Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Gestionari

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Femeie 45 de ani, absolventă curs contabilitate caut de lucru preferabil in domeniul administrație - secretariat.Program de luni până vineri.

 • 6

  SC DEKOMTE DE TEMPLE MANUFACTURING, cu sediul in Ploiesti, str. Depoului, nr. 16A, (in aproprierea Garii de Sud), productie de compensatori textili de dilatatie, cu program de lucru la 2 schimburi, angajeaza gestionar. Conditii: minim studii liceale cu bacalaureat, cunostiinte de contabilitate primara, Abilitati: persoana responsabila, tenace, organizata. Pachet salariat atractiv. Tel sau intre orele 08.30 -16.30.

 • Frigotherm Group cauta sa angajeze gestionar magazie. Sediul firmei: Ciorogarla, Ilfov Printre activitatile uzuale se numara: - tinut evidenta marfa - operatiuni IT (program gestiune, Office Word, Excel, Outlook) - pregatit materiale mari si mici pentru echipa de montaj - tinut evidenta facturi cu ajutorul contabilei - ocazional incarcat/descarcat autoutilitare/TIR-uri folosind transpaleta electrica sau motostivuitor - munca de echipa - program de lucru la sediu de luni pana vineri 8:00 - 16:30 Candidatul ideal: - experienta minim 1 an pe o pozitie similara - permis conducere - experienta cu Microsoft Word, Excel, Outlook + program gestiune - abilitati de utilizare transpaleta electrica sau motostivuitor - spirit de coechipier - organizat, punctual, serios Beneficii: - salariu competitiv si regulat 4000 RON net + bonuri de masa - masina de serviciu dupa perioada de proba - zile de concediu - mediu ideal pentru dezvoltare personala si profesionala Candidatii interesati sunt rugati sa trimita CV-ul pe adresa de mail Tipul jobului: Cu normă întreagă, Perioadă nedeterminată

 • 1

  Fabrica de paine PanIon Bucuresti angajeaza trei gestionari in domeniul panificatiei. Detalii doar la telefon.

 • Responsabilitati: Asigurarea relatiei companiei cu furnizorii de materii prime; Intretinerea datelor legate de materiile prime/furnizori in sistemul ERP; Analizarea nevoilor de materii prime si plasarea comenzilor spre furnizori utilizand ERP; Urmarirea comenzilor plasate si asigurarea livrarii acestora; Cautarea de noi furnizori atat pentru proiectele actuale cat si pentru proiectele ulterioare; Negocierea aspectelor comerciale/operationale pentru noile articole implementate; Organizarea importurilor/transporturilor de materii prime; Implementarea de cost savings pe partea de achizitii. Cerinte: Absolvent studii superioare; Cunostinte bune de Limba engleza; Cunostinte operare PC, Excel, Email; Experienta relevanta intr-o pozitie similara. Oferta : Salariu atractiv; Tichete de masa; Lucru intr-o compania in plina ascensiune; Posibilitate de crestere in cadrul companiei. Descrierea companiei: Lampia Rom SRL ofera oportunitate de dezvoltare profesională in cadrul unei companii multinationale, producatoare de mase plastice, care ofera un mediu de lucru placut, intr-un colectiv tanar si dinamic, stabilitate si o prezenta indelungata in Arad.

 • șofer cat b, stivuitor și D în două săptămâni,mic meșter bun la aproape toate, vorbit și citit fluent engleza ,50+,caziere curate, bune recomandări, rog colaborare, angajare Full time...nu doresc taxi,curier, glovo etc. Mulțumesc

 • Administrator preiau în administrație Asoc. De Proprietari / Locatari, 250 roni /scară. Tel.

 • 4

  Angajam Gestionar la o fabrica din Brasov. CERINTE: - studii medii - cunostinte de SAP - disponibilitate de a lucra in 3 schimburi RESPONSABILITATI: - asigura gestiunea fizica a stocului de marfa - participa activ la operatiunile de incarcare/descarcare a marfii la/din magazia firmei - inregistreaza,prelucreaza si pastreaza informatiile referitoare la situatia stocurilor - preda marfa catre client conform documentelor emise BENEFICII: - salariu motivant - bonuri de masa in valoare de 20 lei - subventie cantina - bonus de prezenta - bonus de vechime - card Medlife - spor de noapte/de weekend - prime de sarbatori - transport asigurat:Brasov,Baraolt,Bod,Sanpetru,Sf Gheorghe.

