Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bacau Moinesti

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Firma de proiectare cladiri civile si industriale cu sediul social in orasul Moinesti, judetul Bacau angajeaza: DESENATORI AUTOCAD Oferim salariu atractiv. Mediu de lucru placut in colectiv prietenos:) Relatii la telefon : sau

 • Angajam soferi cat.B livratori cu categ B pentru distributie.Toate masinile noastre sunt ingrijite si au la zi reviziile, ITP, asigurare, casco si rovinieta. Acum te poti alatura echipei noastre si poti face parte dintr-o echipa dinamica. PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATS'APP LA 073 cinci sase 29959 Descrierea jobului: Contract de munca din prima zi cu norma intreaga Salariu: 3600 lei NET + 300 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante Autoturism cu transmisie automata Masina se da acasa Telefon de serviciu Program: luni-vineri 9-17 Conditii sofer: Abilitati bune de condus Seriozitate si aspect ingrijit Permis de conducere obtinut de minim 1 an CEREM SI OFERIM SERIOZITATE PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATS'APP LA 073 cinci sase 29959

 • Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Documentele necesare angajarii sunt: act de identitate, permis de conducere (C+E), atestat marfa si cartela tahograf. Nu este nevoie de aviz psihologic si medical, pasaport, cazier si nici de certificat verde. Pentru detalii suplimentare va rog sa ne contactati la telefon.

 • Experiență specifică relevanta in execuția de lucrări având ca obiect construcțiile - Coordonează activitatea de instalații si echipare din șantier; - Acționează pentru conformitatea soluțiilor tehnice in proiectare compatibile cu tehnologiile de execuție; - Întocmirea antemăsurătoare, schema izometrica, necesarul de materiale; - Verifica etapele de lucrări si calitatea lucrărilor împreuna cu dirigintele de șantier; - Menține legătura cu subcontractorii; - Monitorizarea contractelor de lucrări; - Supervizarea si participarea la activitățile de montare instalații gaze; - Urmărirea si coordonarea lucrărilor de mentenanță a instalaților; - Oferirea de soluții in proiectele realizate pentru maximizarea rezultatelor. - Cunoștințe utilizare de programe / software specific (MS Office, AutoCad) ; - Persoana dinamica, serioasa, organizata si cu inițiativa; atenție riguroasa la detalii si cu capacitatea de a desfășura mai multe activități in același timp; Salariul, programul si beneficiile vor fi stabilite in funcție de nivelul de pregătire si experiența.

 • 1

  Experiență specifică relevanta in execuția de lucrări având ca obiect reabilitări / modernizări drumuri si poduri. - Coordonarea activității de șantier Drumuri si Poduri - Acționează pentru conformitatea soluțiilor tehnice in proiectare compatibile cu tehnologiile de execuție; - Aplicarea pe teren a proiectului - Întocmirea documentelor tehnice si a rapoartelor de execuție / pe faze - Executarea măsurătorilor specifice - Verifica etapele de lucrări si calitatea lucrărilor împreuna cu dirigintele de șantier - Menține legătura cu subcontractorii; - Oferirea de soluții in proiectele realizate pentru maximizarea rezultatelor. - Cunoștințe utilizare de programe / software specific (MS Office, AutoCad) ; Salariul, programul si beneficiile vor fi stabilite in funcție de nivelul de pregătire si experiența.

 • 5

  Firma de proiectare cladiri civile si industriale cu sediul in orasul Moinesti, judetul Bacau angajeaza: INGINERI PROIECTANTI INSTALATII ELECTRICE Oferim salariu atractiv. Mediu de lucru placut in colectiv prietenos:) Relatii la numerele de telefon: sau

 • 3

  Firma de constructii cu sediul in orasul Moinesti, judetul Bacau angajeaza: muncitori calificati si necalificati in constructii Relatii la telefon

 • 1

  Compania Oranjegroep, cu sediul in Rotterdam, angajeaza, pentru mai multe proiecte in diferite locatii din Olanda, Izolatori Industriali. Cerinte: VCA, BSN, Limba engleză la nivel conversational . Permis de conducere ,constituie un avantaj, Experienta în execuția izolațiilor cu tabla de aluminiu si vata minerala. Experienta relevanta in domeniul petrochimiei. Asiguram: 40 de ore saptamanal, Proiecte de lunga durata, Cazare -1 persoană în cameră - WIFI Transport local (mașina de serviciu) - Echipament de lucru, Salariul negociabil in functie de experienta .

