Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Agent vanzari Prahova

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajam director de vanzari

  Angajam director de vanzari cu experienta minim 2 ani.Domeniul de activitate ambalaje din carton ondulat. Pentru detalii contactati la nr de telefon .

 • 15

  Consultant Asigurări

  Căutăm consultanți entuziaști care să răspundă cu zâmbetul pe buze clienților și să le ofere suport în alegerea celei mai potrivite soluții de asigurare. Responsabilitățile tale vor include activități din domeniul vânzărilor cum ar fi prospectarea, contactarea clienților, vânzare și oferire suport post vânzare. Pentru a avea succes în acest rol, este necesar să ai abilități excelente de comunicare, să inspiri încredere și să fii corect. Cum ești tu? Îți place să comunici și poți face să zâmbească inclusiv persoanele care nu au avut cea mai bună zi Îți place să faci lucrurile bine și ești atent(ă) la detalii Îți place să ai un impact pozitiv în viața oamenilor din jurul tău Ești punctual(ă) și îți respecți promisiunile Îți place ideea de digitalizare și ți-ai dezvoltat competențe în această direcție Ești organizat(ă) și știi să iți prioritizezi sarcinile Ești la curent cu evenimentele din orașul tău și profiți de orice oportunitate de a cunoaște oameni noi atunci când se ivește ocazia În ce constă jobul? Vei identifica potențiali clienți și vei analiza împreună cu ei nevoile de protecție prin asigurare Vei propune clienților soluții de asigurare Vei fi vocea clienților în relația cu Generali Vei completa baze de date și vei utiliza platfome digitale în activitatea zilnică Vei participa la întâlniri de echipa, traininguri Vei avea o pagină de facebook profesională Procesul nostru de recrutare: Completezi un CV Vei participa la cel puțin 2 interviuri Vei decide împreună cu managerul direct și directorul de agenție dacă acest job este cea mai bună oportunitate pentru tine Ce beneficii vei avea? Iți oferim acces gratuit la cursul în baza căruia vei obține codul RAF (diploma care iți permite să practici această meserie) Vei avea un mentor de la care să înveți în ritmul tău Îți punem la dispoziție intrumente de lucru care îți oferă posibilitatea să desfășori activitatea de oriunde și oricând Poți să evoluezi ca manager dacă iți dorești Vei participa împreună cu echipa la cursuri de vânzări, evenimente de agenție, teambuilding-uri De ce să alegi Generali? Avem o experiență de peste 190 de ani în piața internațională a asigurărilor și de aproape 30 de ani în piața din România Clienții ne apreciază pentru calitatea serviciilor, dar și pentru profesionalism Nu suntem perfecți, dar ne prețuim echipa și ne-ar plăcea să lucrăm mult timp împreună (avem colegi care sunt în echipa noastră de peste 25 de ani) Credem că performanța trebuie sărbătorită cu distracție pe masură Investim permanent în pregatire personală și profesională, dar și în digitalizare, pentru a îndeplini cu succes asteptările clienților noștri

 • 2

  Colaboratori asigurări

  Societate de brokeri DESTINE BROKER, una dintre cele mai cunoscute de pe piata de asigurari din Romania, este în căutare de noi colaboratori. Cerinte : 12 clase absolvite, laptop PC pentru desfasurarea activitatii, cunostinte minime laptop PC. Program : Part - Time (lucru de acasa). Nu se impun restrictii de activitate. Nu conteaza din ce oras esti, acceptam colaboratori din toate orasele. Mesaj sau telefon pentru mai multe detalii.

 • 2

  Angajam sofer distributie piese auto in ploiesti

  CERINTE: posesor permis de conducere cat.B studii medii seriozitate și punctualitate personalitate dinamica și flexibila,care are capacitate de învățare rapidă spirit de echipă abilități de organizare asumarea responsabilităților experiența în livrări și mecanică reprezinta un avantaj OFERIM: salariu motivant bonus bonuri de masa transport + alte beneficii Program de lucru: L-V Trimite CV pe adresa de mail: Suna la nr.

