Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti Sector-2

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Candidatul ideal: - abilităţi de organizare, rezolvare a problemelor, spirit gospodăresc; - abilităţi de comunicare şi colaborare; - spirit de iniţiativă, corectitudine, promptitudine, responsabilitate, loialitate; Descrierea jobului: Asigura curatenia generala in birouri si spatiile anexe(grup sanitar, holuri, etc) din sediul societatii. Sunt disponibile 2 posturi; Sediul este in Bucuresti, sectorul 2, zona Floreasca; Program: L-V, 2 ture(07:00 - 15:30 si 11:30 - 20:00). ​Oferim: Salariu atractiv si competitiv; Loc de munca in cadrul unei companii aflate in plina ascensiune; Mediu de lucru placut si relaxant.

 • 1

  Candidatul ideal: Integritate fizica si capacitate de efort fizic; Atentie concentrata si distributiva; Autorizatie ISCIR stivuitorist reprezinta un avantaj. Descrierea jobului: Aranjeaza marfa la raft si intretine curatenia in depozit; Descarcare marfa din camioane; Incarcare marfuri in camioane, camionete; Respecta normele de Securitate a Muncii si PSI. Beneficii: Salariu atractiv si competitiv; Bonusuri lunare in functie de performanta; Loc de munca in cadrul unei companii aflata in ascensiune; Mediu de lucru placut. Program: L-V, 09:00-18:00. Punct de lucru: zona Chitila.

 • 1

  Candidatul trebuie sa detina un certificat dе competente profesionale din care sa rezulte tipul dе competente dobandite. Candidatului i se cere o experienta dе min. 3 ani in domeniul produselor vestimentare pentru femei; experienta in domeniul produselor vestimentare dе lux pentru femei constituie un avantaj. Descrierea jobului · Alegеreа si pregаtirеa matеriаlelor pеntru exеcutаrеа produsеlor de imbrаcaminte; · Aprovizionarеa corеcta cu materii primе si matеrialele necesare, in scopul folosirii rationale a acestora; · Construirea tiparelor pentru produsele de imbracaminte; · Croirea produselor de imbracaminte; · Croirea detaliilor pentru produsele de imbracaminte; · Utilizarea corecta a utilajelor simple si speciale (masina de cusut, masina de surfilat, masina de brodat, etc.) pentru a evita functionarea in gol a acestora; · Utilizarea corecta a uneltelor necesare in productie; · Intretinerea corecta a utilajelor si uneltelor folosite in productie; · Executarea cusaturilor manuale; · Executarea cusaturilor mecanice; · Executarea detaliilor pentru produsele de imbracaminte; · Executarea probei; · Finisarea produselor de imbracaminte, inclusiv activitati de calcat a produselor; - Corectarea si inlaturarea defectelor constatate la produsele de imbracaminte.

 • Ne marim echipa! Cautam colegi pe echipa mobila de curatenie, salarii avantajoase, bonuri de masa si bonusuri.Se cere disponibilitate, permis auto si experienta in domeniu.0722453800 si 0799741461 pentru orice detalii.

 • Bonă caut îngrijire copil peste 3 ani preferabil sector 2 3 program de lucru L-V

 • DCM GROUP EVOLUTION SRL angajeaza muncitori in domeniul constructiilor cu orice tip calificare. Detalii la nr: 0786.330.043

 • 4

  Firma croitorie angajeaza confectionera textile ( cu experienta ) in masina de cusut liniara si triploc ( eventual ambele )

 • 21

  Asistenta persoanala, salariu 5200 lei Tanara, placuta, descurcareata, posibil si studenta, deschisa la nou, program lejer. Detalii: -raspunde cerintelor managerului general -coordonarea activitatii firmei cat si a echipei -secretariat -raspuns la telefon -trimis mail-uri Trimite CV sau descriere insotit de cateva poze. Mai multe detalii la telefon sau pe mail.