 • Hai și tu în echipa Heisterkamp dacă îți dorești un loc de muncă stabil, de încredere și sigur! Angajăm șoferi cu sau fără experiență și echipaje pentru transport internațional. Îți oferim: -training de inițiere la începutul activității în cadrul companiei; -training de specialitate pentru cei fără experiență atât teoretic cât și practic; -transport dus-întors asigurat de la sediul firmei până la bază cu avionul; -punctualitate si corectitudine la plata salariului (salariu de încadrare + diurna, aceasta se plătește din ziua plecării până în ziua întoarcerii inclusiv); -bonus de loialitate; -flotă modernă de camioane DAF și MERCEDES EURO 6, ce se reînnoiesc o dată la 2 ani; -dispecerat în limba română cu acoperire de 24/7; -asistență tehnică mobilă oriunde în Europa 24/7; -decontarea atestatului ADR; -decontarea parcărilor securizate; -avansuri săptămânale la cerere; -condiții foarte bune în baze (Oldenzaal, Travemunde, Gent); -oportunitatea de a lucra pentru una dintre cele mai mari și stabile companii de trucking din Europa. Este necesar să ai: -permis de conducere categoriile C + E; -certificat de pregătire profesională ADR (colete); -certificat de pregătire profesională; -card tahograf; -motivație, seriozitate și profesionalism; -cunoștințe minime de limba engleză. Publi24

 • 1

  Firma de constructii cladiri civile si industriale cu sediul in orasul Moinesti, judetul Bacau angajeaza o inginera pentru intocmiri situatii de lucrari, devize, ofertare lucrari. Oferim salariu atractiv. Mediu de lucru placut in colectiv prietenos:) Relatii la numerele de telefon:

 • 16

  Dolun Nisi SRL recruteaza personal (femei) pentru locuri de munca in sudul Italiei, cu contracte sigure de munca, in domeniul ingrijire batrani. Agentia are o experienta de 7 ani,colaboram cu o agentie italiana ,,mereu disponibili a raspunde solicitarilor dumneavoastra pentru a gasi un loc de munca potrivit aptitudinilor si in limita cerintelor avute de la clientii italieni. Oferim un mare sprijin si persoanelor care sunt la prima experienta,mediem dialogul si problemele de integrare in familiile unde oferim postul de munca. Desigur caracteristicile necesare sunt disponiblitate,determinatione si multa caldura sufleteasca pentru ca se lucreaza cu persoane care a parte asistenta fisica au mare nevoie si de afectiune . Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze la unul din numerele de telefon.3287892521 sau 3462854080.

 • 5

  Dolun Nisi SRL recruteaza personal (femei) pentru locuri de munca in sudul Italiei, cu contracte sigure de munca, in domeniul ingrijire batrani. Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze la unul din numerele de telefon.3287892521 sau 3462854080.

 • 6

  Dolun Nisi SRL recruteaza personal (femei) pentru locuri de munca in sudul Italiei, cu contracte sigure de munca, in domeniul ingrijire batrani. Agentia are o experienta de 6 ani,colaboram cu o agentie italiana ,,mereu disponibili a raspunde solicitarilor dumneavoastra pentru a gasi un loc de munca potrivit aptitudinilor si in limita cerintelor avute de la clientii italieni. Oferim un mare sprijin si persoanelor care sunt la prima experienta,mediem dialogul si problemele de integrare in familiile unde oferim postul de munca. Desigur caracteristicile necesare sunt disponiblitate,determinatione si multa caldura sufleteasca pentru ca se lucreaza cu persoane care a parte asistenta fisica au mare nevoie si de afectiune . Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze la unul din numerele de telefon.3287892521 sau 3462854080.

 • 13

  Ofer locuri de munca pentru badante (ingrijire batrani) in sudul Italiei (limba Italiana NU este obligatorie).00393287892521.