 • 1

  Ce î i oferim ? - Carieră pe termen lung: posibilitatea de dezvoltare profesională i promovare în cadrul firmei; - Oportunitatea de a face parte dintr-o echipa tanara si ambitioasa, aflată într-o continuă expansiune; - Telefon mobil, laptop ; - Training i cursuri de specialitate gratuite. RESPONSABILITĂȚI Răspunde la apelurile primite de la clienți, preia solicitările acestora i răspunde întrebărilor adresate; Oferă telefonic clien ilor servicii de calitate, prin furnizarea informațiilor solicitate; Promovează, într-un mod profesionist, acțiuni de fidelizare a clien ilor. Studii superioare, finalizate sau în curs Integritate i încredere Experien a pe un post similar presupune un avantaj, dar nu este obligatorie. CERINȚE Abilită i de comunicare i prezentare Abilită i de negociere i putere de convingere Cuno tin e operare PC bune Orientare către rezultat Orientare către client Abilită i de organizare i gestionare a timpului Capacitate de asimilare rapidă a informa iilor noi Spirit de echipă Altă varianta, noua: Ne mărim echipa!! Ce va trebui să faci? -Să răspunzi la apelurile primite de la clienți, să preiei solicitările acestora și să răspunzi întrebărilor -Să oferi clienților servicii de calitate prin furnizarea informațiilor -Să promovezi acțiuni de fidelizare a clienților Ce vrem de la tine? -Să ai bune abilități de comunicare, negociere și putere de convingere -Să fii orientat spre client și către rezultat -Să deți bune abilități de organizare a timpului -Să ai studii superioare finalizate (sau în curs) -Dorință de învățare și dezvoltare personală. De la noi vei primi: -Posibilitate de dezvoltare profesională dar și personală -O echipă tânără aflată într-o continuă expansiune, dornică să te învețe tot ce știe -Traininguri și cursuri specializate gratuite -Telefon mobil, laptop. Experiența pe un post similar presupune un avantaj, însă nu este obligatorie!! : https://forms.gle/o9wGxGFoVcfBN17b6 SAU să ne trimită CV-ul la adresa

 • 5

  Angajam cu timp partial de lucru administratator asociatie locatari, pentru un imobil care cuprinde un numar de 40 apartamente si 120 (membri asociatie / locatari).

 • Complex Hotelier Mamaia angajează pe următoarele posturi : Ajutor ospătar ( Picolo ) 8 ore pe zii cu pauza între mese salar atractiv cazare și masa incluse salariu pornind de la 1800 ron Camerista Hotel salariu de la -2500 ron se lucrează zilnic de la 8 dimineața pana la 5 cu paza aferenta ( 8 ore ) obligația angajatului este (atingerea numărului de camere care trebuie a fii curățate) Băieți/ fete pentru întreținerea plajei ( avem nevoie de 4 angajați maxim ) vârstă cuprinsa între 16 și 35 de ani ! Atribuții ! Menținerea curățeniei , aranjarea plajei și alte responsabilități! Salariu de la 1800 de ron cazare masa inclusa pentru cei care nu locuiesc în apropiere. Detalii la telefon ( dacă ești o persoana cu mulți prieteni , ai abilitati de comunicare și dorești sa lucrezi intr-o echipa moderna și dinamica ești candidatul ideal , dacă mai aduci in echipa noastră o ruda , un prieten sau o cunostiinta vei fii renumerat în bani ! La salariu ( angajare doar cu carte de munca și plăti la asigurarea medicala și fondul de pensii )

 • 8

  Angajam personal cu sau fără experienta. OFERIM cazare si mancare. cautam bucatari / ajutor bucatari ,pizzari /ajutor pizzari , spalator de vase , picoli, vanzatori fast-food , vanzatori linie autoservire. OFERIM SALARII mari.

 • Pentru cei care nu sunt apreciati si s-au saturat de sefi dar au si curaj sa se lanseze pe cont propriu Vand car vienez pretabil business imediat :burger,pizza,minuturi vand car vienez dotat cu prize ,linoleum antimucegai,blat de lucru,fereastra de vanzare,ideal pentru parcari corporatiste,parcari pe autostrada sau benzinarii si festivaluri: pizza,burgers,minuturi clatite ,hotdog,gyros,shaworma , pret vanzare 4500 euro (tva inclus)

 • Șofer profesionist cu experiență cat b,c,d,e experiență pe tir articulate,trailer agabaritic, autocar,atestat transport marfa, persoane, agabaritic, adr cisterne, adr colete, caut loc de muncă intern.

 • Responsabilitati: - Asigurarea relatiei companiei cu clientii referitor la comenzi si livrari; - Analizarea corecta si completa a tuturor cerintelor clientului; - Intocmirea ofertelor comerciale; - Intretinerea datelor legate de comenzi/forecast/clienti in sistemul ERP; - Urmarirea comenzilor plasate de clienti si asigurarea livrarii la timp a acestora; - Planificarea si organizarea exporturilor de produse finite. Cerinte: - Absolvent studii superioare - Cunostinte bune de Limba engleza - Cunostinte operare PC, Excel, Email - Experienta intr-o pozitie similara constituie avantaj Beneficii: - Salariu atractiv; - Tichete de masă; - Munca intr-o companie in plina ascensiune; - Posibilitate de crestere in cadrul companiei. Descrierea companiei: Lampia Rom SRL ofera oportunitate de dezvoltare profesională in cadrul unei companii multinationale, producatoare de mase plastice, care ofera un mediu de lucru placut, intr-un colectiv tanar si dinamic, stabilitate si o prezenta indelungata in Arad.