 • 1

  Cautam o ingrijitoare pentru o bolnava cu un usor retard mintal, deplasabila, careia sa i se faca menajul, care sa fie scoasa la plimbare / dusa la doctor, etc., program de luni pana vineri, orele 10 - 18, zona Colentina, salariu 1500 lei/luna. Tel. 0770.983.382, www.acceda.ro, Acceda, firma de plasare de personal infiintata in 2006, care nu percepe si care nu a perceput niciodata comisioane de la candidati

 • 28

  Firma de Marketing si PR. Manager, 33 ani, angajez asistenta personala / secretara. Salariu: 5200 lei Cerinte: -program full time sau part time -deschisa la nou, discreta, open-minded. -disponibila program prelungit dar flexibil, se poate angaja si o studenta. -prezenta -fizica placuta, atletica, inteligenta -nu este necesara experienta Descrierea postului: -implicare in activitatii firmei cat si a echipei de marketing -redactare documente -activitati de protocol si prezentarea produselor la evenimente -mentinerea comunicarii cu clientii si si comunicarea restului echipei -se ofera telefon si laptop, daca este nevoie de cazare se poate discuta CV si descriere insotit de cateva poze in mail. Detalii la telefon, whats-up sau in mail.

 • De meserie sunt croitoreasa dar nu caut neapărat în domeniu, pot ambala, calcă, îngriji copil de la ora 8:30-17:30 dar și în weekend, fără vânzări online, cer și ofer seriozitate și profesionalism și corectitudine, doresc contract, carte de munca (chiar și pt 4ore), locuiesc pe Sos. Fundeni vizavi de parc Motodrom, aștept propunerile dv

 • Logan 0,9 Full Nou ,detalii in privat.

 • 4

  Angajam agenti paza pt magazine in zona Unirii. Atestat paza si experienta in domeniu constituie avantaj. Salariu la timp +bonuri de masa

 • societate de constructii angajeaza muncitori pentru reabilitari blocuri sectorul 2 si sectorul 3.angajam dulgheri, vânzare spațiu comercial parter de bloc, imobil nou vitrina 10 m, suprafața 200 mp. Preț 350000 euro. Vânzare vilă Otopeni 3 apartamente in vilă suprafață totală 600 mp, teren liber (curte) amenajată 400 mp. Pretabil grădiniță, cămin de bătrâni. Preț 450000 euro. Vânzare teren Crângași str. Munții Gurghiului suprafață 500 mp.deschidere 13 m cu construcție casă preț 280000 euro.vanzare teren in Sinaia suprafață 1126 mp dublă deschidere cu PUZ aprobat proiect hotel preț 380000 euro.

 • 1

  Angajam instalatori sanitari cu sau fara experienta , în instalații sanitare , termice si canalizare . Detali la telefon 0730717628 ,de L-V între orele 08-20.

 • Căutam muncitori calificati și necalificați pentru munca in construcții in București și restul țării! Cazare asigurata, salariu peste medie, plata se face la 2 săptămâni! Oferim maxima seriozitate!

 • 2

  Firma instalatii sanitare, termice si hidroizolatii din Bucuresti, telefon 0720691719, ANGAJAM URGENT instalatori si muncitori necalificati

 • 3

  PIZZERIA MAESTRO ANGAJEAZA VANZATOARE IN ZONA INTERSECTIEI OBOR,CALEA MOSILOR 308 SECT 2, SE ASIGURA CONDITII DE LUCRU INTR UN COLECTIV ANTRENAT SI ANTRENANT,SALARIU SI BONIFICATII MOTIVANTE. DACA ITI PLACE SA VINZI SI ITI PLACE SA INTERACTIONEZI CU PUBLICUL SUNA ACUM LA 0752124025 PT A TE PROGRAMA LA INTERVIU SAU TRANSMITE CV-UL TAU LA

 • Angajez vânzatoare magazin alimentar, zona Diham. Mai multe detalii la numărul de telefon: 0766714881. Rog seriozitate.

 • 5

  Căutam bărbați pentru depozitul de mobilă BJS din Humpolec în Cehia .Se plătește cu 117 koroane pe oră și cazarea este gratuită. Se lucrează 5 zile pe săptămână în 2 schimburi a cîte 12 ore ,salariul se dă odată pe lună pe data de 20 iar în fiecare săptămînă primiți avans de 1000 koroane, pentru mai multe detalii sunatima pe nr de telefon din anunț.

 • Salveaza cautarea