Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Agent vanzari Bucuresti Sector 4

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 1

  Consultant Vanzari - Contakt SunPlaza! -Salariu Motivant+Bonusuri

  Contakt te vrea in Echipă! Vrei sa lucrezi intr-o echipa dinamica in domeniul vanzarilor? Alătură-te echipei noastre dinamice și prietenoasă în magazinul nostru modern. Oferim un pachet salarial competitiv, bonusuri atractive și oportunități de dezvoltare profesională. Beneficii: Salariu motivant + comision din vânzări Traininguri de produs și dezvoltare personală Mediu de lucru modern și echipamente de ultimă generație Aplică acum și devino parte a aventurii noastre în lumea tehnologiei mobile!

 • Consultant vanzari

  Optică medicala mobila sector 4 , angajăm consultant vânzări, cu sau fara experienta . Necesita permis categoria B .

 • Consultant vanzari

  Optica medicala mobila , angajam consultant vanzari cu sau fara experienta . Obligatoriu permis categoria B . Detalii la urmatorul numar de telefon , de luni pana vineri , intre orele 10.

 • 16

  angajam agenti imobiliari

  angajam colaboratori, agenti imobiliari cu sau fara experienta pe baza de comision training gratuit castiguri substantiale program flexibil full time/part time SE ASIGURA PUBLICITATE AGRESIVA! pentru stabilirea interviului sunati la

 • 3

  Agent Asigurari

  Responsabilitati principale: - intocmeste sau solicita oferte de asigurare pentru clientii societatii; - consiliaza clientii in alegerea celei mai bune oferte; - emite contracte de asigurare si urmareste derularea acestora; - intocmeste si transmite deconturile de prima aferente ratelor contractelor de asigurare; - urmareste scadentarul reinnoirilor si ratelor; -participa activ la contactarea clientiilor. -punctul de lucru se afla intr-un centru comercial din sectorul 4. Cerinte profesionale: -studii medii; -reprezinta un avantaj detinerea codului RAF dar nu o necesitate; -abilitati cunostinte operare PC Microsoft Office ; -capacitarea de adaptare rapida la utilizarea diverselor tipuri de platforme utilizate pentru ofertare si gestiune. Cerinte personale: -personalitate pro-activa, orientata catre obtinere de rezultate; -abilitati excelente de comunicare scrisa si verbala; -capacitate de analiza si sinteza, un bun organizator, atent la detalii; -capacitatea de a lucra in echipa; -bune abilitati de vanzare; -persoana zambitoare. Ce iti oferim: - Contract Individual de Munca, perioada nedeterminata; - bonuri de masa; - comision in functie de performanta si rezultatele personale; - suport pentru obtinerea codului RAF.

 • 8

  Angajam broker imobiliar, venituri atractive, mediu de lucru placut

  Incepand de astazi compania noastra se mareste. Daca doresti sa te alaturi unei echipe tinere si dinamice te asteptam sa ne cunoastem mai bine. Oferim mediu de lucru placut, program flexibil. Conditii obligatorii: -varsta min. 20 ani; -posesor permis de conducere categoria B, precum si detinerea unui autoturism personal pentru activitati de teren; -experienta in domeniu Descriere job: -cunoasterea portofoliului agentiei; -raspunderea prompta si profesionista la cererile primite; -identificarea ofertelor potrivite pentru fiecare solicitare in parte; -promovarea ofertelor; -stabilirea pasilor pentru incheierea tranzactiilor; -vizionarea imobilelor cu clientii interesati; -intermedierea si negocierea tranzactiilor imobiliare; -consilierea clientilor si a proprietarilor; -asistarea negocierilor si finalizarea tranzactiilor; -comunicare activa prin telefon, email si in persoana; -crearea si mentinerea relatiilor cu proprietarii imobilelor si cu clientii; -prospectarea pietei; -identificarea ofertelor imobiliare de pe piata si aducerea lor in portofoliu; Candidatul potrivit pentru noi este unul cu abilitati de comunicare, cu atitudine de invingator, negociere si convingere, punctual, cunostiinte PC, atent la detalii, organizat, spirit de echipa, proactivitate si spontaneitate, adaptare la situatii noi, putere de concentrare si atentie distributiva, cu diponibilitate atat pentru munca de birou cat si pentru cea de teren, pregatit sa dobandeasca cunostiinte consistente din domenii precum imobiliar, financiar si juridic, dornic sa dezvolte o cariera in acest domeniu si totodata dornic sa obtina venituri nelimitate direct proportional cu efortul si munca depusa. Beneficii: castiguri nelimitate din comisioane+diverse bonusuri in functie de realizari, program flexibil, suport pentru dezvoltarea ta profesionala si personala, mediu de lucru antrenant, deschis, in care echipa, dar si fiecare membru al acesteia conteaza, posibilitatea de dezvoltare in cadrul firmei. Zona de desfasurare a activitatii: Sectorul 4, Sectorul 3, Popesti-Leordeni.

