Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bacau Moinesti

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 1

  Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariu net lunar pana la 2000 euro net (in functie de experienta); - contract de munca pe 6 luni; - bonusuri la km extra (0,06 euro/km) - peste 18000 km in echipaj; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • 1

  Cooperativa Agrolact Moldova cu punctul de lucru în Sascut, județ Bacău, domeniu de activitate procesare și prelucrare lapte, caută inginer tehnolog cu experiență în industria alimentară. Descriere job: Stabilirea planului de producție în funcție de comenzile primite Participă la dezvoltarea de produse noi Urmărirea producției Realizează analize fizico chimice de pe fluxul de producție Instruiește personal Realizează și implementează ISO9001:2015 și ISO 22000:2018 Ofertă: Salariul se va negocia în urma interviului Se oferă relocare Curriculum vitae-le se poate trimite la adresa de e-mail:

 • Echipa cu experienta in constructii în domeniul amenajărilor interioare. Calificare în montajul gresiei, faiantei, marmura, granit, mozaic cu preturi incepand de la 40lei metrul pătrat! Pentru mai multe detalii va putem oferi la 0746660927 sau pe mail la

 • Cooperativa Agricolă Agrolact Moldova cu punctul de lucru în com. Sascut, judet Bacau, domeniu de activitate Procesarea produselor lactate oferă spre angajare următoarele posturi: Departamentul de producție: Operator pasteurizare Operator secție Branzărie Operatori ambalare Operatori termoformare Vidare Gestionar Inginer întreținere utilaje Departament vânzări: Agent vânzări Șoferi Administrativ: Economist Secretar Salariul se va negocia în urma interviului.

 • 1

  Transport marfa intern extern comunitate sau colaborare autoutilitara prelata 8ep dispinibil

 • 1

  Esti pregatit pentru schimbare? Daca ai experienta in vanzari, cunostinte operare PC, abilitati de comunicare, relationare si negociere si esti orientat spre rezultate, vino sa te alaturi echipei noastre ! Care va fi rolul tau? Să oferi consultanță în vânzarea produselor electronice și electrocasnice în magazinul Practic Electrocasnice prin implementarea strategiilor de vânzare stabilite de conducerea firmei. Constituie un avantaj: – Experiența în vânzări – Permis de conducere: B Beneficii: – perioada de inductie – mediu de lucru placut – salariu fix, bonusuri si posibilitati de promovare

 • Salveaza cautarea