Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Administratie Bihor

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Descriere Locuri de munca Candidatul ideal va avea: Abilitati de planificare, coordonare, monitorizare, instruire si motivare a echipei; Foarte bune abilitati de comunicare; Bune abilitati de relationare, lucru in echipa; Initiativa, orientare catre rezultate si perseverenta. Cerinte: Absolvent de liceu; Calificare in meseria de camerista si minim un an experienta relevanta in domeniu; Experienta in coordonarea unei echipe de curatenie de cel putin 1 an; Limba engleza – nivel conversational; Cunoasterea procedurilor HACCP ( constituie avantaj); Cunoasterea programelor informatice de gestiune specifice activitatii hoteliere ( constituie avantaj). Responsabilitati: Asigura aplicarea si respectarea unitara a tehnologiei de curatenie si pregatire a camerelor hoteliere; Coordoneaza activitatea cameristelor si controleaza calitatea serviciilor oferite, respectarea procedurilor si standardelor cat si dotarea cu materiale a camerelor si anexelor; Colaboreaza cu departamentele conexe in vederea aprovizionarii corespunzatoare a minibarurilor, organizarea curateniei in camere in functie de operatiunile si volumul de cazare, intretinere si activitati de mentenanta; Se implica activ in procesul de monitorizare si evaluare a performantelor angajatilor din departamentul Cazare; Urmareste implementarea si respectarea standardelor de calitate si igiena conform regulilor interne. Descrierea companiei CU CE NE MÂNDRIM LA CONTINENTAL HOTELS: Continental Hotels este primul lanț hotelier românesc care și-a început activitatea în anii '90 odată cu începutul privatizărilor. Primele hoteluri Continental au fost în București, Sibiu, Cluj, Târgu Mureș și Constanța. Acum…Suntem o echipă de 824 de angajați pasionați de turism, avem 121 colegi la Continental Forum Arad**** , 82 la Continental Forum Sibiu****, 76 în Continental Forum Oradea****, 54 la Continental Tîrgu Mureș****, 40 la Continental Drobeta Turnu Severin***, 26 la Continental Suceava***, 69 la Grand Hotel Continental***, 45 la Hello Hotel**, 74 în Sediul Central și 253 colegi în Hotelurile Ibis ( Nord***, Izvor***, Constanța*** și Sibiu***) aflate sub management Accor. Evenimentele Continental Hotels pentru angajați ne ajută să menținem viu spiritul de echipă: Campionatul de fotbal și Concursul de majorete este de departe cel mai îndrăgit eveniment organizat pentru angajații Continental și Ibis. Concursurile Profesionale sunt o serie de evenimente desfasurate pe zona de F&B (bucătărie, bar, servire) realizate în fiecare an, aflate anul acesta la ediția cu numărul XVI. Teambuilding-urile sunt evenimente organizate pentru a îmbunătății colaborarea atât la nivelul Sucursalelor cât și la nivelul întregii organizații. Iar Școala Continental, un proiect inițiat în, care își propune să ofere traininguri interne pentru angajați, an de an. Trainerii Școlii Continental sunt angajați cu experiență și autorizați ca formatori.

  • Societate Comerciala cu sediul in Oradea,avand una din activitati vanzare de piese auto,angajeaza asistent manager. Candidatul la aces job trebuie sa aibe experienta in PC si cunoastinte de maketare pe calculator; - cunostiinte de marketing; - sa aiba abilitatea de a lucra in echipa. Salariul este de 2.500 de Ron net. Cei interesati sunt rugati sa trimita CV-ul pe adresa de email:

  • Companie multinationala ce activeaza in domeniul automotive, angajeaza Agent Cumparari. CV-urile se pot trimite pe adresa de e-mail: Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie la nr. de telefon: 0359 422 979.

  • Salveaza cautarea