Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agricultura - Silvicultura - Zootehnie Timis

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 7

  Se ofera contract German de munca Salariu 1400-1600 Euro Net Cazare gratuita NU SE PERCEP TAXE SAU COMISIOANE Pentru mai multe detalii contactati-ne telefonic; (OFERIM TRANSPORT DE LA ADRESA !DIN ROMANIA PANA LA DESTINATIE IN GERMANIA)(GRATUIT)

 • 4

  buna ziua suntem o ferma de animale din germania cautam Personal Avem un Loc LIBER IN ZONA DE MUNCHEN SALARIU ATRACTIV NU SE CERE COMISION SAU TAXE OFERIM TRANSPORT DE LA ADRESA LA ADRESA/PLATIT DE FERMA DE ANIMALE DIN GERMANIA SALARIU ESTE 1300 CAZARE GRATUITA/ SE STA SINGUR IN CAMERA!

 • 4

  Angajam ingrijitor de cai, oferim salariu atractiv. Cautam o persoana iubitoare de animale,cu experienta in ingrijirea cailor, fara vicii, atenta , grijulie, curata si serioasa. Pentru detalii sunati la .

 • 5

  Descrierea postului: Asigura mentenanta utilajelor aqgricole din companie Repara utilajele agricole atunci cand este cazul Tine evidenta operatiunilor de mentenanta si a reparatiilor pentru fiecare utilaj in parte Ofera suport de fiecare data cand este necesar pentru buna utilizare si functionare a utilajelor agricole Profil personal: Studii tehnice (liceu/profesionala) Cunostiinte practice despre sudura Minimum 3 ani de experienta prealabila pe o pozitie similara Cunostiintele de limba italiana prezinta avantaj Persoana dedicata cu spirit de echipa Beneficii: 5983 lei salar brut Perioada determinata (3 luni), ulterior perioada nedeterminata Tichete de masa Bonus anual de performanta Loc de munca stabil Oportunitate de dezvoltare profesionala intr-o companie de prestigiu

 • 1

  Caut cioban sau familie după preferintele voastre , care sa știe sa mulga si sa tundă. Avem un efectiv de 350 de oi din care doar 220 de oi se mulg . Se oferă 2.000 lei ,mancare și tigari dar pentru mai multe detalii și negociere putem discuta telefonic : .

 • 9

  Baza sportiva de echitatie com. Jebel, jud Timis, angajeaza ingrijitor cai de sport . Se cere : experienta ca si grajdar si ingrijitor pe un post similar. Permis de conducere categoria B constituie un avantaj. Calificarile de monitor echitatie , antrenor constituie un avantaj Se ofera : salariu motivant , cazare (apartament pt familie), posibilitatea intemeierii unei gospodarii. Posibilitatea calificarii la locul de munca. Pentru relatii suplimentare ne puteti contacta la tel : 0799401995,0799401996 sau la locatia aflata la intrarea in comuna Jebel.

 • 3

  Cautam pentru angajare brutar cu experienta .Se lucreaza in doua schimburi- dupa masa si noaptea..Oferim salariu ,2200 lei ,sambata libera. Rugam seriozitate . tel 0744792247

 • Căutăm bărbat pentru ajutor in gospodărie pentru diferite activități printre care incubație creșterea puilor de la o zi la 30 de zile

 • 1

  Societate agricolă cauta personal cu experiența in agricultura: conducator utilaje cu responsabilitati in întreținerea și reparația utilajelor agricole ( tractoare Case Quadtrac, Massey Ferguson, Deutz, New Holand, Claas, masina erbicidat 36m Matrot, semanatoare Horch si Vaderstad 8m). Cerințe obligatorii: - persoana serioasă și muncitoare; Beneficii: - castig atractiv, între 600-1.200 , in functie de experienta dovedita; - posibilitate de cazare, pentru cei de la distanță. Pentru mai multe informati sunati la : .

 • 3

  Sc Landisa Plant SRL cu sediul in Dumbravita, Timis angajeaza muncitor pentru incarcare, descarcare, livrare la clienti si intretinere plante ornamentale. Cerinte: -seriozitate -disponibilitate la a invata produsele comercializate - permis conducere categoria B reprezinta un avantaj Oferim salariu atractiv! Informatii la numarul de telefon:

 • 2

  Caut o persoana serioasa pentru intretinere curte si ingrijire porumbei.Nu conteaza varsta,chiar de preferat peste 40 ani. Plata se face cash 1200 ron pentru 92 ore lucrate lunar,daca numarul de ore este depasit,automat si plata va creste.

 • Societate Agricola angajeaza mecanic agricol (tractorist,combainier) cu experienta in agricultura. Locul de munca este in localitatea Liebling. Pentru informatii suplimentare puteti sa sunati la numarul de telefon:

 • 1

  Angajez mecanic agricol ( tractorist, combainier ) in jud Timis - zona sat Alios. Salariu atractiv, detalii la tel

 • Angajaz mecanic agricol ( tractorist/combainier) in jud.Timis. Salariu atractiv. Detalii la tel

 • echipa de muncitori din zona Bihor, cu experienta, executa toate lucrarile manuale din plantatiile viticole tel 0740 251 144; 0724 083 127

 • 7

  Buna ziua avem nevoie de 2 pers cuplu sau nu ptr ingrijitul plantelor de zmeură si mure in Olanda.Se oferă cazare asigura si salar intre 1400-1900 pe luna.Plecare Joi 8.03.2021.Det .

 • 1

  Caut persoana pt lucrari usoare de gradinarit & plantat flori, zona Ciarda Rosie Ofer 100 lei/zi + mancare Informatii la tel

 • 2

  Buna seara căutăm 5 persoane pentru ingrijitul plantelor de mure si zmeură in Olanda.Salar intre 1400-1900 euro ,cazare și asigurare plătite de angajator.Detalii la nr .

 • 18

  Societate Agricola angajam tractoristi mecanici. Salar atractiv plus avantaje. Zona Jimbolia, Jud . Timis

 • 3

  INEU SRL angajeaza Muncitori necalificati in agricultura in jud. Timis cu program Full-Time. Salariul este negociabil. Cautam persoane serioase si dornice de munca. Experienta anterioara nu este necesara, dar prezinta un avantaj.

 • Salveaza cautarea