 • 7

  Agent vanzari

  Angajam urgent agenti vanzari,cu experienta,masina personala,program flexibil,salariul negociabil. Rugam sa ne contacteze doar persoanele care prezinta interes si au mai lucrat in vanzari. Detalii la numarul de telefon 0738796007/0765245058 Locuri disponibile :3

 • Angajam Manager de echipă, București S4, zona Tineretului

  Ai nevoie de un job? iCredit este soluția. Alătură-te echipei noastre! Candidatul Ideal Ce cautam la tine? Disponibilitate pentru deplasari pe teren (pozitia presupune și activitate de teren) Abilitati de operare PC (Word, Excel, Powerpoint); Foarte bune abilitati de comunicare si negociere; Fire proactiva, care preia initiativa; Abilitati de organizare si planificare; Orientare catre atingerea obiectivelor. Descrierea jobului Ce urmeaza sa faci? Recrutarea, coordonarea si controlul echipei; Indeplinirea obiectivelor lunare de vanzare si colectare; Organizarea si controlul activitatilor echipei; Mentinerea relatiilor cu clientii din portofoliul alocat; Dezvoltarea portofoliului de clienti; Organizarea activitatilor de marketing. Ce iti oferim ? Mediu de lucru dinamic; Contract de munca pe perioada nedeterminata; Programe de training si dezvoltare personala; Posibilitati de dezvoltare in cadrul companiei; Salariu fix (3600 lei) si bonusuri lunare de performanta plus bonuri de masa incluse (30 lei zi) Zile de concediu de odihna suplimentare in functie de vechime. Descrierea companiei Easy Asset Management, activeaza sub brandul iCredit si este parte a grupului de firme Management Financial Group (MFG), grup ce și a început activitatea acum 12 ani, în Bulgaria, dezvoltând cu success business-ul la nivel internțional. Compania activează în 6 țări, precum: România, Bulgaria, Polonia, Cehia, Macedonia și Ucraina. În prezent, suntem unul dintre liderii de piață în industria de credite rapide din Europa Centrală și de Est. MFG gestioneaza un portofoliu bogat de modele de afaceri de succes din domeniul creditelor de consum, imprumuturilor pentru microintreprinderi si intreprinderi mici, carduri de credit, digital business si alte produse si servicii financiare alternative. Brandul iCredit beneficiaza de experienta de peste 14 ani a MFG si ofera servicii financiare pentru mai mult de 62.000 de clienti. In prezent, in Romania, iCredit detine peste 120 de sedii si peste 1 600 de angajati. Serviciul de creditare oferit este simplu, convenabil, corect si transparent. Pentru informatii și potențiale interviuri, mă puteți contacta la numărul Aștept CV urile voastre pe adresa de mail

 • 5

  consultant imobiliar

  EskyoTeam ,companie imobiliara, situata in imediata vecinatate a statiei de metrou Eroii Revolutiei cauta colaboratori cu sau fara experienta. Se ofera training gratuit, conditii avantajoase, castiguri substantiale plus bonusuri atractive. Te asteptam sa faci parte din echipa noastra! Candidatul Ideal Perseverenta,disciplina si motivatia sunt calitati care te vor ajuta sa obtii rezultate financiare bune si te vor motiva sa continui sa te dezvolti in acest domeniu! Principalele responsabilitati: -vei prospecta continuu piata imobiliara, respectiv cererea si oferta pentru identificarea clientilor; - vei efectua analize comparative pentru a stabili pretul corect al unei proprietati; - vei interactiona cu evaluatori, notari, arhitecti, cadastristi, etc, pentru a putea oferi informatii avizate clientilor tai; - te vei educa continuu cu privire la procesul de vanzare, managementul timpului, generarea de recomandari, promovare, legislatie, etc. -vei interactiona si vei colabora cu alti specialisti pentru a gasi cele mai bune oportunitati de tranzactionare pentru clientii tai, vanzatori sau cumparatori. -vei participa la sedintele saptamanale ale biroului pentru a intelege strategia biroului. - vei negocia si intermedia in scopul finalizarii tranzactiilor imobiliare. Vei beneficia de un program de lucru flexibil! Descrierea companiei Suntem o echipa tanara si ambitioasa, dornica de colegi noi alaturi de care sa avansam impreuna. Scopul agentiei este sa ne extindem reteaua astfel incat sa fim prezenti in toata tara, sa obtinem cele mai bune rezultate posibile pentru clientii nostri si sa ne reprezentam clientii la standardele cele mai inalte.

