Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti Sector-5 Experienta: Experienta 1-3 ani

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Buna ziua, Firma nostra angajeaza in cadrul fabrici de mase plastice mecanic de intretinere. -utilaje -matrite -masini injectie

 • 11

  Angajez urgent menajeră sau bonă ori asistentă îngrijire persoane în vârstă cu sau fără experiență. Locație stabilă semicentral. Program flexibil , salariu motivant de la 3000 lei plus bonusuri. Se ofera 3 mese respectiv se decontează transportul sau se asigură deplasarea . Accept și persoane din afara localități și se asigură cazare. Sunt de acord și cu persoane de etnie romă sau străini inclusiv bărbați , femei sau cuplu. Se solicită 3 persoane program full sau partime. Mai multe detalii la telefon . Cu drag vă aștept Diana.

 • 3

  Angajam soferi parteneri pentru aplicatiile de mai sus avem copii conforme,pret de la 250lei /pe săptămâna pe logan 2010 și la 400lei auto logan 2019 motor 0.9 cu gpl

 • 20

  Ambalarea produselor de panificatie. Program de lucru 12 cu 36, de la 6-18 si 18-6, saptamani alternative. Studii min. 8clase; Experienta in munca min. 2ani; Salariu net lunar 1800-1900lei. Se acorda tichete de masa 20lei; Decontare transport; Alte beneficii conform politicii salariale. Cei interesati pot suna la tel: , in interval orar 8.30-16.30.

 • 4

  Candidatul ideal - Studii - liceu/scoala profesionala/curs calificare lacatus mecanic - Experienta pe un post intr-o pozitie similara min. 2 ani; - Disponibilitate pentru lucru in 3 schimburi. Descrierea jobului - Intretinere si mentenanta echipamente de productie produse de panificatie. Beneficii: - Salariu net 3000-3200lei; - Tichete de masa(20lei); - Alte beneficii in functie de vechimea in companie;

 • Firma producatoare de rame pentru ochelari de corectie angajeaza REPREZENTANTI VANZARI (pentru fiecare dintre zonele Ardeal / Moldova / Oltenia). Cerinte obligatorii: - experienta in vanzari; - disponibilitate pentru deplasari in tara si capacitate de organizare; - permis auto categoria B. Beneficii: salariu fix + COMISION DIN INCASARI, telefon si masina de serviciu. Activitati principale: - reprezentantul de vanzari se ocupa de vanzarea si promovarea produselor in zona arondata - identifica si contacteaza potentiali clienti in vederea negocierii, incheierii si executarii contractelor comerciale - preia comenzile si se ocupa de incasarea soldurilor - raporteaza activitatea zilnica si saptamanala.

 • Angajam soferi cu atestat pentru Uber,Bolt,Yangoo,Freenow,pe mașini cu copie conforma si toate actele ptr aplicatiile mentionate 250lei/24ore

 • 16

  Lotizarea produselor ambalate in depozit si incarcarea in masini. Program 20.30-4.30, salariu net 2400-2500lei Studii min. 8clase; Varsta min. 21 ani; Fara antecedente penale. Se acorda tichete de masa 20lei; Decontare transport; Alte beneficii conform politicii salariale. Cei interesati pot suna la tel: , in interval orar 8.30-16.30.

 • Casa de expeditii start-up 2020 din Bucuresti, angajeaza Operator/Coordonator/Dispecer de transport . Preponderent organizam in sistem grupaj si camion partial exporturi din UK catre EU. Cautam la noul coleg/colega : - o persoana serioasa, descurcareata, adaptabila rapid pentru lucruri noi, - Experiență de minim 1 an în domeniul transporturilor international; - Cunoasterea limbii engleze la nivel mediu / avansat - Capacitatea de a stabili spatiul necesar in sistem grupaj pe camioane ; - Capacitatea de a stabili tipul de vehicul necesar in functie de dimensiunile si greutatea marfii - Capacitate de organizare, analiza, coordonare si negociere cu transportatori diversi - Capacitatea de a asimila noi informatii si asumarea responsabilitatilor si a deciziilor Oferim : - formare și suport intr-un domeniu antrenant si dinamic - program de lucru standard L-V ora 10.00 - 18.00 - contract de munca + salariu integral pe cartea de munca + bonusuri in functie de performantele obtinute semestrial Persoanele interesate rog sa trimita CV insotit de foto si asteptarile salariale la adresa noastra de email gavrilainternationalproject at gmail.com.

 • 2

  Suntem in cautarea unei colege care sa se alature echipei departamentului housekeeping, de preferat cu experienta in domeniu. Oferim un mediu de lucru competitiv, placut si ne dorim de la viitoarea colega seriozitate si dorinta de a face parte dintr-o echipa unita. Programul de lucru este flexibil, se lucreaza prin rotatie si in weekend. Locatia noastra este una centrala, fiind situati langa Palatul Parlamentului.

 • Sushi house delivery angajează bucătar cu experienta în bucătăria japoneza,program 2 cu 2,salariu atractiv,toate detaliile se discuta la interviu!

 • Soferi taxi cu atestat valabil pt. Loganuri full, plan 50 ron/24 ore.

 • 1

  Angajez timplar universal pentru atelier de timplarie

 • sandero 2011 , logan 2009 si golf 5 variant

 • Salveaza cautarea