Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut cuplu open mind relatie diacreta, mesaj wattapp 0733174609

 • Caut doamna deschisa ynei relatii iatime discreta fara complicatii. La tine sau la hotel mesaj wattsapp 0733174609

 • Vrei sa fii stapsna mea te astelt cu mesaj pe wattaspp

 • Angajez personal la restaurant cu calificare si fără calificare, muncitori necalificați, bucătar, ospătar, barmani.Ofer cazare si masă ,Salarizarea esre diferită in funcție de orele lucrate si meserie ,este de la 2000-7000ron.Rog seriozitate!!!!

 • Hotel Manor angajează : contabil pentru contabilitate primara, ajutor de bucatar,ospatari, receptionieri cu experiență, barmani,picoli,pizzer ,cameriste.Va asteptam cu drag!

 • Licentiata in drept ,cu experienta in marketing si management in turism ,doresc angajare ca manager marketing,manager restaurant manager hotel, sef de receptie.limba italiana nivel avansat.

 • Manager de restaurant si sef bucatar (bucatarie mediteraneana) solicitam angajare.

 • Oferta de munca pentru fete , baieti si cupluri care stiu limba engleza au peste 18 ani si detin un laptop sau un pc . Oferim plata saptamnala , proncetaje de la 75 % si suport si asistenta 24/7 . Mai jos ai datele de contact . C0NTACT - V I D E 0 C H A T - de - ACASA - W H A T S A P P - O 7 cinci 7 trei 9 doi 1 7 noua

 • Angajez Sofer pe comunitate la prelata , Belgia Olanda , Belgia Franța Salariu 2300 € program de lucru 2 luni cu o luna, pauzele de 45 la hotel ,transport cu avionu asigurat de firma

 • Doresc angajare ca reprezentant medical .Mentionez ca detin cunostinte medicale.Am lucrat 26 ani ca si offshore nurse.

 • Se cere: - Experienta in proiecte industriale de minim un an - Limba Engleza la nivel conversational - Certificare VCA - sunteti sponsorizat si sprijinit in obtinerea certificarii, daca nu o detineti - Permis conducere Cat. B - Optional - Autoturism Oferta: - Salariu 520 Eur/Saptamana NET - Se lucreaza 8 ore/zi - 40h/sapt - Ore suplimentare platite extra (la un procentaj mai mare) - Taxele si impozitele sunt platite de catre angajator - Plata se efectueaza in fiecare Vineri pentru saptamana precedenta - Se pleaca in echipe de cate 2 electricieni (veniti cu colegul sau veti fi repartizat) - Cazare asigurata - 1 om pe camera - acces bucatarie, spalatorie, wifi - Transport Cazare-Proiect decontat partial ( ce trece de 20km/naveta/zi se deconteaza cu 10 eurocenti/km/om) - Programarea pentru obtinerea numarului BSN (sofinumber) va fi organizata de catre compania angajatoare - Perioada de rotatie: 10 saptamani in Olanda cu 2 saptamani acasa ( perioada se poate reduce ocazional, dar nu se poate prelungi) - Echipament protectie asigurat - totul in afara de pantofi. Detalii la 0748 818 794 - Bianca CV-uri la zinarecrutare@gmail.com

 • Castigati bani completand sondaje on-line, indeplinind diferite obiective, introducand date si multe alte activitati. Una dintre cele mai vechi si sigure platforme pentru generare de venit. Limba engleza obligatorie. Calculator / laptop / smartphone: obligatoriu Conexiune cablu, fibra/ wifi: obligatoriu Disponibilitate minim 1 ora pe zi. Va rugam sa accesati link-ul catre formularul de aplicare: https://csl.ink/46zv Pentru mai multe detaill va rog sa ma contactati in privat sau e-mail.

 • loc de munca ca spalator vase la restaurant indian din anglia. se ofera salar 240 lire pe saptamîna ,cazare ,mîncare gratuita limba nu e obligatorie. ofer / rog seriozitate

 • Oferim program lejer si remuneratie avantajoasa.

 • Angajam agent depozit, pentru clientul nostru – companie multinationala, lider de piata pe segmentul curieratului express aerian international. Cerinte: - bune abilitati operare PC - atentie la detalii - rezistenta la efort - studii medii - permis categoria B - fara antecedente penale si antecedente majore in trafic, cu o conduita exemplara pe sosea Salariu oferit: 1800 - 2000 lei net Program de lucru: luni - vineri Acte necesare la angajare: - CV - cazier - ultima diploma de studii Asteptam CV-urile cu date de contact ca raspuns la acest mesaj.

 • angajez vanzatoare magazin incaltaminte str.stefan cel mare

 • Caut ingrijitoare de incredere, fără obligații familiale, cu varsta pana-n 48 de ani, pentru o femeie mai greu deplasabila, bolnava de reumatism, din Cernavoda. Programul va fi in regim intern, cu schimb de tură (la o săptămână pentru cele din afara orașului) pentru un salariu ”săptămânal” de 600 lei, masa e asigurată și conditii rezonabile (casă la curte cu termoficare, baie, internet, aer conditiont). Mentionez ingrijitoarea sa nu aiba probleme de sanatate si sa nu fie supraponderală. Alte detalii la tel. 0724 886 490 dupa orele 10.

 • Dezvoltator imobiliar angajeaza meseriași și necalificați în construcții. Salarii motivate în funcție de rezultate. 3000 lei meseriasi. 2000 lei necalificați. Cautam personal tânăr (pana in 35 ani) cu domiciliul în Constanța, Lumina sau Navodari. Contract pe termen lung minim 3 ani si implicare totală din partea angajatului. Salariul se plătește la fiecare 1 și 15 ale lunii (avans si lichidare). Nu se deconectează transport sau cazare.

 • Angajam personal cu sau fara experienta in EFORIE NORD. Oferim cazare si mancare! Bucatari, ajutor bucatari, pizzari, ajutor pizzari, pikoli, vanzatori linie autoservire, vanzatori fast food, spalator vase, cameriste, femeie de serviciu. Pentru informatii sunati la numarul de telefon 0759548552

 • Salveaza cautarea