Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Oferte locuri de munca in Administratie Bistrita Bistrita-Nasaud - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 2

  Biolog biochimist

  Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj

 • 2

  Operator Introducere Date (Data Entry) Part-Time

  Compania noastră este în căutarea unui Operator Introducere Date, responsabil și meticulos, pentru a se alătura echipei noastre. Acest post part-time (4 ore pe zi) este ideal pentru cineva care preferă flexibilitatea de a lucra de acasă și își dorește să contribuie la succesul unei companii dinamice. Responsabilități: - Introducerea exactă a datelor din diferite surse în sistemele noastre informatice. - Actualizarea și întreținerea bazelor de date pentru a asigura integritatea și corectitudinea informațiilor. - Verificarea și corectarea erorilor în datele introduse pentru a menține standarde înalte de acuratețe. - Organizarea și gestionarea eficientă a fișierelor și documentelor. - Generarea rapoartelor necesare pe baza datelor colectate și procesate. Cerințe: - Abilități de tastare rapidă și precisă. - Atenție la detalii și capacitatea de a identifica și corecta greșelile. - Cunoștințe de bază în utilizarea programelor Microsoft Office (Excel, Word). - Capacitatea de a organiza și gestiona volume mari de informații. - Abilitatea de a respecta confidențialitatea datelor sensibile. - Experiența anterioară într-un rol similar este un avantaj, dar nu este obligatorie. Program de Lucru și Beneficii: Program de lucru: 4 ore pe zi, flexibil, în funcție de preferințele tale și de nevoile companiei. Salariu: Salariul mediu pentru acest post part-time este de aproximativ 4200 RON pe lună brut. Beneficii suplimentare: - Bonusuri de performanță acordate trimestrial. - Posibilitatea de a lucra de acasă, oferindu-ți flexibilitate și confort. - Oportunități continue de dezvoltare profesională și de creștere în carieră. - Un mediu de lucru suportiv și colaborativ, cu acces la resurse și instrumente de lucru moderne.

 • 35

  Angajam Operator Callcenter

  - Cunoaste foarte bine limba româna (scris si vorbit); - Excelente abilități de comunicare si claritate în exprimare; - Capacitatea de a asculta si intelege nevoile clientului, si de a găsi solutii echitabile; - Cunostinte si experienta de lucru cu pachetul Microsoft Office sau orice alt program similar ( Office) - Cunostinte de operare calculator; - Abilităti de gândire sintetică si analitică; - Abilităti de rezolvare a problemelor; - Atentie distributivă si concentrată. Condiții: - Conditii optime de lucru, intr-o locatie situata in zona centrala a orasului; - Pregatire new-entry, suport on-the-job continuu, sedinte de feedback si coaching; - Salariu competitiv, cu posibilitatea cresterii veniturilor atat prin bonusuri de performanta, cat si prin promovarea/vanzarea diferitelor servicii/produse; Program de lucru: Full Time: 8 h

 • 2

  Asistent de laborator

  Descrierea postului Cerințe: -amabilitate, dorinta de a ajuta pacientul. Condiții: - mediu de lucru placut, nestresant. Responsabilități: intampinarea si indrumarea pacientilor, programari telefonice. CV-urile trebuie sa contina poza candidatului si se pot trimite pe adresa de email

 • 2

  Secretara

  Suntem un atelier de mobilă și tapițerie cu o pasiune puternică pentru design și o tradiție de calitate în servicii. Cu o echipă dedicată și o creștere constantă a afacerii noastre, căutăm o secretara pentru a se alătura echipei noastre din Bistrița.

 • 11

  Cautam colega birou studenta

  Cautam colega de birou studenta. Activitate part time Necesar cunostinte operare PC tableta. Plata saptamanal. Daca iti doresti sa faci parte dintr-o echipa tanara si dinamica, esti in locul perfect! Se poate aplica prin CV la anunt.

Categorii

Locuri de munca

Județe

Bistrita-nasaud

Localități

Bistrita
Salvează căutarea