Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agricultura - Silvicultura - Zootehnie Ilfov Companii

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 20 / 50

  • 1

    Angajam cioban sau ciobanita, cu experienta, la o mini-ferma din apropierea Bucurestiului. Detinem aproximativ 80 de animale ( oi si capre ) . Oferim cazare cu conditii de pensiune ( grup sanitar, dormitor, bucatarie ), iar conditiile de munca sunt excelente. Pentru mai multe detalii, sunati cu incredere la numarul afisat in anunt. Salariu: 1500 de lei.

  • Societate comerciala angajaza lucrator in agricultura/tractorist pe tractoare performante, cer si ofer seriozitate, salariu atractiv il negociem in functie de capacitatile dumneavoastra. lucram aproximativ 500ha ceea ce reiese ca nu este un volum mare de munca Mai multe detalii le putem discuta telefonic vrea sa formez o relatie profesionala stransa si de lunga durata contact:

  • Angajam gradinar in Glina, Ilfov. Pentru info nu ezitati sa ne contactati telefonic.

  • Descrierea jobului Prelucrarea corecta, conform procedurii producatorului, a cererilor de garantie Intocmirea corecta a documentelor necesare in vederea decontarii de catre producator a reparatiilor efectuate in garantie Gestionarea pieselor inlocuite in garantie Asigurarea legaturii dintre departamentul tehnic si departamentul de garantii Este responsabil cu asigurarea conditiilor si cerintelor necesare bunei desfasurari a campaniilor de verificari impuse de producator (prelucrari/programari interventii buletine de service etc) Efectueaza programarile interventiilor in garantie si post garantie Arhiveaza cererile de garantie/buletine de service Pastreaza confidentialitatea datelor la care are acces Locatie: Afumati, jud. Ilfov Candidatul ideal Studii medii / superioare tehnice Foarte bune cunostinte tehnice Abilitati de comunicare scrisa si verbala Abilitati de organizare si planificare Cunostinte avansate de limba engleza scris/vorbit (tehnic). Limba franceza este un plus Cunostinte temeinice de operare pe computer

  • Salveaza cautarea