 • Compania Oranjegroep, cu sediul in Rotterdam, angajeaza, pentru unul din clientii nostri din Danemarca, Izolatori specializati in executia izolatiilor cu armaflex. Relocare Danemarca pe toata durata proiectului. Cerinte: VCA, BSN, Limba engleză la nivel conversational . Permis de conducere ,constituie un avantaj, Experienta în execuția izolațiilor cu armaflex. Experienta relevanta in domeniul izolatiilor cu armaflex . Asiguram: 40 de ore saptamanal, Proiect de lunga durata, Cazare -1 persoană în cameră - WIFI Transport local (mașina de serviciu) - Echipament de lucru, Salariul negociabil in functie de experienta . Daca doriti sa deveniti membru al companiei Oranjegroep, trimiteti C.V.ul dvs.la adresa de email: sau sunati la nr.de telefon , de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00-17:30.

 • 1

  Compania Oranjegroep, cu sediul in Rotterdam, angajeaza, pentru mai multe proiecte in diferite locatii din Olanda, Izolatori Industriali. Cerinte: VCA, BSN, Limba engleză la nivel conversational . Permis de conducere ,constituie un avantaj, Experienta în execuția izolațiilor cu tabla de aluminiu si vata minerala. Experienta relevanta in domeniul petrochimiei. Asiguram: 40 de ore saptamanal, Proiecte de lunga durata, Cazare -1 persoană în cameră - WIFI Transport local (mașina de serviciu) - Echipament de lucru, Salariul negociabil in functie de experienta .

 • Angajez pizzer cu experiență / se poate oferi cazare Pizzeria se afla in Moinești/ Bacău Mai multe detalii la nr.ul de tel

 • Firma de proiectare - constructii cladiri civile si industriale cu sediul in orasul Moinesti, judetul Bacau angajeaza: INGINERA cu studii superioare tehnice - absolventa a unei Facultati de Constructii sau Arhitectura DESCRIEREA JOBULUI: Elaborare documentatii aferente studiilor/proiectelor: intocmire si editare memorii tehnice - Faza SF, PAC/POE, Proiect tehnic de executie+Caiete de sarcini. Oferim salariu atractiv. Mediu de lucru placut in colectiv prietenos:) Relatii la numerele de telefon: sau

 • 6

  Dolun Nisi SRL recruteaza personal (femei) pentru locuri de munca in sudul Italiei, cu contracte sigure de munca, in domeniul ingrijire batrani. Agentia are o experienta de 7 ani,colaboram cu o agentie italiana ,,mereu disponibili a raspunde solicitarilor dumneavoastra pentru a gasi un loc de munca potrivit aptitudinilor si in limita cerintelor avute de la clientii italieni. Oferim un mare sprijin si persoanelor care sunt la prima experienta,mediem dialogul si problemele de integrare in familiile unde oferim postul de munca. Desigur caracteristicile necesare sunt disponiblitate,determinatione si multa caldura sufleteasca pentru ca se lucreaza cu persoane care a parte asistenta fisica au mare nevoie si de afectiune . Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze la unul din numerele de telefon.3287892521 sau 3462854080.

 • 6

  Intra in echipa noastra si descopera libertatea de a-ti face programul asa cum vrei. Hai in echipa noastra si fa-ti viata la birou asa cum visezi. Noi credem ca e normal sa ai un program flexibil si un venit lunar la fel. Sa lucrezi atat cat iti place, de unde iti place si sa programezi in ritmul tau. Asa e in echipa noastra. Tu decizi cum vrei sa-ti arate ziua de lucru, iar noi te sustinem cu programe de dezvoltare profesionala si cu venituri pe masura ambitiei tale. Ce competente trebuie sa ai: Cunostinte medii de utilizarea PC; Atitudine proactiva si perseverenta; Bune abilitati de comunicare, negociere si orientare spre rezultat; Spirit de initiativa si capacitatea de a lucra in echipa; Diploma de bacalureat/Studii superioare constitue un avantaj Experienta in vanzari constitue un avantaj; Vanzarea produselor recomandate conform optiunii clientilui; Ce responsabilitati vei avea: Prospectarea permanenta a pietei si promovarea serviciilor companiei; Efectuarea analizei nevoilor clientilor; Construirea ofertelor pentru clienti conform nevoilor identificate; Ce beneficii iti vom oferi: Suport pentru autorizare (cod RAF); Suport financiar pentru primele 24 de luni de activitate in functie de rezultate; Comision din vanzari; Grile de comisionare progresive; Traninguri gratuite; Posibilitatea de apromova profesional si de a deveni manager de echipa in functie de performantele inregistrate si de interesul manifestat pentru activitatea desfasurata. Publi24_1583335046

 • Salveaza cautarea