Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Administratie Ilfov

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Caut colaborare part time/ full time. Cunosc limba italiana la un nivel avansat. Rog seriozitate.

  • Fabrica de procesare a carnii angajeaza in conditii avantajoase gestionari. Cerinte:  Nivelul de studii: Studii medii.  Operare PC: Cunostinte elementare  Abilitati de calcul, spirit de observatie, atentie la detalii, seriozitate, corectitudine, disciplina in munca, capacitate de coordonare a achipei de muncitori .

  • Companie de distribuție medicamente, din Bucuresti, angajează Lucrator comercial depozit (gestionar). Postul presupune manipularea produselor farmaceutice (receptie, colectare, verificare). Program de lucru: 2 ture Luni - Vineri 07:00 - 15:30 / 12:30 - 21:00 (inclusiv cu pauza de masa) Salariu net oferit: intre 1800 - 2000 lei. Alte beneficii: Transport asigurat de companie. Locul de munca este in Otopeni, str. Avram Iancu. PHARMACHEM DISTRIBUTIE SRL este o companie din Bucuresti care are ca obiect principal de activitate transportul si distributia produselor farmaceutice.

  • Se cauta educator/educatoare calificat/a in zona Voluntari, Ilfov si se ofera urmatoarele: • Posibilitate de titularizare • Salariu atractiv si motivant • Bonus la angajare • Pentru persoane din provincie se asigura cazare Pentru mai multe detalii si pentru programare interviu, va rugam sa sunati la numarul de telefon 0744189019

  • JOB: SEF DEPOZIT - Stefanesti-Ilfov Ce trebuie sa faceti? In postura de SEF DEPOZIT veti desfasura urmatoarele activitati: - Planificarea si coordonarea proceselor din cadrul depozitului si avizarea planificarilor de receptie/livrare; - Intocmirea programului de lucru al personalului din subordine si realizarea pontajului; - Organizarea si verificarea activitatilor de primire si stocare a marfurilor in cadrul depozitului, conform prescriptiilor tehnice si a celor igienico-sanitare; - Organizarea si verificarea modului in care sunt manipulate si aranjate produsele in depozit; - Organizarea si participarea la inventarierea produselor din depozit; - Intocmirea si pastrarea documentatiei necesare in vederea realizarii unei evidente a stocului, a circulatiei marfurilor, a materialelor si a celorlalte elemente componente supuse gestionarii; - Va veti asigura de faptul ca facturile emise corespund cu receptiile din depozit; - Evidenta in format electronic a marfurilor aflate in custodie si transmiterea acestor date catre conducere; - Normarea si inregistrarea muncii desfasurate in depozit; - Va veti asigura ca exista resursele materiale si umane necesare si adecvate desfasurarii activitatii din depozit (angajarea personalui, redactarea necesarului de echipamente–inclusiv specificatii tehnice in functie de cerintele specifice). Ce persoana cautam? Sunteti candidatul ideal daca: - Aveti studii superioare (de preferat); - Aveti foarte bune abilitati de planificare si organizare; - Aveti abilități de comunicare și rezolvare a conflictelor, diplomație; - Aveti experienta pe o pozitie de gestionar depozit; - Cunostinte MS Office; Ce puteti castiga? Daca va veti alatura echipei, veti avea de castigat! - Salariu motivant in stransa corelatie cu performantele obtinute, la care se adauga tichete de masa si alte beneficii; - Ore suplimentare platite; - Contract pe perioada nedeterminata.

  • Salveaza cautarea