Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov Predeal

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Hotel Meitner 3* superior angajeaza CAMERISTA -se ofera transport de la Gara Predeal la hotel si retur -salariu atractiv 2200 lei si prime substantiale in cazul grupurilor de turisti. -program numai de zi . -nu se ofera cazare

 • Suntem o familie care administrăm vile,pensiuni , cabane, etc. cu experinta de 10 ani , (avem o fetita și dorim să fie școala aproape de locație ), dorim colaborare pe termen lung bazată pe legalitate cinste și încredere reciprocă. Mai multe detalii la telefon 0730322213.

 • Oferim loc de munca - casier. Salariu încadrare 2600 lei, tichete masa, ore suplimentare plătite dublu, spor noapte, spor weekend. Program lucru flexibil, disponibilitate pentru part-time, bonusuri în funcție de vânzări și implicare. Nu este necesara experienta anterioara. Mediu de lucru curat și plăcut.Te potrivești la noi dacă ai bună dispoziție, atitudine pozitiva. Restul se rezolva prin comunicare. Aștept CV la sediul stației. Relații suplimentare la telefon 0732500712 între orele 07-19.

 • Angajam personal curatenie - camerista, in centrul brasovului Se ofera salariu motivant + alte bonusuri si beneficii, contract de munca pentru o perioada nedeterminata 8 ore/zi. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la 0744608393

 • Angajam persoana pentru postul de contabil junior ce are cunostinte in domeniul turismului. (valabil doar pentru o presoana de sex feminin) Experienta nu este necesara dar constituie un avantaj. Oferim gratuit cazare, masa si bonusuri periodice in functie de performanta + contract de munca pentru o perioada nedeterminata si masina de serviciu, program de 8 ore/zi. E Va rugam sa ne atasati CV-ul Dvs. si va vom contacta noi pentru stabilirea unui interviu.

 • Se cauta o persoana serioasa si responsabil pentru postul de manager hotel.(Valabil doar pentru femei) Experienta nu este necesara dar constitue un avantaj. Va rugam sa ne atasati CV-ul Dvs. si va vom contacta in cel mai scurt timp pentru stabilirea unui interviu. Multumesc!

 • Unitate hoteliera angajeaza camerista cu experienta sau macar cu dorinta de a muncii si invata. Contractul de munca este nedeterminat motiv pentru care ne dorim o persoana serioasa, harnica ,statornica.

 • Bucatar cu experienta in prepararea produselor la gratar si pizza, foccacia la cuptor cu lemne. Program: 5 zile lucratoare cu 2 zile libere. Se asigura: cazare, masa si decontare transport. Salariu: intre 700-1000 euro in functie pricepere si rezultat. Proba de lucru - platita. Seriozitate Organizare Persoana stabila - ne dorim colaboare pe termen lung.

 • Se lucreaza pe meniu a la carte si mese in sistem all inclusive. Experienta in domeniu Aspect fizic placut Program: 2 zile lucratoare cu 2 zile libere sau 5 zile lucratoare cu 2 zile libere. Beneficii: Cazare, masa asigurata si decontare transport Salariu intre 500-600 Euro si comision, in functie de rezultat

 • Experienta in domeniul hotelier Program: 2 zile lucratoare cu 2 zile libere sau camerista interna 5 zile lucratoare cu 2 zile libere Beneficii: Cazare, 3 mese/zi, decontare transport Salariu intre 400-500 Euro in functie de experienta si rezultat.

 • Angajam bucatar pentru locatie de 3 stele, se ofera cazare si masa gratuit + alte bonusuri si beneficii, contract de munca pentru o perioada nedeterminata si salariu atractiv. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la 0744608393

 • Angajam bucatar cu experienta pentru locatie de 3 stele, se ofera cazare si masa gratuit + alte bonusuri si beneficii, contract de munca pentru o perioada nedeterminata si salariu atractiv. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la 0744608393

 • Se ofera cazare si masa gratuit, contract de munca + alte bonusuri si beneficii. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la 0744608393.

 • Angajam bucatar pentru locatie de 3 stele, se ofera cazare si masa gratuit + alte bonusuri si beneficii, contract de munca pentru o perioada nedeterminata si salariu atractiv. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la 0744608393

 • Daca esti o persoana serioasa, dinamica si doresti stabilitate, te asteptam in echipa noastra. Se ofera cazare si masa gratuit, contract de munca. Salariul se va stabili in functie de performanta la interviu. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la 0744608393.

 • Angajam bucatar pentru locatie de 3 stele, se ofera cazare si masa gratuit + alte bonusuri si beneficii, contract de munca pentru o perioada nedeterminata si salariu atractiv. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la 0744608393

 • Hotel din Predeal angajeaza : *URGENT ANGAZAM CAMERISTA CU EXPERIENTA Dorim o persoana harnica , statornica si serioasa . Contractul de munca nedeterminat.Se asigura cazare si o masa Oferim si cerem seriozitate.

 • Angajam camerista pentru pensiune. Se ofera salariu motivant, program de lucru flexibil, conditii de munca civilizate, alte beneficii.

 • Angajam vanzatoare pentru magazin produse nealimentare. Se ofera salariu motivant, program de lucru flexibil, conditii de munca civilizate, alte beneficii.

 • Angajam bucatar pentru locatie de 3 stele, se ofera cazare si masa gratuit + alte bonusuri si beneficii, contract de munca pentru o perioada nedeterminata si salariu atractiv. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la 0744608393

 • Salveaza cautarea