 • Angajam agent vanzari sisteme invelitori metalice

  Fabrica de tigla metalica Bruntek Metal cu sediul in Parcul Industrial din Valenii de Munte angajeaza agent de vanzari cu experienta in scopul comercializarii de produse precum tigla metalica, tabla cutata, accesorii pentru acoperis , sisteme de scurgere si alte produse derivate. Se ofera salariu motivant, tichete de masa, transport asigurat. Asteptam CV - urile la sediul societatii sau la adresa de email:

 • 12

  Angajez vanzatoare

  Angajez vanzatoare pentru magazin general ca program de lucru 12/24 12/48. Se oferă un salariu atractiv, preme de sarbatori , concediu. Pentru mai multe detalii la telefon .

 • 2500 lei - Angajam magazin suveniruri BUȘTENI

  Angajăm în Bușteni Suntem în căutarea unui candidat entuziast și dedicat pentru a se alătura echipei noastre din Timișoara. Dacă îți place să lucrezi într-un mediu dinamic și plin de viață și înconjurat de produse unicate, acesta este locul potrivit pentru tine! Responsabilități: Asigurarea unui serviciu de calitate și o experiență plăcută pentru clienți;
 Consilierea clienților în alegerea produselor potrivite;
 Încasarea și gestionarea plăților;
 Menținerea curățeniei și a ordinei în magazin;
 Rezolvarea problemelor și a reclamațiilor clienților;


 Cerințe: Experiență anterioară în vânzări sau într-un mediu de retail reprezintă un avantaj;
 Abilități excelente de comunicare și relaționare cu clienții;
 Atenție la detalii și orientare către rezultate;
 Flexibilitate în programul de lucru și disponibilitate pentru lucrul în weekend și în zilele de sărbătoare;
 Capacitatea de a lucra eficient într-o echipă și de a-ți asuma responsabilități;
 Pasiune pentru domeniul retail și pentru a oferi o experiență de cumpărături de neuitat clienților noștri.
 Beneficii: Salariu competitiv de 2500 lei care poate crește după prima lună în funcție de determinare și rezultatele obținute;
 Program flexibil de lucru;
 Oportunități de dezvoltare profesională și avansare în cadrul companiei;
 Mediu de lucru plăcut și dinamic;
 Beneficii suplimentare, cum ar fi tichete de masă și bonusuri în funcție de performanță.
 Dacă ești o persoană ambițioasă, cu o atitudine pozitivă și dornică să faci parte dintr-o echipă de succes, te invităm să aplici pentru a face parte din echipa noastră din Bușteni. Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem!

 • 2

  Consultant imobiliar

  Angajez consultant imobiliar pentru Ploiesti. Persoana comunicativa si cu dorinta de munca. Experienta nu este necesara.

 • Consultant Asigurari - DESTINE BROKER

  Descrierea Companiei: DESTINE BROKER este o companie specializată în servicii de intermediere pentru asigurări, oferind o gamă variată de produse, inclusiv RCA, asigurări de locuință, asigurări de viață, asigurări de credit și asigurări pentru creditare bancară. Ne străduim să oferim clienților noștri soluții de protecție adaptate nevoilor lor specifice, într-un mod profesionist și orientat spre rezultate. Poziția Disponibilă: Consultant Asigurări (Remote) Ca și activitate principală avem domeniul asigurărilor dar activăm și ca brokeri de turism, credite și imobiliare. Este o activitate independentă, în care nu se impune target sau program de lucru. Responsabilități: Identificarea nevoilor clienților și oferirea de consultanță personalizată în ceea ce privește produsele de asigurare potrivite. Promovarea și vânzarea diverselor tipuri de asigurări, inclusiv RCA, asigurări de locuință, asigurări de viață și altele. Gestionarea eficientă a relațiilor cu clienții existenți și dezvoltarea unei baze solide de clienți noi. Asigurarea unei comunicări clare și transparente cu clienții în legătură cu politicele de asigurare, beneficiile și cerințele acestora. Monitorizarea și actualizarea constantă a cunoștințelor referitoare la produsele și serviciile oferite, precum și la schimbările legislative din domeniul asigurărilor. Cerințe: Absolvirea a minim 12 clase. Experiență anterioară în vânzări sau în domeniul asigurărilor constituie un avantaj, dar nu este obligatorie. Abilități excelente de comunicare și negociere. Orientare către obiective și capacitatea de a lucra independent. Acces la internet și disponibilitate pentru lucrul remote. Beneficii: Ca și activitate principală avem domeniul asigurărilor dar activăm și ca brokeri de turism, credite și imobiliare. Este o activitate independentă, în care nu se impune target sau program de lucru. Flexibilitatea programului de lucru și posibilitatea de a lucra remote. Oportunitatea de a-ți construi propria afacere și de a-ți gestiona veniturile în funcție de performanța ta. Suport și resurse pentru dezvoltare profesională și personală. Mediu de lucru dinamic și stimulativ, într-o echipă dedicată și profesionistă. Dacă ești o persoană dinamică, orientată spre rezultate și dornică să îți construiești o carieră de succes în domeniul asigurărilor, te invităm să aplici pentru poziția de Consultant Asigurări la DESTINE BROKER! Trimite-ne CV-ul tău. DESTINE BROKER este un angajator care promovează egalitatea de șanse și diversitatea în locul de muncă. Toate aplicațiile vor fi tratate cu confidențialitate și vor fi evaluate în conformitate cu criteriile specifice ale postului.

