Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori calculator Cluj

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Tanara, studii superioare, caut urgent loc de munca in secretariat, operare pe calculator, IT, registratura, acte, arhiva, dispecer, etc. Cunosc pachetul Microsoft Office, navigare pe Internet, C++, Mentor, alte programe, etc. Poate fi part time sau full time. Sunt dispusa sa invat. Rog seriozitate.

 • Cautam un coleg/ o colega impreuna cu care sa oferim experiente memorabile celor care ne trec pragul in fiecare zi. Avem si un magazin online pe care il vom administra tot impreuna. Ce ne dorim de la tine: - fire vesela si joviala, care sa transmita energie pozitiva, cu zambetul pe buze tot timpul - sa te descurci pe cont propriu si totodata sa iti placa sa faci parte dintr-o echipa - sa te descurci la nivel conversational in limba engleza - sa utilizezi aplicatiile specifice de vanzare/ gestiune pe care le utilizam pentru desfasurarea activitatilor zilnice si sa participi la partea de impachetare colete/ intocmire documente livrare/ stoc si comenzi de marfa - sa vrei sa inveti sa faci activitati pe care poate pana acum nu ai avut ocazia sa le practici Iti oferim tot ceea ce ai nevoie pentru desfasurarea activitatii, intr-o locatie situata in zona Plopilor/ Fabrica de Bere . Partea aferenta pachetului salariala o discutam la interviu. Program de lucru marti - sambata 11:45 - 20:15 cu 30 minute pauza de masa inclusa in acest program. Detalii la numarul de telefon afisat.

 • 2

  Angajez operatoare pc în Apahida, parcul industrial Nervia. Program 11-19, Contract la 8 ore Salariu 2100-2500 lei în funcție de nr de zile lucrătoare pe luna Nu se lucrează în weekend

 • CBA NORD VEST CLUJ NAPOCA angajeaza operator calculator, pentru magazinul Cash & Carry. Adresa magazinului: Calea Baciului nr 1-3, loc. Cluj Napoca CV-urile se depun pe platforma publi24 sau pe adresa de email a societatii noastre. Experienta constituie avantaj. Pentru detalii ne puteti contacta la nr de telefon : .

 • Angajam un dispecer video pentru dispeceratul unei cladiri de birouri din Cluj-Napoca. Zona este centrala. Programul in ture de zi/noapte. Cerinte: -utilizarea calculatorului -seriozitate, punctualitate -experienta in securitatea incintelor, constituie un avantaj Salariul net 2.100 - 2.200 lei/luna.

 • 1

  Cautam coleg/ colega pentru postul de ofertare ferestre si usi la birou-punct de lucru Floresti. Ne dorim o persoana dinamica, constituie avantaj un minim de experienta in domeniu si cunostinte al programului WINARHI. Rog atasati CV la s-au sunati la tel.nr.

 • 1

  RUEN PLUS srl- Administrare imobile Angajam - operator introducere - validare baza de date Contract individual de munca - 8 ore/zi, 40 ore/saptamana Activitatea se desfasoara doar ziua Studii - minim bacalaureat Retributie - evolutiva

 • Elitinstal SRL - firma specializata pentru service si verificari centrale termice, angajeaza Dispecer Service Persoana ideala pentru acest post: -Atenta la detalii -Persoana dinamica si determinata; -Capacitate de a lucra in echipa; -Cunostinte de operare PC; -Cunoscatoare a pachetului Ms Office -Minim studii medii; -Cu abilitati foarte bune de comunicare -Persoana punctuala, organizata si serioasa , cu atitudine pozitiva. Responsabilitati : -preluare apeluri de la clienti si programarea interventiilor; -contactarea clientilor din baza de date la care este scadenta verificarea tehnica periodica a centralelor termice si programarea lor pentru o noua VTP; -completarea bazei de date cu noi clienti -intocmirea de comenzi catre furnizori pentru piese de schimb; -completarea periodica, pentru fiecare furnizor de piese de schimb a unui tabel centralizator care sa cuprinda interventiile efectuate -expedierea catre furnizori a pieselor de schimb defecte inlocuite in perioada de garantie; Se ofera: -salariu motivant -Bonuri de masa -Conditii foarte bune de munca Daca simti ca acest post ti se potriveste , asteptam CV-ul tau prin mesaj sau pe whatsapp la nr.din anunt.

