Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Gestionari

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Angajam Manager - birou vanzari

  Cautam o persoana care sa se ocupe de administrarea biroului de vanzari. Ce trebuie sa faca ? - sa utilizeze softul dedicat pentru a factura si a tine gestiunea produselor (se ofera instruirea necesara) - sa stie sa utilizeze calculatorul, si sa aibe cunostiinte minime in excel pentru a actualiza informatiile - sa urmareasca evolutia stocurilor pentru a tine pasul corect cu aprovizionarea. Ce se ofera ? - Salariu motivant - Un mediul de lucru mai mult decat placut si linistit. Debitul de lucru este unul sub-moderat. - Program 9-17 Luni-Vineri Dorim colaborare pe termen lung. CV-urile se trimit DOAR pe mail ciprian.cojocaru @ ccdentistry.ro Va rugam NU TRIMITETI MESAJE sau APLICA aici pe publi24. DOAR pe mailul mentionat.

 • Operator evidenta primara

  Compania: PALTINIS S.R.L. Regiune: Vatra Dornei, județul Suceava Ocupație: Full Time Cerințe: cunostinte de a lucra pe calculator, comunicativ, , corectitudine, pastrarea confidentialitatea firmei

 • Angajam contabila

  SC ROMFIER INVEST SRL , angajeaza contabila / gestionara . mai multe detali la nr de tel:

 • Gestionar

  Cautam un nou coleg/a care sa ocupe postul de Gestionar in echipa noastra. Ne dorim de la tine: sa fi absolvent de studii medii/superioare; sa ai experienta pe un post similar; sa ai bune abilitati d organizare si planificare. In cadrul echipei noastre noul coleg/a va avea urmatoarele responsabilitati: receptioneaza fizic si opereaza in stoc intrarile si iesirile de marfa; asigura fluxul pieselor pentru service; tine evidenta stocurilor pentru depozit; pregateste piesele pentru revizii / interventii si le tine evidenta etc. Te regasesti in descriere si iti place activitatea de gestiune?! Aplica si hai sa ne cunoastem in cadrul unui interviu!

 • 1

  Angajez Cenzor

  Asociatii de proprietari angajeaza cenzor, minim 5 blocuri. Rugam seriozitate si transparenta.

 • 1

  Angajam gestionar magazie

  Angajam gestionar produse alimentare in Comuna Adunatii-Copaceni, sat Darasti- Vlasca. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numarl de telefon

 • 1

  depozit germania

  Depozite de alimente- Germania Plecare urgent 1300 si 1800 Euro Net Depozite de alimente , legume-fructe , produse alimentare , lactate , produse congelate pentru supermarketuri din Germania ( Aldi , Edeka , Kaufland , Penny , Netto ) cauta barbati si cupluri cu varsta cuprinsa intre 18 - 45 ani ! Candidatul ideal: barbati Cunoaste sau este dispus sa invete cifrele in limba germana de la 0 la 100 (necesare sistem de operare Pick-by-Voice) Descrierea jobului: pregătire comenzi împachetare / etchetare sortare / ambalare; Beneficii angajat: Contract de munca cu firma germana (valabil minim un an , cu posibilitatea de prelungire sau aveti oportunitatea de a fi preluat direct de catre Kaufland, Netto,Penny, Edeka, Lidl, Aldi. Bareme de plata de inceput cuprinse intre 12.00-13.00 Euro brut/ h in functie de depozitul unde veti fi acceptat. Plus prime și bonus-uri de performanta. Salariu lunar cuprins intre 1300 si 1800 Euro Net (in functie de experienta si prestatie in depozit); Cazare contra cost (230-260 euro luna) plus transport organizat la locul de muncă de la cazare (la cerere)3.70 pe zi Asigurare de sănătate și acces la servicii medicale; Se pleaca grup organizat din tara. Nu se percep taxe comisioane dosare ! Pentru informatii suplimentare sunati la numarul de tel/whatsApp sau lasati mesaj pe WhatsApp. Incepere imediata!!!!

