Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Buzau

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 480 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Sofer cat.B.C.E. Atestat si card .Numai intern. Jud Buzau.

 • 1

  BMN PROTECH s.r.l., firma specializata in fabricarea componentelor mecanice de precizie, angajeaza : - 2 absolventi de liceu/scoala profesionala (preferabil Gr. C. Moisil, Al. Marghiloman, C. Nenitescu, D. Filipescu, Henri Conada) (B/F) pentru postul de operator masini automate (CNC); - 1 absolvent de liceu/scoala profesionala cu bacalaureat (Gr. C. Moisil, Al. Marghiloman, C. Nenitescu, D. Filipescu, Henri Coanda) (B/F) pentru formare ca tehnician proiectant (desen tehnic pe suport hartie si electronic, gestionare documentatie tehnica, proiectare); - o absolventa de liceu economic, promotia 2019-2021 pentru postul de asistent manager; se cer cunostinte elementare de Microsoft Office (Excel, Word) si navigare internet; constituie ajantaj cunostinte de contabilitate primara. Asteptam CV la adresa

 • 1

  BMN PROTECH s.r.l., firma specializata in fabricarea componentelor mecanice de precizie, angajeaza : - 2 absolventi de liceu/scoala profesionala (preferabil Gr. C. Moisil, Al. Marghiloman, C. Nenitescu, D. Filipescu, Henri Conada) (B/F) pentru postul de operator masini automate (CNC); - 1 absolvent de liceu/scoala profesionala cu bacalaureat (Gr. C. Moisil, Al. Marghiloman, C. Nenitescu, D. Filipescu, Henri Coanda) (B/F) pentru formare ca tehnician proiectant (desen tehnic pe suport hartie si electronic, gestionare documentatie tehnica, proiectare); - o absolventa de liceu economic, promotia 2019-2021 pentru postul de asistent manager; se cer cunostinte elementare de Microsoft Office (Excel, Word) si navigare internet; constituie avantaj cunostinte de contabilitate primara. Asteptam CV la adresa

 • 2

  Firma de curierat din localitatea Rostock (Germania) angajeaza sofer categoria B, experienta minim 1 an. Oferim contract de Germania: - 1400 - 2200 Euro net in functie de performante; - asigurare medicala; - cazare contracost (200-250 euro lunar); - asiguram transport de la cazare pana la locul de munca; - bonusuri pentru conducere fara incidente; - suport alocat in vederea obtinerii alocatiei pe Germania: Program de lucru luni-sambata, 8 ore. Candidatul ideal trebuie sa aiba 20-44 ani, sa aiba cazierul curat si sa stie putina engleza. Asteptam CV-urile dumneavoastra.

 • 30

  Angajam OPERATORI CNC SI SUDORI CU EXPERIENTA pentru fabrica cunoscuta din Buzau. Cerinte: - calificare in domeniu - experienta minim 2 ani - stabilitate si seriozitate. Se ofera: - salariu motivant - siguranta financiara. Program de lucru: 3 schimburi- 8h/zi. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul : sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • 15

  Echipa tanara isi mareste colectivul!!! Angajam BUCATAR SI AJUTOR DE BUCATAR CU EXPERIENTA pentru restaurant situat in zona centrala a Buzaului. Program de lucru: 2 ture: 8:00-00:00. Se ofera: - salariu motivant- discutat la interviu - mediu de lucru sigur si placut. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • 3

  Angajam MACELAR CU EXPERIENTA pentru brand din domeniul alimentar. Se cere: experienta in transare vita/oaie. Se ofera pachet salarial avantajos: salariu motivant pornind de la 3500 lei pana la 5000 lei + transport asigurat din Buzau + cazare asigurata pentru cei din afara județului + conditii f bune de lucru + seriozitate, stabilitate. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul : sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • 22

  Angajam MUNCITORI NECALIFICATI pentru fabrica de reciclare din Buzau. Se ofera: - salariu fix + tichete de masa + spor week-end - siguranta si stabilitate. Program de lucru: 3 schimburi- 8h/zi. Va asteptam direct la sediul din Galleria Mall, Etaj, de luni pana vineri intre orele 8:30 -16:30 sau contactati-ne telefonic la numarul .

 • 3

  Angajam MECANIC CAMIOANE SI UTILAJE CONSTRUCTII cu experienta pentru companie cu renume din Buzau. Se cere: - calificare in domeniu - experienta minim 3 ani pe un post similar - disponibilitate pentru deplasari- atunci cand este necesar - seriozitate. Se ofera: salariu motivant- in functie de experienta + tichete de masa/diuna + masina serviciu + alte beneficii. Program lucru: luni- vineri 7:00-16:00. Pentru detalii suanti la numarul de telefon: .

 • 1

  Angajam OPERATOR CNC cu experienta pentru fabrica tamplarie din lemn. Candidatul ideal: - calificare in domeniu - experienta minim 2 ani - abilitati de coordonare echipa. Program de lucru: luni- vineri: 7:00-16:00. Se ofera: salariu motivant- in functie de experienta. Pentru detalii sunati la numarul de telefon: sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall etaj.

