Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Administratie Bistrita-nasaud

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Domn educat, realizez referate/lucruri, analize statistice la nivel liceu/licență/master/doctorat/ post-doctorat sau altele. Atentie: nu plagiez. Toate lucrările sunt la comanda, cuprind după caz surse bibliogafice si sunt supuse programului antiplagiat unde se pot verifica. Colaborez in toată țara

  • SPQ NEW ACCESORII cauta fata pe postul de functionar administrativ CERINTE studii superioare permis cat B cunostinte operare PC seriozitate si responsabilitate SE OFERA angajare full time program normal de munca colectiv placut Informatii despre salarizare se ofera la interviu. CV-urile se trimit pe adresa de e-mail sau pentru informatii la nr de telefon 0756100642 si 0756963770 in intervalul orar 9-16.

  • Caut loc de muncă stabil: inspector resurse umane, ajutor de contabil, arhivar....

  • Responsabilități: Gestionarea materialelor și a produselor finite din depozit; Realizarea recepțiilor conform normelor în vigoare, pe baza actelor însoțitoare; Depozitarea materialelor pe loturi de calitate și pe sortimente; Eliberarea produselor finite din gestiune pe baza comenzilor și a contractelor aprobate. Cerințele postului: Studii medii (avantaj profil economic); Utilizare PC nivel mediu; Experiență pe un post similar sau/și în utilizarea programelor de gestiune a stocurilor-constituie avantaj; Abilități de organizare și planificare; Responsabilitate și seriozitate. Atestat de Stivuitorist - constituie avantaj; Beneficii Salariu atractiv; Tichete de masă; Bonusuri și prime; Transport asigurat sau decont combustibil; Asigurarea viață /risc și accidente; TERAPLAST SA are o istorie de peste 120 de ani și este unul dintre cei mai mari procesatori de PVC din România și unul dintre cei mai importanți producători români de materialeentru piața construcțiilor. Portofoliul de produse al TERAPLATST SA este structurat pe trei linii de business: Instalații & Amenajări, profile de Tâmplărie PVC și granule plastifiate. TERAPLAST SA este compania-mamă a Grupului TeraPlast, grup care include companiile TeraSteel, TeraGlass, Depaco Wetterbest, TeraPlast Ungaria și TeraSteel Serbia.

  • Salveaza cautarea