Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bacau Darmanesti

Categorii

Judete

Localitati

Pret
  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Pensiunea Himalaya 17 ore · Pensiunea HIMALAYA angajeaza bucatar. Dacă ești o persoană pasionată de gătit și creativă în bucătărie, te așteptăm în echipa noastră. Relatii la :0722518198 / 0334100503

  • Societate comerciala autorizata, cu sediul in jud Bacau, angajam electrician specializat in executia lucrarilor de instalatii electrice de joasa si medie tensiune, solicitam disponibilitate pentru lucrul in deplasare. Oferim si solicitam seriozitate!

  • Oferta noua in anul 2019. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Trimit detalii doar pe mail. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC.

  • Responsabilitati Coordoneaza echipa din bucatarie in vederea pregatirii meniului zilnic, respectand procedurile interne de calitate si igiena. Stabileste meniul impreuna cu Unit Managerul si il va compune astfel incat sa se asigure varietate si sa se tina cont de preferintele clientului; Foloseste numai materie prima auxiliara care sa corespunda calitativ, conforma cu normele igienico-sanitare. Verifica fiecare produs finit, din punct de vedere calitativ, inainte de predarea lui inspre servire/livrare. Cerinte: Experienta pe o pozitie similara . Cunostinte de notiuni fundamentale de igiena Abilitati de comunicare. Spirit de echipa. Persoana dinamica. Bun organizator. Cunostinte de notiuni fundamentale de igiena

  • Marea echipă Oriflame te asteaptă și pe tine să te înscrii ca și consultant produse.  Vârsta minimă pentru înregistrare este de 16 ani.  Reduceri, cadouri și multe promoții în fiecare campanie.  Îți poți suplimenta venitul prin vanzarea produselor din catalog. Trimit toate detaliile și formularul de înscriere pe mail.  Vino acum în marea echipă Oriflame! Va rog lasati un mesaj cu textul: vreau detalii inscriere Oriflame, la adresa de mail simona03tusluc@gmail.com pentru a primi mai multe detalii și formularul de înscriere.

  • Salveaza cautarea