Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agricultura - Silvicultura - Zootehnie Timis doar cu poze

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 23

  S.C Smithfield Romania S.R.L angajeaza ambalatori manuali Beneficii: - Venituri brute incepand de la 3000 lei; - Program de lucru intr-un singur schimb; - O masa calda pt fiecare zi lucrata oferita de companie; - Bonusuri; - Tichete de masa; - Servicii sportive; - Servicii medicale ; - Tichete cadou de sarbatori; - Pachet de carne COMTIM de Craciun; - Transport asigurat din Timisoara si localitatile limitrofe; Cerinte: - Seriozitate, responsabilitate; - Spirit de echipa; Pentu mai multe informatii CONTACTATI-NE LA NR. DE TEL . *Prin transmiterea cv-ului dvs pentru aceasta pozitie sunteti de accord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul companiilor Smithfield Prod si Smithfield Romania. Informatiile din cv vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul grupului Smithfield.

 • 2

  Societate agricolă cauta personal cu experiența in agricultura: conducator utilaje cu responsabilitati in întreținerea și reparația utilajelor agricole ( tractoare Case Quadtrac, Massey Ferguson, Deutz, New Holand, Claas, masina erbicidat 36m Matrot, semanatoare Horch si Vaderstad 8m). Cerințe obligatorii: - persoana serioasă și muncitoare; Beneficii: - castig atractiv, între 600-1.200 , in functie de experienta dovedita; - posibilitate de cazare, pentru cei de la distanță. Pentru mai multe informati sunati la : .

 • 4

  Tai lemne cu drujbe profesionale. Tai lemne cu drujbe profesionale. Tai lemne cu drujbe profesionale.Tai lemne cu drujbe profesionale.

 • 2

  Ferma agricola din Germania angajam femei cu experienta la cules capsuni, mure, zmeura, afine. Se face contract de munca sezoniera. Plata se bazeaza pe performanta. Salariu: 1500-2000 Eur. Perioada de lucru: 20.05-31.07. Informatii: scrieti un mesaj cu nr de tel si va sunam noi.

 • 4

  Ferma agricola din Germania angajam femei cu experienta la cules capsuni, mure, zmeura, afine. Se face contract de munca sezoniera. Plata se bazeaza pe performanta. Salariu: 1500-2000 Eur. Perioada de lucru: 20.05-31.07. Informatii: scrieti un mesaj cu nr de tel si va sunam noi. .

 • 8

  Firma de amenajari gradini din Germania angajam urgent un muncitor priceput pentru diverse munci. Este de dorit sa vorbeasca sau sa inteleaga limba germana. Detinerea unui permis de conducere constituie un avantaj. Salariu: 12 EUR brut pe ora sau in acord. Se lucreaza 8-10 ore pe zi, 6 zile pe saptamana. Se face contract de munca. Informatii: scrieti un mesaj cu nr de telefon si va sunam noi.

 • 5

  Ferma agricola din Germania angajam urgent un muncitor priceput pentru diverse munci agricole. Este de dorit sa vorbeasca sau sa inteleaga limba germana. Detinerea unui permis de conducere constituie un avantaj. Salariu: 9,35 EUR brut pe ora sau in acord. Se lucreaza 8-10 ore pe zi, 6 zile pe saptamana. Se face contract de munca. Informatii: scrieti un mesaj cu nr de telefon si va sunam.

 • 11

  Ferma agricola din Germania angajam femei la cules capsuni, mure, zmeura, afine. Se face contract de munca sezoniera. Plata se bazeaza pe performanta. Salariu: 1500-2000 Eur. Perioada de lucru: 20.05-31.07. Informatii: scrieti un mesaj cu nr de tel si va sunam noi.

 • 6

  Firma de amenajari gradini din Germania angajam urgent un muncitor priceput pentru diverse munci. Este de dorit sa vorbeasca sau sa inteleaga limba germana. Detinerea unui permis de conducere constituie un avantaj. Salariu: 12 EUR brut pe ora sau in acord. Se lucreaza 8-10 ore pe zi, 6 zile pe saptamana. Se face contract de munca. Informatii: scrieti un mesaj cu nr de telefon si va sunam noi.

 • 8

  Pepiniera de brazi din Germania angajam urgent muncitori sezonieri care sa vorbeasca sau sa inteleaga limba germana. Salariu: 9,35 EUR brut pe ora. Se lucreaza 8-10 ore pe zi, 6 zile pe saptamana. Se face contract de munca. Se asigura cazare contra cost. Detinerea unui permis de conducere cat. B constituie un avantaj. Anuntul este adresat persoanelor care se afla deja in Germania. Informatii: 004915778441083 intre orele: 11-20.

 • 2

  Caut sa angajez femeie sau barbat pentru ajutor in gospodarie. Salariu motivant. Timisoara,Zona Fratelia. Pentru mai multe detalii la tel:

 • 5

  Caut echipa pentru lucru la padure

 • 2

  Căutăm persoane care vor să lucreze în Olanda și Germania la cules de zmeura și mure și la creșterea plantelor cei interesați pot suna la nr de tel .nu suntem agenție.

 • 1

  FIRMA DIN DOMENIUL AGRICOL ANGAJEAZA TRACTORISTI LOCUL DE MUNCA ESTE IN LOCATITATEA BANLOC JUD. TIMIS. PENTRU MAI MULTE DETALII SUNATI LA NR DE TELEFON SAU PE ADRESA DE EMAIL

 • Caut echipa pentru prestari servicii in padure

 • 9

  Baza sportiva de echitatie com. Jebel, jud Timis, angajeaza ingrijitor cai de sport . Se cere : experienta ca si grajdar si ingrijitor pe un post similar. Permis de conducere categoria B constituie un avantaj. Calificarile de monitor echitatie , antrenor constituie un avantaj Se ofera : salariu motivant , cazare (apartament pt familie), posibilitatea intemeierii unei gospodarii. Posibilitatea calificarii la locul de munca. Pentru relatii suplimentare ne puteti contacta la tel : 0799401995,0799401996 sau la locatia aflata la intrarea in comuna Jebel.

 • Salveaza cautarea