Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Cluj Floresti

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut loc de munca 8 ore la o casa particulară ca menajeră.Ofer si astept seriozitate. Am mai lucrat in domeniul aceasta.Tel 0770627822

 • 2

  SC TERMINUS PROD SRL producator de mobilier angajeaza Desenator - Proiectant AutoCad cu experienta. Descriere : proiecteaza si personalizeaza in Autocad / sketchup proiectele de mobilier conform cerintelor - realizeaza documentatia tehnica necesara executarii proiectului / lansarii in productie - acorda suport tehnic departamentului de productie Cerinte : cunostinte de proiectare si randare - generare proiecte Autocad - carnet sofer categoaria B - responsabilitate , determinare , spirit de echipa

 • 2

  SC TERMINUS PROD SRL cu sediul in Floresti , producator de mobilier angajeaza tamplari executie mobilier PAL / MDF cu experienta in domeniu .

 • Noi suntem: Oameni buni. Produse bune. Momente bune. Muncim sa implinim ceea ce ne propunem. Facem ca lucrurile sa se intample. Suntem deschisi sa ii primim pe cei care vor sa ni se alature. Intelegem clientii si oamenii din jur. Vrem sa ii inspiram, sa ii captivam si sa crestem impreuna cu ei. Nu vindem doar produse, cream experiente. Tot ce facem, in fiecare zi, in fiecare moment, inauntru si in afara companiei, sustine si hraneste brandul nostru. Ce facem noi pentru tine? Iti oferim oportunitatea de a lucra in reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania; Pentru ca ne place sa investim in oamenii care ne reprezinta, iti oferim training profesional; Iti oferim un venit corelat cu performantele obtinute (bonusuri de performanta si fidelitate); Iti oferim decontarea partiala a abonamentului de transport; Iti oferim posibilitatea de a te dezvolta profesional si personal; Iti oferim posibilitati reale de promovare. Ce vei face tu pentru noi? Vei intampina clientii cu respect si cu zambetul pe buze; Vei servi clienții de la raion prin: porționare, feliere, împachetare și etichetare corectă; Vei afișa, obligatoriu, prețurile și termenele de valabilitate, pentru toate mărfurile expuse la vânzare; Vei informa clienții cu privire la produsele și caracteristicile acestora; Vei scana si vei incasa contravaloarea produsele asezate de catre clienti pe banda; Vei aseza marfa in raft respectand termenele de valabilitate; Vei participa la acţiunile comerciale din magazin; Aplica cu incredere! E momentul pentru un job bun! De peste 18 ani, lanțul de magazine PROFI se dezvoltă continuu, având o expansiune accelerată, astfel că în prezent a trecut de pragul de 1.000 de magazine deschise în toată țara. PROFI este un angajator de top din retailul modern, cu o echipă dinamică, flexibilă și ambițioasă, formată din peste 16.500 de angajați. Susținem dezvoltarea și creșterea armonioasă a companiei PROFI prin identificarea de noi membri, deschiși, implicați și dornici să se dezvolte profesional într-un mediu competitiv. Detalii suplimentare despre PROFI poți găsi pe site-ul nostru www.profi.ro Abia așteptăm să aflăm mai multe și despre tine și să ne cunoaștem!

 • Firma este autorizată pentru transport alternativ partenera uber,bolt,free now. Firma te poate ajuta in optinerea copiei conforme si a ecusoanelor. Dacă ești interesat trebuie să îndeplinește următoarele cerințe Sa deti certificat profesional pentru transport alternativ Autoturismul sa nu fie mai veche de 14ani in stare buna Itp la 6 luni Pentru mai mult detali in privat

 • Îţi place să aduci idei noi și să te asiguri de implementarea celor mai bune decizii în domeniul tău de activitate? Atunci vrem să te cunoaștem și AGENT BUSINESS DEVELOPMENT FRANCIZĂ Principalele responsabilități sunt: -oferă suport rețelei naționale de parteneri francizați -administrarea relației cu rețeaua de parteneri -comunicarea zilnică cu rețeaua de parteneri -asigurarea logisticii necesare în relația cu partenerii -asigurarea unui nivel optim de instruire pentru partenerii francizați -colectarea, interpretarea și procesarea de informații de la parteneri și agenți și pregătirea rapoartelor de informare zilnice și lunare pentru managementul superior -identificarea și instruirea de noi parteneri francizați -creșterea rețelei de parteneri la nivel național redactarea și implementarea strategiei de comunicare cu partenerii -organizarea conferințelor lunare cu partenerii se asigură de îndeplinirea obiectivelor de vânzări ale departamentului -asigură cel mai înalt nivel de calitate al serviciilor companiei în relația cu partenerii și pentru clienți Beneficii: -comisioane -bonus de performanță -oportunitatea de a lucra și învăța în cadrul unui colectiv profesionist, într-o industrie dinamică și exclusivistă (furnizarea de energie și gaz)

 • Ana Studio angajează cosmeticiană cu cunoștințe în domeniul make-up si manichiuristă(unghii clasice si tehnice). Cerințe: • Diplomă/diplome de calificare; • Minim 2 ani de experiență; • Persoană bine organizată și punctuală. Mai multe detalii la salon sau la nr de telefon0757636570. Salonul este situat în Florești, strada Cetății nr 331A.

