Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Agent vanzari Sector 2Bucuresti - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 2

  Rotunjiți-vă veniturile din activitatea suplimentară de Consultant Credit la IFN!

  Caut persoane educate și cinstite pentru activitatea de Consultant de Credite în sectorul 2 București. Activitatea constă în efectuarea încasărilor de la clienți, marchetare și vânzare credite. Este o activitate suplimentară necesară rotunjirii veniturilor. În situația în care sunteți o persoană interesată ori îmi puteți recomanda pe cineva, vă rog să îmi timiteți mesaj! Îmi puteți trimite mesaj și în situația în care sunteți o persoană interesată de un credit rapid! Aștept răspunsul dumneavoastră!

 • 5

  NU TE MAI AJUNGI CU BANII ? CASTIGURI SUPLIMENTARE.

  Recrutam consultanti credite pe P.F.A sau cu C.I.M, posibilități de promovare, program flexibil, venituri incepand de la 1000 lei pe luna. Postul se adreseaza doar locuitorilor din ZONELE : COLENTINA, VOLUNTARI, AFUMATI, PETRĂCHIOAIA, DASCĂLU, GRĂDIȘTEA, LIPIA, SITARU.

 • 6

  Consultant de credite

  Ce atribuții are la noi un consultant de credite: - Marketare (promovarea si împărțirea de pliante în zona alocată pentru recrutarea de potențiali clienți). - Vânzarea de credite către clienții noi sau vechi - Colectarea ratelor de la clienții din portofoliu Salariul se bazează pe comisioane și bonusuri pe numărul de credite vândute. Mai multe detalii se discută la interviu. Programul este part-time Angajarea se face doar pe bază de PFA. Avem parteneriat cu firma SOLO care ne ajută să îndeplinim formalitățile de înființare a unui PFA pe numele tău. O alta cerinta ar fi sa ai diploma de bacalaureat. Dacă ești o persoană activă și cu putere de convingere, reprezintă un avantaj. Pe noi ne găsești în Sector 2, Bucuresti, Sos. Pantelimon nr. 359. Aștept să ne contactezi telefonic sau pe WhatsApp la numărul de telefon .

 • 2

  Consultant Credit IFN

  Te interesează un mod de a-ți rotunji veniturile lunare? Este vorba despre activitatea de Consultant de Credit la o Instituție Financiară Nebancară. Trebuie să ai timp pentru marchetare, încasări și vânzare de credite rapide cu rate săptămânale. În situația în care ești interesată ori îmi poți recomanda pe cineva (prieteni, prietene, colegi, colege...) te rog să îmi trimiți mesaj. O seară frumoasă!

 • 26

  Angajez ajutor Agent imobiliar

  Angajez ajutor Agent imobiliar. Part Time fara experienta. Pentru colaborare

 • 10

  Consultant de credite part time

  Vrei sa castigi un venit suplimentar? Te vrem in echipa noastra! Easy Asset Management este o Instituție Financiara Nebancara fondata in anul 2005, care activeaz in 6 tari: România, Bulgaria, Polonia, China, Macedonia si Ucraina, in prezent, compania este unul dintre liderii de piata in industria de credite rapide din Europa Centrala si de Est, cu peste 2 milioane de credite aprobate. in Romania, sub marca iCredit, compania detine un portofoliu in valoare de peste 12 milicane de euro, lar echipa din tara noastr este format din peste 1.000 de profesionisti, care activeaz in biroul central din Bucuresti si in cele peste 100 de biouri din intreaga tara. Cerinte - Pentru a deveni un Consultant de Credit este suficient sa fiti comunicativi si ambitiosi, indiferent de varsta, sex, studii sau experient . Responsabilitati - Ofera consultanta clientilor in alegerea celui mai potrivit tip de credit; - Responsabili pentru colectarea ratelor la creditele acordate; - Informeaza permanent clientii despre promotile curente, produse si servicii noi. Alte informații Care sunt beneficile unui Consultant de Credit? poti sa castigi, in functie de efortul depus, un venit suplimentar de 500 de RON sau un venit intreg de pana la 4000 de RON in fiecare luna, sau chiar mai mult, totul depinde de tine, iti faci singur programul de lucru ,beneficiezi de credite in conditi exclusive, avantajoase, te poti dezvolta profesional in cadrul companiei.Esti ajutat sa ti formezi un portofoliu de clienti, care sa iti aduca castiguri. Cautam consultanti de credit pentru Stefanestii, Gradistea, Piteasca, Moara Vlasiei

 • 2

  Nu te mai ajungi cu banii? Noi suntem solutia. Castiguri suplimentare

  Recrutam consultanti credite pe P.F.A sau cu C.I.M, posibilități de promovare, program flexibil, venituri incepand de la 1000 lei pe luna. Postul este doar ptr. ZONELE :, STEFANESTII de JOS, STEFANESTII de SUS, PETRĂCHIOAIA, GANEASA, MOARA DOMNEASCA, PASAREA, NUCI,LIPIA.

 • 4

  Agent vanzari part-time. Ideal pensionari!

  Buna seara! Cautam agent de vanzari, cu domiciliul in sectorul 3, pentru activitate de teren. Program part-time (6 ore), cu disponibilitate dupa ora 15. Se ofera salariu fix + comision din vanzari si incasari. Activitatea se preteaza si ca second job. Acceptam si pensionari! Detalii in privat sau la .

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bucuresti

Localități

Sector-2
Salvează căutarea