 • Denumirea postului operator chimist

  Pentru Bucuresti sunt in cautare de: Operator Chimist Cerințe: Minim studii medii in domeniul chimiei . Cunostiinte de chimie in domeniul industrial. Experienta in procesele de vopsire Cunostinte de baza chimie industriala. Persoana bine organizata, orientata catre calitate, respectarea termenelor stabilite, cu bune capacitati de comunicare si spirit de initiativa. Condiții: Salariul 2400 - 2500 lei net, in functie de experienta. Bonusri de masa . Transport asigurat. Responsabilități: Prelevari de probe pentru determinari si analize fizice si chimice din toate zonele unde se impune. Prelevari de probe pentru determinari ale agentilor cu impact asupra mediului Efectuarea analizelor si determinarilor chimice si fizice care se impun in cadrul atelierelor liniilor de productie vopsitorie cromare sudura componente. Pregatirea si corectia solutiilor de clatire activare si pasivare. Efectuarea tuturor determinarilor fizice si chimice ale vopselelor si ale intaritorilor folosite la robotul de vopsire Intocmirea si inregistrarea rapoartelor de analize si determinari. Inventarierea si inregistrarea consumului la substante chimice Intretinerea aparaturii din laborator conform instructiunilor de folosire si intretinere.

 • 12

  Operator pc - facturare

  S.C. GEOLAILA COMIMPEX SRL. depozit produse cosmetice si detergenti angajeaza operator PC penrtu facturare. Va rugam transmiteti CV-urile la adresa :

 • Recrutam Gestionar

  PERFECTION HR SOLUTIONS S.R.L. recruteaza Gestionar pentru o companie cu capital mixt roman german, cunoscuta pe piata romaneasca ca urmare a numeroaselor lucrari executate si experientei acumulate pe segmentul constructiilor halelor metalice. CANDIDATUL IDEAL: - Experienta mimim 3 ani intr-o pozitie similara ; - Studii (medii, superioare); - Experienta in gestiunea de produse metalurgice, in evidenta stocurilor si a bonurilor de consum; - Cunoasterea programului Winmentor sau Socrate. RESPONSABILITATI: - Intocmeste listele de materiale pentru aprovizionare; - Inregistreaza in soft, intrarile de materialele primite de la magazia centrala, in baza bonurilor de transfer semnate; - Preda materialele lucratorilor din sectie pe baza bonurilor de consum semnate; - Inregistreaza bonurile de consum ale materiilor prime consumate, conform raportului de productie. - Tine evidenta stocului si asigura miscarea acestuia; - Centralizeaza consumul de materiale pe proiecte; - Asigura informatiile necesare pentru trasabilitate; - Pune la dispozitie sefului de sectie datele necesare pentru intocmirea raportului de productie; - Întocmirea documentelor de evidentă a receptiilor cantitative / calitative a materiei prime; - Semneaza receptia cantitativa si calitativa a materiei prime primita, pe factura - Intocmeste avizele de însotire a mărfii pentru livrarea produselor finite din sectie catre santierele firmei, dar si catre terti; - Intocmeste bonurile de consum aferente deseurilor rezultate din procesul de productie, in baza consumurilor inregistrate lunar si verificate cu raportul de productie; - Asigura evidenta stocurilor de materii prime si produse; - Întocmeste registrul de stocuri notând evidenta livrărilor zilnice, cu scopul de a intocmi bonurile de consum cu cantitatile exact consumate. BENEFICII: Salariu motivant Tichete de masa in valoare de 30 lei/ zi; Abonament medical Medlife; Prime Paste si Craciun; Transport asigurat din Ploiesti; Program 8.00 - 16.30. https://perfectionhrsolutions.ro/perfection-hr-solutions/

 • 13

  Angajare administrator asociatie locatari

  Angajam cu timp partial de lucru administratator asociatie locatari, pentru un imobil care cuprinde un numar de 40 apartamente si 120 (membri asociatie / locatari).

 • 15

  agent de paza

  SC GRANIT SRL angajeaza agent de paza pentru cladirea GRANIT BUSINESS CENTER din Iasi, Bd. Socola, nr.206A-208. Detaliile despre program de lucru si salarizare se vor discuta la interviu ! Asteptam CV-urile la sediul firmei din cladirea GRANIT BUSSINES CENTER.

