Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Buzau Pogoanele

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Caut doamna serioasa ingrijire batrana, in Buzau, orasul Pogoanele, full time - intern. (Igienă corporală/intimă, administrare medicamente, preparare mâncare, gimnastică). Asigur cazare și masă. Ofer și cer seriozitate.

  • Caut persoana serioasa pentru ingrijire batrana, pe termen lung, intern. Este nevoie de menaj, mancare, medicamente,Igienă corporală, gimnastică. Asigur mancare si cazare. Ofer si cer seriozitate.

  • Group România, angajează Operatori Producție pentru fabrica de cablaje auto din Bistrita Domeniul de activitate: cablaje auto Disponibilitate la munca: 8h/zi in 3 schimburi Experienta nu este necesara Oferim: Salariu de incadrare 2200 brut, plus: - tichete de masa in valoare de 15 ron/zi; - bonus de relocare 500 lei brut; - bonus de prezenta 100 lei; - bonus calitate 50 lei; - bonus de eficienta 50 lei; - ore suplimentare platite 200%; - spor de noapte 25%; - masa calda in fiecare zi; - cazare gratuita; - transport asigurat gratuit din localitatea de domiciliu catre Bistrita; - posibilitatea de a castiga venituri de peste 2000 net (in mana). Criterii selectie: - minim 8 clase; - acuitate vizuala; - munca in echipa; - dorinta de invatare. Pot aplica: femei, bărbați si cupluri! Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contacati la nr. de telefon din imaginea atasata sau lasati un mesaj cu datele de contact si va sunam noi. Ionut Zamosteanu – 07.29. 005 268

  • Angajăm asistent farmacie pentru farmacie langa Buzau.Experienta nu este obligatorie.

  • Salveaza cautarea