Vei fi notificat de câte ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bacau Moinesti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Caut femeie îngrijire bătrână.

  Caut femeie îngrijire bătrână la pat, in orașul Moinești, judetul Bacău. Detalii la telefon.

 • 1

  Heisterkamp angajeaza soferi profesionisti pe comunitate - Moinesti

  Hai și tu în echipa Heisterkamp dacă îți dorești un loc de muncă stabil, de încredere și sigur! Angajăm șoferi cu sau fără experiență și echipaje pentru transport internațional. Îți oferim: -training de inițiere la începutul activității în cadrul companiei; -training de specialitate pentru cei fără experiență atât teoretic cât și practic; -transport dus-întors asigurat de la sediul firmei până la bază cu avionul; -punctualitate si corectitudine la plata salariului (salariu de încadrare + diurna, aceasta se plătește din ziua plecării până în ziua întoarcerii inclusiv); -bonus de loialitate; -flotă modernă de camioane DAF și MERCEDES EURO 6, ce se reînnoiesc o dată la 2 ani; -dispecerat în limba română cu acoperire de 24/7; -asistență tehnică mobilă oriunde în Europa 24/7; -decontarea atestatului ADR; -decontarea parcărilor securizate; -avansuri săptămânale la cerere; -condiții foarte bune în baze (Oldenzaal, Travemunde, Gent); -oportunitatea de a lucra pentru una dintre cele mai mari și stabile companii de trucking din Europa. Este necesar să ai: -permis de conducere categoriile C + E; -certificat de pregătire profesională ADR (colete); -certificat de pregătire profesională; -card tahograf; -motivație, seriozitate și profesionalism; -cunoștințe minime de limba engleză. Publi24

 • 1

  ANGAJEZ inginer instalații pentru construcții sau inginer hidrotehnist

  Experiență specifică relevanta in execuția de lucrări având ca obiect construcțiile - Coordonează activitatea de instalații si echipare din șantier; - Acționează pentru conformitatea soluțiilor tehnice in proiectare compatibile cu tehnologiile de execuție; - Întocmirea antemăsurătoare, schema izometrica, necesarul de materiale; - Verifica etapele de lucrări si calitatea lucrărilor împreuna cu dirigintele de șantier; - Menține legătura cu subcontractorii; - Monitorizarea contractelor de lucrări; - Supervizarea si participarea la activitățile de montare instalații gaze; - Urmărirea si coordonarea lucrărilor de mentenanță a instalaților; - Oferirea de soluții in proiectele realizate pentru maximizarea rezultatelor. - Cunoștințe utilizare de programe / software specific (MS Office, AutoCad) ; - Persoana dinamica, serioasa, organizata si cu inițiativa; atenție riguroasa la detalii si cu capacitatea de a desfășura mai multe activități in același timp; Salariul, programul si beneficiile vor fi stabilite in funcție de nivelul de pregătire si experiența.

 • Se angajeaza soferi C+E cu/fara experienta pe comunitate

  Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Documentele necesare angajarii sunt: act de identitate, permis de conducere (C+E), atestat marfa si cartela tahograf. Nu este nevoie de aviz psihologic si medical, pasaport, cazier si nici de certificat verde. Pentru detalii suplimentare va rog sa ne contactati la telefon.

 • 23

  LOCURI DE MUNCA pentru femei ,ingrijire batrani,badante,sud Italia

  Dolun Nisi SRL recruteaza personal (femei) pentru locuri de munca in sudul Italiei, cu contracte sigure de munca, in domeniul ingrijire batrani. Agentia are o experienta de 7 ani,colaboram cu o agentie italiana ,,mereu disponibili a raspunde solicitarilor dumneavoastra pentru a gasi un loc de munca potrivit aptitudinilor si in limita cerintelor avute de la clientii italieni. Oferim un mare sprijin si persoanelor care sunt la prima experienta,mediem dialogul si problemele de integrare in familiile unde oferim postul de munca. Desigur caracteristicile necesare sunt disponiblitate,determinatione si multa caldura sufleteasca pentru ca se lucreaza cu persoane care a parte asistenta fisica au mare nevoie si de afectiune . Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze la unul din numerele de telefon.3287892521 sau 3462854080.

 • 13

  Firma de constructii cu sediul in orasul Moinesti, judetul Bacau angajeaza muncitori

  Firma de constructii cu sediul in orasul Moinesti, judetul Bacau angajeaza: muncitori calificati si necalificati in constructii Relatii la telefon - de luni - vineri intre orele 09:00-16:00. Va rugam nu trimiteti mesaje SMS.

 • 6

  Locuri de munca pentru femei ,ingrijire batrani.

  Dolun Nisi SRL recruteaza personal (femei) pentru locuri de munca in sudul Italiei, cu contracte sigure de munca, in domeniul ingrijire batrani. Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze la unul din numerele de telefon.3287892521 sau 3462854080.

 • 10

  Oferte de munca asistenta batrani

  S.C Dolun-Nisi S.R.L oferim solutii rapide de recrutare si plasare personal atent selectat (cazier juridic, adeverinta medicala) pentru asistenta batrani . Jobul se adreseaza in special femeilor. Impreuna cu noi veti gasi postul si persoana potrivita! Suntem un popor muncitor, care respecta valorile familiei si valorile religioase, un popor modest si ospitalier si pe deasupra cu suflet mare. Perioada cu multe oferte de munca. Telefon 00393287892521.

 • 21

  Ingrijire batrani (asistente familiare )

  Ofer locuri de munca pentru badante (ingrijire batrani) in sudul Italiei (limba Italiana NU este obligatorie).00393287892521.