 • Revizor Gestune

  Candidatul Ideal - Studii medii economice sau curs de contabilitate; - Cunostinte de contabilitate; - Experienta în efectuarea de controale de gestiune; - Cunosterea legislatiei in domeniu; - Persoana serioasa si responsabila. Descrierea jobului - Verifica modul de respectare a dispozitiilor legale si a Procedurilor de lucru privind gestionarea marfurilor si evidenta tehnico- operativa a acestora; - Efectueaza inventarierea periodica programata a gestiunilor conform dispozitiilor legale si a Procedurilor de inventariere adoptate de catre societate; - Efectueaza inventarierea patrimoniului societatii conform dispozitiilor legale; - Adopta masuri pentru prevenirea, descoperirea si recuperarea pagubelor, pentru stabilirea raspunderilor privind diminuarea patrimoniului sau ca urmare a efectuarii de cheltuieli neproductive "Arabesque SRL va prelucra datele dvs. cu caracter personal furnizate in timpul procedurii de selectie in conformitate cu GDPR. Pentru mai multe detalii legate de drepturile dvs si de modul in care le puteti exercita, accesati www.mathaus.ro/termeni_conditii. Trimitand candidatura, confirmati ca ati citit si acceptat informatiile cu privire la procesarea si utilizarea datelor dvs. personale."

 • 7

  angajare

  Societatea Rost Com SRL angajeaza responsabili magazin( sefi magazin) pentru magazine alimentare din Brasov.Seriozitatea,responsabilitatea si implicarea atrage dupa sine un salariu atractiv. Va asteptam in echipa noastra.

 • 2

  Angajam tehnician programare, lansare, urmarire productie

  Candidatul ideal -minim studii medii -bune cunostinte PC(Excell, Word, Corel Draw)) -abilitati de comunicare si lucru in echipa; -persoana motivata, cu atentie sporita la detalii. -vorbitor de limba italiana Descrierea jobului: Tehnician programare, lansare, urmarirea productiei -SALARIU MOTIVANT -CHELTUIELI DE TRANSPORT DECONTATE -BONUS PREZENTA -BONUS VECHIME Se cere: -seriozitate, disponibilitate, flexibilitate; Asteptam CV-ul Dvs. la sediul firmei: Baia-Mare, B-dul Bucuresti, nr 44, Baia Mare., tel: Descrierea companiei Cosma Glass este o companie care produce componente din sticla si metal pentru electrocasnice, face parte din Cosma Group, prezent de peste 30 de ani in sectorul componentelor pentru electrocasnice.

 • Angajez absolvent de stiinte economice

  Candidatul poate fi si proaspat absolvent al facultatii de stiinte economice sau management, program de 8 ore, cinci zile pe saptamana. Relatii la numarul de telefon. .

 • Angajam operator

  DescriereSHARK DOORS SRL , ANGAJEAZA OPERATOR DEPOZIT CU EXPERIENTA PENTRU SARCINI- NOTIUNI DE CONTABILITATE PRIMARA FACTURARE AVIZE SI VERIFICARE COMENZI CUNOSTINTE WORLD SAU OFFICE SE LUCREAZA IN PROGRAM FACTURARE CARE DACA NU IL CUNOASTETI SE POATE INVATA CANDIDATUL IDEAL- DOAMNA CU EXPERIENTA 35-45 ANI,CARE SA DETINA PERMIS CATEGORIA B LOCUL IN CARE SE DESFASOARA ACTIVITATEA GLINA ILFOV INTRAREA ABATORULUI PROGRAM LUNI - VINERI 8-17 TEL CONTACT - SALARIU NEGOCIABIL

 • 1

  Ro-armycatering s.a. angajeaza

  RO-ARMYCATERING S.A cu sediul in Bucuresti,sect.6,B-dul Timisoara nr.5 C angajeaza Gestionar Depozit

 • 1

  Ro-armycatering s.a. angajeaza

  RO-ARMYCATERING S.A. cu sediul in Bucuresti, sector .6,B-dul Timisoara nr. 5C,angajeaza Controlor de Gestiune

 • 1

  Preluăm în administrație Asociații de Proprietari / Locatari

  Administrator preiau în administrație Asoc. De Proprietari / Locatari, 250 roni /scară. Tel.

 • Salveaza cautarea