Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Agent vanzari Bucuresti Sector 2 Persoane

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Reprezentant Vanzari

  Echipa de vanzari a Agri Terenuri SA, societate care activeaza in domeniul agribusiness, cauta un nou coleg, cu permis de conducere categoria B, pentru rolul de Reprezentant Vanzari, terenuri agricole. Dacă e cineva interesat sa se dezvolte profesional alături de noi, așteptăm CV.ul pe adresa: Candidatul Ideal: - Atitudine pozitiva, activa, cu putere de convingere, bun negociator, cu abilitati de comunicare si relationare, detinator al unui permis de conducere categoria B. -Prezinta un avantaj experiența in agribusiness. Descrierea jobului: - Intermedierea tranzactiilor de terenuri agricole; -Extinderea portofoliului de clienți ai firmei prin atragerea de noi clienți; - Gestionarea portofoliului de clienti existenti; - Promovarea ofertelor companiei, în conformitate cu politica firmei; - Urmarirea realizarii planului de vanzari; - Identificarea oprtunitatilor de crestere a vanzarilor prin analiza pietei si a potentialilor clienti; - Completarea zilnica a rapoartelor de activitat. Locatia :-Bucuresti, sector 2 langa Mega Mall. Program Full time, L-V 9-18( o ora pauza de masa).

 • 2

  Nu te mai ajungi cu banii? Noi suntem solutia. Castiguri suplimentare

  Recrutam consultanti credite pe P.F.A sau cu C.I.M, posibilități de promovare, program flexibil, venituri incepand de la 1000 lei pe luna. Postul este doar ptr. ZONELE : OBOR, COLENTINA, TEI, PIPERA, VOLUNTARI, AFUMATI, STEFANESTII de JOS, STEFANESTII de SUS, PETRĂCHIOAIA, GANEASA, MOARA DOMNEASCA, PASAREA, NUCI,LIPIA.

 • 8

  Consultant de credite part time

  Vrei sa castigi un venit suplimentar? Te vrem in echipa noastra! Easy Asset Management este o Instituție Financiara Nebancara fondata in anul 2005, care activeaz in 6 tari: România, Bulgaria, Polonia, China, Macedonia si Ucraina, in prezent, compania este unul dintre liderii de piata in industria de credite rapide din Europa Centrala si de Est, cu peste 2 milioane de credite aprobate. in Romania, sub marca iCredit, compania detine un portofoliu in valoare de peste 12 milicane de euro, lar echipa din tara noastr este format din peste 1.000 de profesionisti, care activeaz in biroul central din Bucuresti si in cele peste 100 de biouri din intreaga tara. Cerinte - Pentru a deveni un Consultant de Credit este suficient sa fiti comunicativi si ambitiosi, indiferent de varsta, sex, studii sau experient . Responsabilitati - Ofera consultanta clientilor in alegerea celui mai potrivit tip de credit; - Responsabili pentru colectarea ratelor la creditele acordate; - Informeaza permanent clientii despre promotile curente, produse si servicii noi. Alte informații Care sunt beneficile unui Consultant de Credit? poti sa castigi, in functie de efortul depus, un venit suplimentar de 500 de RON sau un venit intreg de pana la 4000 de RON in fiecare luna, sau chiar mai mult, totul depinde de tine, iti faci singur programul de lucru ,beneficiezi de credite in conditi exclusive, avantajoase, te poti dezvolta profesional in cadrul companiei.Esti ajutat sa ti formezi un portofoliu de clienti, care sa iti aduca castiguri. Cautam consultanti de credit pentru Bucuresti sector 2, Afumati, Voluntari, Stefanestii, Gradistea, Piteasca, Moara Vlasiei