 • 4

  Firma de constructii cu sediul in orasul Moinesti , jud. Bacau angajeaza Inginera

  Firma de constructii cladiri civile si industriale cu sediul in orasul Moinesti, judetul Bacau angajeaza o inginera pentru intocmiri situatii de lucrari, devize, ofertare lucrari. Oferim salariu atractiv. Mediu de lucru placut in colectiv prietenos:) Relatii la numerele de telefon:

 • 5

  Urgent: Angajam inginer proiectant structuri sau tehnician structurist

  Firma de proiectare cladiri civile si industriale cu sediul social in orasul Bacau angajeaza: Inginer constructor sau tehnician - specialitatea structura de rezistenta Oferim salariu atractiv. Mediu de lucru placut in colectiv prietenos:) Relatii la telefon :

 • 2

  MOINESTI-BC - Firma de proiectare angajeaza Devizieri si Coordonator tehnic -monitorizare proiecte

  Firma de proiectare - constructii cladiri civile si industriale cu sediul in orasul Moinesti, judetul Bacau angajeaza: - DEVIZIERI si - INGINER cu studii superioare tehnice - absolvent al unei Facultati de Constructii - Monitorizeaza si raporteaza activitatile privind proiectele aflate in derulare (calendar, stadiu, proceduri, verificare interna) Oferim salariu atractiv. Mediu de lucru placut in colectiv prietenos:) Relatii la numerele de telefon: sau

 • 6

  Angajam ingineri proiectanti instalatii electrice, termice, sanitare, HVAC

  Firma de proiectare cladiri civile si industriale cu sediul in orasul Moinesti, judetul Bacau angajeaza: INGINERI PROIECTANTI INSTALATII ELECTRICE, TERMICE, SANITARE, HVAC Realizeaza impreuna cu echipa de proiect partile scrise si/desenate aferente ficarei faze de proiectare ( DALI, SF,DTAC,PTH,DE) Oferim salariu atractiv. Mediu de lucru placut in colectiv prietenos:) Relatii la numerele de telefon: sau

 • 2

  Angajez inginer CFDP cai ferate, drumuri , poduri

  Experiență specifică relevanta in execuția de lucrări având ca obiect reabilitări / modernizări drumuri si poduri. - Coordonarea activității de șantier Drumuri si Poduri - Acționează pentru conformitatea soluțiilor tehnice in proiectare compatibile cu tehnologiile de execuție; - Aplicarea pe teren a proiectului - Întocmirea documentelor tehnice si a rapoartelor de execuție / pe faze - Executarea măsurătorilor specifice - Verifica etapele de lucrări si calitatea lucrărilor împreuna cu dirigintele de șantier - Menține legătura cu subcontractorii; - Oferirea de soluții in proiectele realizate pentru maximizarea rezultatelor. - Cunoștințe utilizare de programe / software specific (MS Office, AutoCad) ; Salariul, programul si beneficiile vor fi stabilite in funcție de nivelul de pregătire si experiența.

 • Angajam personal pentru activitati teren si birou, cunoscator PC, pentru prelucrari in autocad

  Angajam personal pentru activitati teren si birou, cunoscator PC, pentru prelucrari in autocad, permis de conducere categoria B Relatii la telefon:

 • Angajam personal pentru activitati birou, cunoscator autocad

  Angajam personal pentru activitati teren si birou, cunoscator PC (autocad), permis de conducere categoria B Relatii la telefon:

 • 23

  consultant/formare manager

  Intra in echipa noastra si descopera libertatea de a-ti face programul asa cum vrei. Hai in echipa noastra si fa-ti viata la birou asa cum visezi. Noi credem ca e normal sa ai un program flexibil si un venit lunar la fel. Sa lucrezi atat cat iti place, de unde iti place si sa programezi in ritmul tau. Asa e in echipa noastra. Tu decizi cum vrei sa-ti arate ziua de lucru, iar noi te sustinem cu programe de dezvoltare profesionala si cu venituri pe masura ambitiei tale. Ce competente trebuie sa ai: Cunostinte medii de utilizarea PC; Atitudine proactiva si perseverenta; Bune abilitati de comunicare, negociere si orientare spre rezultat; Spirit de initiativa si capacitatea de a lucra in echipa; Diploma de bacalureat/Studii superioare constitue un avantaj Experienta in vanzari constitue un avantaj; Vanzarea produselor recomandate conform optiunii clientilui; Ce responsabilitati vei avea: Prospectarea permanenta a pietei si promovarea serviciilor companiei; Efectuarea analizei nevoilor clientilor; Construirea ofertelor pentru clienti conform nevoilor identificate; Ce beneficii iti vom oferi: Suport pentru autorizare (cod RAF); Suport financiar pentru primele 24 de luni de activitate in functie de rezultate; Traninguri gratuite; Posibilitatea de apromova profesional si de a deveni manager de echipa in functie de performantele inregistrate si de interesul manifestat pentru activitatea desfasurata.

 • Angajam vulcanizator auto

  Cautam tanar dinamic pt vulcanizare auto, ajutor vulcanizare, dornic sa învețe meserie

 • Partener EON angajeaza agent vanzari D2D

  Partener EON angajeaza agent vanzari D2D in principal barbati,dar nu excludem si femei cu potential in zona Moinesti.Cerem /oferim seriozitate si implicare.Munca se desfasoara pe teren. Salariu motivant +bonuri de masa. Program L-V 8 ore

 • Salveaza cautarea