Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agricultura - Silvicultura - Zootehnie Cluj

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  angajez o persoana sau familie, pensionari pentru ajutor in gospodarie. asiguram cazare, mancare si salar.

 • 4

  Angajez student, absolvent sau masterent de la USAMV si cu permis de conducere! Propunem angajare sau asociere.

 • ONCOS, lider in industria agroalimentara, producator de carne de pasare cu o larga retea de magazine de desfacere in Transilvania, angajeaza SEF FERMA pt PUI DE CARNE in jud.Cluj. Atributii: Coordonarea si supravegherea activitatii pentru ingrijirea pasarilor; Coordonarea echipei de lucratori aflati in subordine; Sa raspunda la toate solicitarile venite din partea conducerii pentru indeplinirea unor sarcini conform fisei postului; Urmareste obtinerea unei mortalitati scazute si a unui profit ridicat. Organizeaza livrarea pasarilor catre abator in conditiile stabilite de normele sanitar veterinare in vigoare. Cerinte -este absolvent studii superioare in domeniul zootehniei, -experienta minima de lucru de minim 1-2 ani intr-o ferma de crestere a pasarilor, -responsabilitate, -integritate Daca consideri ca te potrivesti, asteptam CV-ul tau Beneficii : -pachet salarial motivant -masina + telefon -tichete de masa -plus alte beneficii

 • 2

  firma INTERNATIONAL 9 DDM angajeaza ,ciobani la ferma de oi,cei interesati sunt rugati sa telefoneze la adminis- tratorul firmei REVNIC CORNEL tel. 0744167554,la orice ora . CERINTE: .Angajam ciobani ce Dorm AFARA ,la oi, La COJOC ( IN BONDA LA TARLA}, IN NATURA. Va multumim.

 • 3

  SC.ANGUS HOUSE FARM angajeaza la ferma de bovine oameni harnici pentru ingrijirea animalelor si tot ce tine de ferma. Cauta tractoristi care sa manipuleze utilajele moderne de care dispune ferma. Persoanele care vor sa lucreze la ferma primesc cazare si o masa pe zi . Salariu este intre 2000-3500 lei . Toate detaliile le puteti afla daca sunati la nr de tel - Veres Bogdan .

 • 12

  Caut o familie fara copii , nebautoare, nefumatoare, sau un bărbat,care sa ma ajute la treburile din gospodarie, (livada, animale,curățat prin pădure,coasa,fîn,gradina) , in zona montana (Muntii Apuseni) , pe termen lung. Ofer cazare si salar. Cer si ofer seriozitate. Nu trimit bani nimanui in avans sau pentru transport. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta telefonic sau prin email.

 • SC Frulex S.A,Dej angajeaza CTC-ist cu studii in industria alimentara. Mai multe delalii la sediul firmei sau la numarul de telefon .Persoana de contact Baba Alexandru.

 • 11

  INTERNATIONAL 9 DDM,prin reprezentant firma :REVNIC CORNEL,doreste sa angajeze tineri care au vointa de de a lucra cu seriozitate .,in orice domeniu, mai ales agricultura. Cu contract de munca sau colaborare, full time , part time. , Cei interesati sa trimita si C.V.-ul daca se poate ,si neaparat sa telefoneze la : REVNIC CORNEL - reprezentant firma : 0744167554 (la orice ora).

 • 3

  Agro Cosm Fan SRL, angajează pentru ferma sa de la Mociu, Jud.Cluj, tractorist cu experienta. Permisul pentru categoria Tr este o cerinta obligatorie. Oferim un salariu motivant, cazare si masa.

 • 2

  SC COW GENETICS SRL - firma localizata in Bucu , Ialomița , angajează reprezentat zonal de vânzări - Inginer Zootehnist/Medic Veterinar Cerințe: - are studii superioare in domeniu; - este o persoana deschisă , ii place sa învețe lucuri noi ; - este disciplinat , dornic de muncă si harnic ; - abilitați de comunicare; - competente organizaționale si aptitudini organizatorice ; - competente digitale ( Excel , Word , Microsoft office ) Beneficii: - salariu atractiv; - companie multinaționala in plină dezvoltare; - masina de serviciu; - telefon de serviciu; - loc de muncă stabil; Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-urile la adresa de e-mail din imagine.

 • 1

  Societatea Agro Cosm Fan SRL, din localitatea Mociu județul Cluj, caută Inginer Agronom care să supravegheze si coordoneze activitatea de cultivare a pământului in vederea obținerii de cereale si culturi destinate furajării animalelor din fermă (vaci).

 • Va rog cititi tot anuntul !!! Operatori in depozite la sortat ciuperci in GERMANIA, se lucreaza 8 ore/zi, se ofera cazare, mancare sau bani de mancare, contracte pe 2-6 luni cu prelungire pana la 12 luni. Plecari saptamanale. Cerințe: 18-55 de ani, apti de munca, femei, barbati, cupluri Condiții: seriosi, harnici Salariu : 1900 - 2400 euro Pentru a va inregistra in programul nostru avem nevoie de : - CV * - ACT DE IDENITITATE SCANAT / POZA ** - UN EXTRAS BANCAR PE NUMELE SI ADRESA DUMNEAVOASTRA *** - POZA CLARA / PERMIS DE CONDUCERE FATA / VERSO **** * Avem nevoie de un CV in format european - EUROPASS ** O poza clara fata / verso cu actul dumneavoastra de identitate *** Un extras bancar de la banca dumneavoastra din Romania, aici o sa va primiti banii **** Permisul de conducere va aduce un ban in plus, deoarece va trebuii sa conduceti un auto 7+1 de la locatie la firma in jur de 13 km ) Pentru o selectie rapida va rugam sa trimiteti documentele dumneavoastra aici : muavjobs@ gmail.com

 • 4

  Angajam Operator DDD (dezinsectie, dezinfectie si deratizare) in Cluj Napoca in regim full time cu disponibilitate la deplasari in tara. Descrierea jobului: Operatiuni de dezinsectie, deratizare si dezinfectie la clientii alocati zonei de activitate. Munca in teren full-time. Disponibilitate la deplasari in tara. Cerinte: Permis categoria B cu vechime mai mare de un an. Disponibilitate la deplasari in tara. Seriozitate si organizare. Fire dinamica, sociabila, deschisa, ce se adapteaza usor programului. Beneficii Oferite: Salariu fix atractiv. Cazare pentru deplasari, diurna, telefon si masina de serviciu. Descrierea companiei: S.C. DERASOVIL S.R.L.societate cu profil DDD (deratizare, dezinsectie, dezinfectie) ce asigura servicii de specialitate in domeniu cu activitate la nivel national, doreste sa-si mareasca echipa de Operatori DDD. Daca doresti sa faci parte dintr-o echipa tanara si dinamica, te rugam sa ne trimiti un CV pe adresa de mail, iar noi te vom contacta.

 • Societatea Agro Cosm Fan SRL, din localitatea Mociu județul Cluj, caută operator sala de muls vaci. Efectuează de 2 ori pe zi mulgerea vacilor la o instalatie de mulgere cu 12 posturi. Efectuează igienizarea postului de mulgere. Executa si alte sarcini legate de cresterea si ingrijirea animalelor.

 • Caut Excavatorist cu experienta avem lucrări peste tot în țară și iarna și vara tel ...

 • Caut de munca pe utilaje agricole doar în zona Cluj

 • 2

  Mai multe detali la nr de telefon 0747818154

 • Caut cioban la oi.ofer cazare mancare tigari .mai multe detalii la telefon .turda jud cluj

 • Salveaza cautarea