Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agricultura - Silvicultura - Zootehnie Cluj

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut om serios fara vicii pentru lucru in ferma mixta: porci-legume langa Cluj. Masa, cazare completa.

 • Inginer agronom caut loc de munca Tel: 0744 892011

 • Bună caut de muncă pe tractor sau la o fermă de vaci pe tractor pe partea de furajare cosit înbalotat transport etc mai multe detalii în privat 0759383200

 • Caut o familie fara copii , nebautoare, nefumatoare, care sa ma ajute in gospodarie, (livada, animale) , in zona montana (Muntii Apuseni) , pe termen lung. Ofer cazare si salar. Cer si ofer seriozitate. Nu trimit bani nimanui in avans sau pentru transport. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta telefonic sau prin email.

 • Familie, cautam gradinar pentru intretinerea unei gradini in oras: gazon, conifere, pomi fructiferi, flori. mediu de lucru placut. jobul poate fi part time sau full time, dupa cum exista disponibilitate si nevoie. uneltele si echipamentele le punem la dispozitie.

 • Buna ziua. CURATAM / DEFRISAM: TERENURI ,PASUNI , SANTURI , CANALE SI TALUZURI ,cu utilaje profesionale care pot lucra pe o inclinatie pana la 40 de grade si care pot efectua lucrari de tocare si defrisare (cu diametrul de pana la 30 cm sau chiar peste) care in mod obisnuit nu se pot curata cu unelte/scule obisnuite, deoarece necesita utilaje speciale si profesionale. Oferim factura. Tel: 0722 365209 Vom raspunde solicitarii dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil. curatare teren , defrisare teren , tocatori ,curățat pășiuni , defrișare teren ,

 • AGRO INNOVATION CARE SRL angajeaza Consultant vanzari in fitofarmacie. Descrierea postului: - este inginer agronom sau are studii terminate in domeniul agricol - ofera consultanta clientilor in ceea ce priveste produsele vandute si/sau pentru bolile identificate la plante - este responsabil de marfa care intra si iese din magazin (gestiune- contabilitate primara) - stie sa utilizeze pc-ul, word-ul, excel-ul - pregateste coletele atunci cand sunt comenzi telefonice sau online - este social, responsabil, punctual si stie sa aiba rabdare Experienta nu este necesara dar constituie un avantaj. Locul de munca este in Dej, in cartierul Dealul Florilor (jud.Cluj)

 • Oferim muncă în Republica Cehă. Lucrări de construcție. Lucrează ca șofer de camion. Lucrând în pădure și agricultură. Cazarea oferită, cunoașterea parțială necesară a limbii cehe. Locul de muncă Praga. Salariu de până la 1000/1500 de euro. Contactați prin e-mail sau telefon +420 792 349 362

 • Firma INTERNATIONAL 9 DDM ,doreste sa anunte ca o firma germana AMRAYA NATUR DARM,doreste sa angajeze muncitori in varsta de la 18 -pana la 30 de ani ,pentru a prelucra ( curata ) mate de oi si capre ,in vederea utilizarii lor in industria alimentara .Sediul firmei germane in Romania va fi la punctul de lucru al firmei INTERNATIONAL 9 DDM adica, Sat.CIURILA,Nr.19,Comuna Ciurila,Judetul Cluj,la fostul ABATOR,al lui REVNIC CORNEL.Firma angajeaza muncitorii cu programul de lucru de 8 ore,de luni pana vineri.Pentru inceput salariul va fi cel minim pe economie adica 1900 ron. Daca sunteti interesat trimiteti mesaj cu numarul de telefon ,ca sa va putem contacta. Va multumeste Firma AMRAYA NATUR DARM si asteapta sa ne dati numarul de telefon ca sa va putem contacta.

 • Firma INTERNATIONAL 9 DDM,doreste sa anunte ca o firma germana AMRAYA NATUR DARM ,doreste sa angajeze muncitori in varsta de la 18-pana la 30 de ani,pentru a prelucra mate de oi si capre,in vederea utilizarii lor in industria alimentara.Sediul firmei germane in Romania va fi la punctul de lucru al firmei INTERNATIONAL 9 DDM,adica in Sat Ciurila NR.19,la fostul ABATOR,al lui REVNIC CORNEL.Firma va angaja muncitori cu programul de lucru de 8 ore,de luni pana vineri.Pentru inceput salariul va fi cel minim pe economie 1900.Ron.Daca sunteti interesat trimiteti mesaj cu numarul de telefon ,ca sa va putem contacta. Va multumeste Firma AMRAYA NATUR DARM si asteapta sa ne dati numarul de telefon,sa va putem contacta.

 • Firma INTERNATIONAL 9 DDM ar dori sa angajeze un inginer zootehnist ,program de munca flexibil Cei interesati sa telefoneze la administratorul firmei REVNIC CORNEL tel 0744167554,la orice ora.

 • Firma INTERNATIONAL 9 DDM doreste sa angajeze inginer zootehnist. Cei interesati pot sa telefoneze la nr.0744167554,la orice ora.

 • INTERNATIONAL 9 DDM,prin reprezentant firma :REVNIC CORNEL,doreste sa angajeze STUDENTI specializati in diferite domenii cum ar fi : PISCICULTURA , ZOOTEHNIE, VETERINAR, HORTICULTURA, POMICULTURA, SILVICULTURA ,IMBUNATATIRI FUNCIARE si AMENAJARI, MARKETING si PUBLICITATE (in tara si strainatate ),cu contract de munca sau doar co- laborare,full time sau part time.Cei interesati sa trimita si C.V.-ul daca se poate ,sau sa telefoneze la : REVNIC CORNEL - reprezentant firma : 0744167554 (la orice ora). sau BAKO ANITA - secretara : 0770141207 (intre orele 9 si 14 ).

 • Mai multe detali la nr de telefon 0747818154

 • Angajez cioban în judetul Cluj.Salar negociabil. Telefon

 • Angajez student, absolvent sau masterent de la USAMV si cu permis de conducere!

 • Angajam muncitori necalificați în ferma de pasari. Ferma se afla linga Turda spre satul Bogata jud. Cluj. Se ofera cazare in ferma . Se lucreaza in ture salar net 1700 ron. Pt informații sunați la 0760667465

 • Salveaza cautarea