Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agenti - consultanti vanzari Dambovita

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Firma de intermediere financiara din Gaesti, cauta colaboratori part time/full-time pentru vanzari credite nevoi personale/ipotecare. Daca te consideri o persoana dinamica, inclinata spre succes, iti place sa comunici si esti capabila de a atrage clienti pentru vanzarea creditelor, te asteptam in echipa noastra. Noi iti oferim castiguri considerabile garantate. Ne poti contacta telefonic pentru detalii suplimentare la numarul de telefon din anunț sau trimite CV pe adresa de mail

 • 5

  Sc.Pocaviso Prodcom partener orange, angajeaza agenti vanzari d2d in judetul Mehedinti, Gorj, Valcea, Dolj, Olt, Teleorman Job-ul consta in promovarea si vinderea serviciilor fixe orange(televiziune, voce si internet). Deplasarea se face cu masina firmei. se incheie contract in care se ofera salariu fix+ comision atractiv pt fiecare contract activat. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic.

 • 11

  Biroul European de Reprezentare vă oferă ocazia/oportunitatea de vă putea mări veniturile devenind consilier/agent/partener/expert în domeniul despăgubirilor, îndreptându-vă atenția către dezvoltarea activității și chiar schimbarea acesteia în domeniul în care activăm noi. Candidatul ideal: Absolvent studii medii; Experienta în vânzări/domeniul asigurărilor constituie un avantaj; Responsabil; Abilitati de planificare si organizare; Punctual; Independență și autonomie; Prezența de spirit/dinamism; Persoană organizată; Capacitate de lucru cu termene limita; Fără cazier; Permis de conducere categoria B; Propriul mijloc de transport; Foarte bune abilități de comunicare, negociere și putere de convingere; Activitatea ta va consta în: Sprijinirea persoanelor care au suferit un accident rutier și îndrumarea acesteia către societatea noastră pentru a beneficia de suport juridic și financiar; Strângerea documentelor necesare pentru dosarul de daună; Posibilitatea de a-ți crea propria echipă; Câștigarea de sume importante (comision procentual sau sume fixe). Beneficii oferite: Training de specializare; Beneficiezi de suport din partea societății pentru materialele necesare desfășurării activității (signalistică, obiecte personalizate, cărți vizită, adresă e-mail personalizată, call-center); Un sistem profesionist de colaborare, acumularea de cunoștințe și un plan dinamic de carieră; Sistem de bonusare avantajos conform condițiilor contractuale; Sistem avantajos de compensare pentru munca depusă; Posibilități nelimitate de creștere a propriei afaceri, cu sprijinul firmei. Ofertă: Firma de prestigiu, lider pe domeniul său; Servicii de top, recunoscute și apreciate în piață; Posibilitatea de a face parte dintr-o industrie dinamică și plină de oportunități; Colegi deosebiți, o echipă de profesioniști; Independență și autonomie, program flexibil; Siguranță și stabilitate pe termen lung; Șansa de a crește profesional lucrând pentru unul dintre liderii din piață; Pentru mai multe detalii vizitați: www.biouleuropean.ro Relații la telefon: 0733.133.000

 • 9

  Consultant în asigurări/ agent de asigurări Generali Romania Asigurare Reasigurare Agent vânzări, reprezentant vânzări, consultant financiar. Nivel carieră Entry (0-2 ani), Middle (2-5 ani) Limbi vorbite: Română Adresa: Târgoviște CANDIDATUL IDEAL: - Studii medii/ studiile superioare constituie avantaj; - Cunoștințe medii de utilizare PC; - Atitudine proactivă, persuasiv și perseverent; - Bune abilități de comunicare, negociere și orientare spre rezultat; - Experiența anterioară în vânzări constituie un avantaj; - Spirit de inițiativă și capacitatea de a lucra în echipă. BENEFICII: - Suport pentru autorizare ca agent de asigurare (Cod RAF); - Finanțare 24 luni în funcție de rezultate; - Grile de comisionare progresive; - Traininguri gratuite; - Posibilitatea de a promova profesional și de a devenii manager de echipă în funcție de performanțele înregistrate și de interesul manifestat pentru activitatea desfășurată. RESPONSABILITĂȚI: - Menținerea și îmbunătățirea relației cu clienții; - Promovarea, prezentarea și vânzarea produselor companiei; - Efectuarea analizei de risc pentru client, construirea de oferte și finalizarea vânzărilor; - Prospectarea permanentă a pieței și promovarea serviciilor financiare; - Oferirea de servicii post vanzare clienților pe durata derulării contractului.

