Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Cluj Floresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Te invit în echipa mea Ești pregătită? Te asigur că va fi o echipă de TOP! Te voi învăța tot ce știu și te voi echipa cu resursele necesare pentru ați crea propria echipă și să atingi independența financiară! VEI AVEA PROPRIUL TĂU MAGAZIN ONLINE, PROPRIA AFACERE ȘI POSIBILITATEA DE A AVEA O ECHIPĂ A TA! Lasă un mesaj mai jos si iti dau toate detaliile!!!

 • Vrei și tu un job online? ️Nu îți promit marea cu sarea ️Este un venit suplimentar pentru început, dar cu perseverență (comenzi și formarea propriei echipe) poți să ai un venit stabil. LASĂ UN DA ȘI TE CONTACTEZ

 • Doamna serioasa cu experienta de 2 ani in curatenie ofer servici de curatenie in Floresti la case particulare , apartamente sau scari de bloc pt detalii ma puteti contacta la adresa str.Porii nr.136G,ap.5

 • 6

  Angajam lucrator comercial in magazin instalatii tehnico-sanitare Floresti. Magazinul se afla in localitatea Floresti str.Avram Iancu nr.153, jud Cluj Cautam persoane serioase, adaptabile , cu capacitate buna de invatare a lucrurilor noi. Oferim salariu motivant cu contract de munca+bonuri de masa. Contact:0740912866 E-mail:

 • Angajez muncitor pentru tencuit. Detalii la telefon 0756527453.

 • Nera Muresan Security angajeaza agenti de securitate pentru obiective din Cluj-Napoca. Informatii suplimentare la numerele de telefon: 0744479934 sau 0755137982.

 • Închiriez Auto pentru ridesharing FREE NOW, BOLT, UBER sau pentru Food Panda, Bringo, Glovo. Masina are copie conforma, ecusoane si este dotata cu casa de marcat pentru aplicațiile de ridesharnig Auto: Dacia Logan, an 2019 Pentru mai multe detalii va stau la dispoziție telefonic. Prețul închirieri este 400 lei/săptămâna.

 • Salon Dazio din Floresti închiriază post coafor. La cerere pot sa fac și angajare, pe procent

 • Caut partener pentru a participa la licitatii publice pentru achizitii de scutece adulti si scutece copii

 • 8

  Carmangeria Transeuro cauta lucrători comerciali pentru magazinul din incinta Penny Market Floresti. Salar motivant Beneficii :tichete de masa, prime de sărbători, ore suplimentare plătite. Informații la numerele de telefon 0742738354 - 0769983266 sau în magazin

 • 1

  BUNA CAUT DE MUNCA CLUJ ..STAU IN FLORESTI AM LUCRAT 15 ANI IN SPANIA DORESC SA RAMIN IN ROM ...MUNCITOR SERIOS ANTI ALCOL.

 • ONCOS angajeaza REVIZOR GESTIUNE In plina dezvoltare,Oncos isi mareste echipa.Daca vrei sa lucrezi intr-un mediu de lucru placut , te asteptam in echipa noastra! Responsabilitati: - Efectuarea inventarierii partiale si totale a gestiunilor conform dispozitiilor legale si a procedurilor de inventariere adoptate de catre societate; valorificare inventare gestiuni controlate - Urmareste si verifica corectitudinea intocmirii actelor contabile de la punctele de lucru vizitate - Verificarea respectarii dispozitiilor legale si a procedurilor de lucru privind gestionarea marfurilor si evidenta operativa a acestora Cerinte -studii medii/superioare -experienta ca revizor gestiuni reprezinta un avantaj - abilitati de a lucra cu oamenii - excelente capacitati de comunicare verbale si in scris - ceativitate, capacitate de analiza si sinteza, rigurozitate si dinamism - cunostinte avansate pachet MS OFFICE (Excel in special) Beneficii: - pachet salarial atractiv - masa calda CV-urile se pot depune la adresa Detalii la nr. 0720 600253

 • Cautam persoane interesate de un venit suplimentar din vanzari echipamente industriale. Detalii suplimentare la telefon.

 • Ana Studio angajează cosmeticiană cu cunoștințe în domeniul make-up si manichiuristă(unghii clasice si tehnice). Cerințe: • Diplomă/diplome de calificare; • Minim 2 ani de experiență; • Persoană bine organizată și punctuală. Mai multe detalii la salon sau la nr de telefon0757636570. Salonul este situat în Florești, strada Cetății nr 331A.

