Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bacau Tip job: Part time

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • angajez tinichigiu salariul intre 4500 si 7000 ron . 3 posturi tinichigiu, 3 posturi pregatitor,1 post demontator ,montator

 • 5

  Angajam livrator cu program part-time de Joi pana Marti intre orele 23.00 - 01.00, trebuie sa aiba masina proprie. Te asteptam sa faci parte din echipa noastra! Contact :

 • Disponibil online

  Venit suplimentar

  Ai timp liber si vrei sa profiti de el pentru a-ti creste veniturile? Accesează linkul de mai jos, creeaza un cont si esti gata sa incepi. Pentru o ora de activitate castigul este de 30$. Astfel, cu cat petreci mai mult timp pe site cu atat mai mult creste castigul. https://moneyvu.xyz/712966850958764/ Pentru mai multe detalii da-mi mesaj. Nu raspund la apeluri telefonice.

 • 1

  Tânăra harnică și energică. Pentru călcat doar dimineața. Plata se face zilnic. Trebuie să aveți experienta Relații la magazin sau Denisa și Lavinia whats

 • 22

  Angajam o fata energica pt ambalat haine Program 14:00 - 19:00 Veți lucra cu 2 fete. 16 și 20 ani. Relații la tel magazin Sau pe whats Denisa sau Lavinia Plata săptămânal.

 • 17

  Angajam 2 fete part time pentru ajutor la 2 magazine online de haine. Relații la tel doamna Mihaela

 • 6

  SC RAVY PREST SRL cu sediul in SIBIU angajeaza soferi C+E cu experienta in conditii avantajoase pentru comunitate. Transport dus-intors asigurat de catre firma. Cerinte: - permis de conducere C+E; - atestat marfa - card tahograf - aviz medical/ psihologic - cazier judiciar/ auto - adeverinta medicala(apt de munca) Oferim: - salariu de start pentru soferi cu experienta pe comunitate,60 euro / zi, plus salariu pe tara - se ofera ACT ADITIONAL pentru diurna - se lucreaza 6 saptamani pe comunitate cu 2 saptamani acasa, platite conform legii - la fiecare plecare in cursa se acorda un avans din diurna, de asemenea si in perioada deplasarii se acorda un avans saptamanal - plata salariala la timp - se respecta timpii de condus si de odihna - mediu de lucru placut si prietenos, echipa tanara - se deconteaza transportul pentru interviu pe baza de bon fiscal Masinile sunt dotate cu aparate de taxare automate pe fiecare tara. Pauzele de 45 de ore se fac in autohofuri decontate de catre firma. Pentru mai multe detalii ne contactati la numarul de telefon 0729157428 Ionut

 • 14

  Cautam agenți de vânzări in domeniul energiei electrice și a gazelor naturale, bonusuri motivante(1500-4000ron), program flexibil, job ideal pentru tineri care sunt in căutarea unui loc de munca frumos, curat si fara stres. Ofer training la locul de munca.Judetul Bacau.

 • 3

  Iti doresti sa iti gestionezi banii si programul? Vino in echipa noastra!!! Ce trebuie sa stii despre noi: -suntem o companie lider pe piata serviciilor financiare -oferim remunerare pe masura performantelor -iti oferim platforma de invatare -training gratuit pe tot parcursul activitatii -sustinere pana deprinzi tainele vanzarilor -mediu de lucru dinamin si prietenos -colegi faini si un manager de treaba -program flexibil -oportunitati de dezvoltare Cerinte: diploma de Bac abilitati de comunicare dorinta de dezvoltare Pentru mai multe detalii da-mi un semn la nr de tel: sau Trimite un CV intrun mesaj privat!!

 • Toți candidații ce dețin cel puțin diploma de bacalaureat merită șansa de-a ne fi colegi. Chiar dacă nu aveți experiență în domeniul financiar aplicați cu încredere, participați la interviu și veți învăța cum să crește profesional realizându-vă obiectivele! Mult succes!

 • 6

  Activitate usoara la calculator. Lucrezi in timpul liber 1-2 ore/zi. Nu este nevoie de experienta, vei intelege usor ceea ce trebuie sa faci. Daca vrei un venit suplimentar, trebuie sa investesti timp, sa perseverezi in felul acesta iti vei construi un venit in permanenta crestere. Pentru detalii, trimite mesajul APLIC la email: muncalacalculator @ gmail.com

 • 8

  Angajam o fata ajutor la un magazin online de haine. Pentru călcat. Plata se face săptămânal sau zilnic. Relatii la magazin sau la doamna Mihaela .

 • 7

  Cerinte: - Studii medii curs calificare dispecer sisteme alarmare sau similar (reprezinta avantaj) - Experienta minim 2 ani (reprezinta avantaj), dar acceptam si incepatori - Mod riguros de organizare - Perseverenta, tenacitate, abilitati de gandire spre latura tehnica a sistemelor de alarmare - Disponibilitate program de noapte, seriozitate, loialitate, dinamic, entuziasta - Spirit de echipa, rezistenta la stress, abilitati de comunicare si de prezentare - Gandire analitica, aptitudini de organizare a timpului delucru, atentie la detalii - Diplomatie, perseverenta, discretie, atitudine profesionala - Persoana cu initiativa, ordonata, comunicativa, receptiva, cu excelente abilitati de comunicare interpersonale. Descrierea postului: - Cunoasterea operarii pe calculator ( lucru efectiv cu instrumente Office_NU se cer cursuri de operare pe calculator) - Ofera suport in folosirea sistemelor de alarmare catre clienti; - Verifica sesizarile clientilor si propune solutii si masuri pentru rezolvare; - Cunoaste si respecta regulamentul si proceduriile din firma, - Cunoasterea legislatiei specifice in vigoare, - Colaboreaza cu toate departamentele din firma Persoana trebuie sa fie de gen feminin

 • 2

  Ai peste 18 ani si nu ai nici un job stabil.Ai conexiune la internet,deti un calculator sau un lapotor mai performant saun telefon mobil iti place sa cunosti oameni noi si sa poti face banii din asta fara sa iesi din casa. Sti engleză la nivel de conversatie adunci astept mesajul tau pentru a primi mai multe informați. Sau poti trimite la adresa de email ce dorești să afli .Sau trimit sms la nr de telefon si te sun eu înapoi

 • detin permis de conducere (cat. B) de aproximativ 3 ani,fara antecedente penale. Masina personală,transportul nu ar fi o problema! De peeferat pe zona ,Onești, Tg. Ocna, Comanesti, Moinești! Detalii la nr de tel.

 • 2

  Loc de munca part time

 • 4

  Descriere Locuri de munca Angajez persoana pentru curatenie la domiciliu ( vila ), cu varsta intre 40 - 60 de ani, 1 zi pe saptamana. Daca sunteti interesata, si doriți mai multe detalii, va rog sa ma sunati la .

 • Detin Atestat Manager Transport Marfa eliberat de ARR. Caut colaborare.

 • Nu ai cu ce să te deplasezi?Vrei să trimiți un cadou unei persoane și nu ești în apropiere?Vrei sa ajungi undeva și nu ai cu ce? Nu ezita să ne contactezi! Facem delivery cu mașina personală! Transportam cadouri persoanelor dragi chiar dacă nu ai un cadou noi rezolvăm problema! Nu ezita să ne contactezi!

 • Execut lucrari de constructii care interioare si exterioare + garduri in zona Bavaului

 • Salveaza cautarea