 • 1

  Cautam pentru clientul nostru din Bucuresti persoane care vorbesc atat limba germana cat si engleza la un nivel avansat ( minim B2) . Jobul consta in oferirea de suport tehnic prin telefon si e-mail clientilor vorbitori de limba Germana ai companiei angajatoare. Pentru mai multe detalii, puteti suna la numarul afisat sau trimiteti CV-ul prin mesaj.

 • 3

  Vino să faci parte din călătoria noastră! Căutăm agent de vânzări în Slobozia Moara. Necesita masina

 • 3

  Vino să faci parte din călătoria noastră! Căutăm agent de vânzări în Butimanu si Niculesti. Necesita masina personala

 • casier la Mall Targoviste

 • Va Ofera urmatoarele atributii pe langa furnizarea tuturor materialelor necesare executarii acoperisului dumneavoastra . - Montaj Tigla Metalica - Montaj Tigla Ceramica - Montaj Tabla Cutata - Montaj Tabla faltuita ( zincata ) - Montaj Tabla Clic - Montaj Jgheaburi / Burlane - Montaj Opritori De Zapada - Montaj Sorturi Bazie Dolii Etc. - Dulgherie / Mansardari - Remedieri Infiltratii Acoperis - Vopsit Acoperisurii - Sisteme Pluviale - Hidroizolatii Acoperis - Reparati Mansarde si Terase Avem experienta necesara pentru a crea si repara orice tip de acoperis. Putem crea si repara de la acoperisuri simple pana la acoperisuri complicate cu un design special si modern. Avem cele mai bune preturi la reparatiile si montajul de acoperis chiar daca este vorba de tigla metalica sau tigla ceramica. Pentru detalii va rugam sa ne contactati!

 • 8

  Ești pasionat de vânzări? Nu mai sta pe gânduri și alătură-te echipei D2D Telekom Romania! Te vei bucura de numeroase beneficii precum: asigurare medicală, salariu atractiv, bonusuri de performanță și comisioane din vânzări. Totodată, programul de lucru se desfășoară în a doua parte a zilei, ceea ce îți permite să îmbini munca de teren cu cea de birou. Trimite-ne CV-ul tău la adresa de mail: alexandru_dobre@telekom.ro sau la numarul de telefon 0787329100. Angajarea se face prin partenerul ProSolutions Agency. Intră în lumea magenta!

 • 1

  Anunt valid pentru ORICE ORAS. I i doresti un venit suplimentar peste valoarea pie ei pe langă locul de muncă actual? Dacă răspunsul tău este pozitiv te a teptăm în echipa noastră! De asemenea, dacă e ti o persoană dinamică, i î i dore ti să începi o carieră în domeniul vânzărilor, cu un program flexibil atunci a teptăm să te cunoa tem cu drag! Activitatea ta va consta în vanzarea mastilor medicale tip IIR catre agentii economici si persoanele fizice din orasul in care locuiesti. Mastile sunt inregistrate la ANM, sunt in cutii a cate 50 de bucati si in cutii a cate 200 bucati; Mastile din cutiile de 200 de bucati sunt ambalate individual in folie de plastic de 30 de microni. Ce î i oferim? Comision motivant peste valoarea pie ei; Oportunitatea de a- i dezvolta o carieră sigură în vânzări si de a cre te profesional alături de noi; Program part-time cu un orar flexibil; Posibilitatea de a mai colabora pe alte proiecte.