 • Responsabilităţi: Coordoneaza activitatea operationala, avand in vedere nevoile clientului si serveste clientul METRO in mod activ;* Monitorizeaza indicatorii de performanta si organizeaza activitatea consilierilor vanzari;* Coordoneaza distribuirea personalului din subordine intre diferitele locuri de munca conform necesitatilor;* Verifica gradul de pregatire al raioanelor pentru vanzare, asigura prezenta marfurilor la raft in mod direct, asigura prezenta preturilor langa produse, asigura informarea corecta si completa a clientului despre produse;* Asigura calitatea, prospetimea si termenul de valabilitate al produselor expuse in zona comerciala si in zona de depozitare; Cerinţe: Experienta relevanta in Metro Experienta in coordonarea unei echipe Capacitate de comunicare si lucru in echipa Flexibilitate si responsabilitate profesionala Orientare si deschidere catre clienti Studii superioare Cunostinte limba engleza, operare PC Dacă sunteţi interesat(ă), vă rugăm să trimiteţi CV-ul dvs.la Departamentul Resurse Umane Metro Cluj (email resurseumane.cluj )

 • Eşti o persoană energică, dornică să accepte noi provocări și care vrea să lucreze alături de o echipă dinamică? Ai toate șansele să devii Restaurant Ninja. Experiența se câștigă în timp, noi te pregătim intens și iți oferim o serie de beneficii și stabilitate. Ce responsabilități principale vei avea: - Acoperirea tuturor zonelor din restaurant, de la bucatarie la servire si lobby, ca un adevarat Ninja, printr-un program de rotatie coordonat de managementul restaurantului; - Servirea clientilor McDonald’s, adoptand în permanență o atitudine prietenoasă; - Pregatirea produselor la standardele de calitate McDonald’s, în condiții stricte de igienă și siguranță alimentară; - Asimilarea informatiilor tehnice și abilităților practice care au legatura cu obiectul de activitate - produse, materii prime și termene de garanție, tehnici de vânzare, utilizarea echipamentelor din restaurant etc. Ce îți oferim: - Salariu atractiv și bonusuri în funcție de rezultate; - Flexibilitate – îți poți organiza programul de lucru în ture de zi, ture de noapte și în ture de weekend, în funcție de nevoile tale și de programul restaurantului în care vei lucra; - Te dezvolți pentru orice rol viitor în McDonald’s - poți promova într-un timp foarte scurt la rolul de CREW Trainer sau alte roluri în restaurant; - Ai şansa să-ți dezvolți abilitățile de comunicare, de lucru cu oamenii, plus abilități specifice industriei alimentare.

 • 2

  Caut partener pentru exportul de produse in UE.

 • SC TERMINUS PROD SRL , cu sediul in Floresti angajeaza tamplari cu experienta in executarea elementelor din lemn masiv .

 • ONCOS angajeaza SEF FERMA pt PUI DE CARNE in jud.Cluj ONCOS, lider in industria agroalimentara, producator de carne de pasare cu o larga retea de magazine de desfacere in Transilvania, Atributii: Coordonarea si supravegherea activitatii pentru ingrijirea pasarilor; Coordonarea echipei de lucratori aflati in subordine; Sa raspunda la toate solicitarile venite din partea conducerii pentru indeplinirea unor sarcini conform fisei postului; Urmareste obtinerea unei mortalitati scazute si a unui profit ridicat. Organizeaza livrarea pasarilor catre abator in conditiile stabilite de normele sanitar veterinare in vigoare. Cerinte -este absolvent studii superioare in domeniul zootehniei, -experienta de lucru intr-o ferma de crestere a pasarilor, -responsabilitate, -integritate Daca consideri ca te potrivesti, asteptam CV-ul tau Restrictii Se accepta CV-uri in limba Romana Nivel minim de experienta necesara 2 - 3 ani Detalii la nr. 0720600253 CV-urile se pot depune la adresa

 • 1

  Firma de import-export produse alimentare angajeaza o persoana dinamica care sa se ocupe de clientii actuali si sa gaseasca clienti noi.Se solicita cunostinte de germana si engleza.

 • Salveaza cautarea