Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Cluj

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 1421 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Firma Catering Gastro Bar este în căutare de personal, cu colaborare pe termen lung. Se oferă cazare (internet + curent + apă), masă și contract de muncă. Se cere seriozitate, disciplină și minim 8 clase. De preferință băieți. Vă rog să trimiteți doar mesaj cu poza și datele dumneavoastră la acest anunț pentru a fi contactat. Salariul porneste de la 1.300€+ Munca se desfasoara in Germania!

 • 2

  Castiguri de la 2000 euro. Se face selectie pentru casting, daca esti tanara, ai intre 18/39 ani, trimite 3/4 poze corp intreg pe mail pe w.h.a.t.s.a.p.p la nr. ZeroSapteSaseOpt.SaseSaptePatruSaseCinciPatru..

 • 2

  Caut o persoana pentru ingrijirea unei doamne cu semiparalizie. Pentru mai multe informati sunati la telefon

 • 2

  Candidatul ideal Experienta de cel putin 4 ani in domeniu. Cunostinte operare - MS office Limba engleza - nivel mediu scris/vorbit Curs inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca - minim 80 de ore (obligatoriu) Capacitate de adaptare la situatii noi, seriozitate profesionala si disponibilitate la program prelungit Abilitati de comunicare - flexibilitate, dinamism, rapiditate in adaptarea la cerintele companiei Responsabilitati: Coordoneaza si monitorizeaza toate activitatile de prevenire si protectie din santier, in conformitate cu legislatia in vigoare Realizeaza instructaje periodice in domeniul sanatatii si securitatii in munca pentru firmele ce lucreaza in santier Elaboreaza, actualizeaza si gestioneaza documentele specifice prevazute de legislatia in vigoare Efectueaza controale in cadrul santierului, informeaza conducatorii locurilor de munca cu privire la neconformitatile identificate si adopta masuri imediate pentru corectarea acestora Beneficii: Pachet salarial atractiv si bonusuri pentru activitate suplimentara Participarea la cursuri HSE cu valabilitate internationala, platite de firma Abonament privat de sănătate Masina de serviciu / pachet cazare Mediu de lucru pozitiv, intr-o companie in crestere rapida, intr-o industrie provocatoare si inovatoare Descriere companie HSE Services este o firma specializata in prestarea serviciilor de coordonare SSM pentru santiere de constructii pentru clienti importanti din intreaga tara, majoritatea firme multinationale.

 • 12

  Dorim colaborare cu PROFESORI pentru predarea următoarelor materii: ENGLEZĂ, GERMANĂ, FRANCEZĂ, ITALIANĂ, SPANIOLĂ, PORTUGHEZĂ, OLANDEZĂ, în cadrul Centrului de limbi straine Global Team SRL. Ca să fii colegul nostru, sau colega noastră trebuie : - să ai modulul psiho-pedagogic absolvit sau în curs; - să ai experiența în a lucra cu adolescenți, sau firme; - să fi utilizat una din metodele de predare: față în față, online, la telefon, prin corespondență; - să zâmbești; - să ai răbdare; - să consideri greșeala ca parte normală a învățării; - să fii dispus să înveți permanent și să te dezvolți; - să fii compatibil cu valorile noastre care sunt: responsabilitate, respect, generozitate. Oferim program flexibil în funcție de disponibilitatea cursanților. Așteptăm CV-ul tău.

 • 1

  Recrutam ingrijitori ,pentru ingrijire persoane varsnice in Germania. Contract de munca legal, Decontarea transportului, Nu percepem comisioane. Salariu atractiv.