 • 4

  Angajam imediat agent de vanzari online si agent comercial cu experienta de lucru in mediul online,abilitati in vanzari, marketing, operare marketplace., operare PC, alte abilitati IT. Candidatii pot fi absolventi sau cu experienta.

 • 4

  Vino să faci parte din călătoria noastră! Căutăm agent de vânzări în Crevedia, Corbeasca si Dirza. Necesita masina, program de 6 ore/zi.

 • 2

  Locuri de munca la Generali Romania Asigurare Reasigurare Consultant în asigurări/ agent de asigurări Generali Romania Asigurare Reasigurare Agent vânzări, reprezentant vânzări, consultant financiar. Nivel carieră Entry (0-2 ani), Middle (2-5 ani) Limbi vorbite: Română Adresa: Târgoviște CANDIDATUL IDEAL: - Diploma de BAC - Studii medii/ studiile superioare constituie avantaj; - Cunoștințe medii de utilizare PC; - Atitudine proactivă, persuasiv și perseverent; - Bune abilități de comunicare, negociere și orientare spre rezultat; - Experiența anterioară în vânzări constituie un avantaj; - Spirit de inițiativă și capacitatea de a lucra în echipă. BENEFICII: - Suport pentru autorizare ca agent de asigurare (Cod RAF); - Finanțare 24 luni în funcție de rezultate; - Grile de comisionare progresive; - Traininguri gratuite; - Posibilitatea de a promova profesional și de a devenii manager de echipă în funcție de performanțele înregistrate și de interesul manifestat pentru activitatea desfășurată. RESPONSABILITĂȚI: - Menținerea și îmbunătățirea relației cu clienții; - Promovarea, prezentarea și vânzarea produselor companiei; - Efectuarea analizei de risc pentru client, construirea de oferte și finalizarea vânzărilor; - Prospectarea permanentă a pieței și promovarea serviciilor financiare; - Oferirea de servicii post vanzare clienților pe durata derulării contractului.

 • 6

  Salut , Cautam sa intregim echipa departamentului de vanzari Telekom. De ce oameni avem nevoie? - Ambitiosi si dornici de afirmare prin performanta; - Dinamici; - Atitudine pozitiva, orientare catre client si sociabil; - Abilitatea de convingere si experienta in domeniu reprezinta un avantaj. Responsabilități/Beneficii Postul presupune: - Vanzari de servicii de telecomunicatii (internet, televiziune, telefonie mobila, telefonie fixa) pentru compania Telekom Romania; - Crearea si dezvoltarea unor legaturi cu potentialii sau actualii clienti; - Munca de teren; - Imbunatatirea continua a procesului de vanzare si relationarea cu clientul; - Asimilarea informatiilor legate de avantajele si beneficiile serviciilor oferite; - Disponibilitate pentru program in a doua jumatate a zilei. Ce beneficii ai ? - Salariu cu mult peste medie construit din 3 parti : salariu fix + comisioane + bonus de volum; - Posibilitatea de avansare prin performanta intr-o companie multinationala; - Training-uri de specialitate gratuite recunoscute la nivel international - Magenta Sales Excellence Training Program; - Asimilarea unor cunostinte de actualitate in domeniul telecomunicatiilor (IT&C) legate de serviciile in fibra optica, prin satelit sau retele ADSL/VDSL; - Lucru in echipa si dezvoltarea spiritului de coechipier; - Premii speciale pentru agentii de top (excursii, bilete la concert, telefoane, etc.); - Tableta, cartela SIM, acces la orice informatie legata de ofertele in curs. Va rog sa trimiteti C.V.-ul prin mesaj cu attach. Persoana de contact: Ivan Eduard Doar candidatii selectati vor fi contactati.

 • Salveaza cautarea