 • 24

  Angajez ajutor Agent imobiliar

  Angajez ajutor Agent imobiliar. Part Time fara experienta. Pentru colaborare

 • 6

  Consultant de credite

  Ce atribuții are la noi un consultant de credite: - Marketare (promovarea si împărțirea de pliante în zona alocată pentru recrutarea de potențiali clienți). - Vânzarea de credite către clienții noi sau vechi - Colectarea ratelor de la clienții din portofoliu Salariul se bazează pe comisioane și bonusuri pe numărul de credite vândute. Mai multe detalii se discută la interviu. Programul este part-time Angajarea se face doar pe bază de PFA. Avem parteneriat cu firma SOLO care ne ajută să îndeplinim formalitățile de înființare a unui PFA pe numele tău. O alta cerinta ar fi sa ai diploma de bacalaureat. Dacă ești o persoană activă și cu putere de convingere, reprezintă un avantaj. Pe noi ne găsești în Sector 2, Bucuresti, Sos. Pantelimon nr. 359. Aștept să ne contactezi telefonic sau pe WhatsApp la numărul de telefon .

 • Consultant Credit IFN

  Te interesează un mod de a-ți rotunji veniturile lunare? Este vorba despre activitatea de Consultant de Credit la o Instituție Financiară Nebancară. Trebuie să ai timp pentru marchetare, încasări și vânzare de credite rapide cu rate săptămânale. În situația în care ești interesată ori îmi poți recomanda pe cineva (prieteni, prietene, colegi, colege...) te rog să îmi trimiți mesaj. O seară frumoasă!

 • 5

  NU TE MAI AJUNGI CU BANII ? CASTIGURI SUPLIMENTARE.

  Recrutam consultanti credite pe P.F.A sau cu C.I.M, posibilități de promovare, program flexibil, venituri incepand de la 1000 lei pe luna. Postul este doar ptr. ZONELE : COLENTINA, VOLUNTARI, AFUMATI, STEFANESTII de JOS, STEFANESTII de SUS, PETRĂCHIOAIA.

 • 7

  Operatori ofertare-proiectare tamplarie PVC

  Producator tamplarie pvc si aluminiu angajează operator proiectare/ofertare Locație: București, sector 2 Program: L-V: 9-18 ( 1 ora pauza masa ) Oferim: -condiții optime de munca -formare profesională -pachet salarial atractiv ( salariu fix peste medie + comision ) Cerințe: -experiență in domeniul tamplariei pvc sau aluminiu -pachet office nivel mediu -cunoștințe ale programelor de ofertare specifice ( ex:Winarhi, Fenestra, etc ) Nu acceptăm candidați pentru job remote. Cunoașterea unei limbi străine constituie avantaj

 • 1

  Rotunjiți-vă veniturile din activitatea suplimentară de Consultant Credit la IFN!

  Caut persoane educate și cinstite pentru activitatea de Consultant de Credite în sectorul 2 București. Activitatea constă în efectuarea încasărilor de la clienți, marchetare și vânzare credite. Este o activitate suplimentară necesară rotunjirii veniturilor. În situația în care sunteți o persoană interesată ori îmi puteți recomanda pe cineva, vă rog să îmi timiteți mesaj! Îmi puteți trimite mesaj și în situația în care sunteți o persoană interesată de un credit rapid! Aștept răspunsul dumneavoastră!

 • 2

  Angajam ing. agronom

  Angajam ing. agronom pentru activitate de vanzari fertilizanti organici pt jud VN + GL, BR + TL, CT. Cerinte: studii absolvite, permis de conducere categoria B, domiciliu in mediu rural.