 • 1

  oportunitate lucru cu brand-uri de top

  Fii chiar tu furnizor de prima mana cu produse de calitate de la brand-uri de exceptie. Detalii pe Whatsapp sau Telegram la numarul . Trimite o captura a anuntului si vei primii detalii instant.

 • 3

  Caut colaboratori

  Caut persoane care sa ma ajute sa promovez diverse pe retele de socializare. De la diverse produse pana la servicii din diferite domenii de activitate. Castig in functie de implicare si de volumul de timp depus. Detalii pe Whatsapp sau Telegram la numarul .

 • 5

  Angajare op.masina prelucrat electroeroziune,muncit.califi. necalifi,ing.mec.vanzari,femeie servici

  HESPER S.A. ce de ine fostele localuri ale fabricii arătându-i totodată trecătorului (care totu i poate î i mai aminte te de Uzinele Steaua Ro ie), că aici există o activitate industrială cu o continuitate de peste 130 de ani. În prima etapă fabrica producea focoasele necesare armatei române, utilizând ma ini aduse din străinătate. Produc ia devine treptat din ce în ce mai diversificată, în jurul anului 1900 fabrica producând, spre exemplu, grinzi i arpante pentru extinderea Castelului Pele , în colaborare cu antrepriza Pietro Axerio i probabil la comanda lui Karel Liman, arhitectulCasei Regale în acea epocă. Perioada de maximă dezvoltare poate fi considerată prima decadă a secolului al XX-lea, când fabrica joacă un rol decisiv în sus inerea noii industrii petroliere, aflate în plină expansiune, furnizând societă ilor de profil construc ii metalice pentru rafinării, arpante, cazane cu abur, rezervoare i aparate speciale. Tot atunci, în 1906 - 1907, fabrica construie te podul de la Topolni a, fiind prima industrie privată din Regat care proiectează i construie te în întregime un pod de cale ferată. De asemenea uzinele produc în această perioadă instala ii de încălzire centrală pentru clădiri industriale precum i pentru majoritatea clădirilor civile ale statului. La sfâr itul acestei perioade, în 1912, anul publicării noii legi de încurajare a industriei, fabrica ajunge la un număr de 500 de angaja i.În perioada1915-1916 produc ia revine la comenzile pentru armată fiind concentrată pe pontoane, afete pentru tunuri i obuziere, etuve pentru desinfectare, diverse aparate i instala ii pentru Pirotehnia Armatei i Pulberăria Armatei Dude ti. În timpul primului război mondial când, în 1916, evacuarea industriilor din Bucure ti devine imperios necesară, este singura fabrica ce sus ine efortul de război la capacitate maximă, stabilindu-se cu utilajele necesare la Ia i i alimentând constant frontul cu armament. După război participă la refacerea podurilor de pe linia Bucure ti Giurgiu i repară o importantă cantitate de vagoane i locomotive. În perioada interbelică România devine exportator de produse petroliere. Uzina execută cea mai mare parte a instala ilor necesare noii sta ii de export construite de Stat precum i instala ii pentru societă i petroliere private: 41 rezervoare de 5000 mc, 25 km de conducte, 300 mp de cazane cu aburi, macarale de mare capacitate .a. În anii '50 încep să se producă i instala ii de ridicat i utilaje pentru industria constructiilor. În 1974 are loc o schimbare calitativă în profilul de fabrica ie, prin inceperea productiei de aparatura i instala ii hidraulice, iar în 1985 pompe de vid i echipamente pentru centrale nucleare. Hesper ofera salariu fix,tichete de masa,cadouri de Ziua Femeii,Paste,ziua copilului,Craciun ,prime la concediu de odihna.Trimiteti cv pe e-mail si detalii la telefon

 • 12

  Angajare ingi.mec.produc.si teh-comerciali,femeie serviciu,operator masina prelucrat electroeroziune

