Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agricultura - Silvicultura - Zootehnie Cluj

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam muncitori necalifcati pentru ferme de vaci in Olanda. Se ofera salarii advantageous (2150 euro net), cazare, 2 mese pe zi si asigurare de sanatate pe toata perioada contractului. De asemenea, orele suplimentare sunt platite cu 8/9 euro per ora. Informatii detaliate la O725 * 92131l ; O738 * 66542l .

 • Sarcini:-Efectuarea operatiunulor de hranire si curatenie pentru animale. Beneficii:-Contract individual de munca - Salar motivant de 1850euro+ ore suplimentare -Cazare in interiorul fermei-3 mese pe zi asigurate -Asigurare medicala pe toata durata contractului. Informatii detaliate la O725 * 92131l ; O738 * 66542l .

 • Caut o familie fara copii , nebautoare, nefumatoare, care sa ma ajute in gospodarie, (livada, animale) , in zona montana (Muntii Apuseni) , pe termen lung. Ofer cazare si salar. Cer si ofer seriozitate. Nu trimit bani nimanui in avans sau pentru transport. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta telefonic sau prin email.

 • Inginer agronom caut loc de munca Tel: 0744 892011

 • Angajez student, absolvent sau masterent de la USAMV si cu permis de conducere!

 • Bună caut de muncă pe tractor am experienta în domeniu mai multe detalii în privat 0759383200

 • Angajam muncitori necalificați în ferma de pasari. Ferma se afla linga Turda spre satul Bogata jud. Cluj. Se ofera cazare in ferma . Se lucreaza in ture salar net 1700 ron. Pt informații sunați la 0760667465

 • Caut om pentru ingrijirea a 35 de vaci. Vara, vacile ies in pasune cu gard electric. Cautam doar om serios care vrea sa traiasca in conditii bune de viata si sa aiba un salariu bun.

 • Firma INTERNATIONAL 9 DDM,doreste sa anunte ca o firma germana AMRAYA NATUR DARM ,doreste sa angajeze muncitori in varsta de la 18-pana la 30 de ani,pentru a prelucra mate de oi si capre,in vederea utilizarii lor in industria alimentara.Sediul firmei germane in Romania va fi la punctul de lucru al firmei INTERNATIONAL 9 DDM,adica in Sat Ciurila NR.19,la fostul ABATOR,al lui REVNIC CORNEL.Firma va angaja muncitori cu programul de lucru de 8 ore,de luni pana vineri.Pentru inceput salariul va fi cel minim pe economie 1900.Ron.Daca sunteti interesat trimiteti mesaj cu numarul de telefon ,ca sa va putem contacta. Va multumeste Firma AMRAYA NATUR DARM si asteapta sa ne dati numarul de telefon,sa va putem contacta.

 • INTERNATIONAL 9 DDM,prin reprezentant firma :REVNIC CORNEL,doreste sa angajeze STUDENTI specializati in diferite domenii cum ar fi : PISCICULTURA , ZOOTEHNIE, VETERINAR, HORTICULTURA, POMICULTURA, SILVICULTURA ,IMBUNATATIRI FUNCIARE si AMENAJARI, MARKETING si PUBLICITATE (in tara si strainatate ),cu contract de munca sau doar co- laborare,full time sau part time.Cei interesati sa trimita si C.V.-ul daca se poate ,sau sa telefoneze la : REVNIC CORNEL - reprezentant firma : 0744167554 (la orice ora). sau BAKO ANITA - secretara : 0770141207 (intre orele 9 si 14 ).

 • Firma INTERNATIONAL 9 DDM ,doreste sa anunte ca o firma germana AMRAYA NATUR DARM,doreste sa angajeze muncitori in varsta de la 18 -pana la 30 de ani ,pentru a prelucra ( curata ) mate de oi si capre ,in vederea utilizarii lor in industria alimentara .Sediul firmei germane in Romania va fi la punctul de lucru al firmei INTERNATIONAL 9 DDM adica, Sat.CIURILA,Nr.19,Comuna Ciurila,Judetul Cluj,la fostul ABATOR,al lui REVNIC CORNEL.Firma angajeaza muncitorii cu programul de lucru de 8 ore,de luni pana vineri.Pentru inceput salariul va fi cel minim pe economie adica 1900 ron. Daca sunteti interesat trimiteti mesaj cu numarul de telefon ,ca sa va putem contacta. Va multumeste Firma AMRAYA NATUR DARM si asteapta sa ne dati numarul de telefon ca sa va putem contacta.

 • Mai multe detali la nr de telefon 0747818154

 • Caut om serios fara vicii pentru lucru in ferma mixta: porci-legume langa Cluj. Masa, cazare completa.

 • Buna ziua caut loc de munca in Cluj Napoca, am terminat Facultatea de agronomie , astept oferte atat in domeniul agronom cat si in altele , prefer program de lucru de luni pana vineri 8 h . Multumesc

 • Acoperisul unei case reprezinta primul element de aparare impotriva capriciilor naturii. Este recomandat sa lucrati cu o firma specializata in montarea sistemelor de acoperis (o firma trebuie sa aiba un sediu bine configurat, personal angajat si cu toate formele in regula) pentru a beneficia de o garantie reala. Stricaciunile care pot aparea in urma infiltratiilor prin sistemul de acoperis pot costa mult mai mult decat costul de angajare a unei echipe profesionale. FIRMA NOASTRA ofera servicii de calitate pentru montaj acoperis dar si pentru repratii acoperis. Montajul este realizat cu personal calificat in domeniu constructiilor cu certificate obtinute de la cei mai importanti producatori de sisteme acoperis. SUNA LA 0737597597 Cere un sfat sau un pret chiar acum! Noi suntem dispusi la orice ora pentru clientii nostrii. Oferim sfaturi gratuite si intervenim rapid problemelor acoperisului tau. DE CE SA NE ALEGI PE NOI? PENTRU CA AVEM PESTE 15 ANI EXPERIENTA IN MONTAJ, REPARATII, HIDROIZOLATII,MANSARDARE ETC. HIDROIZOLATII Firma noastra executa hidroizolatii hale, bloc,acoperis, garaje , terase etc. Lucram cu materiale incluse in pret sau la manopera. MANSARDĂRI STRUCTURA DE LEMN Extinderea suprafeţelor de locuit prin dezvoltarea acestora pe verticală, acolo unde alte variante nu sunt posibile. REPARAŢII ACOPERIŞURI În cazul în care aveţi probleme cu acoperişul existent, firma noastră vă stă la dispoziţie cu soluţii optime. MONTAJ ACOPERIŞURI Montăm acoperişuri şi asigurăm consiliere de specialitate cu privire la alegerea celei mai bune variante de acoperiş.

 • Firma INTERNATIONAL 9 DDM doreste sa angajeze inginer zootehnist. Cei interesati pot sa telefoneze la nr.0744167554,la orice ora.

 • Firma INTERNATIONAL 9 DDM ar dori sa angajeze un inginer zootehnist ,program de munca flexibil Cei interesati sa telefoneze la administratorul firmei REVNIC CORNEL tel 0744167554,la orice ora.

 • Caut om serios fara vicii pentru lucru in ferma mixta: porci-legume langa Cluj. Masa, cazare completa.

 • Familie, cautam gradinar pentru intretinerea unei gradini in oras: gazon, conifere, pomi fructiferi, flori. mediu de lucru placut. jobul poate fi part time sau full time, dupa cum exista disponibilitate si nevoie. uneltele si echipamentele le punem la dispozitie.

 • Salveaza cautarea