 • 3

  Angajam reprezentanti vanzari in locatia CAMPINA (2400-5000 lei)

  NEXTGEN, ANGAJEAZA AGENTI PENTRU PROMOVAREA SI VANZAREA SERVICIILOR DE INTERNET,TELEVIZIUNE SI TELEFONIE FIXA CATRE CLIENTI PERSOANE FIZICE IN SISTEM DOOR TO DOOR(DIN USA IN USA) . Activitatea se desfasoara in Campina si localitatile limitrofe ( Urleta, Banesti, Poiana Campina, Cornu de Jos si Valea Doftanei) Responsabilități: Contactarea potenţialilor clienţi ai companiei; Raportarea zilnică a rezultatelor obţinute; Îndeplinirea targetului lunar de vânzări; Promovarea imaginii şi prezentarea companiei în conformitate cu cerinţele şi standardele acesteia. Cerințe: Foarte bune abilităţi de comunicare, orientare către client; Fără limită de vârstă! Beneficii: Recompensă financiară: salariu fix si bonuri de masa (2400 lei) + comision si bonus din vânzări + Bonus vechime. Posibilitatea de promovare; Training pentru dezvoltarea abilitaţilor de vânzare şi negociere; Program flexibil;

 • 2

  Consultant Asigurări Generali Romania

  Full time / Part time Finanțare pentru primele 12 luni; Grile comisioane progresive; Traininguri gratuite; Posibilitate de a promova profesional; Echipa dinamica și profesionista Cerinta minima : diploma de bacalaureat.

 • Destine Broker isi mareste echipa !

  Esti o persoana ambitioasa, ai minim 18 ani si 12 clase absolvite de liceu ? vrei sa castigi niste bani lucrand de oriunde online fara target, fara sef ? hai intr o echipa entuziasta de oameni cu simtul raspunderii care doresc sa si suplimenteze veniturile ! cat muncesti atat castigi ! Te asteptam in echipa noastra ! Suna ma la si iti dau orice fel de relatii doresti !

 • 1

  Lucrător Gestionar

  Domiciliul stabil în Târgoviștește Experiență în vânzări Liceul absolvit

 • 12

  Consultant Asigurari de Viata, Sanatate si Pensii

  Draga candidat, Daca vrei sa fii propriul tau sef si sa ai parte de suport permanent din partea celor mai buni in domeniu, vino in echipa noastra! Imaginea ta va fi asociata cu cea a companiei lider pe piata asigurarilor si pensiilor! Ce vei face: -vei ajuta oamenii sa-si asigure fonduri de urgenta in cazul problemelor de sanatate, in caz de deces sau le vei oferi cel mai bun sfat referitor la modalitatile de mentinere a nivelului de trai si la pensie! Cerinte: -studii superioare sau medii ( diploma de bac); -atitudine si determinare, mai precis, chef de munca :); -abilitati de relationare, adica sa-ti faci usor prieteni. Ce oferim: - colectiv prietenos; - venit atractiv (comisioane+bonusuri); - program flexibil (full time sau part time); - cursuri de dezvoltare personala si profesionala. Hai sa ne cunoastem si sa detaliem un pic la interviu!

