Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agenti - consultanti vanzari Hunedoara Deva

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Recrutam consultanti pentru extindere locala a activitatilor de intermediere. Linii de business: -asigurări (Generale : obligatorii si facultative, asigurari de viata). -credite (intermediate la banci si ifn-urile partenere) -turism (orice pachet turistic existent in lume, avand incheiate parteneriate avantajoase cu majoritatea tur-operatorilor existenti in piata). -Reincarcari electronice. -Piese auto. -Intermedieri imobiliare. -Leasing imobiliar (singurul si unicul produs existent in tara). Oferim comision din intermedierea serviciilor puse la dispozitie si o activitate relaxanta fara a fi influentat de un target lunar. Dacă ești student, angajat, liber profesionist și cauți o activitate facultativa care sa îți genereze niște venituri în plus, asta îți oferim. Trebuie sa deții minim diploma de bac pentru autorizare. Puteți aplica aici: https://bit.ly/2IWVSys Se lucreaza pe comision din intermedierea serviciilor. Va punem la dispozitie platforma online de emitere electronica, de gestionare a portofoliului si de organizare a activitatilor.

  • - Vrei un program flexibil sau sa iti cresti veniturile? Scolarizare gratis. Diploma de bacalaureat necesara. CV la email rudriger@ yahoo.com

  • Alăturați-vă colectivului nostru de la Omv Deva ! Angajăm pe perioadă nedeterminată consultanti vanzari doritori să lucreze într-o echipă profesionistă și intr-o firma de prestigiu! Oferim și ne dorim seriozitate și stabilitate. Salarii foarte bune pe măsura profesionalismului fiecăruia, plătite la timp, tichete de masa, program de lucru in ture. CV-urile se pot depune lin Omv Deva sau pe email la adresa Pentru alte informații telefon : 0741138660.

  • Salveaza cautarea