 • Sunt Adelina am 32 de ani caut de munca câteva ore pe zi sau pe săptămână. Am lucrat la magazin de haine sau în curățenie. Multumesc

 • Sunt in cautarea unui loc de munca in cluj napoca, exclus dimineata.Multumesc!

 • Peisagist cu experiența și studii superioare, realizez amenajări și proiectare pentru grădini. Am experiența și in domeniul fitopatologiei realizez tratamente pentru plante și arbori

 • 1

  Firma de import-export produse alimentare angajeaza o persoana dinamica care sa se ocupe de clientii actuali si sa gaseasca clienti noi.Se solicita cunostinte de germana si engleza.

 • 1

  Angajez operator pe Miniexcavator 2,7T

 • Angajez un baiat serios in constructii cu un minim de experienta in zidarie .

 • Specialist Servicii Clienți / Manager Vânzări – Chocohause – Cluj Napoca Ne extindem echipa de vânzări! Dacă ești pasionat de ciocolată și prăjituri, ești un bun vânzător și vrei să faci parte dintr-un colectiv tânăr, dinamic și în continuă dezvoltare, atunci ești persoana pe care o căutăm. Descrierea postului: - Desfășoară activități de cercetare și prospectare a pieței - Identifică și contactează potențiali clienți în vederea emiterii ofertei, negocierii, încheierii și executării contractelor comerciale - Oferă consultanță clienților în vederea alegerii produsului solicitat, modalități de plată și până la finalizarea unei vânzări - Promovează produsele oferite de companie - Aplică strategia de vânzări pe clienții gestionați - Urmărește realizarea targhetului - Întocmește rapoarte de vânzări - Contactarea unor noi companii potențiale. - Reprezintă interesele companiei și asigură derularea procesului de colaborare în bune condiții în relația cu clientul. Cerințele postului: - Experiență în gestionarea relațiilor comerciale - minim 2 ani - Studii superioare - Cunoștințe operare PC - Bune abilități de persuasiune și de negociere - Capacitate foarte bună de comunicare verbală și scrisă și relaționare cu clienții - Atenție distributivă, capacitate de observare a detaliilor - Capacitate de organizare a activității individuale *(muncă la domiciliu) - Mobilitate (disponibilitate de a călători) - Atitudine proactivă - Capacitate de lucru în echipă și de asumare a responsabilității - Orientare spre client și dezvoltarea relațiilor - Orientare către rezultate și performanță - Amabilitate și perseverență - Permis de conducere - Cunoscător limba maghiară, română, engeleză. Ofertă (bonusuri și beneficii): - Posibilitatea de dezvoltare a carierei într-o companie modernă în continuă dezvoltare - Pachet salarial motivant - Telefon mobil, tabletă și mașină de serviciu (între timp) - Acoperirea cheltuielilor de delegare. Dacă dorești să faci parte din echipa noastră, trimite-ne CV-ul tău la adresa: Persoana de contact: Amália Halász, Chocohause Tel: 0756409327 https://issuu.com/chocohause/docs/chocohause2020 Toate aplicațiile primite vor fi tratate cu confidențialitate. Doar candidații selectați vor fi contactați pentru un interviu, restul de aplicații fiind păstrate în baza de date pentru oportunități viitoare.

 • 2

  Echipa Traust isi cauta colegi pentru urmatoarele posturi disponibile: - Electrician; - Instalator; - Finisor; - Structurist; Oferim: - asigurare medicala privata in functie de vechime in firma; - lucru in echipe cu experienta.

 • Am cursul de frizerie și deocamdată până îmi formez clientela tund acasă. Ptr cine dorește mă puteți contacta la numărul de telefon.

 • Sunt o doamnă serioasă si fac curatenie in case, apartamente, după constructori, renovări Cer seriozitate și ofer seriozitate!

 • Nera Muresan Security angajeaza agenti de securitate pentru obiective din Cluj-Napoca. Informatii suplimentare la numerele de telefon: 0744479934 sau 0755137982.

 • 1

  D-mna 36 de ani cu o experienta de 6 ani în îngrijirea persoanelor vârstnice experienta dobândită în Austria cu diploma de infirmiera caut un loc de munca infirmiera Cluj

 • Caut loc de munca șofer cât b.

 • Salveaza cautarea