 • 2

  Anul 2021 a fost super pentru noi cu o crestere in cifra de afaceri de peste 100% si vrem ca in 2022 sa mergem pe acelasi TREND. Pentru asta BrandPaper recruteaza Operator Procesare Date in cadrul Departamentului de Procesare Produse. Inainte de toate vrem sa stii ca siguranta si calitatea produselor, abilitatea de a motiva si de dezvolta oamenii, capacitatea de inovare si marcile solide sunt o prioritate pentru BrandPaper Company SRL. Principalele responsabilită i: - Asocierea produselor in platformele online partenere; - Verificarea asocierilor de produse; - Cereri acces categorii si subcategorii in platformele online partenere; - Verificarea produselor asociate automat; - Ofera ajutor pe diverse proiecte in cadrul Departamentului de Procesare Produse; Cum ar trebui sa fie persoana care aplica la acest post: - Sa aiba cunostinte de operare PC Microsoft Office Excel; - Este dinamic, entuziast, autodidact si orientat catre rezultate; - Sa fie de gasca, sa stie sa zambeasca si sa se distreze; - Sa fie dispus/a sa invete, sa fie ordonat/a si atent/a la micile detalii; - Sa fie capabil/a sa lucreze in echipa, dar si individual; - Facultatea nu este obligatorie, dar cei sapte ani de acasa DA. - Poti sa fi proaspat absolvent/a, masterand/a sau chiar student/a, CONTEAZA DOAR ATITUDINEA! Beneficii: - Salariul de incadrare este de 2600 lei NET; - Puncte in valoare de 200 lei pentru cumparaturi; - Programul de lucru este fix, de Luni pana Vineri de la ora 08-17 cu pauza de 1 ora; - Bonusuri de performanta trimestriale; - Seriozitate (Salariul si bonusurile se acorda fara intarzieri, de fiecare data!) - Majorari salariale periodice pe masura confirmarilor, plusului de valoare adus firmei dovedit practic; - Suport pentru dezvoltare profesionala (cursuri, conferinte); - Posibilitatea de a-ti pune in practica propriile idei; - Posibilitatea pentru dezvoltare profesionala; - Posibilitatea de promovare in cadrul firmei. - Conditii de munca la standarde europene; - Un loc de muncă plăcut, stabil și sigur; - Atmosfera de lucru placuta; - Laptop; - Birou; - Super colegi. Postul este disponibil pentru desfasurarea actvitatii in localitatea Luna de Sus, Comuna Floresti, DN 1-E60, Km 490+13, XXL Parc. Google Maps BrandPaper Company (QC2M+HG) Crezi ca esti potrivit pentru acest post? Poti sa o contactezi pe colega noastra Robu Balint Ana Daniela la numarul de telefon sau ne poti trimite un CV la adresa de e-mail: recrutari(a)brandpaper.ro. Daca iti doresti sa faci parte din cadrul unei companii de prestigiu si dintr-o firma care isi respecta personalul, te așteptăm cu drag in echipa noastră! P.S. Da te rog un SHARE, poate ai un prieten/prietena care sa fie in cautarea unui loc de munca atractiv. Multumesc!

 • Anul 2021 a fost super pentru noi cu o crestere in cifra de afaceri de peste 100% si vrem ca in 2022 sa mergem pe acelasi TREND. Pentru asta BrandPaper recruteaza Responsabil Procesare Comenzi in cadrul Departamentului de Procesare Comenzi. Inainte de toate vrem sa stii ca siguranta si calitatea produselor, abilitatea de a motiva si de dezvolta oamenii, capacitatea de inovare si marcile solide sunt o prioritate pentru BrandPaper Company SRL. Principalele responsabilităti ale postului: - Procesarea in sistem a comenzilor lansate de clienti prin email; - Inregistrarea comenzilor in aplicatiile de curierat pentru intocmirea AWB-urilor; - Monitorizarea si evaluarea zilnica a comenzilor introduse; - Urmarirea evolutiei comenzilor si informarea colegilor de modificarile aparute; - Operare soft gestionare comenzi (deschidere comanda, monitorizare, intocmire proforma / factura / aviz); Cum ar trebui sa fie persoana care aplica pentru acest post: - Sa aiba cunostinte de operare PC, Microsoft Office Excel; - Sa fie de gasca, sa stie sa zambeasca si sa se distreze; - Sa aiba spirit de initiativa si seriozitate; - Sa fie dispusa sa invete, sa fie ordonata si atenta la micile detalii; - Sa fie capabil sa lucreze in echipa, dar si individual; Beneficii: - Salariul de incadrare este de 2400 lei NET; - Puncte in valoare de 100 lei pentru cumparaturi - Decontarea partiala a transportului in valoare de 75 lei; - Programul de lucru este fix, de Luni pana Vineri de la ora 08:00 - 17:00, plus o sambata pe luna cu programul de la 08:00 - 14:00; - Bonusuri de performanta trimestriale; - Seriozitate (Salariul si bonusurile se acorda fara intarzieri, de fiecare data!) - Majorari salariale periodice pe masura confirmarilor, plusului de valoare adus firmei dovedit practic; - Suport pentru dezvoltare profesionala (cursuri, conferinte); - Posibilitatea de a-ti pune in practica propriile idei; - Posibilitatea pentru dezvoltare profesionala; - Posibilitatea de promovare in cadrul firmei. - Conditii de munca la standarde europene; - Un loc de muncă plăcut, stabil și sigur; - Atmosfera de lucru placuta; - Super colegi; - Laptop; Postul este disponibil pentru desfasurarea actvitatii in localitatea Luna de Sus, Comuna Floresti, DN 1-E60, Km 490+13, XXL Parc. Google Maps BrandPaper Company (QC2M+HG) Crezi ca esti potrivit pentru acest post? Poti sa o contactezi pe colega noastra Robu Balint Ana Daniela la numarul de telefon sau ne poti trimite un CV la adresa de e-mail: recrutari(a)brandpaper.ro. Daca iti doresti sa faci parte din cadrul unei companii de prestigiu si dintr-o firma care isi respecta personalul, te așteptăm cu drag in echipa noastră! P.S. Da te rog un SHARE, poate ai un prieten/prietena care sa fie in cautarea unui loc de munca atractiv. Multumesc!

 • 2

  Tipografie Cluj Napoca , angajam operator facturare pt job full time. E obligatorie experienta de facturare in programul Win Mentor. Pachetul salarial include tichete de masa si decontare transport. Informatii si depunere CV pe adresa de email:

 • Salveaza cautarea