  HESPER S.A. ce de ine fostele localuri ale fabricii arătându-i totodată trecătorului (care totu i poate î i mai aminte te de Uzinele Steaua Ro ie), că aici există o activitate industrială cu o continuitate de peste 130 de ani. În prima etapă fabrica producea focoasele necesare armatei române, utilizând ma ini aduse din străinătate. Produc ia devine treptat din ce în ce mai diversificată, în jurul anului 1900 fabrica producând, spre exemplu, grinzi i arpante pentru extinderea Castelului Pele , în colaborare cu antrepriza Pietro Axerio i probabil la comanda lui Karel Liman, arhitectulCasei Regale în acea epocă. Perioada de maximă dezvoltare poate fi considerată prima decadă a secolului al XX-lea, când fabrica joacă un rol decisiv în sus inerea noii industrii petroliere, aflate în plină expansiune, furnizând societă ilor de profil construc ii metalice pentru rafinării, arpante, cazane cu abur, rezervoare i aparate speciale. Tot atunci, în 1906 - 1907, fabrica construie te podul de la Topolni a, fiind prima industrie privată din Regat care proiectează i construie te în întregime un pod de cale ferată. De asemenea uzinele produc în această perioadă instala ii de încălzire centrală pentru clădiri industriale precum i pentru majoritatea clădirilor civile ale statului. La sfâr itul acestei perioade, în 1912, anul publicării noii legi de încurajare a industriei, fabrica ajunge la un număr de 500 de angaja i.În perioada1915-1916 produc ia revine la comenzile pentru armată fiind concentrată pe pontoane, afete pentru tunuri i obuziere, etuve pentru desinfectare, diverse aparate i instala ii pentru Pirotehnia Armatei i Pulberăria Armatei Dude ti. În timpul primului război mondial când, în 1916, evacuarea industriilor din Bucure ti devine imperios necesară, este singura fabrica ce sus ine efortul de război la capacitate maximă, stabilindu-se cu utilajele necesare la Ia i i alimentând constant frontul cu armament. După război participă la refacerea podurilor de pe linia Bucure ti Giurgiu i repară o importantă cantitate de vagoane i locomotive. În perioada interbelică România devine exportator de produse petroliere. Uzina execută cea mai mare parte a instala ilor necesare noii sta ii de export construite de Stat precum i instala ii pentru societă i petroliere private: 41 rezervoare de 5000 mc, 25 km de conducte, 300 mp de cazane cu aburi, macarale de mare capacitate .a. În anii '50 încep să se producă i instala ii de ridicat i utilaje pentru industria constructiilor. În 1974 are loc o schimbare calitativă în profilul de fabrica ie, prin inceperea productiei de aparatura i instala ii hidraulice, iar în 1985 pompe de vid i echipamente pentru centrale nucleare. Hesper ofera salariu fix,tichete de masa,cadouri de Ziua Femeii,Paste,ziua copilului,Craciun ,prime la concediu de odihna.Trimiteti cv pe e-mail si detalii la telefon

 • 8

  BROKER IN ASIGURARI

  Ne mărim echipa! Căutăm colaboratori pentru a deveni intermediari in asigurări, credite și imobiliare, colaborator pentru vanzare de vacanţe. Poţi intermedia toate categoriile de asigurări (RCA, CASCO, locuinţe, viaţă, sănătate, răspundere civilă, etc). Se lucrează de acasă, paşii sunt uşor de invătat şi lucrezi in functie de programul t u. CONDIŢII: *12 Clase absolvite, cu diplomă; *COD RAF(se poate obţine și in cadrul companiei noastre dacă nu deţineti) 100 LEI TAXĂ ÎNSCRIERE CURS PREGĂTIRE PROFESIONALĂ (dacă nu ai RAF) 320 LEI TAXĂ AUTORIZARE ISF (dac nu ai RAF) CEI CU COD RAF - inscriere imediat

 • 2

  Angajam Manger de Echipa

  Candidatul ideal Studii medii cu diploma de bacalaureat sau superioare; Cunostinte minime de operare PC (Word, Excel); Experienta anterioara in domeniul financiar (constituie un avantaj); Disponibilitatea pentru deplasari pe teren; Competente de comunicare si negociere; Abilitati de organizare si planificare; Permis de conducere cat B (avantaj) Descrierea jobului Recrutarea, coordonarea si controlul echipei Consultantilor de Credit; Indeplinirea obiectivelor lunare ale companiei de vanzare si colectare; Organizarea si controlul activitatilor din zona alocata; Mentinerea relatiilor cu clientii din portofoliu; Dezvoltarea portofoliului de clienti; Beneficii: Pachet de remuneratie atractiv; Bonusuri lunare si semestriale de performanta; Tichete de masa; Asigurare privata de sanatate; Zile de concediu de odihna suplimentare in functie de vechime; Codou aniversar; Evenimente corporate si teambuilding; Programe de training; Oportunitati de promovare in cadrul companiei. Beneficiile sunt acordate in functie de pozitia ocupata, vechimea si rezultatele obtinute in cadrul companiei.