 • 3

  Angajam agent de vanzari Bucuresti-Ilfov

  Echipa Rontaila cauta Agent Vanzari Traditional Trade in vederea extinderii activitatii pentru zona Bucuresti/Ilfov ! Candidatul Ideal - Minim 1 an experienta ca agent de vanzari (preferabil FMCG, retail); - Cunoasterea pietei en gros si en detail - Bune abilitati de negociere si comunicare - Permis de conducere categoria B - Disponibilitate pentru un post cu activitate preponderent in teren; - Orientare spre indeplinirea obiectivelor si respectarea termenelor limita; - Capacitate de adaptare si asimilare rapida; - Abilitati de vanzare, negociere si relationare; - Bune abilitati de planificare; Descrierea jobului - prospectarea pietei si dezvoltarea portofoliul de clienți din zona alocata - asigurarea atingerii target-ului de vânzări si a numarului de clienți - respectarea rutelor si frecventelor de vizitare a clientilor din universul de magazine acoperit; - asigurarea respectarii termenelor agreate pentru incasare - primirea si mercantizarea marfii conform procedurilor companiei - asigura respectarea principiului FIFO - asigura respectarea planogramei -urmărirea si evaluarea gradul de satisfacție al clienților  - implementare activitati de promovare - intocmirea de rapoarte conform procedurilor companiei - stabilirea si intarirea relatiei comerciale cu clientii din universul de magazine acoperit; - monitorizarea permanenta a pietei; Beneficii: - Pachet salarial atractiv, bonusuri in functie de realizari; - decontare transport - bonuri de masa - Posibilitate de dezvoltare personala si profesionala - Mediu de lucru bazat pe comunicare deschisa

 • Agent vanzari

  Descriere : - Cunostinte avansate in utilizarea programului SEAP ( e-licitatie.ro) ; -Experienta minim 3 ani ; - Seriozitate, dornic de a invata. - Program de lucru 8 h, luni-vineri - oferim bonuri de masa, contract pe perioada nedeterminata Locatie: Metrou Pipera

 • 21

  Reprezentant/ă vanzari prin telefon

  Rotis Lux caută reprezentant/ă vanzari prin telefon: -prezinta si promoveaza telefonic produsele/serviciile prin realizarea de oferte pentru clientii potentiali si cei existenti; prospecteaza piata in vederea identificarii de noi clienti; -mentine permanent legatura cu clientii existenti pentru fidelizarea acestora; -întocmeste rapoarte privind situatia vanzarilor, concurenta, potentialii clienti; -realizează planul zilnic de vanzari; -urmareste încasarea comenzilor si face propuneri pentru acordarea de eventuale discounturi sau amânări de plată pentru clienții fideli; -transmite managerului direct informațiile cu privire la sesizările si/sau reclamațiile de orice natură privind relația dintre firmă și client. Pachet salarial atractiv Pentru informatii suplimentare :

 • 3

  Agent vanzari part-time. Ideal pensionari!

  Buna seara! Cautam agent de vanzari, cu domiciliul in sectorul 3, pentru activitate de teren. Program part-time (6 ore), cu disponibilitate dupa ora 15. Se ofera salariu fix + comision din vanzari si incasari. Activitatea se preteaza si ca second job. Acceptam si pensionari! Detalii in privat sau la .

 • 1

  Anunț angajare agent vânzări pentru distribuție de încălțăminte

  Angajăm agent vânzări pentru distribuție de încălțăminte, cu salariu atractiv și negociabil in funcție de vânzările încasate efectuate. Condiții: carnet auto-B, posibilitate deplasare în țară, operare calculator Așteptăm cv-ul dumneavoastră la adresa de email alle060928@ yahoo.com și vă vom contacta ulterior. Vă așteptăm în echipa noastră!

 • 6

  Media Credit srl cauta Partener/Colaborator

  Media Credit srl cauta partener/colaborator sau partenera/colaboratoara pentru dezvoltare firma de brokeraj in domeniu financiar, credit ipotecar si de nevoie persoanala. Media Credit srl are experienta de mai mult 20 ani de zile total preluata in Italia. Compani doreste sa pornesc din o singur sediu si de acolo deschidere mai multe sedii in diferite orase din tara. Media Credit srl are contracte de colaborare cu multe bancii pentru aprovijonarea comisionilor. Prin aceste contracte Compania ofera toate tipurii de credite ipotecar, credite pentru prima casa si credite pentru nevoia personala. Pentru inceput Media Credit srl cauta o persoana care doreste sa obtine rezultate in domeniu bancar cu sau fara experiente in domeniu financiar important sa aibe multa vointa de ajunje cit mai repede a la numit rezultate in terminii de clientii si castigul. Sa garanteaza cursuri de traning. Sa garanteaza crestere economic si eventual de deveni partener pe biroul proprie. Sa garantez cele mai inailte comision ca sa ofera in piata. Sa cere si sa ofera seriozitate maxima. Pentru mai multe informatii raspundeti prin mesaj si lasati numele si numerul de telefon, in cel mai scurt timp vor fii contactat.

