 • 5

  Angajam urgent bucatar, ajutor bucatar, spalator vase si ospatari in Predeal. Cautam personal cu minim 1 an experienta, dornic sa lucreze intr-un mediu dinamic, cu potential de avansare. Asiguram salariu avantajos, cazare si masa pe perioada nedeterminata intr-o locatie frumoasa, primitoare, in mijlocul naturii. Pentru detalii apelati

 • 1

  Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariul net lunar 2000 - 2400 euro (2000 euro-incepator, 2300 euro - intre 6 luni si 2 ani experienta, 2400 euro - peste 2 ani experienta); - contract de munca pe perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului dus-intors; - prima ADR colete; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Restaurant Bella Predeal angajează pentru perioadă nedeterminata următoarele : -Bucătar -Ajutor Bucătar -Ospătar -Barman Se oferă : -Salariu atractiv în funcție de experienta în domeniu -Masă zilnică -Cazare sau decontare transport -Multe alte beneficii Așteptam să ne contactezi și sa stabilim un interviu sau poți sa ne trimiți un CV pe Whatsapp!

 • 4

  Cautam doar persoane care au o indelungata experienta in lucrul cu caii. Se ofera cazare in conditii decente, mancare, contract de munca pe perioada nelimitata. Se solicita seriozitate, devotament, putere de munca si disponibilitatea pentru a participa la sarcini diverse. Programul de lucru incepe la 7 si se incheie la 21. In aceast interval exista 3 ore de pauza pentru masa de pranz si mai multe pauze scurte. Pe langa beneficiile descrise mai sus, se ofera un salariu net intre 3000 si 4000 ron care poate creste in functie de activitatile la care se participa. Anual se ofera bonusuri de fidelitate. In functie de abilitatile si randamentul salariatului, se pot acorda suplimentar prime trimestriale Este necesar a se face dovada experientei in activitate si se solicita minim 5 ani vechime in domeniu. ATRIBUTII Coordonarea activitatii ingrijitorilor si a celor care se ocupa de antrenarea/dresarea cailor, verificarea modului de indeplinire a sarcinilor de serviciu, verificarea respectarii programului de lucru al salariatilor din subordine, predarea si reprimirea obiectelor de inventar date spre folosinta subordonatilor; Supravegherea activitatii volunatrilor si organizarea acesteia; Organizarea activitatii personalului din subordine; Supravegherea lucrarilor executate de colaboratori externi; Verificarea starii fizice a cailor, depistarea eventualelor probleme de sanatate, aplicarea tratamentelor stabilite ( este necesar sa se cunoasca simptomele afectiunilor frecvente la cai si interventiile in caz de urgenta, administrarea de injectii I.M S.C si I.V.) Gestionarea medicamentelor aflate pe stoc si reintregirea acestuia cu cele necesare, eliminarea medicamentelor ce urmeaza a expira si aprovizionarea cu altele similare Organizarea in detaliu a activitatilor zilnice urmarind scopul trasat de conducerea firmei Verificarea starii de intretinere a utilajelor cu care se lucreaza precum si a atelajelor si a echipamentului pentru cai si/sau calareti si gestionarea acestor bunuri Gestionarea relatiilor cu clientii Promovarea in mediul on-line a activitatilor aducatoare de venit Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la .

 • 11

  Relatii telef.0737.553160

 • 37

  Oferim loc de munca - casier. Salariu încadrare 2750 lei, tichete masa, ore suplimentare plătite dublu, spor noapte, spor weekend. Program lucru 12 cu 24,12 cu 48,disponibilitate pentru part-time, bonusuri în funcție de vânzări și implicare. Poți fi fără experienta. Împreună cu noi vei învață multe lucruri interesante. Mediu de lucru curat și plăcut. Te potrivești la noi dacă ai bună dispoziție, atitudine pozitiva. Restul se rezolva prin comunicare. Aștept CV la sediul stației. Relații suplimentare la telefon între orele 07-19.

 • 9

  Pensiune din Predeal, angajam: - ajutor de bucatar - om de intretinere Putem oferi si cazare. Detalii la nr.

 • 14

  Angajam bucatar,ajutor bucatar, cameriste,tehnic, receptioneri,curieri, guvernanta, ospatari si picoli - Poiana Brasov, Predeal si Sinaia. Oferim salariu atractiv, cazare si masa.

 • 9

  Angajam vanzatoare pentru magazin produse nealimentare. Se ofera salariu motivant, program de lucru flexibil, conditii de munca civilizate, alte beneficii.

 • Angajam bucatar cu experienta,ajutor bucatar,ospatar cu experienta,barman cu experienta,gratangiu cu experienta,camerista cu experienta pentru unitate turistica situata in Predeal,judetul Brasov. Asiguram: salariu motivant negociat in functie de experienta in domeniu bonusuri din vanzari cazare gratuita in camere single sau duble 3 mese/zi contract de munca pe perioada nedeterminata Cerem si oferim seriozitate! Pentru informatii suplimentare,va rugam sa ne contactati la nr de tel .

 • Salveaza cautarea