 • Agent de vanzari- produse textile

  Experienta în vânzări de minimum 3 ani în industria mobilei și a textilelor pentru mobilă și mobilier - obligatoriu; Permis de conducere cat.B - obligatoriu; Disponibilitatea de a călători pe teritoriul României pentru a vizita clienți; Cunostinte de excelență în MS Motivat și orientat spre rezultat; Excelente abilități de vânzare, negociere și comunicare; Abilitatea de a livra prezentări adaptate nevoilor clienților; Responsabilitate, seriozitate, implicare. Studii superioare finalizate- constituie un avantaj Condiții: Program de lucru full-time. Activitatea se va desfasura la sediul nostru din Ploiesti cu deplasări în toată țara; Contract de muncă; Concedii conform legislației; Pachet salariat motivant Responsabilități: Promovarea produselor aflate in portofoliul nostru, telefonic și prin vizite la sediilor clienților; Intocmirea si actualizarea bazei de date cu clienti ; Dezvoltarea relatiilor cu clienții Transmiterea raportului de discuții managerului coordonator Urmărirea ofertelor actuale și follow-up.

 • 2

  Angajare promoter

  Optica medicala - suntem in cautare de o colega pentru promoter-distribuire flyere. Se lucreaza in intervalul luni-vineri, 8h zi - 09:00-17:00, doar cu contract de munca, salariu 2100 lei NET Cerinte: minim 18 ani Cele interesate pot scrie un mesaj pe Whatsapp la nr de telefon

 • 4

  Loc de munca part-time/full time

  Nu avem nevoie de experienta ,doar diploma de Bacalaureat . Programul este flexibil.

 • 1

  Angajare agent vânzări Boldesti-Scaeni

  Conditii:studii medii,permis conducere cat B,experienta în vânzări constituie avantaj. Tel

 • Reprezentant vanzari showroom tamplarie pvc al

  Căutam Reprezentant Vanzari Agent Vanzari Consilier Vanzari Consultant Vanzari cu Experienta in Showroom Tamplarie PVC Ești pasionat a de domeniul construcțiilor și ai experiență în vânzări? Te atrage ideea de a lucra cu clienți și de a le oferi soluții personalizate pentru nevoile lor? Daca te faci placut din prima clipa ,tinand cont ca esti prima impresie pentru clienti care sosec in showroom Atunci ești candidatul a ideal a pentru echipa noastră! Descrierea jobului: Cerințe: -Experiență demonstrată în vânzări, de preferință în domeniul tâmplăriei PVC -Abilitatea de a comunica eficient și de a construi relații de încredere cu clienții -Cunoștințe tehnice solide despre produsele din tâmplărie PVC -Atitudine orientată spre client și abilități excelente de negociere -Capacitatea de a lucra independent și ca parte a unei echipe-Identificarea si prospectarea clientilor noi - Prezentarea si promovarea produselor noastre - Negocierea si incheierea contractelor de vanzare , asigurandu-se ca fiecare client pleaca multumit - Monitorizarea tendintelor de piata si identificarea oportunitatilor - Consilierea clientilor in showroom in alegerea produselor - Ofertarea in program a produselor - Cunoasterea programelor Winarhi,Office,etc. constituie un avantaj Oferim: Un salariu atractiv si bonusuri din vanzari Oportunități de dezvoltare profesională Un mediu de lucru plăcut O echipă unită, tanara și prietenoasă Pentru a aplica: Trimite CV-ul tău atat prin aplicatie cat si pe whatapp Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem! Beneficii suplimentare: Bonusuri de performanță Program de lucru flexibil L-V ( 09.00-17.00 ) Posibilitatea de a participa la cursuri de specializare Discounturi la produsele companiei Descrierea companiei: Suntem o echipa dinamică și în creștere, cu o vastă experiență în domeniul tâmplăriei PVC AL. Oferim o gamă largă de produse și servicii de calitate, de la ferestre și uși, la rulouri, plase de insecte ,usi garaj, jaluzele si multe alte derivate.

Salvează căutarea