Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Calarasi Calarasi

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 10

  Angajam personal cu experienta silimba italiana pentru ingrijire batrani in Italia, pentru inlocuire sau perioada lunga.

 • 3

  Angajam personal cu experienta si limba italiana pentru ingrijire batrani in Italia, pentru inlocuire sau perioada lunga.

 • 1

  Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Documentele necesare angajarii sunt: act de identitate, permis de conducere (C+E), atestat marfa si cartela tahograf. Nu este nevoie de aviz psihologic si medical, pasaport, cazier si nici de certificat verde. Pentru detalii suplimentare va rog sa ne contactati la telefon.

 • 6

  Angajez lucrator stingatoare (verificare, incarcare, reparare) cu sau fara experienta, cu permis de conducere categoria B. Experienta in domeniu constituie avantaj, insa nu este o cerinta obligatorie. Jobul necesita deplasari. Cei interesati pot trimite un CV in vederea programarii la interviu.

 • *** PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATS-APP LA *** 0 7 5 9 SASE 2 ZERO 3 SAPTE 9 *** Se ofera: * Contract de munca din prima zi cu norma intreaga * Salariu: 6000 lei NET + 200 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante * Program de lucru: Ture 12/h - 48/h LIBER * Permis conducere Cat. B de minim 1 AN * Training oferit la locul de munca * Zile libere legale si concediu de odihna Candidatul ideal: Abilitati: munca în echipa, comunicare, responsabilitate, organizare Persoana harnica, sociabila, deschisa, punctuala Abilitati bune de condus Seriozitate si aspect ingrijit ** DORIM SA ANGAJAM O PERSOANA SERIOASA!!! CEREM SI OFERIM SERIOZITATE **

 • PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA zero73926724doi SE OFERA: Autoturism cu transmisie automata (Masina se da acasa!) Telefon de serviciu Program: luni-vineri 8-17 CERINTE: Studii medii; Punctual, responsabil și organizat; Disponibilitate pentru deplasări. Distribuie produsele farmaceutice la punctele de lucru conform traseelor stabilite; Se asigură de livrarea produselor farmaceutice în cele mai bune condiții și conform graficului de livrare; Verifică buna funcționare a autovehicului, a sistemului frigorific și funcționalitatea sistemului de monitorizare a temperaturii. - Pachet salarial atractiv (salariu fix, tichete de masă, bonus lunar de performanță); PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP!!!

 • 3

  Caut loc muncă. Cat.B,C,D,E, atestate ( persoane,marfă),Card Tahograf.

 • Angajam agenti de paza (cu sau atestat) conditii civilizate de munca. Salariu: 3800 lei NET CERINTELE NOASTRE MINIME experienta in paza; seriozitate; clinic sanatos; fara inscrisuri in cazierul judiciar. salariul se plateste la la timp; bonus de performanta; contract pe perioada nedeterminata; conditii civilizate de munca. Se ofera: -Contract de munca din prima zi cu norma intreaga -Salariu: 3800 lei NET + 200 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante -Se lucreaza 12/24 -Angajam femei si barbati -Training oferit la locul de munca -Oferim obtinere atestat gratuit!! -Zile libere legale si concediu de odihna

 • Candidatul ideal - Organizat, punctual, serios, prezentabil, orientat catre nevoile clientului; - Vechime permis auto cat. B minim 1 an fara antecedente penale; - Cazier judiciar; - Cazier auto; Descrierea jobului - Asigura integritatea si aspectul autovehiculului pe care il are in primire; - Asigura deplasarea in siguranta a pasagerului in functie de necesitate; - Respecta cu strictete itinerariul si instructiunile primite de la superiorul direct; Ce iti oferim: - Program fix: 8 ore pe zi; - Contract de munca full time - perioada nedeterminata; - Salariul peste medie + bonuri de masa (incepand de la 4.500RON); - Abonament clinica privata . Descrierea companiei Suntem o companie in plina expansiune, care activeaza in industria de gambling sub brandul BONUS. Avem puncte de lucru la nivel national si o rata de crestere constanta. Cautam colegi noi motivati sa invete si sa devina parte din succesul nostru. Pentru mai multe detalii Va rog sa imi scrieti exclusiv WhatsApp WhatsApp<<<<< 07 sase 2 noua 9 doi 5 Doi 4

 • 3

  ANGAJAM TRACTORIST, COMBINIER CU EXPERIENTA (lucrat efectiv pe utilaje in camp la pregatire teren, semanat, fertilizat, tratat, recoltat) . in CULTURA MARE - grau,porumb, rapita, floarea soarelui. Loc de munca - Calarasi Se ofera cazare

 • Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze la numarul de whatsapp zero72047583cinci. Angajam soferi (femeie sau barbat) cat.B livratori cu categ B pentru distributie tigari. Descrierea jobului: Contract de munca din prima zi cu norma intreaga Salariu: 4500 lei NET + 650 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante Autoturism cu transmisie automata (Masina se da acasa!) Telefon de serviciu Program: luni-vineri 8-17 Conditii sofer: Abilitati bune de condus Seriozitate si aspect ingrijit Permis de conducere obtinut de minim 6 luni Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze la numarul de whatsapp zero72047583cinci.

 • Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze la numarul de whatsapp zero72O47583cinci. Daca iti place sa conduci hai-hui prin oras de ce sa nu o faci pentru un salariu motivant? 3500-4000 lei. Cauta livrator pizza cu masina firmei sau scooter. Experienta in domeniu nu este necesara, dar reprezinta un avantaj. Sa fii: punctual, serios, responsabil si harnic Carnet de conducere categ. A sau B cu sau fara experienta. Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze la numarul de whatsapp zero72O47583cinci.

 • Angajam soferi (femeie sau barbat) livratori cu permis categoria B pentru distributie medicamente. Dacă ave i talentul i motiva ia să fiti parte din acest succes ve i descoperi că suntem interesati sa va sustinem in atingerea poten ialului dvs. maxim. Contract de munca cu norma intreaga Salariu: 4900 lei NET + 300 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante Autoturism curat si bine intretinut Telefon de serviciu Program: luni-vineri 7-16 Daca esti interesat sa te alaturi echipei noastre te rugam sa ne trimiti un mesaj numai pe WhatsApp la numarul 07 doi unu 9 patru 1 sase 06 Conditii sofer: Abilitati bune de condus Seriozitate si aspect ingrijit Permis de conducere obtinut de minim 6 luni Cazier Curat

 • 12

  Angajam Sef departament vanzari, casiere, cu sau fara experienta stivuitorist, cu atestat ISCIR

 • 17

  Supermarketul MERE angajeaza Sef departament vanzari, casiere stivuitorist, cu atestat ISCIR

 • 11

  Supermarchetul MERE angajeaza Sef departament vanzari, casiere stivuitorist, cu atestat ISCIR

 • 17

  Se caută: Sef departament vanzari, casiere, cu sau fara experienta stivuitorist, cu atestat ISCIR

 • 15

  Angajăm Sef departament vanzari, casiere, cu sau fara experienta stivuitorist, cu atestat ISCIR

 • Angajam barbati/ femei pentru curatenie Barbati- fabrici industriale, spatii complementare, birouri; Femei- spatiii de birouri; Cerinte: - Seriozitate si punctualitate; - Profesionalism; - Spirit de echipa; - Atentie la detalii; Beneficii : - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Salariul de 4200-4500 lei in mana; - Telefon de serviciu; - Decontare transport Daca esti interesat sa te alaturi echipei noastre te rugam sa ne trimiti un mesaj numai pe Whats-app la numarul 07 patru 777 doi 938.

 • Salveaza cautarea