Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori calculator Mures

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Inginer Tratamente Termice

  SC Plasmaterm SA recrutează Inginer tratamente termice. Atribuții: Preluarea și introducerea comenzilor, documentarea sarcinilor efectuate, Recepționarea, gestionarea la atelier, inspectarea, documentarea, înregistrarea coletelor, Încărcarea și descărcarea profesională a cuptoarelor de tratament termic, Ambalarea pieselor finite, Pregătire AWB, Pregătirea listelor de necesar, Efectuarea sarcinilor de întreținere și mentenanță. Așteptări: Studii superioare de inginer/tehnician tratamente termice sau inginer mecanic, mecatronic, Experiență de cel puțin 2 ani într-un domeniu similar, dar oferim și instruirea începătorilor, Cunoașterea limbii engleze (nivel intermediar), Abilitate de a lucra independent, cu precizie și cu responsabilitate, Condiție fizică bună. Noi vă oferim plată dinamică după performanță, bani de transport, tichete de masă, asigurare privată de sănătate și o comunitate prietenoasă. Aplicarea la aceste posturi se poate face prin trimiterea unui CV cu poză la adresa de e-amail prevăzut mai jos, sau prin depunerea personală la sediul firmei. Pentru mai multe detalii, puteți să ne contactați la numărul de telefon prevăzut mai jos, sau personal la sediul firmei între orele

 • 3

  Operator Callcenter

  Crown Point Corporation SRL din Targu Mures angajeaza operatori call center/dispecer pentru firma de transporturi. Cerinte: -cunostinte avansate de limba engleza -cunostinte operare PC: excel ,word,email -buna organizare -atentie la detalii -persoana comunicativa si energetica Responsabilitati: -comunicare cu clientii societati -comunicare cu soferii -optimizarea rutelor -verificarea diverselor documente si informatii Oferim: Salariul incepand de la 3000-5000 ron(net) Oferim training pentru operatori Va rog sa trimiteti CV-urile pe email> sorincadorin0gmail.com Multumim pentru interesul acordat!

 • Inginer Mecanic Proiectant

  SC.Plasmaterm SA recrutează Inginer proiectant Atribuții: Proiectarea feroneriilor pentru uși industriale, întocmirea desenelor și documentaților industriale, dezvoltarea produselor, Proiectarea și administrarea producției de prototipuri, Respectarea cerințelor clienților și al firmei, asigurarea calitatății în conformitate cu standardele stabilite, Colaborare cu toate structurile organizației în funcție de necesitate. Așteptări: Proiectare tehnică, tehnician în CAD, absolvent de tehnologia construcțiilor de mașin / mecatronică / proiectant de produse. Căutăm atât absolvenți cât și studenți în ultimii ani de facultate. Cunoașterea / aptitudinea de utilizare al softurilor profesionale (SolidWorks, Fusion 360, Inventor), Modelare 3D, Cunoașterea limbii engleze (nivel intermediar), Bune abilități de rezolvare a problemelor, de comunicare și de cooperare, Abilitatea de a lucra independent și responsabil. Noi vă oferim plată dinamică după performanță, bani de transport, tichete de masă, asigurare privată de sănătate și o comunitate prietenoasă. Aplicarea la aceste posturi se poate face prin trimiterea unui CV cu poză la adresa de e-mail prevăzută mai jos, sau prin depunerea acestuia la sediul firmei. Pentru mai multe detalii, puteți să ne contactați la numărul de telefon prevăzut mai jos, sau personal la sediul firmei zilnic între orele .

 • Se cauta operator pc în domeniul notarial

  CERINTE : cunoștințe operator calculator, seriozitate, atenție, spirit de echipă. Salariul : 4000 lei net.

 • 2

  Operator introducere, validare si prelucrare date - Companie productie tapet,decoratiuni interioare

  Cerintele postului: - Studii medii sau superioare, - Cunostinte bune de operare MS Office, - Proactivitate si atentie la detalii, - Abilitati de lucru si spirit de echipa, - Experienta in programul ERP constituie avantaj. Dacă ești persoana pe care o căutăm, aplică cu încredere! Responsabilitati: - Derularea proceselor privind proiectele MRP aferente miscarilor de stoc: creeare si validare avize,note de transfer intre gestiuni, bonuri de consum, în baza comezilor date în productie. - Propunerea de imbunatatiri privind modul de lucru operational in sistemul informatic MRP. - Introducerea și validarea datelor în sistemul informatic conform instrucțiunilor. - Verificarea corectitudinii introducerii datelor. - Respectarea pasilor aferenti proceselor pentru proiectele MRP pentru fiecare comanda scriptic si fizic pana la livrare. - Intocmirea si transmiterea de rapoarte. Iti oferim, pe langa salariu: - Tichete de masă în valoare de 30 RON per zi lucrata. - Tichete cadou oferite cu ocazia sarbatorilor Pascale si Crăciun. - Decontare abonament activitati sportive. - Cafea din partea casei.

 • 1

  Specialist cereri si reclamatii-Energie Electrica-Mures

  Cerinte candidat ideal: - Studii medii - Cunostinte foarte bune de operare in Excel, Word. - Abilitati de organizare si planificare - Abilitate de comunicare eficienta si lucrul in echipa - Atentie distributiva si gandire analitica Descriere activitate: -back-office, reponsabil de gestionarea cererilor si reclamatiilor primite/analiza/raspuns/monitorizare. -introducere date existente in baza de date centralizata/computerizata. Beneficii: - Tip job: Full time 8 ore/luni-vineri - Mediu de lucru tanar si placut - Training, suport pentru dezvoltare personala si a carierei - Pachet salarial: Salariu fix ODATA CU TRIMITEREA CV-ULUI SI/SAU A ALTOR ANEXE CORESPUNZATOARE PRIN INTERMEDIUL MAIL, VA EXPRIMATI ACORDUL PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL IN VEDEREA SELECTIEI PENTRU ACEST POST VACANT IN CADRUL COMPANIEI. Pentru a aplica va rugam atasati CV-ul la mesaj.

 • Salveaza cautarea