 • 1

  consultant imobiliar

  DescriereEskyoTeam ,companie imobiliara, situata in imediata vecinatate a statiei de metrou Eroii Revolutiei cauta colaboratori cu sau fara experienta. Se ofera training gratuit, conditii avantajoase, castiguri substantiale plus bonusuri atractive. Te asteptam sa faci parte din echipa noastra! Candidatul Ideal Perseverenta,disciplina si motivatia sunt calitati care te vor ajuta sa obtii rezultate financiare bune si te vor motiva sa continui sa te dezvolti in acest domeniu! Principalele responsabilitati: -vei prospecta continuu piata imobiliara, respectiv cererea si oferta pentru identificarea clientilor; - vei efectua analize comparative pentru a stabili pretul corect al unei proprietati; - vei interactiona cu evaluatori, notari, arhitecti, cadastristi, etc, pentru a putea oferi informatii avizate clientilor tai; - te vei educa continuu cu privire la procesul de vanzare, managementul timpului, generarea de recomandari, promovare, legislatie, etc. -vei interactiona si vei colabora cu alti specialisti pentru a gasi cele mai bune oportunitati de tranzactionare pentru clientii tai, vanzatori sau cumparatori. -vei participa la sedintele saptamanale ale biroului pentru a intelege strategia biroului. - vei negocia si intermedia in scopul finalizarii tranzactiilor imobiliare. Vei beneficia de un program de lucru flexibil! Descrierea companiei Suntem o echipa tanara si ambitioasa, dornica de colegi noi alaturi de care sa avansam impreuna. Scopul agentiei este sa ne extindem reteaua astfel incat sa fim prezenti in toata tara, sa obtinem cele mai bune rezultate posibile pentru clientii nostri si sa ne reprezentam clientii la standardele cele mai inalte.

 • 4

  Colaborare: marketing, vânzări - casă de comenzi

  Locație: Berceni - Aleea Huedin nr. 1 Cerințe: CV Operare PC (mediu-avansat) - word, excel, internet... Viteză la folosirea tastaturii (mediu-avansat) Salariul NET: 1500 - 2000 Program: 08 - 12:30 Mai multe detalii, la interviu.

 • 20

  Agenti vanzari

  Angajam agenti de vanzari in domeniul editorial,persoane cu o atitudine pozitiva, abilitati de relationare si comunicare cu clientii, avand dorinta de a se perfectiona continuu in domeniul vanzarilor.Oferim pachet salarial atractiv + bonusuri,training gratuit si evolutie profesionala.0765245058

 • 7

  Avem soluții pentru toate tipurile de creditare

  STERGERE ISTORIC NEGATIV DIN BIROUL DE CREDITE AVEM SOLUTII PENTRU TOATE TIPURILE DE CREDITARE: Nevoi Personale Carduri de Credit Credite Ipotecare Prima Casa Credite pentru IMM-uri CERINTE : Minim 3 luni la actualul loc de muncă Contract de muncă pe perioadă nedeterminată MAI MULTE DETALII LA :

 • Reprezentant colaborator distribuitor Snep Spa

  Cautam colaboratori pentru compania Snep Spa!!! Oferim ajutor, sprijin, suport si indrumare gratuit !!! ....Nu există nu pot, nu am clienți, nu am vânzări! ....Există doar nu vreau sa ma implic! Trăim in era tehnologiei, este imposibil sa nu reușești! - lucrezi de oriunde, oricând, atât cât îți permite timpul - program flexibil, iti împarti timpul după bunul plac - fara target-uri - ești propriul tău șef - cel mai mare castig inca de la prima comanda 50% Vino și tu alături de comunitatea Snep si devino independent financiar!!! Îți garantez ca nu vei regreta !!! Rugam și oferim seriozitate !!!

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bucuresti

Localități

Sector-4
Salvează căutarea