 • 1

  Candidatul ideal -studii superioare finalizate, profil economic -cunoastere operare PC si pachet MS OFFICE (Word, Excel) -cunoasterea si intelegerea mecanismelor financiare contabile -persoana dinamica, organizata, responsabila, atenta la detalii, meticuloasa si ordonata Descrierea jobului -intocmirea , inregistrarea si arhivarea documentelor contabile primare : registru de casa, deconturi de cheltuieli, dispozitii de plata, foi de parcurs, procese verbale de compensare, borderouri, etc Pentru mai multe informatii la nr telefon sau atasati CV-ul in mesaj

 • 1

  Loc de munca in UK-ingrijitor azile, asistent medical-FARA COMISIOANE !! Ca infirmier este important sa ai o atitudine pozitiva, sa fii prompt in realizarea sarcinilor, sa iti placa sa relationezi cu oamenii si ai rabdare. de asemenea cel mai important este sa cunosti limba engleza la nivel mediu conversational pentru a putea relationa cu paientii.nu e nevoie de experienta , se face training acreditat. Ca support worker este necesar sa fi dispus sa lucrezi cu peroane cu dizabilitati si sa ai un nivel mediu scris si vorbit al limbii engleza. se fac traininguri pregatitoare, nu se cere experienta. Ca asistent medical trebuie sa ai studii in domeniu, postliceala au facultate, sa ai pin( dreptul de munca in uk) sau prn (sa fi in curs de inregistrare in uk) Beneficii: -contract de munca full time, pe perioada nederminata,36 sau 44 ore/saptamana, ore suplimentare platite salariul incepe de la 8,21 lire /ora - 9 lire/ora pentru infirmieri /support workers( conteaza interviul, locatia) pentru asistentii medicali cu pin salariile incep de la 16,5lire/ora si ajung pana la 20 lire/ora -cazare contra cost, plata din primul salar, insa exista si posibilitatea sa ofere o luna gratuit in azil in functie de locurile disponibile. cazarea e de la 50-90 lire/saptamana, depinde de locatie -suport in obtinerea nino si a contului bancar -traininguri gratuite certificate in urma carora se obtin acele certificare( diplome) -locatii noi actualizate saptamanal concediul platit , 28 zile pe an -uniforma gratuita -posibilitatea de a avansa, dezvolta in cadrul companiei -va ajutam in realizarea cv-ului in cazul in care aveti nevoie -asistenta pe toata durata procesului de recrutare Responsabilitati/cerinte:INFIRMIERI/SUPPORT WORKERS -identificarea nevoilor speciale ale pacientilor -sprjinirea pacientilor in activitatile zilnice -stabilirea unei rutine de lucru care ajuta pacientii cu activitatile zilnice -asigurarea confortului pacientilor asistati -asistarea alimentatiei si administarea alimentelor -asigurarea suportului emotional, atat a pacientilor cat si a familiei -asigurarea conditiilor igienico-sanitare -sa cunoasca limba engleza ( se sustine interviu pe skype cu angajatorul) -sa aiba casierul curat -disponibilitatea de a lucra in ture de 8,10,12 ore , de zi sau noapte CERINTE/responsabilitati:ASISTENTI MEDICALI -pin number valid -prn pentru asistentii in curs de inregistrare, cu un nivel bun al limbii engleze cu posibilitate de a lucra ca nurse assistant in limita locurilor disponibile.( training gratuit, cazare gratuita pe perioada trainingului) -nivel mediu al limbii engleze -cunostinte in domeniu nu percepem comisioane! -cv-urile pot fi trimise pe email:

 • 2

  Loc de munca de acasa din fata calculatorului cautam parteneri Persoanele interesate de acest job trebuie sa fie majore In poza atasata aveti sitele parteere si datele de contact

 • 1

  Caut o menajera tinara pt curățenie si călcat o data pe saptamina

 • 1

  Domn caut o menajera care știe sa facă curat si sa calce tel

 • Sc Electro exécuta instalatii , bransamente électrice , atit industriale cit si tertiale,aplicind normele franceze europene.Aducem tehnica și nivelul de protecție pentru orce lucrare efectuată , garanție totala.