 • 7

  Agent Call Center

  Vrei să faci parte din echipa noastră de la Clinica Hope? Dacă ești un spirit plin de energie, pregătit să îți folosești abilitățile de comunicare și să aduci un zâmbet pe fețele celorlalți, suntem în căutarea ta! Poziție: Operator Call Center Locație: Zona Piața Unirii, București Program: Luni - Vineri, între orele 8:00 - 20:00 (ture de 8 ore) Dacă vrei să faci o diferență în viețile oamenilor, trimite-ne CV-ul tău la adresa de e-mail: [email protected] Alătură-te echipei noastre și hai să construim împreună un viitor mai luminos!

 • 10

  OPERATOR CALL CENTER

  Hai în echipa noastră! Operator Call Center la Clinica de Psihiatrie și Psihoterapie în Sectorul 2, București. Ce faci: Vorbești cu pacienții și răspunzi la întrebări Îi ajuți să-și facă programări Înregistrezi informații importante Ce ne dorim: Zâmbet în voce și inimă Empatie și răbdare Poftă de muncă într-un mediu plin de viață Un pic de pricepere la PC Program în ture de 8 ore: L-V, 8:00 - 20:00 Locație centrală. Trimite-ne CV-ul tău:

 • 6

  operator call center

  Clinica Hope, o instituție de încredere în domeniul psihiatriei și psihoterapiei, caută operatori call center entuziaști pentru a se alătura echipei noastre dinamice! În calitate de operator call center, vei avea oportunitatea de a interacționa cu clienții noștri și de a oferi suport de calitate în rezolvarea diverselor lor nevoi și întrebări. Programul este structurat în ture de 8 ore, între orele 8:00 și 20:00, de luni până vineri. Activitatea se desfășoară de la sediul nostru administrativ, zona Piața Unirii. Acesta este un rol esențial în asigurarea unei experiențe pozitive pentru clienții noștri și presupune comunicare eficientă, empatie și rezolvarea promptă a problemelor. Dacă ești o persoană comunicativă, cu abilități excelente de gestionare a relațiilor cu clienții și dornică să lucrezi într-un mediu dinamic și stimulant, te invităm să aplici! Oferim training și suport pentru dezvoltarea continuă a abilităților tale profesionale. Alătură-te echipei noastre și contribuie la oferirea unor servicii de calitate superioară în domeniul sănătății mintale!

 • 1

  Colaborare in vanzari B2B

  Aceasta este o colaborare pe baza de comision peste media pietei. Numarul de colaborari disponibile este limitat. Vei avea succes daca ai - Experiență în vânzări consultative B2B de servicii, sisteme, software - Capacitatea de a înțelege, învăța și gestiona noțiunile de bază - Responsabilitate - Atitudine pro-activă - Excelente abilități de comunicare - Dorință de dezvoltare - [Opțional] Cunoștințe de limba engleză Descriere Sunteți pasionat de vânzări? Vă doriți suport pentru dezvoltarea ca reprezentant de vânzări? Vă doriți să deveniți un bun negociator, mai abil și mai recunoscut? Oferim viitorilor colaboratori suport pentru a învață cum să gestioneze timpul eficient și cum să abordeze orice provocare în mod constructiv, astfel încât să poată să își atingă scopurile. Cu susținerea echipei, viitorul colaborator trebuie să se implice activ în oferirea de informații potențialilor clienți cu scopul dezvoltării relațiilor de business cu aceștia. Vei ajuta lumea sa se bucure de instrumente digitale, consultanță, training, servicii software personalizate Suna acum si ocupa-ti pozitia meritata!

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bucuresti

Localități

Sector-2
Salvează căutarea