Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 1288 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Suntem bucătari calificați cu vechime,buni grataragii, proțap,rotitor,buni lucrători în fast food, solicităm angare chiar și la pensiuni,mai multe detalii la tel. 0761893448,posed permis auto.

 • 0739684121 ...................

 • 2

  angajez frizerita ,ofer si cer seriozitate conditii avantajoase tel.0768052577

 • Alege sa lucrezi din confortul casei in domeniul video chatt! Cum funcționează: ✔️Ne trimiți un mesaj pe watsapp la 072.117.0855 ✔️Îți oferim toate detaliile ✔️ Facem împreuna înscrierea pe site-urile străine de profil ✔️ Ai contract ,salariu fix plus comision, venit mediu lunar de 4000 lei ✔️ Alege cel mai stabil și frumos domeniu, alege un job in comunicare

 • 2

  Ofer servicii de menaj la domiciliu.. Curatenie de intretinere si generala. Pt mai multe detalii va astept cu un telefon la 0754793996

 • 5

  Ofer servicii de menaj la domiciliu, curatenie de intretinere si generala. Ofer si cer seriozitate. Contact: 0754793996

 • 7

  SC GAMARO DINAMIC STRCUTURE SRL, angajeaza in conditii avantajoase : MANAGER PROIECT CONSTRUCTII Cerinte: Minim 5 ani experienta pe un post similar Studii: superioare in domeniu - Constructii Oferta: Se va negocia in urma interviului Loc.: Constanta, Romania Informatii la tel: 0731334352 Rugam sa ne trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail:

 • 1

  Angajam cameriste ,pensiune in Corbu.

 • Caut masioze offenbach germania castiguri intre 3000- 5000 euro. Nr de contact: 0040743952007 sau 00491787215085

 • Societate angajam tamplar pvc, loc de munca permanent. Tel. 0722778431

 • 1

  Candidatul ideal: - Absolvent studii superioare tehnice (Facultatea de Constructii Civile / Instalatii); - Experienta in ofertarea lucrarilor in soft-ofertare Windev pentru lucrari de constructii si instalatii; - Experienta in licitatii publice (SICAP); - Foarte bune abilitati de comunicare si lucrul in echipa; - Capacitatea de a lucra concomitent la mai multe proiecte; - Capacitatea de prioritizare; - Rigurozitate si atentie pentru detalii; - Persoana activa, responsabila, foarte bine organizata, orientata catre obtinerea de rezultate; - Foarte bune cunostinte tehnice; - Capacitate de analiza si sinteza. Descrierea jobului: - Studierea documentatiei (caiete de sarcini, fise de date, planuri, memoriu tehnic), si a intregii documentatii pentru licitatii inclusiv eligibilitate; - Introducerea/incadrarea articolelor de deviz in programul specializat Windev; - Solicitarea de oferte de la furnizorii de materiale si echipamente/subcontractori; - Realizarea analizei comparative a ofertelor primite de la furnizori; - Stabilirea furnizorilor de materiale si echipamente pentru intocmirea ofertelor; - Intocmirea devizelor oferta dupa antemasuratori existente, deviz general investitie; - Intocmirea ofertei tehnico-economice si calificare in conformitate cu cerintele documentatiei pentru participarea la licitatii publice; - Intocmirea graficelor de executie; - Intocmirea Propunerelor Tehnice, Planul Calitatii sau alte documente necesare pentru dosarul de oferta; - Stabilirea strategiei pentru intocmirea documentatiei de prezentare a ofertei, tinand cont de cerinte; - Cunoasterea legislatiei in vigoare; - Urmarirea proiectelor aflate in derulare; - Intocmire actelor aditionale, a decontarilor, NCS-uri, NR-uri; - Intocmirea documentatiei aferente Cartii Constructiei (in colaborare cu celelalte departamente); SC GAMARO DINAMIC STRUCTURE este o societate de constructii cu experienta de 17 ani in domeniul constructiilor civile si industriale . Va asteptam in echipa noastra .

 • Buna ziua! Caut loc de munca permanent în constanta , supraveghetor loc de joaca sau vânzătoare magazin haine/alimentar. Am experienta în domeniul vanzari 0725627477

 • 4

  Societate comerciala cu sediul in Medgidia angajeaza stivuitoristi, lacatusi, sudori pentru tara si strainatate, cei interesati sunt rugati sa sune la nr de tel 0728366170.

 • 5

  SC Cincu Expert Srl cu sediul în loc Satu Nou angajează sudori, lăcătuși, instalatori, mecanici, electricieni pentru lucrari in tara si strainatate cei interesați sunt rugați sa sune la nr 0728366170. Salarii începând de la 3000 ron ÷diurnă ,transport, cazare asigurate. Si 3 mese.plecare imediată.

 • 1

  Sc cu sediul în localitatea satu nou angajează Lacatusi Sudori Mecanici.Electricieni.Zidari.Dulgheri.Faiantari pentru lucrări în țară și străinătate. Pentru relații în legătură cu postul de lucru sunați de Luni-vineri între orele 08.00-17.00. la nr de tel 0728366170. Vă rugăm nu deranjați inutil.

 • Angajam LĂCĂTUȘ naval cunoscători plan și Aj Lăcătuș pentru șantier naval în Italia Pisa pentru mai multe informații despre acest job sunați la numărul de telefon 0722963847

 • 4

  ANTREPRENOR DE CONSTRUCTII, OFER LUCRARI DE CONSTRUCTII IN JUDETUL CONSTANTA. tel. 0745315725

 • Agentia Rocfam Imob, cu peste 14 ani de activitate pe piata recruteaza agenti din toata tara. Fondata in 2006 Rocfam Imob a rezistat pe piata imobiliara, in ciuda crizelor economice, datorita profesionalismului si promptitudinii oferite clientiilor. Inca de la inceput am fost adeptii nou-lui, de aceea oferim posibilitatea proprii afaceri imobiliara sub brandul nostru! Crezi ca ai ce trebuie? Te asteptam in echipa noastra nationala de Team Leaderi!

 • 3

  societate de transport si constructii angajeaza economist contabil.detalii in urma interviului.necesar cv!

 • Salveaza cautarea