Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agricultura - Silvicultura - Zootehnie

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam tractorist pt transport dejectii si curatenie curte ferma, strangere fan samd. Tractor si utilaje noi moderne, oferim cazare si salariu negiciabil in functie de competente.

 • Angajam ingrijitor vaci. tel 0724393476

 • Descriere Locuri de munca Compania Smithfield România este prezentă pe piața din România, dezvoltând de-a lungul timpului un model de afacere integrată, de succes, în urma investițiilor de peste 600 milioane USD, realizate până în prezent. În cadrul grupului nostru funcționează în sistem integrat Divizia Ferme (divizia creștere porcine), Divizia Carne Proaspătă și Divizia Mezeluri (Elit și Maier Com). Furnizăm zilnic produse din carne, proaspate și sănătoase, milioanelor de consumatori, având un impact pozitiv asupra comunităților în care trăim și ne desfășurăm activitatea. Producem în sistem integrat carne de porc de cea mai bună calitate, stabilind totodată cele mai înalte standarde de calitate în industria de profil. Smithfield România se implică continuu în programe de dezvoltare sustenabile, de impact, în comunitățile din zonele în care ne desfășurăm activitatea și investește în dezvoltarea profesională a celor peste 4000 de angajați din România. Smithfield România înseamnă, în primul rând, o echipă profesionistă, implicată 100%. Smithfield România cunoaște importanța unei culturi organizaționale care inspiră. Comunicăm transparent cu angajații și creăm contexte pentru a propune idei și soluții de îmbunătățire continuă, astfel încât să conlucrăm într-un mediu plăcut, sigur și inovativ. Prin contribuția tuturor membrilor săi, echipa noastră excelează și susține proiecte de amploare. Suntem în prezent lider de piață în zootehnie și industria alimentară din România. Tehnician veterinar Responsabilitati:  Supravegheaza receptia materilor prime sosite in unitate;  Verifica, atat vizual cat si prin sectiunile obligatorii impuse de lege, organele si carcasele rezultate din fluxul de productie;  Recolteaza probe privind autocontrolul unitatii prevazut in HACCP conform solicitarilor;  Monitorizeaza actiunile de dezinfectie (controlul preoperational in sectorul alocat privind starea de igiena) si informeaza superiorul cu privire la toate neregulile observate si participa la remedierea acestora;  Monitorizeaza actiunile de dezinsectie si informeaza superiorul cu privire la toate neregulile constatate;  Verifica mentinerea echipamentelor de lucru in perfecta stare de curatenie; Cerinte:  Liceu cu profil agricol-veterinar sau certificat de calificare/diploma de tehnician veterinar;  Experienta pe o pozitie similara reprezinta un avantaj  Atentie la detalii si flexibilitate in gestionarea responsabilitatilor zilnice Beneficii:  Tichete de masa;  Masa de pranz asigurata;  Sporuri in functie de specificul sectiei;  Orele suplimentare se platesc dublu;  Tichete cadou de Paste: 200 lei net;  Tichete cadou de Craciun: 250 lei net;  Pachete cadou de Craciun: produse COMTIM;  Beneficii medicale pentru angajat si membrii familiei sale;  Transport gratuit

 • Angajam ingrijitor de cai, in comuna Berzasca, jud. Caras-Severin, asiguram cazare,acceptam si familie, salar motivational, intre 2000 lei-3000 lei, in functie de indeplinirea atributilor solicitate. Pentru mai multe detalii, va rugam sa sunati la nr. de tel 0723 173 777. Multumim!

 • Caut echipa pentru lucru la padure

 • TADIS AGRO angajeaza : REPREZENTANTI VANZARI : Judetele vizate: BR/GL/VN. CERINTE: Studii superioare finalizate, experienta in vanzari utilaje si echipamente agricole dovedita. Obligatoriu permis auto categoria B; Spirit intreprinzator; Bune abilitati de comunicare si negociere; Cunoasterea limbii engleze la nivel mediu; RESPONSABILITATI: Mentinerea si dezvoltarea portofoliului de clienti din zona alocata, cresterea vanzarilor ,promovare si reprezentare in targuri si expozitii organizate BENEFICII: Salariu motivant, bonusuri in functie de realizari, masina de serviciu, telefon mobil, laptop, bonuri de masa.

