Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Eforie-sud

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Hotel Gloria din Eforie Sud angajează cameriste de sezon sau permanente. Se oferă transport sau cazare. Informații la tel.

 • 21

  Angajăm personal, pe timp de sezon, Terasa Coredo Eforie Sud, cazare și masă inclusă, salariu atractiv. Domeniul de activitate, ospătarie, bucătarie, pizza, linie autoservire, casier, manevrant marfă. Telefon de contact 0722635164 sau 0721252067. Vă mulțumim și vă așteptăm.

 • Angajam personal pentru restaurant pe perioada sezonului estival 2021 -bucatar -ajutor bucatar -grataragiu -muncitor necalificat-spalator vase -barman -ospatar -ajutor ospatar Asiguram conditii optime de munca. Salariu motivant functie de competente si gradul de implicare. Oferim cazare si masa Asiguram transport pentru persoanele domiciliate in localitatile limitrofe.

 • 1

  Angajam personal pentru restaurant pe perioada sezonului estival 2021 -bucatar -ajutor bucatar -grataragiu -muncitor necalificat-spalator vase -barman -ospatar -ajutor ospatar Asiguram conditii optime de munca. Salariu motivant functie de competente si gradul de implicare. Oferim cazare si masa Asiguram transport pentru persoanele domiciliate in localitatile limitrofe.

 • 2

  sezoniera rog seriozitate maxima . caut femeie serioasa si muncitoare se ofera si cazare

 • Angajez camerista pe durata sezonului estival pentru o pensiune turistica aflata în Eforie Sud. Postul consta în efectuarea curățeniei zilnice în interiorul unității, camere, apartamente, pregătirea lenjeriei pentru paturi. Unitatea dispune de tot echipamentul necesar activității(masina de spălat automata, uscătoare, calandru). Persoanele interesate nu necesita neapărat experienta. Se oferă cazare.disponibilitate 1 iunie 2021. Relații la tel .

 • 6

  Restaurant Beluga Eforie Sud angajeaza pizzar. Preferabil persoane cu domiciliu in Eforie Sud sau in imprejurimi. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la tel:

 • 7

  Restaurant Beluga Eforie Sud angajam personal pentru spalarea vaselor. Preferabil persoane cu domiciliu in Eforie Sud sau in imprejurimi. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati telefonic.

 • 1

  Eforie Nord / Eforie Sud - Magazin mixt - angajam fete sezonier - vanzatoare magazin mixt ( nimic complicat, magazin gen tigari, bauturi, bere, ape, etc etc ) - salariu 2000 ron + cazare + carte de munca - program 12 ore zilnic / in fiecare zi - oferim cazare deci poti suna din orice colt al tarii - pentru mai multe detalii si relatii - mesaj aici pe publi 24 si revin cu mesaj la randul meu.

 • 1

  Hotel Jiul din localitatea Eforie Sud, județul Constanța angajeaza pe următoarele posturi: -CURĂȚENIE - cameriste și ajutoare de cameriste -RECEPTIE - recepționere Se oferă salariu atractiv, carte de munca,decontare transport pentru persoanele din județ. Experiența constituie un mare avantaj. Oferim și cerem seriozitate. Mai multe detalii va oferim la telefon. -

 • Restaurant in Eforie Sud angajeaza: femeie la vase femeie la aperitive ajutor bucatar ospatar ajutor ospatar Oferim cazare si masa sau transport ptr.cei din localitatile invecinate. Relatii la tel

 • 3

  Hotel Gloria din Eforie Sud angajeaza cameriste, guvernanta hotel, persoana intretinere hotel, electrician/instalator. Salariu atractiv. De preferat persoane din Eforie Sud sau imprejurimi. Relatii la tel.

 • 16

  Restaurant Beluga Eforie Sud angajeaza personal pentru curatenie Preferabil persoane cu domiciliu in Eforie Sud sau in imprejurimi. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati telefonic.

 • 1

  reparatii parte electronică. auto orice marcă.

 • 1

  SeaScape Villa angajeaza camerista / persoana curatenie, pentru vila turistica de lux situata in loc. Eforie. Oferim salariu de 2.500 lei NET pentru 4 ore de munca de luni pana duminica. Permisul de conducere constituie un avantaj. Asteptam CV-ul tau la sau la telefon .

 • Companie româno-canadiană cu o vechime de peste douăzeci și cinci de ani în România.angajeaza persoana pe postul de Agent vanzari Zona Constanta- Eforie Sud. Persoana disciplinata, punctuala, cu capacitate de organizare, abilitati de comunicare, simt al responsabilitatii, cunostinte operare calculator. Experienta in domeniu constituie un avantaj. Cerintele noastre: Permis conducere categoria B; Experienta intr- un post similar de cel putin 1- 3 ani; Capacitate de asimilare si prelucrare rapida a informatiilor; Cunostinte de operare PC word, excel; Persoana energica, dinamica, cu bune abilitati de comunicare; Persoana organizata, dispusa sa- si imbunatateasca tehnica de lucru si cunostintele; Persoana cu initiativa si orientare spre client; RESPONSABILITATI : - Prospectarea pietei pentru identificarea potentialilor clienti; - Stabilirea si dezvoltarea unei relatii profesionale cu clientii; - Prezinta oferta companiei, consiliaza clientii in alegerea deciziei optime; - Negocierea contractelor, supervizarea derularii contractelor; - Mentinerea unei bune relatii cu clientii deja existenti;

 • 1

  Ajutor de bucatar,barman,ospatar,avem 2 locatii Eforie nord si Eforie Sud

 • 2

  Căutăm femeie curățenie pentru vila 6 camere Eforie sud, program 6 ore pe zi .Perioadă 15 iunie -15 septembrie . .

 • 1

  Angajez îngrijitoare pentru îngrijirea a doi bătrâni,în localitatea Eforie sud Pentru mai multe detalii sunați la:

 • Angajam vanzatoare magazin alimentar, salariu 1800- 2000lei(in mana), program 2zile cu 2zile libere Magazinul se afla pe str Nicolae Titulescu nr 30 program postul este permanent (iarna -vara)

 • Salveaza cautarea