 • Angajez electrician

 • angajam camerista full time/part time pentru housekeeping la hotel de 3 stele in centrul Clujului. avantaj:experienta in domeniu studii :diploma de camerista disponibilitate:imediata cerinte:curata,harnica,corecta,prezentabila

 • Ne întărim echipa! Recrutam colaboratori agenți vânzare servicii de electricitate și gaze naturale pentru cel mai mare furnizor de servicii de profil din România.  Munca este de teren și se desfășoară în județul Cluj. Veniturile sunt consistente peste media pe economie iar programul este flexibil de luni pana vineri. De asemenea puteti beneficia de bonusuri de performanta. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta telefonic sau ne puteti scrie în privat.  Oferim și totodată rugăm maxima seriozitate.

 • Operator asamblare manuala sau automata. Asumarea responsabilitatilor in rezolvarea sarcinilor Perseverenta si meticulozitate Spirit de observatie si atentie la detalii Indemanare la activitati practice Vedere foarte buna. De preferinta-femei. Contract pe perioada nedeterminata Salariul de la 1750 lei+bonuri masa. Angajatorul ofera bani pt transport(chiar si persoanelor care stau in apropierea locului de munca)

 • Prodvinalco SA angajeaza: Agent de securitate Program de lucru 12/24, 12/48 Vă a teptăm la sediul nostru, pe Calea Baciului, nr. 2-4, Cluj Napoca, pentru interviuri, în fiecare zi, de luni pana vineri, in intervalul orar 7:30 16:00. Mai multe informa ii despre compania noastră gasiti aici www.prodvinalco.ro sau la nr. de tel.

 • Experienta minim 1 an. Dexteritate manuala(lucrul cu tevi in spatii stramte si inchise),lucrul in echipa,aptitudini de ascultare si comunicare. Salarizare incepind de la 2500+sporuri.

 • 1

  Cerinte : - permis de conducere B, C, E. - atestat profesional de transport marfa - atestat profesional de transport marfa periculoasa-cisterne, constituie avantaj - cunostintele de limbi straine (engleza, franceza, olandeza, germana) sunt obligatorii DOAR pentru soferii care detin si atestat de marfuri periculoase - constituie avantaj certificatul pentru transport agabaritic - card tahograf. Atributii: - efectuarea transporturilor care ii sunt alocate de catre seful direct - realizarea activitatii de transport, cu respectarea tuturor reglementarilor in vigoiare privind circulatia pe drumurile publice interne si internationale - mentinerea autovehiculului in parametrii optimi Salariul : - salariul net/brut de 1346 ron/2230 ron la care se adauga: + diurna /zi calendaristica 67,5 euro (net) daca soferii NU AU experienta...dupa 3 luni se va face reevaluarea iar diurna se va majora + diurna / zi calendaristica 77,5 euro (net) , daca AU experienta pe cisterna (diurna este neimpozabila!) => rezulta salariul NET de aprox. intre 2300 2600 euro/luna. ! Diurna se plateste pentru fiecare zi, indiferent daca soferul lucreaza/sau nu in ziua respectiva. EXTRA BENEFICII: + spor pentru cunoasterea unei limbi straine + spor pentru vechimea totala in profesie + spor pentru vechimea in strainatate + in cazul unor evenimente care necesita stationarea in comunitate mai mult de 2 zile, angajatorul asigura cazare la hotel. Programul de munca : 6 saptamani pe comunitate, urmate de 2 saptamani de repaos compensatoriu. Probele de condus : de luni pana vineri intre orele 09:00 17:00. IMPORTANT : in cazul in care soferul a fost admis in urma probelor de condus si a interviului, angajatorul ofera cazare gratuita, pana la finalizarea contractului individual de munca.

 • Ofer Diploma Farmacist impreuna cu A.L.P. vizat pe anul in curs , doresc colaborare farmacie cu circuit deschis / depozit de medicamente (dețin master in contabilitate și auditul afacerilor) Detalii la

 • Salveaza cautarea