 • 3

  Închiriez prb și nacele la 20 m preț la prb la.oro.. sau la zi .. telefon 073466940

 • Cautam coleg pentru pozitia Dispecer Operatiuni Salubrizare, pentru locatia noastra din Centrul tarii - Campia Turzii. Descrierea postului Postul este locat la sediul Punctului de lucru al SC FCC Environment România situat în Campia Turzii si are urmatoarele atribuții: Coordoneaza activitatea de colectare si transport a deseurilor din zona de raspundere; Coordoneaza personalul direct productiv ; Intocme te confirmările de livrare pentru serviciul de colectare si transport si verifica calitatea serviciului prestat. In acest sens efectueaza controale periodice la clientii organizatiei, verificari foi parcurs, sistem monitorizare GPS, etc.; Intocmeste foi de parcurs pentru autospecialele societatii; Verifica modul in care soferii completeaza foile de parcurs si diagramele tahograf. Acestea trebuiesc intocmite conform prevederilor legislatiei in vigoare; Verifica modul in care sunt completate si semnate confirmarile de primire de catre soferi si de catre clienti; Urmareste consumurile de carburanti ale autospecialelor; Efectueaza analize litrometrice la toate utilajele in vederea stabilirii unui consum normat real. La efectuarea acestor analize va tine legatura in mod nemijlocit cu Directorul Tehnic al organizatiei; Intocmeste grafice lunare de lucrari efectuate pentru fiecare autospeciala-autocompactoare si Abroll; Efectueaza analize privind activitatea fiecarui sofer si respectiv a fiecarei masini, si propune solutii de eficientizare a activitatii; In calitate de coordonator transport va monitoriza evidenta la zi a documentelor autospecialelor, a licentei de transport, a copiilor conforme la licentele de transport; Raspunde de pastrarea in buna stare a patrimoniului incredintat; Raspunde de executarea corecta si la timp a lucrarilor repartizate; Este implicat in recrutarea, dezvoltarea și performanța echipei din subordine; Este subordonat direct coordonatorului administrativ al Punctului de Lucru și în strânsă colaborare cu echipa de vânzări; Pentru a fi alături de noi, aici in FCC ENVIRONMENT ROMANIA, este important sa contribuiti la pastrarea sau crearea unui mediu in care echipa noastra sa se dezvolte si sa aiba succes. In plus, ne-am dori sa aveti si următoarele: Studii superioare tehnice/economice; Atestat ARR de coordonator transport constituie avantaj; Experiența în utilizare soft (gen Axapta, Sap, ERP.) constituie avantaj; Domiciliul sau reședința permanentă în apropierea locului de muncă (Campia Turzii) Permis conducere cat B + Disponibilitate muncă peste program ; Bune cunoștințe utilizare Excel; Abilități de comunicare și coordonare dezvoltate; Beneficii: Se ofera pachet salarial competitiv pe piata Tichete de masa Bonus de performanta Zilele de concediu cresc proportional cu vechimea in companie (dupa 6 luni - 22 zile, 1 an -23 zile, 2 ani - 24 de zile) Prima de vacanta dupa 1 an de la terminarea perioadei de proba Telefon, masina de servici Prima de Pasti si de Craciun Dezvoltarea profesionala sustinuta prin programe dedicate. Te asteptam in echipa noastra!

 • Angajam operatoare sala jocuri de noroc in Sibiu.Virsta minima 18 ani, experienta in domeniu reprezinta un avantaj ,se lucreaza si in ture de noapte ,salarizare atractiva .Asiguram si instruire pt persoanele fara experienta. Detalii la nr

 • 1

  Angajam operatoare sala jocuri de noroc in Sibiu.Vârsta minima 18 ani, experienta in domeniu reprezinta un avantaj ,se lucreaza si in ture de noapte ,salarizare atractiva .Asiguram si instruire pt persoanele fara experienta. Detalii la nr .

 • 1

  Societatea Tomini Trading S.R.L., cu o experienta vasta in colectarea și valorificarea deșeurilor de ambalaje din metale (oțel, aluminiu, fier vechi), angajeaza Asistent Birou in Portul Constanta. Atributii generale: Preluarea si distribuirea documentelor societatii in colaborare cu tertii. Asigura suportul departamentelor societatii. Ofera suportul in achizitionarea si transportul materialelor consumabile necesare . Cerinte: Permis de conducere categoria B Motivare si eficienta Abilitati organizatorice Persoana bine organizata, capabila de un mod de lucru independent , cat si in echipa Studii medii

 • Salveaza cautarea