 • Ai experienta in munca cu animalele? Vrei sa muncesti intro ferma mica familiala? Te descurci sa faci curat si sa ingrijesti o mica ferma de porcine si taurine la ingrasat? Iti raspaltim munca si iti oferim cazare, masa si salar -conditii foarte bune de trai Cautam doar persoane care au lucrat in ferma de porci sau taurine (fara muls) oferim si cerem seriozitate Detalii la numarul de telefon 0722998756 Nadlac -Arad

 • Familie serioasa cu trei copii din Chevereșu mare căutăm de lucru la o microferma la vaci,cu condiția să ne accepte cu copii,fără bătaie de joc,condiții decente adică:apa,curent, școală,tel pt copii,sa fie din zona maxim zona Lugojului.salar 1500lei,mâncare, țigări cumpărate nu facute.Salariul de 1500lei pe familie+mâncare+țigări.la ferma sa nu mai fie și alte persoane.stiu sa mulg și la mâna și la mașină.fara înjurături și scandal,nu beau.

 • Angajez ingrijitori la ferma de vaci de lapte de preferinta familie sau doua persoane cu experienta. Ofer cazare, utilitati si salariu motivant. Cer seriozitate.

 • Înscrieri pentru tăiat și plantat zmeura în regiunea Segovia (Spania). Perioada : APRILIE – AUGUST. Se oferă (valabil pentru toate campaniile): Transport GRATUIT DUS – ÎNTORS (cine onorează campania) Contract DIRECT cu angajatorul. Posibilitatea de a lucra 10 luni/an Cazare GRATUITA, utilități GRATUITE (NU se rețin) Prime de productivitate + formare profesională NU se percep servicii de natură financiară Plata lunară cu avans săptămânal. Contact: Luni – Vineri: 09:00 - 17:00. Telefon: 0771673789; 0351430100 Email: Mun. Craiova, str. Brestei, nr.21, etaj 2 (fosta clădire Camera de Comerț si Industrie Dolj)

 • Execut lucrări de tăiere profesionala pentru pomi fructiferi, vită de vie, trandafiri, frezare teren pentru grădini de zarzavat, plantare, irigații, și multe alte lucrări de grădinărit. Detin sculele necesare. Preturi decente.

 • ferma vaci, situata langa Focsani , angajeaza ingrijitori animale ( bovine). tel 0737660111

 • ferma crestere a bovinelor, moderna, cu linii automatizate, situata langa Focsani , angajeaza mulgatori. Salarii motivante, Tel 0737660111

 • Cautam inginer agronom/economist de ferma cultura mare. Relatii tel. 0749203621.

 • Caut echipa formata din 6-8 persoane pentru revizuit si legat vita de vie.Se oferă cazarea fara masă iar prețul este de 0,20bani de butuc.

 • -studii medii sau superioare -experienta minim 2 ani, in vanzare piese de schimb si masini agricole -seriozitate, responsabilitate -permis de conducere Se ofera salariu atractiv si bonuri de masa Va asteptam sa faceti parte din echipa noastra.

 • SC angajeaza urgent combaineri ( mecanizatori ) cu experienta .Salarii motivante. Relatii la tel. 0723642895

 • Fabrica Europacking angajeaza muncitori necalificati (B/F) indiferent de varsta, Adresa: Popesti Leordeni str Pavel Ceamur nr. 4, IF Pentru detalii sunati la 0742167601

 • Angajam mecanic agricol,.

 • Ferma piscicola, localizata in judetul Ialomita, doreste colaborare cu pescari profesionisti. Se asigura cazare. Plata la procent. Pt informatii suplimentare: 0762008500, 0762008512.

 • Salveaza cautarea