 • 5

  Angajam INGINER MENTENANTA pentru fabrica de constructii din Buzau. Candidatul ideal: - Studii superioare tehnice (profil electromecanic, de preferat, electric sau mecanic); - Experiență de minim 3 ani în întreținerea echipamentelor specifice liniilor de producție industrială (preferabil experiență cu linii de producție cel puțin parțial automatizate) - Cunostinte Pc; - Cunoștinte de limba engleză; - Atitudine orientată spre găsirea de soluții și documentarea acestora; - Abilități de coordonare a echipelor de mentenanță (de preferat). Responsabilitati: - Participa la realizarea Planului de Mentenanta si raspunde de aplicarea lui; - Planifica, coordoneaza si monitorizeaza activitatile de intretinere, reparatii si inspectii tehnice a echipamentelor utilizate in activitatea de productie; - Identifica problemele aparute in functionarea utilajelor si intervine pentru solutionarea lor cu oamenii din subordine sau cu firme terte; - Lucreaza impreuna cu Managerul de Investitii la implementarea locala a proiectelor de investitii. - Plaseaza si urmareste comenzile de piese de schimb si de servicii necesare bunei desfasurari a activitatii departamentului; - Asigura relatia cu ISCIR pentru echipamentele care se supun controlului acestei institutii. Se ofera : - salariu motivant + tichete de masa in valoare de 400 lei+ alte beneficii. Program de lucru: luni- vineri- 8h/zi. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de tel : sau la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj.

 • 31

  Angajam TEHNICIAN SERVICE compresoare aer pentru companie multinationala. Se cere: - experienta in servicii de reparatii (mecanice) si mentenanta a echipamentelor industriale - cunostinte pneumatica si electromecanica - studii tehnice absolvite -disponibilitate pentru deplasari - cunostinte Pc- pachetul Office - abiliati bune de comunicare - atitudine indreptata spre client. Responsabilitati: -identificarea si remedierea defectiunilor aparute - revizii majore ale echipamentelor de aer comprimat aflate in locatiile clienților. Se ofera pachet salarial compus din: salariu motivant + tichete masa + bonus lunar + abonament medical privat + masina si telefon serviciu + laptop. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj, de luni-vineri in intervalul orar: 8:30-16:30.

 • 8

  Angajam FINISATORI/ DULGHERI/ FIERARI CU EXPERIENTA- pentru fabrica de constructii din Buzau. Se ofera: - Salariu motivant- discutat la interviu- pornind de la 2400 lei net - Tichete de masa in valoare de 400 lei / luna - Sporuri in functie de productivitate - Mediu de lucru placut si sigur, in fabrica. Se cere: - Experienta in domeniu si calificare - Citit planuri. Program de lucru: 8h/zi. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul sau la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj.

 • 6

  Angajm SEF ECHIPA STRUCTURIST pentru fabrica de constructii din Buzau. Rsponsabilitati: - Experienta relevanta intr-o firma de constructii- prefabricate - Responsabil pentru executarea la timp, corect si calitativ a lucrarilor - Responsabil pentru formarea, motivarea si conducerea echipei - Coordoneaza activitatea muncitorilor din subordine - Coordoneaza activitatea lucrarilor stabilite - Se preocupa de executarea la termen si de calitatea lucrarilor alocate - Aloca sarcini echipelor din subordine. Candidatul ideal: - Experienta de lucru minim 3 ani in constructii si prefabricate - Abiliati de organizare si coordonare - Abilitati de operare PC – MS Office - Aptitudine avansata de invatare. Se ofera: Oportunitati de dezvoltare profesionala. Pachet salarial compus din salariu adecvat cunostintelor si experientei, bonus performanta si tichete de masa in valoare de 400 lei. Pentru detalii sunati la numarul nostru de telefon: . .

 • Companie de transport international angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania, perioada nedeterminata; - salariul net lunar 1800 - 2400 euro (in functie de experienta); - perioada de sedere negociabila; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km, peste 18.000 km in echipaj); - decontarea transportului dus-intors (120 euro pe sens); - prima ADR colete (prima instalare 175 euro, prima lunara 35 euro); - prime initiere incepatori (100 euro/luna); - prima revenire (250 euro); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru la prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU se cere fisa medicala, aviz psihologic, cazier etc; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Companie de transport international angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania, perioada nedeterminata; - salariul net lunar 1800 - 2400 euro (in functie de experienta); - perioada de sedere negociabila; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km, peste 18.000 km in echipaj); - decontarea transportului dus-intors (120 euro pe sens); - prima ADR colete (prima instalare 175 euro, prima lunara 35 euro); - prime initiere incepatori (100 euro/luna); - prima revenire (250 euro); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru la prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU se cere fisa medicala, aviz psihologic, cazier etc; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Companie de transport international angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania, perioada nedeterminata; - salariul net lunar 1800 - 2400 euro (in functie de experienta); - perioada de sedere negociabila; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km, peste 18.000 km in echipaj); - decontarea transportului dus-intors (120 euro pe sens); - prima ADR colete (prima instalare 175 euro, prima lunara 35 euro); - prime initiere incepatori (100 euro/luna); - prima revenire (250 euro); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru la prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU se cere fisa medicala, aviz psihologic, cazier etc; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Companie de transport international angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania, perioada nedeterminata; - salariul net lunar 1800 - 2400 euro (in functie de experienta); - perioada de sedere negociabila; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km, peste 18.000 km in echipaj); - decontarea transportului dus-intors (120 euro pe sens); - prima ADR colete (prima instalare 175 euro, prima lunara 35 euro); - prime initiere incepatori (100 euro/luna); - prima revenire (250 euro); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru la prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU se cere fisa medicala, aviz psihologic, cazier etc; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Companie de transport international angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania, perioada nedeterminata; - salariul net lunar 1800 - 2400 euro (in functie de experienta); - perioada de sedere negociabila; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km, peste 18.000 km in echipaj); - decontarea transportului dus-intors (120 euro pe sens); - prima ADR colete (prima instalare 175 euro, prima lunara 35 euro); - prime initiere incepatori (100 euro/luna); - prima revenire (250 euro); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru la prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU se cere fisa medicala, aviz psihologic, cazier etc; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Salveaza cautarea