Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Oferte locuri de munca Bacau • Anunturi angajari - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 14

  Angajez vanzator comercial,macelar transator,muncitor necalificat

  Angajez vanzator comercial,macelar transator,muncitor necalificat ,Salariu atractiv,magazinul este situat in piata sud bacau,pentru mai multe detalii la telefon :

 • 3

  Ingrijitor la animale

  Caut ingrijitor pentru 60 capre. Cazare la casa! Televizor, frigider, aragaz,...

 • angajari in costructii

  angajam necalificați asiguram transportul angajare cazare echipament..... mai multe detalii la telefon

 • Angajam necalificati costructii

  angajam necalificați în costructii 1 angajare 2 transport 3 echipament salariu începând de la 3500 lei mai multe informații la telefon

 • Caut fete și băieți pt a distribui pliante 10 lei la ora

  Caut fete și băieți pt a distribui pliante 10 lei la ora

 • 5

  Global Auto Service Bacău Angajează Personal curatenie Recepționer Sercice și Personal Front-office

  Global Auto Service , angajează personal curatenie, întreținere și consilier servicel front-office , oferim condiții prietenoase de lucru , seriozitate .

 • 7

  Global Auto Service Bacău , Angajează Tinichigiu - Auto

  Global Auto Service Bacau,Service multimarca,angajează Tinichigiu - auto , aveți șansa sa lucrați si sa evoluați pe scara profesională ,într-un service de renume din Bacau,beneficiind de cursuri si traininguri gratuite atât in țara cât si in străinătate ,3500 lei lunar

 • 21

  Global Auto Service Bacău , angajează electrician auto și ajutor electrician 5000 lunar

  Global Auto Service Bacau,Service multimarca,Angajează Electrician auto si ajutor electrician auto, aveți șansa sa lucrați si sa evoluați pe scara profesională ,într-un service de renume din Bacau,beneficiind de cursuri si traininguri gratuite atât in țara cât si in străinătate ,5000 lunar . Autentifică-te și aplică Intră în cont

 • 4

  Angajam conducatori auto cat c,e

  ANGAJAM CONDUCATORI AUTO CATEGORIILE B,C,E. SALARIU NEGOCIABIL

 • 10

  Angajam agent vânzări piese auto

  AUTOPLUS este o societate cu o experiență de 22 ani în activitați de reparații ,întreținere și distribuție piese auto din Onești jud Bacau. Autoplus reprezintă încredere și garanția serviciilor calitative oferite clienților noștri de către echipa construită în timp, care își desfășoare activitatea intr-un mediu plăcut, sigur , stabil și motivant financiar având drept obiectiv deservirea ireproșabilă a clienților noștri. CERINȚELE POSTULUI -Cunoștinte operare pc -Studii superioare constituie avantaj. -Experiență în lucrul cu clienți persoane fizice si persoane juridice. -Abilități de comunicare foarte bune, aspect fizic ingrijit. -Incredere in propriile forțe,amabilitate, spirit de echipa ,rabdare, bunăvoință. -Persoană serioasă,determinată,responsabilă cu dorință de dezvoltare profesionala si personala , cu respect față de colegi și clienți. DESCRIERE LOC MUNCĂ: -Ofertarea si comercializarea serviciilor si produselor către clienti persoane fizice si juridice. -Consilierea comercială a clienților si implicarea în vânzarea si promovarea produselor aflate în stoc sau aduse la comandă. -Livrarea pieselor comandate în anumite cazuri. SE OFERĂ: Pachet financiar motivant : salariu fix +comision din realizări + bonuri de masă , locuință serviciu pentru persoane din alte localități, participarea la diverse cursuri profesionale si dezvoltare personală, diferite bonusuri oferite de parteneri ,cursuri, participare la evenimente și concursuri, echipamente, imbracaminte,etc) Cv-urile se trimit pe mesageria olx sau la adresa de mail din descrierea anuntului. Sau direct la sediile noastre Autoplusonesti.ro

 • 75

  angajam soferi intern

  Angajam Soferi Profesionisti pentru curse interne , oferim si cerem seriozitate !!!!, tel 0744510218

 • 2

  Operator Call Center - Bacau

  Smartemp recruteaza pentru clientul sau, o companie specializata in domeniul telecomunicatiilor, Anget Servicii clienti. Locatia: Bucuresti, Bacau. Programul este de 8 ore, 24 7, in 3 schimburi. Ativitate: Preluarea telefonica a sesizarilor cu privire la intreruperea in alimentarea cu energie electrica sau calitatea energiei electrice furnizate, si inregistrarea acestora în aplicația informatica specifica. Cerinte: -Calitati de prezentare, comunicare si relationare; -Perseverenta si abilitate de a-si pastra motivarea; - Capacitate decizionala si atentie la detalii; - Studii medii finalizate (cu diploma de Bacalaureat).

 • Muncitori amenajări interioare

  Angajăm muncitori in domeniul amenajărilor și decorațiunilor interioare. Telefon:

 • 1

  SSG angajeaza Agent de Securitate pentru supermarket

  SSG angajeaza Agent de Securitate pentru supermarket in municipiul Bacau. Detalii la telefon sau la sediul firmei din strada Republicii nr 29.

 • 2

  Operator introducere validare date

  Operator introducere validare date - 4 posturi Cerinte - Foarte bune abilitati de organizare si planificare; - Persoana organizata, atenta la detalii, responsabila; - Bune cunostinte de operare PC ( Word, Excel); - Spirit de echipa; - Studii medii, superioare; - Cunostinte limba engleza. Oferim: - bonuri de masă, - salariu motivant, - abonament transport, - bonusuri de performanță. Așteptăm CV-urile dumneavoastră.

 • 15

  Operator CNC

  Posturi disponibile: Operator CNC, cu sau fara experienta 3 posturi Candidatul ideal: - Absolvent de liceu tehnic sau scoala profesionala - Experienta in operare masini unelte cu comanda numerica reprezinta un avantaj, dar nu este obligatorie, candidatii fara experienta beneficiaza de o perioada de instruire la angajare Se oferă bonuri de masă, abonament transport, bonusuri de performanță. Asteptam CV urile dumneavoastra.

 • 16

  Operator mascare demascare

  Operator mascare demascare - 2 posturi Candidata ideală: - Abilitati motrice dexteritate; - Răbdare și atenție; - Responsabilitate, atentie la detalii - Spirit de echipa, atentie distributiva, capacitate de adaptare rapida la noile situatii create Se oferă bonuri de masă, abonament transport, bonusuri de performanță. Asteptam CV urile dumneavoastra.

 • 23

  Angajez meserias în constructii in bacau sudor confecti metalice .garduri balustrade .porti .

  Angajez urgent sudor pt lucrari pe santier confecti garduri porti etc pt lucrari in bacau meseriasi în constructi .zidari .zugravi.faiantari.dulgheri .muncitori necalificatii.salari atractive lucrari pe tot timpul anului .

 • Restaurant Lotca angajează Barman

  Dacă ești pasionat de arta mixologiei și ești pregătit să îți aduci contribuția la crearea unor experiențe de neuitat pentru clienții noștri la Restaurantul Lotca, te încurajăm să aplici penttu postul de Barman. Se oferă salariu motivant, bonuri de masa, transport asigurat.

Salvează căutarea